در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال بیژن وکیلی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:51:50
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
مجموعه ای از هنرمندان خلاق و یک نمایشنامه عالی در حوزه طنز و تراژدی اثر چشم نوازی را رقم زده اند و یکی از تراژیک ترین اتفاقات تاریخ معاصر ایران را با طنازی بدیعی به مخاطب عرضه می کنند.
سپاس از انرژی گرم شما 🙏🏻
۱۱ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود فراوان
یکی از بهترین کمدهایی که تو چند سال اخیر دیدم. سینرژی بین بازیگران عالی بود. اجرای طولانی با ریتم بالا و منسجم نشان میداد برای این اجرا زحمات زیادی کشیده شده و من بعنوان تماشاگر قدردان این هنرمندان هستم.
مخاطب ارجمند
سپاس از شما که چند ساعت از وقت ارزشمند خودتون را به تماشای نمایش "جنون محض" اختصاص دادید.
باعث افتخار ماست که از تماشای نمایش رضایت کامل و کافی داشته اید.
ممنون میشیم که تماشای "جنون محض" را به دوستانتون پیشنهاد بدین.
۰۴ دی ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود
هر جا فاصله بین ایده و اجرا کم شده بود شاهد لحظات گیرا و درخشانی بودیم. موسیقی به من مخاطب کمکی نکرد در درک بهتر فضا و برخی از بازی ها را در خدمت شالوده اصلی کار ندیدم.
با احترام
درود
زیرزمینی ها یا به زیر زمین رانده شده ها طنز تلخی ست که باید دید. بخش طنز داستان با ایجاد ریتم بالا که متن قوی و بازی های پخته ای را می ... دیدن ادامه ›› طلبد بسیار موفق از آب درآمده و سالن را به وجد می آورد. تلخی داستان اما بیشتر از اینکه از قصه و بازی ها روایت شود از نمادهایی است که نویسنده و کارگردان به خدمت گرفته اند. رانده شدن به زیرزمین نمادی از مکانیزم فقیرزدایی بجای فقرزدایی است (در فیلم انگل از سینمای کره جنوبی زیرزمین کارکرد تقریبا مشابهی دارد). فضایی که قابلیت رفع نیازهای ابتدایی انسان را ندارد، تولید مثل شوخی ای بیش نیست و سلامت روانی نسل آینده هم در مسیر تخریب است. موسیقی بیشتر یک آپشن است تا ابزار تعمیق فضا و ذهن مخاطب را به مدیوم تلویزیون می کشاند هرچند به عنوان یک آپشن در کنار اجرا بسیار لذت بخش است. با احترام
محمد عیاز، نیلوفر ثانی، سپهر، امیر مسعود، Leon S. Kennedy و علی این را خواندند
حامد قاموس مقدم این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بیژن وکیلی (karoon)
درباره نمایش شورایی بلوبری i
درود
در تئاتری این چنین مبتنی بر روایت، اهمیت قصه و راوی پر رنگ تر از اجراهای دیگرست. اگر قصه را محملی برای ایجاد تصویر بزرگتری هم بدانیم نباید از پرداخت آن کاست و بلکه به آن افزود تا حرف نهایی از بطن آن گل کند. امشب به زعم من این اتفاق ها نیفتاد.
امیرمسعود فدائی، ملانقطی تیوال، امیر مسعود، hami و سپهر این را خواندند
mahdi maleki این را دوست دارد
متاسفیم که تجربه ما مورد پسند شما نبود و سپاس بابت حضورتون 🌷😊
۲۹ مرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود
یه اجرای فوق العاده برای جا مانده ها بگذارید :)
سه روز تمدید میشه
۱۴ مرداد ۱۴۰۱
سحر بهروزیان
پیج جناب مساوات در اینستاگرام دنبال کنید.
نام کاربری شون رو لطف میکنید
۱۶ مرداد ۱۴۰۱
بیژن وکیلی
نام کاربری شون رو لطف میکنید
mosavat14@
۱۶ مرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود
چه بازی های درخشانی … چه انسجامی در یک بی نظمی تعمدی. واقعا لحظاتی فکر میکردم در بیمارستان روانی هستم و در یک دراماتراپی. با همه ناملایمات گرمی هوا و صندلی ناراحت و … هیچ دلم نمیخواست این صحنه ها تمام شوند.
چه عالی که نمایشی چنین تاثیری بر شما دوست خوبم گذاشته است
۰۱ مرداد ۱۴۰۱
ابرشیر
چه عالی که نمایشی چنین تاثیری بر شما دوست خوبم گذاشته است
سپاس از شما. بازی ها خیلی خوب بودن. خیلی زحمت کشیده بودن
۰۱ مرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یه بلیط برای امشب یا فردا شب نیازمندم 💁‍♂️
امیرمسعود فدائی و سپهر این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود. دوست داشتنی بود مخصوصا قسمت هایی که روی استیج پشتی اجرا می شدند و مشخصا روی آنها وسواس بیشتری به خرج داده شده بود. جابجایی بین درام و طنز کار سختی است و از نگاه من بازیگران تا حد خوبی با انرژی بالا این جابجایی را نمایش دادند، هر چند در بخش طنز موفق تر بودند.
