در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال آرش رحیمی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:15:52
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سید محمد مساوات در خانه وا ده گامی بزرگتر از نمایش ایران برداشته است. اینکه یک خانواده ظاهرا شاد، دور یک میز، غذای خیالی بخورند و بعد تنیس خیالی ... دیدن ادامه ›› بازی کنند و بعد از پدرهدیه خیالی بگیرند من را به یاد بازی تنیس خیالی فیلم آگراندیسمان آنتونیونی انداخت.
با عصیان واقعیت علیه خیال، خانواده به طور کامل از پسر بزرگ چشم می پوشد. اجرای شنا در استخر و صدای حرف زدن زیر آب، ایده ای بسیار درخشان داشت. پریدن از مستطیل واقعیت و اجتناب از آن بسیار معنادار بود. هر زمان که "واقعیت" در برابر "وهم" قرار می گرفت، وهم از وجود واقعیت چشم پوشی می کرد.
از آخرین نمایش مساوات( شکوفه های گیلاس) چند سالی می گذرد. مواجه شدن دوباره با متنی بسیار دقیق و دشواراز مساوات حالم را خوب کرد. در نمایشی با 7 بازیگر توانمند که اجرایی باورنکردنی و شگفت انگیز داشتند به علاوه مسئول نور و موسیقی که بی شک عضوی از نمایش بودند.
خانه وا ده نمایشی است که ندیدن آن باعث حسرتی همیشگی خواهد بود.
به نظرم بهتر هست گزینه افشا رو بزنید.من این اجرا رو ندیده بودم و شما همه رو اسپویل کردید
۹ ساعت پیش
شگفت انگیز تر از ان است که اسپویل شود. حتما ببینید و لذت ببرید
۸ ساعت پیش
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چرا باید سیئر را دید؟
زیستن در زمانه ای که دائما به ندیدن و نشنیدن توصیه می شویم، زیستن در زمانه ای که دماسنج مهاجرت قرمز است، سیئر فرصتی است برای تامل در مفاهیم بنیادی.
دیکتاتوری که با کارگردانی انسانها، از آنها بازی مورد نیازش را می گیرد، انسانهایی که نمی خواهند ببیند(پس چگونه باید متنهایشان را حفظ کنند؟!) "زمان" که در زندان حبس شده و در نهایت جان می دهد، کلیدهایی که راهی برای رهایی است اما راهگشا نیست، زبانی که فهم نمی شود و نیاز به مترجم دارد و بعد مترجمی که گم می شود.
سیئر و همه جزییاتش شگفت زده ام کرد. 27 بازیکن که هرکدام با بازی مثال زدنیشان در تمام طول نمایش بازی خود را می کردند. این یعنی اگر 27 بار به دیدن سیئر بروم و هر بار فقط یکی از بازیگران را ببینم باز هم چیز جدیدی را تجربه خواهم کرد.
دستمریزاد به حسین فردوسی و مسعود بهمنی و همه بازیگران. و تبریک به تئاتر ایران که چنین تجربه ای را ممکن کرده است.