در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | arioetis
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:14:22
 

فعال هنری

 ۱۱ دی ۱۳۴۸
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
وقتی درباره تئاتر آوانگارد حرف می زنیم، دیدن چنین آثاری آن هم در فضای سلیقه محور مخاطب امروز، دور از ذهن می نماید، بنده بسی مفتخرم که در چنین زمانه ای از دیدن این اثر که چه از لحاظ متن، چه کارگردانی، چه بازی بازیگران و به خصوص موسیقی دلنشین منطبق با کشمکش دراماتیک آفریده شده بر روی صحنه، حرفی در خور مخاطب خاص داشت، محروم نشدم، اثری که اگرچه در ابتدا کمی نامانوس با ذائقه مخاطب امروز می نماید اما شربت اثر گذار خود را قطره قطره با مدیریت توانمند کارگردان در گلوی مخاطب مسحور از فضای ذهنی خالق اثر آن هم فضایی در مکتب سورئال و به پارسی خودمان در گرایشی به ماورای واقعیت آمیخته با سمبلیسم نمایشی، مثمر ثمر می کند. در کل اگرچه قدم به قدم تزریق اندیشه ی کارگردان در تمام نمایش محسوس بود اما داستان و عناصر درام چنان در جای خود به خوبی چیدمان شده بودند و به همراه به هم خوردن نمای لانگ شات همیشگی تئاتر توسط تکنولوژی مدرن و رویت بازیگر در نمایی بسته تر، تماشاگر را غافل از این رویداد خود خواسته ی کارگردان، در جذبه کلییت اثر به دام انداخته و محظوظ لحظه به لحظه اثر می نمایند.
بنده با تمام وجود از این تئاتر زیبا لذت برده و آن را به شما دوستان گرامی توصیه می نمایم.
ارادتمند سید امیر هاشمی طباطبایی
درود بر همه
البرزی های عزیز ،اگر چه وصف العیش نصف العیش ، اما حلوای تنترانی تا نخوری ندانی
و دیگر سخن اینکه در این روز ها با وجود آثاری که کمتر قابل تعریفند و گاها کپی های ضعیفی از آثار غربی هستند و با یورش بی رحم خود تماشاخانه های ما را به تحمیق گرفته اند ، دیدن این اثر با لحنی شاد و صد در صد ایرانی به شدت توصیه می شود ، باشد که شما نیز مانند من و خانواده‌ام لذت وافر ببرید.
رویا جزینی (royajazini)
سپاس از لطف و مهرتون بزرگوار
۰۹ بهمن ۱۴۰۲
+درود سپاس جناب طباطبایی عزیز
۱۰ بهمن ۱۴۰۲
arioetis (ariobetis)
علی بابایی
+درود سپاس جناب طباطبایی عزیز
آقایی🌹🙏
۱۰ بهمن ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
و او کتاب را آفرید و عشق را و خرد را
نقد یا سلیقه ؟
درود بر شما عزیزانی که این مطلب را می خوانید
سخنم را با این پرسش آغاز می کنم، آیا یک مخاطب عادی با دیدن چند فیلم از جراحی مغز به خود اجازه نقد عملکرد جراح و یا چگونگی جراحی را می دهد؟
در حالی که حتی یک فوق تخصص برای مثال گوارش به خود چنین اجازه ای نمی دهد.
پس چرا ما در هنر و در رشته ای که تخصص لازم را نداشته و عملا بی سواد محسوب می شویم ، به خود اجازه نقد می دهیم ، آیا ملاک برای نقد یک تابلوی نقاشی صرفا دیدن چند تابلو و بازدید از چند نمایشگاه است یا اینکه دیدن چند تئاتر و نمایش به ما اجازه ی ابراز نظر می دهد؟
آن هم در شرایطی که گروهی حرفه ای ( با توجه به این مطلب که حرفه ای در بیان ساده یعنی کسی که از صنعت یا هنر خود درآمدی داشته و امرار معاش می کند) مدتها اثری را تمرین کرده و چشم به عرضه محصول خود و نتیجه ی آن دارند و چه بسا استفاده از کلمات و جملات منفی و نادرست ،آن هم در پوشش سلیقه ی ... دیدن ادامه ›› شخصی من این است یا به نظر من و یا اینکه هر کسی حق دارد نظرش را بگوید، به سادگی ضرر و زیانی سخت به تیم تهیه و تولید وارد می نماید ، با توجه به اینکه سلیقه شخصی هر کس امریست نسبی که برای مثال چیزی که برای یکی ناخوشایند است برای دیگری می تواند خوشایند باشد. بارها دیده شده مخاطبی که به غلط خود را آگاه می داند به خود اجازه داده که اثری را با ارزش و دیگر کار را بی ارزش بداند ، آن هم تنها به این دلیل که هر اثری را نه با علم که با ذائقه ی شخصی خود ارزش گذاری می نماید ، حال اینکه آفت مخاطبانی با در گیری های شخصی و انواع و اقسام اختلالات شخصیتی ، نفتی بر آتش این موضوع شده است.
این را بگویم که همیشه حساب مخاطب فهیم و مطلع ، از این گونه افراد جداست.
هنر علم است نه سلیقه ، این را با تحقیق و تجربه ی خود آموخته و همیشه بیان داشته ام ، مثالی می زنم ، من از بازی فلان بازیگر در فلان نمایش خوشم آمد ، خب خدا را شکر ، من از بازی فلان بازیگر خوشم نیامد ، ( دقت کنید ، از کلمه بدم آمد ، استفاده نکردم ) بازهم نظر شخصی من به عنوان تماشاچی زیاد مضر نیست ، اما وقتی می گویم ، بازی فلانی خوب بود ، قوی بود ، ضعیف بود و غیره اینجا دیگر ناخودآگاه نظر شخصی نداده ، بلکه عملا وارد مقوله نقد شده ام ، پس گذشته از تجزیه و تحلیل اثر و بدون شرکت دادن دلایل و ذائقه شخصی ، حداقل باید به انواع متدهای بازیگری آشنایی داشته باشم ، سبک نمایش و نمایشنامه را بشناسم ، بدانم کارگردان اثر برای اجازه دادن به اینگونه بازی بازیگر ، به چه می اندیشیده ، چون همانطور که بزرگان می گویند ، گمانم از سال ۱۹۳۰ میلادی ، کارگردانان به این نتیجه رسیدند که به بازیگر بیاموزند به تنهایی برای ایفای نقش بر روی صحنه آماده نیست ، ابزار بازیگر را بشناسم و از همه مهمتر به اصول نقد علمی و بی طرفانه آگاه و پایبند باشم.
حال چه رسد به ابراز نظر درباره کل اثر ، و در پایان با توجه به اینکه در کشور ما هیچ اثری بدون بازبینی اجازه نمایش عموم نمی یابد ، فارغ از نظر شخصی بنده در مورد موافق یا مخالف بودن با این موضوع ، یعنی بنده با چند بار نقش داشتن در نمایشنامه خوانی ( این نمایشنامه خوانی نیز در کشور ما جای بحث دارد ) یا حتی عدم داشتن سابقه در خلق آثار هنری ، آیا صلاحیت نقد یک اثر را دارم ؟
پاسخ را به شما مخاطب فهیم می سپارم.