در اجرا و میزانسن به بلوک های کناری بها ندادند :) و ما کناره بین بودیم. موسیقی بخش جذابی از این تئاتر بود که جاداشت پر رنگ تر هم باشد.


درود
ایده اولیه متن ایده خوبی است و شاید میشد نمایش بهتری از اون ساخت. در مورد این اجرا، نمیدونم چطور این همه امتیاز به این نمایش داده اند. این کار باعث میشه واقعا اعتماد به این رنکینگ کم بشه. بازی ها ضعیف بودند و روی متن کار نشده بود. در مورد المان های دیگر اصلا نمیتونم صحبت کنم. در مورد این کار اصلا نباید اجازه حضور بچه به سالن داده بشه.
این سالن فقط برای تمرین مناسبه و برای اجرا و حضور تماشاگر اصلا مناسب و ایمن نیست.
سپاس از اینکه موشکافانه نمایش مارو به تماشا نشستید ، امید داریم که در اجراهای آتی بهتر از پیش روی صحنه ظاهر بشیم 🍃🌺
۰۳ تیر ۱۴۰۱
سلام ممنون که تشریف آوردید.
۰۳ تیر ۱۴۰۱
بیشتر فیلما و تیاترای یک ساعت و خورده ای، یه جایی حوصله تو سر میبرن، اما این داستان باتلاش جمعی و اتحاد، سعی میکرد جذبت کنه تا لحظه ی آخر، و واقعا هم موفق عمل کرد
واقعا دمتون گرم ازینکه این همه باعشق اجراکردید
منکه خیلی به دلم نشست
اگه مشغله نداشتم حتما باز میومدم
۰۴ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بسیار زیبا و گیرا ✨
جناب وکیلی ممنونم از تشریف فرماییتون،ارادت بسیار ❤️
۰۵ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرای دلچسبی بود. طنز خوبی داشت و انرژی صحنه بالا بود. از هنرنمایی گروه موسیقی حظ وافر بردیم.
بعنوان یک کار موزیکال یا کنسرت تئاتر انتظار خواننده های قوی تری را داشتم و فقط صدای رومئو توانست انتظار مخاطب را در این بخش پوشش دهد. کاراکتر ژولیت سهم خودش از ایجاد فضای رومانتیک را برنداشت.
جشنواره رنگ‌ و موسیقی
اثری که برای مخاطب و صحنه تالار وحدت احترام قایل شد و از موسیقی گوش نواز تا طراحی لباس و نور و حرکت سنگ تمام گذاشت. هماهنگی بازیگران نشان از تمرینات سخت و طولانی داشت و استفاده از خواننده های حرفه ای لذتی در حد حضور در یک کنسرت را نصیب شنونده کرد.
در مقام نقد میتوان به ریتم کند کار در ابتدا و ریتم شتاب زده در صحنه های انتهایی اشاره کرد. گاهی موسیقی بر صدای خواننده غالب بود و میزانسن صحنه، اندرونی قلعه و جزئیات را از دید مخاطب دور نگه میداشت.
دو ساعت و چندی میتوان به این قصه دل سپرد و لذت برد

کلاژی که تئاتر نیست
نیم ساعت از شروع نمایش گذشته و هنوز تماشاگران جدید وارد میشوند و پر سروصدا دنبال صندلی میگردند. موبایل ها روشن است و ایده تبلیغ جمعی برای فروش بلیط شب های آتی جای دیسیپلین تئاتر را گرفته است. اجرا با اپیزودهایی آغاز میشوند که به متن آنها پرداخته نشده است و بازی ها پخته نشده اند. رضا یزدانی به نسبت قدیم با احتیاط تر میخواند و اوج نمیگیرد. اپیزود خیاط خانه مهتاب نصیر پور، اپیزود پشت صحنه میترا حجار و فولاوند با بازی های عالی و متن طناز و اجرای دلی علی اوجی نقاط قوت کار بودند. من برای همین سه اپیزود به همه توصیه میکنم این نمایش را ببینند و امیدوارم سایر اپیزودها هم در شب های بعد بهتر شوند. کلمات این نمایشنامه اگر نگوییم کلیشه شده اند کارکرد خود را از دست داده اند، استاد باید وظیفه نوشتن را به نویسنده هایی بدهند که بدانند شاگرد بقال دیگر اینطور حرف نمیزند. مثلا جایی که فولادوند در مورد ترانه برکستون حرف میزند متن، خود را از دل دعوای زن و شوهری میکند و می درخشد.
پایدار باشید
درود
بازی های خیلی جذاب و یک دست. طراحی صحنه خوب و موضوعی که این روزها باید بهش بیشتر پرداخته بشه؛ نظام آموزشی.
من در رویای خودم آزادم. شما هم در رویای من آزاد هستید.
