در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال Akram Hashemi | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:11:34
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
بی صبرانه منتظر دیدن دوباره این نمایش هستم. جمله به جمله دیالوگها حساب شده و بی نظیره. سپاس 🌹 🌹 🌹
یک نمایش عالی و تمام عیار، بازی، دیالوگ، پرفورمنس، همه چی در حد عالی. از احترامی که برای مخاطب قائل بودن لذت می‌برید. دمتون گرم خدا قوت.
سپهر و امیر مسعود این را خواندند
محسن فروزان، سوگند صدیقی و پردیس زارع این را دوست دارند
همراه گرامی
با درود
ممنون که ما رو به تماشا نشستید. خرسندیم که گاماسیاب رو دوست داشتید.
۲۳ تیر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یک تئاتر بدون هدف خالی از هر گونه طنز هنرمندانه، فقط هجو بود و بس. متاسفم برای اختصاص سالن تئاتر نوفل لوشاتو به این جور نمایش‌ها.
اسماعیل رحیمی سروش، سپهر، امیر مسعود و stanco این را خواندند
Shaghayegh FYZ و فرح ناصری این را دوست دارند
البته این نمایش تو سالن شهرزاد اجرا میره
۲۴ تیر ۱۴۰۲
با سلام یا متاسفانه شما معنی طنز اجتماعی یا طنز تلخ رو نمی دونید یا دارید بصورت عمدی به تخریب این نمایش میپردازید.از اول تا آخر این نمایش سالن با خنده همراه بود .این نمایش فوق العاده بود.در ضمن شما که هنوز نمی دونید کدوم سالن تاتر رفتید و تاتر دیدی چطوری درباره تاتر نظر میدید.
۲۴ تیر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یک نمایش بی نظیر، دیالوگهای عالی بیان و بازی فوق العاده و خواننده بی نظیر هرچه بگویم کم است. فقط باید دید و لذت برد.
آقای رحمتی عزیز، نمی‌دانم دیالوگها و بازی بی نظیر شما در کریم لوژی و در انتظار میرغضب را به خاطر نگهدارم و بگذرم یا بگویم که چقدر دلخوری داشت ادبیات تلخ شما در بیان سنت‌های قدیمی. وقتی که یکی از بانوان خواست در مراسم ترنا زنی شرکت کند و شما گفتید زن را نمیزنن، وعلت را( چون خدا زده ) فرمودید. در این جنگ زنان برای اثبات حقوق عادی خودشان به جامعه ای که در آن زندگی می‌کنیم و دوستش داریم، شنیدن این تلخی‌ها از زبان اصحاب فرهنگ جامعه ثابت می‌کند که چقدر فاصله هست تا ذهنها آماده شود. شاید این ثابت می‌کند که امثال شما فقط در کنار بزرگانی چون استاد حسین کیانی می‌درخشید و تنهایی فقط...
بهر حال تمام نمایشتان هم الهام گرفته از ذهن شما بود به‌همین کیفیت و نه بیشتر.
حسین مجتهدی، امیر مسعود، مجید رحمتی و سپهر این را خواندند
سالار ناجی، بهار مومنی و Behzad Gohari این را دوست دارند
این صحبت رو کدوم اجرا شب اجرا کردن؟
دیشب گفتن مجلس زنانه این مراسم هم هست.
۲۱ تیر ۱۴۰۲
سحر بهروزیان
این صحبت رو کدوم اجرا شب اجرا کردن؟ دیشب گفتن مجلس زنانه این مراسم هم هست.
بنده ۱۵ تیر دیدم این نمایش رو که در ابتدای اون اجرا هم یکی از بانوان پرسید چرا نمیزنید که کارگردان فرمودن زن رو خدا زده !
۲۲ تیر ۱۴۰۲
سالار ناجی
بنده ۱۵ تیر دیدم این نمایش رو که در ابتدای اون اجرا هم یکی از بانوان پرسید چرا نمیزنید که کارگردان فرمودن زن رو خدا زده !
ممنون جناب ناجی از توضیحتون.
۲۲ تیر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یک نمایش عالی و تمام عیار، نوع ارتباط و درج دیالوگ ها در پشت صحنه ذهن تو را باز می‌گذارد تا بدون اینکه بازیگر و نحوه ی بیان او دخالتی داشته باشد خودت هر حس و حالی که دلت میخواهد به کلمات بدهی و از طرفی کلمه به کلمه دیالوگها در ذهن تو نقش می‌بندد و اثرش ماندگاری خاصی میابد.
بازی دو هنرپیشه که کاملا بی نقص و کامل است و در ثبت هر کلمه در ذهن تو ضربه ی نهایی است. خلاصه اینکه دیدن دوباره اش را آرزوست.
عاشقانه ها یک عاشقانه عالی و بی نظیر، در سالنی که بدون هیچ دکور و نور خاصی تورا ایستگاه به ایستگاه در خطوط مترو می‌برد تا میدان و ونک و با فرزانه ها قدم به قدم همراه میشوی و تپش قلبشان را در صندوقخانه ی سینه ی خودت میشنوی. قد میکشی در عشقشان و بلوغ تلخ این عشق را در قطره قطره اشکهای خودت که محو و تار میکنه لحظه های آخرین را به نظاره می‌نشینی.
یک خاطره خوب در سرت نقش می‌بندد با دیدن این نمایش بی نظیر.