ارادتمند شما سید امیر هاشمی طباطبایی
با سلام
با شما موافق نیستم
همه چیز سلیقه است حتی نقد منتقدان حرفه ای؛ گواه آن هم نظرات مختلف منتقدان درباره آثار هنرمندان حتی بزرگترینشان است. پس وقتی کسی _هرکسی حتی منتقد مشهور، هنرمند بزرگ، یا به قول شما مخاطب فهیم و یا غیرفهیم!_ درباره بازیگری میگوید "بازی فلانی ضعیف بود،" این معنی در آن مستتر است که: به نظر من بازی فلانی ضعیف بود و من خواننده با توجه به شناختم از آن فرد تصمیم میگیرم که سلیقه او را قبول کنم یا نکنم. پس اعلام نظر افراد مختلف به مخاطبان کمک میکند که با استفاده از برآیند نظرات افراد همسو و غیر همسو در حد امکان انتخاب بهینه و رضایتمندانه داشته باشد و اتفاقا این امر به دغدغه شما یعنی امرار معاش هنرمندان کمک خواهد کرد چرا که اگر نظرات کاربران سایت نبود کمتر مخاطبی حاضر بود بدون اطلاعات ... دیدن ادامه ›› کافی برای تئاتر هزینه نماید.
البته مساله مغفول نوشته شما از نظر من سود و زیان شخصیست که به طور عمده به خود تئاتری ها _البته گروه کوچکی از آنها_ برمیگردد که با استفاده از اکانتهای مختلف سعی در تعریف و بعضا تقبیح نمایش مورد نظر خود مینمایند که باعث سردرگمی و انتخاب غیر بهینه برخی مخاطبان _به خصوص کاربران تازه‌کار_ میشود.
موفق باشید
۰۱ بهمن ۱۴۰۲
اراتمندم
بله بنده در تایید گفته های شما عرایضم را عنوان کرده ام اما بطور کلی ندانستن یا سواد کم مخاطب رو بد ندونستم، کما اینکه مکاتب ادبی از سده ی نوزدهم زمانی بر جوامع فائق اومد که مردم در پایین ترین سطح سواد بودن و هنوز گفته های نیچه و برتون و آرتو تاااا فروید درک و بطور کلی نقد ادبی چندان شکل نگرفته بود.

اما مشکل اصلی من امروزه اگر دانستن آن برایتان مهم است این است که تئاتر ما بطور عمده هیچ نقشی در این برهه ی تاریک نتوانسته ایفا کند ... دیدن ادامه ›› و سهم کمی از این همه آشوب و سرکوب و مواجهه با آن داراست، یا حداقل آینده نگر نیست. مثلا چندین سال قبل از جنگ جهانگیر وخانمانسوز دوم "مارسل کارنه" بزرگ در آثار خود هشدار سقوط ملت فرانسه را میداد. هنرمند کار خوب تولید کند، بگذارد مخاطب خود خوراک ذهنی اش را انتخاب کند.بگذریم.

حال که با یک نوع انفعال هنری در تئاتر از سوی هنرمند مواجهیم، به عقیده بنده همین وسواس های اشتباه هم بدرد میخورد، چون دشمن چنان دندان تیز کرده تا میدان از همین اندک مخاطبان هم خالی شده و سیاهی خود را بر پیکره تئاتر بیندازد.

بطور کلی باز هم به عقیده بنده باید غنیمت شمرد، صبر پیشه کرد و به چشم تلنگر های کوچک حتی نگاه کرد و در صدد رفع آن و بالابردن کیفیت تا نهایت توان کوشید. البته خداروشکر بین فیک و اصل هم در نظرات دیگر خوب میتوان تشخیص داد.

مخلص.

۰۲ بهمن ۱۴۰۲
arioetis (ariobetis)
حمیدرضا محب
اراتمندم بله بنده در تایید گفته های شما عرایضم را عنوان کرده ام اما بطور کلی ندانستن یا سواد کم مخاطب رو بد ندونستم، کما اینکه مکاتب ادبی از سده ی نوزدهم زمانی بر جوامع فائق اومد که مردم در ...
درود بر شما و عرض ادب، باشما کاملا موافق هستم و البته کمی مخاطب نیز تا حدی تقصیر از ماست و مقداری نیز شرایط حاکمه، قصه ی ما و مخاطب هم به قول حسین منزوی عزیز ، شده این بیت شعر :
من راه تو را بسته ، تو راه مرا بسته
امید رهایی نیست ، وقتی همه دیواریم

به امید سحری که همین نزدیکی است و نوید روزهای روشن دارد

ارادتمند شما طباطبایی
۰۲ بهمن ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
arioetis (ariobetis)
درباره نمایش ساعت ۴ صبح i
و او کتاب را آفرید ،عشق را و خرد را
درود بر آلادین عزیز
شرمنده ام که خیلی دیر پیام میدم ، کار شما رو که سرشار از دغدغه های هنرمندان این ایامه دیدم و از اینکه می‌تونستم لحظات بعد نمایش رو حدس بزنم و لایه های کار رو آنچنان که در ذهن شما بوده ، درک کنم ، بسیار لذت بردم. زیرا اینها را نشانه های زیبایی از نزدیکی فکر ما به یکدیگر یافتم.
حتی کمی امکانات سالن هم نتوانست بر زیبایی اثر شما تاثیر محسوسی بذاره و این نشان از قدرت اجرایی شما و گروه قدرتمند تون داره .
همیشه بدرخشید
او کتاب را آفرید و عشق را و خرد را

یک کار با ساختاری ارسطویی و سرشار از آیرونی برای دوستان صاحب اندیشه ، که نشانگر شناخت کامل نویسنده و کارگردان اثر ، از فرهنگ و سیاست حاکم بر افکار اقشار مختلف جامعه دیرپای این گربه نقشه نشین است.
و صد البته سبک صحیح اجرایی و بازی توانمند بازیگران و پنجه های خوش ذوق گروه موسیقی و هماهنگی سایر عوامل در کنار لحن تلخند اثر ، برای مخاطبانش ساعاتی را مملو از عرق نعنا بر شکم درد این روزهایمان آفرینش می کند.

دوستان دست مریزاد
arioetis (ariobetis)
درباره نمایش چرتالدو i
به نام خداوند فکر و کتاب
با دیدن این اثر خیلی لذت بردم ، به خصوص از اینهمه انرژی مثبت و تاثیر گذار اعضای گروه چه هنگام اجرا و چه بعد اجرا ، ممنونم که شبی زیبا برای من و خانواده ام ساختید . شادیتون پایدار
دیدن این اثر زیبا رو به جد توصیه می کنم
جناب طباطبایی خوشحالم که اثرمون تونسته نظر شما رو جلب کنه ، ممنونم از تشریف فرماییتون 🌺🌺
۰۲ دی ۱۴۰۲
خیلی ممنونم که به تماشای ما اومدین❤
۰۲ دی ۱۴۰۲
arioetis (ariobetis)
ارادتمند شما عزیزان ، باعث افتخار بود،،⁦❤️⁩
۰۲ دی ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام
از تمام گروه به خاطر جان دادن به این نوشته کمال سپاس را دارم
سلام
ممنونم که به این نوشته آن هم به این خوبی جان دادید
همیشه بدرخشید
به نام خداوند فکر
اثری با داستانی زیبا و عمیق از نویسنده فرهیخته آقای چرمشیر و کارگردانی دوست فیلسوف و بزرگ اندیشه ام جناب هادوی و نقش آفرینی هنرمند جوان جناب فرامرز و همچنین تلاش دلسوزانه ی سایر عوامل که به بنده دقایقی پر از لذت و ساعاتی مملو از تفکر هدیه داد.
دیدن این اثر لازم است و به جد توصیه می گردد
درود بر سید امیر طباطبایی جانم
ممنونم که به تماشای گروه جوانم نشستید
سپاسگزار وجودت نازنین😍😍
۲۵ آذر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
سینما