اجرای دلنشین و پر از انرژی و خلاقیت که روی ذهن مخاطب تاثیر دوپامین را دارد. هر چقدر صامت بودن و فانتزی بودن فضا، برای ذهن فاصله منطقی ایجاد کند، انرژی صحنه این گپ را پر میکند و در نهایت در نیمه دوم قصه، فاصله برداری بین مخاطب و بازیگر شما را به کار پیوند میزند. صدای بلند موسیقی و فونت ریز نوشته ها مشکل ساز هستند و نیمه اول اجرا ریتم کندتری دارد، اما زیبایی نمایش در نهایت اجازه خرده گیری نمیدهد.

آوا تدین (avatadayon)
سپاس از نگاه شما :) ✨
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
صبا نجاتی (sabanejati)
خیلی ممنون که ما رو دیدین. حتما تلاش می‌کنیم که صدای بلند موزیک و فونت ریز در صورت امکان اصلاح بشن ❤️
۲۳ بهمن ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمیتوان از جنوب دوست داشتنی و کاراکتر جذاب منصفی مستند بدی ساخت. آدم های احساسی و کم نظیری که تقدیرشان عمری کوتاه و تاثیر گذار است؛ مثل فرهاد، مثل فروغ...مثل برخی هنرمندان کلوب بیست و هفت ساله ها. هنرمندانی که عمق احساس شان توسط جامعه درک نمیشود و همواره در انزوایی خود خواسته هستند. موسیقی جنوب ایران می توانست جایگاه جهانی داشته باشد و پذیرای فستیوال های بین المللی باشد. ریتم در زندگی این خطه جاری ست.
در باب ایدئولوژی کریم شیره ای
تاریخ شفاهی ایران را باید از نگاه کریم دید؛ نگاه بی تکلف و ناآلوده به بسط های فلسفه اجتماعی. ملت طاعون زده وبایی را شاید مشروطیت نمیتوانست نجات دهد. مشروطیت دارویی قوی برای تن نحیف سرزمینی بود که شاه بابا و امثالهم هیچ کوششی در تقویت بنیه فردی و اجتماعی آن نکرده و نمیکنند. مشروطیت مشروعه قبای ناراستی بود که هیچ درخت خشکی را سبز نمیکرد.
مجید رحمتی صحنه را در چنگ خود گرفته، میچرخد و میچرخاند. با کلنگ، شخصیت میسازد و با چرخ فرغون موسیقی متن. مونولوگ را به حد اعلا میرساند و حرکت را به تکامل. از مرگ می آید و به مرگ برمیگردد و در این چرخه کوتاه سرنوشت معاصر مام میهن، این شیر بی یال و دم و اشکم را روایت میکند. درود بر این هنرمندان و این اثر فاخر.
من هم واقعا لذت بردم از دیدن این نمایش.
و بعد از این نمایش تازه فهمیدم که کریم شیره ای کتاب هم داره : " کریم شیره ای دلقک مشهور دربار ناصرالدین شاه "
بار دوم که با یکی از دوستانم دیدم بهم گفت . و چون کتابش رو هم قبلا خوونده بود خیلی بیشتر از من لذت برد از نمایش.
۰۳ بهمن ۱۳۹۸
عالی بود ، دیدنش واسه هممون خوبه ، نیازه اصلا
۰۴ بهمن ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نقطه قوت تولد بازی علیرغم آن که یک زندگی را صحنه صحنه خلق کرده است، در یکپارچگی همه اجزای آن است. از فاصله برداری تعمدی بین پشت صحنه و اجرا تا ایجاد فضای شخصی برای بازیگران در فواصل اجرایی که به شکل آواز خواندن نمود یافته است. در حالی که هنجارهای جامعه، نیمه تراژیک‌ زندگی را شخصی تر و پنهان در لایه ظاهرسازی شده تعریف میکنند، این اجرا در جهت عکس حرکت میکند. مثل جابجایی جنسیتی نقش ها و دغدغه ها و ... خلاقیت چشمگیر در همه صحنه ها موجب زیبایی و روانی اثر شده است و بازی ها در اکثر صحنه ها باورپذیر هستند. با احترام
خیلی ممنونم ازتون بابت نواه تیزبینتون و نقد تیز هوشانتون ممنونم که مارو تماشا کردین
۰۱ بهمن ۱۳۹۸
ممنون از توصیف دقیقتون و محبتتون به ما
۰۲ بهمن ۱۳۹۸
ممنون که تشریف اوردین و ممنون که نوشتین برای ما
۰۴ بهمن ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مانستر از قصه قوی و پرکششی بهره میبرد که با تلفیق بازی های خوب تا حد زیادی تماشاگر را همراه می کند. اما مجموعه اجرایی گاهی در ایجاد تمامیت فضای تعلیق و دلهره متن ناکام میماند. انتخاب موسیقی و نورپردازی کمی کلیشه ای بود و باید با ظرافت بهتری به آن پرداخته میشد. درود