امیرمسعود فدائی، سپهر و امیر مسعود این را خواندند
سها و Shirin yeganeh این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یک نمایش عالی و بی نظیر، من که کلی لذت بردم. بازی ها عالی بود. نور پردازی هم خیلی دوست داشتم، از نور به جای درخت بهره بردن خیلی ایده ی خوبی بود. فقط با صدای هاش اف ها مشکل داشتم که بعضی مواقع مانع از شنیدن کلمه ها میشد. دست مریزاد کیومرث مرادی عزیز
دوبار دیدم نمایش را، و اگر بتونم یکبار دیگه هم میرم .
نسیم ادبی عزیز، بی نظیرند در اجرای بیان و بدن.
سهراب حسینی عزیز ممنونم.
نمایش یه جورایی با صدای آبان شروع میشود.
علی زندانی سیاسی که من نمیدانم قرار است نماینده ی همگی آنها باشد و یا همین جوری یکی است که از بد روزگار قلمش را سیاسی دیده اند و در بند سیاست اسیر گشته. (من فکر نمیکنم هیچ کدام از آنهایی که الان در بند زندانیان سیاسی هستند و تمام زندگیشان را داده اند تا تفکر درست تر را در جامعه اشاعه دهند دوست داشته باشند جامعه اینگونه ببیندشان.)
اما آقای افشاریان با سهل انگاری تمام، انسانی را به تصویر کشیده که هیچ تعهدی به هیچ کس و هیچ چیز ندارد، حتی به زندگی و نگرش خودش.
طوریکه مابین مرخصی های زندانش، کلاس موسیقی میرود، عاشق میشود و در همین چندروز خواستگاری میرود، جشن عروسی میگیرد، روزی که فردایش باید برگردد زندان و عروس بینوا بی خبر از همه جا تازه در شب عروسیش می‌فهمد که همسرش زندانی سیاسی است !!! تازه فرزندی نیز از او به جا میماند!!!!!
در آخر هم توان تحمل این همه دوری از زن و همسر را نداشته (فقط چندماه گذشته و هنوز فرزندش به دنیا نیامده ) و بهترین کار برای فرار از تمام اینها را خودکشی میداند.
حرکات ضعیف بازیگر و صدای نامفهوم (که حتی میکروفن نیز کمکی به جبران آن نمی کند) تمام این درهم و برهمی را تشدید می کند. (به خصوص صحنه شکنجه ... دیدن ادامه ›› که به همه چیز شبیه بود الا به شکنجه)
به تمام اینها اضافه کنید وضعیت و شرایط بد سالن را که بدون هیچ گونه احترامی به مخاطب، نه تنها صندلیها کاملا پر بود بلکه مازاد بر ظرفیت هم بلیط فروخته شده، تهویه سالن هم که بماند.
یه جورایی انگار بی تعهدی و بی مسئولیتی علی در تمامی این شرایط نمود پیدا میکند.
خانم هاشمی : از دید شما، از معدود کسانی که در مورد این کار نظریه مثبت نداشته، نظر شما به ' اشک ریختن ' تماشاگران که بارها در نظراتشون ذکر شده به چه دلایلی میتونسته بوده باشه ؟
متشکرم
۳۰ بهمن ۱۴۰۰
مهرداد کیا
خانم هاشمی : از دید شما، از معدود کسانی که در مورد این کار نظریه مثبت نداشته، نظر شما به ' اشک ریختن ' تماشاگران که بارها در نظراتشون ذکر شده به چه دلایلی میتونسته بوده باشه ؟ متشکرم
مساله بت سازی و اسطوره سازی داره تو این مملکت به جاهای خطرناکی میرسه. امروز به سطح بازیگران مملکت و یک نمایش هم رسیده.
واقعا من موندم اگر یکی سر یک نمایش گریه کنه دال بر خوب بودن اون کار میشه؟ شاید از اینکه پولش رو دور ریخته گریه اش گرفته
۰۱ اسفند ۱۴۰۰
امیرمسعود فدائی
محسن جان من به عنوان یه احساسی حساس با حس بی‌تربیت عرض می‌کنم با نظرت مخالفم!! قطعاً چیزی که احساس من رو درگیر کنه در وهلهٔ اول برام ارزشمنده.
فدائی جان، مرد بزرگ، معلومه که حس شما کاملاً تربیت شده است و با احساسات ناشی از سن و سال و ای‌بسا ذوق‌زدگی متفاوته.
قطع یقین هرجا که حس شما برانگیخته بشه، نه احساس شما، خالق اثر به فرم رسیده و این نقطه تعالی همه‌ی هنرهاست. این به معنی این نیست که سانتیمانتالیسم بده یا خوبه به این معنی که اشک کسی رو درآرودن نکته قابل توجهی نیست و اگر بود نوحه‌خوانی بسیار زیاد بهتر از این نمایش و به تعداد بسیار بیشتری گریه تماشاچی رو درآروده. برای روشن شدن موضوع: اگر نوحه بشینه تو شکل تعزیه و شما از طریق اجرای تعزیه حستون تعیّن پیدا بکنه و اشکی بریزین تعزیه تبدیل به فرم شده ولی اگر یکی صداش رو زجه‌دار بکنه و موضوع حزن‌انگیزی رو به قصد اشک‌درآوری حزین‌تر بکنه هیچ کار مثبتی نکرده حتا اگر افراد بسیاری با شنیدن یا دیدنش گریه کنن.
خلاضه کلام: همونطوری که متوسل شدن به هر روشی برای خنده گرفتن از مخاطب خوب نیست گریه گرفتن از تماشاچی هم نکته مثبتی نیست.
۰۱ اسفند ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید