در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | یاسر متاجی درباره فیلم جوکر: ــ آن چپ‌گرایانی که از جوکر ضربه می‌خورند، چپ‌های فوکویاما هستند؛ آنها
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:53:13
یاسر متاجی (yasmat2018)
درباره فیلم جوکر i
ــ آن چپ‌گرایانی که از جوکر ضربه می‌خورند، چپ‌های فوکویاما هستند؛ آنهایی که فکر می‌کنند نظم لیبرال-دموکرات بهترین نظم ممکن است و ما فقط باید آن را مداراگرتر کنیم. از این جهت، امروز هر کس برای خودش سوسیالیست است. بیل گیتس هم می‌گوید خودش را متعلق به سوسیالیسم می‌داند، مارک زاکربرگ هم. درس جوکر آن است که تغییرات رادیکال‌تری نیاز هست، که این هم کافی نیست و این همان چیزی است که آن چپ‌گرایان دموکراتیک نسبت به آن آگاه نیستند. نارضایتی در حال رشد امروز یک امر جدی است. سیستم نمی‌تواند با اصلاحات تدریجی مثل مداراگری بیشتر یا طرح مراقبت درمان2 (اشاره به طرح شکست‌خورده Healthcare اوباما و سپس ترامپ) از پسش برآید. نشانه‌هایی از نیاز به تغییرات بنیادین‌تر به چشم می‌خورد. مشکل اصلی این است که آیا آماده تجربه کردن حقیقی ناامیدی از موقعیت‌مان هستیم یا خیر؟ همان‌طور که جوکر خودش در لحظه‌ای مشخص از فیلم می‌گوید: «من می‌خندم چون چیزی برای از دست دادن ندارم، من هیچ‌کس نیستم».
در اینجا همچنین اسم بازی هوشمندانه‌ای وجود دارد. نام خانوادگی واقعی جوکر، «فلک» است. در آلمانی فلک به معنای لکه است، یک لکه نامفهوم. مثل خطای دید. لازم است که نگاهی جدید بیندازیم تا یک نمای جدید ببینیم. من به هیچ یک از آن منتقدان چپگرا که از ظرفیت ــ چنین لکه‌ای ــ وحشت دارند اعتماد ندارم. همان‌گونه که مایکل مور به زیبایی تمام به آنها کنایه می‌زند: «شما از خشونت در اینجا (در جهان فیلم) وحشت دارید نه خشونت در زندگی روزمره‌مان. شوکه شدن با خشونت تشریح‌شده در این فیلم فقط نوعی فرار از خشونت واقعی است.»

‍#اسلاوی_ژیژک
#جوکر
درس جوکر آن است که....
درس جوکر؟!
شوخی می‌کنید؟!
جوکر یه روان‌پریش بود که اشتباهی اسلحه به دستش افتاد و از سر ترس و استیصال سه نفر رو کشت!! از اون لحظه به بعد که دیگه باقی کارهاش اصلاً قابلیت ارزش‌گذاری ... دیدن ادامه ›› نداره.
درس‌ها رو از عقلای قوم گرفتیم، این شد اوضاعمون، درس یک هرج‌ومرج‌طلب خشونت‌گرا چی می‌خواد باشه؟!
بزنیم همدیگه رو بکشیم؟! انقدر کشتار و خشونت رو ادامه بدیم که کسی روی زمین باقی نمونه؟!
واقعاً نمی‌تونم متوجه بشم چه چیزی انسان رو وادار می‌کنه هم‌نوع خودش رو بکشه؟!
۱۰ آذر ۱۳۹۸
سرکار‌خانم / جناب آقای بامداد
ممنون بابت طرح نظر.
چند نکته را عرض می‌کنم
نخست اینکه از دیدگاه من به عنوان منتشر کننده، این متن خودبسنده بود و آنچه که باید رو در خودش داشت البته با ارجاعاتی به بیرون.
انتشار لینک برای دسترسی به متن کامل‌تر صرفا از جهت رفع سوبرداشت احتمالی بود و به احترام دوستان منتشر کردم

دوم اینکه اگر دقت ... دیدن ادامه ›› کنید در عنوان نوشته شده " درباره" و اشاره داره به تئاتر، فیلم و یا... و این یعنی اینها تماشا شده و حالا طرف آمده کامنت گذاشته، پس یک آگاهی به سبب تماشا وجود داره که برای سایرینی هم که دیدند قابل درک‌ه. گاهی حتی دوستان درباره‌ی آثار فقط یک جمله می نویسند که همون برای منی که دیدم گویاست و معمولا دلچسب‌.

حالت سوم اما ناظر به فرضی‌ هست که نظر شما رو بپذیرم ( گرچه تناسبی بین مثال شما و نظرگاهی که در متن آمده نیست)
گمان نمی‌کنین همین تک جمله، همین گنگی همین تعلیق راهگشا باشه برای خوندن یا جستجوی بیشتر؟
اساسا در مقولات عقلی، تحلیلی، فلسفی، جامعه شناختی و ... ما با امر عرفی، اخلاقی و ... طرف هستیم یا با استدلال، تحلیل و روش‌مندی؟

۱۰ آذر ۱۳۹۸
ممنون از مطالب ‌و نقدهای خوبی که‌تو این پست به اشتراک گذاشتید. عالی بودند
۱۹ آذر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید