در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | محمدرضا میرحسینی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:46:30
 

فعال هنری

 ۱۶ مهر ۱۳۵۵
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
با درود به تیم اجرایی نمایش ایرج،زهره،منوچهر
قبل از هر چیزی تشکر میکنم از نویسنده محترم کار جناب پالیزدار که با پرداختن به مفاخر بزرگی همچون ایرج میرزا آن هم به شکلی طنز گونه و قابل فهم،ابعاد دیگری از این شاعر گرانقدر را به نمایشنامه تبدیل نمود؛ و همچنین جناب مسعود والا که چند سالی ست نمایش های مختلف را تهیه‌کنندگی کرده و با این اوضاع دشوار اقتصادی بر روی صحنه می برد تا چراغ این هنر روشن بماند. همچنین خوشحالم که به تماشای درخشش دوتن از دانشجویان قدیمی خودم، خانم آرزو کریمی زند و ارسلان محمدی عزیز نشسته و همچون سال‌های گذشته به وجودشان افتخار کردم. امیر جان غفارمنش هم مثل همیشه پرانرژی، دوست داشتی، شیرین و مسلط بودند.
اما مسئله ای که برایم بسیار عجیب و شوکه برانگیز بود، مبحث کارگردانی و استفاده از موسیقی فولکلور یا محلی امروزی در نمایشی ست که محور آن شاعری قرار دارد که به وی لقب فخرالشعرا داده اند. طبیعتا آثار هر هنرمند متاثر از مسائل مختلف فرهنگی_ هنری ، اجتماعی و سیاسی دوران خودش است. ایرج میرزا یکی از تاثیرگذارترین شعرا بر شعر مشروطه بوده. در آثار او مضامین سیاسی_ انتقادی به وفور موج میزند.خود شاعر بارها از علاقه اش به بانوی بزرگ آواز قمرالملوک وزیری یاد کرده و نام کلنل علینقی خان وزیری را در آثارش به زبان می آورد. موسی خان معروفی بر شعر او تصنیف می‌سازد.موسیقی دستگاهی این دوران کاملا مشخص است . عارف ،شیدا، ملک الشعرای بهار، مرتضی نی داود و بسیاری از بزرگان که نام بردن هریک در این مقال نمی‌گنجد.
در اجرای قبلی همین نمایش که گروه (ول شدگان) موسیقی را عهده دار بودند همه چیز عالی و بجا تعبیه شده بود اما انتقاد شدید من استفاده از موسیقی محلی جنوبی ست که بدون هیچ دلیل منطقی و تاریخی یا حتی سیاسی_اجتماعی بکار گرفته شده . با اینکه در حیطه خودشان بسیار پرقدرت و مسلط بودند و قابل احترام، ... دیدن ادامه ›› اما جولان دادن آنها بر صحنه ای که صحبت از دوران انتقادی مشروطه است نه نتها غلط، بلکه توهین آمیز بود . حتی موقعی که نوازندگان خواستند بر موسیقی فاخر اواخر قاجار گریزی بزنند بسیار ضعیف و حتی کمی فالش عمل کردند و خوانندگانی را که البته بسیار خوش صدا بودند ، به مرز خارج شدن رساندند .
ای کاش در بخش نظارت مرکز هنرهای نمایشی، افرادی با دانش بیشتر حضور داشتند، تا با هدایت درست ، گروه را از این اقدام عجیب و ضد فرهنگی منصرف می‌کردند.
وجود گروه موسیقی محلی در یک اثر که مضامین ملی_میهنی و عاشقانه دارد، هم بر این نمایش بسیار لطمه زننده بوده و هم بر پیکره رو به موت فرهنگ کشور؛ و به نظر فقط برای فروش بیشتر ، این اقدام صورت گرفته که دقیقا مفهوم ابتذال است.چرا که هر مخاطب عوام و خواص اگر در هر مجلس جشنی حضور داشته باشد، بارها این ترانه های پیش پا افتاده و سطحی محلی را شنیده و گوشش از آن پر است . پس حتی این اقدام در فروش هم تاثیر مثبتی نخواهد داشت ؛ چرا که تماشاگر به دنبال چیزهایی نیست که همیشه می شنود ، بله به دنبال خوانش جدید و خلاقانه از الحان و تصانیف های دوران قبل یا معاصر است. هنری که در بیرون از سالن تئاتر ، کمیاب باشد.
در پایان از گروه بازیگران،رقصندگان و طراحی لباس تشکر میکنم که بسیار هماهنگ عمل کردند . پرتوان باشید.
سلام.وقتتون بخیر.بنده به عنوان اولین کارگردانی هر گونه نقدی رو میپذیرم.البته که ۲۰سال در بهترین سالنهای تهران به طور حرفه ای اجراهای زیادی داشتم.همونطور که خودتون هم واقف بودید دور اول و دوم اجراها با موسیقی اصیل اجرا داشتیم.
ما در این اجرا صحبتی از دوران انتقادی مشروطه نکردیم و اگر اجرارو دیده باشید، اجرا در مورد منظومه زهره و منوچهر بود که به صورت طنز به روی صحنه بردیم.یه کار عاشقانه و طنز که حتی میتونه به صورت ترکی کردی یا حتی انگلیسی اجرا بشه.مگه کارهای فاخر خارجی به صورت فارسی برگردان نشده و ایرانیزه نشده تاحالا!!
و جالبه که شما همزمان با اجرای ما سالن ۳اجرا داشتید و متاسفانه بدون تماشاچی.ولی میگید که کار ما حتی اگه برای فروش هم اینکارو کرده تاثیری نداشته!! احیانا وقتی برای اجرای خودتون میومدید شهرزاد صف طولانیه اجرای مارو ندیدید؟
۱۵ ساعت پیش
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با درود به عوامل نمایش رومولوس کبیر.
قبل از هرچیزی تشکر میکنم بابت انتخاب این نمایشنامه شاهکار. یک متن بی‌نظیر سیاسی با مفاهیمی عمیق . فردریش دورنمات در این اثر عمیقا تحت تاثیر اشعار طنز و انتقادی پدربزرگش هست که به او لقب شاعر سیاسی داده بودند. او با اتکا به سبک گروتسک و دنیای مفهومی رنگارنگ، تماشاگر را به تفکر و تأمل وا داشته و تلاش می‌کند در کنار روایت داستانی طنز گونه، مخاطب را درگیر این سوال اساسی و فلسفی نماید که آیا بی حرکتی و انفعال، اساسی ترین واکنش است؟
طبیعتا کار کردن چنین متون عمیق و برجسته ی در سطح جهانی، نیاز به کارگردان، بازیگر و عوامل کارکشته هم خواهد داشت . مشخص است که جناب طباطبایی به عنوان کارگردان از شیوه اجرایی نزدیک به اندیشه دورنمات پیروی کرده و سعی نموده با ایجاد فضایی کاریکاتور گونه ، سطحی بودن مردان سیاست را به چالش بکشد. اما شاید اگر در انتخاب برخی از عوامل دقت بیشتری میکرد و از بازیگران باتجربه تر بهره می‌جست ،جذابیت کار چندبرابر میشد. نوع بازیگری کلاسیک به همراه چاشنی کمدی، نیاز به بازیگرانی کارکشته تر با فن بیان تربیت شده و صدایی رسا و بدنی ورزیده دارد. علی رجب سعیدی، احمد نورالهی ، فاطیما جودکی و عرفان موسوی نمونه های مناسبی در کار بودند .
به کارگیری بسته های کاه و مرغ های زنده در اجرا ترفند جذابی بود اما ای کاش از آنها استفاده دراماتیک و بجا هم میشد
در کل، اجرای خوش ریتم و قابل قبولی رو از دوستان مشاهده کردم . منتظر اجرا های مختلفی از این گروه هستم .
به امید موفق های روزافزون برای تمامی اعضای گروه

سپاس از اینکه به تماشای ما نشستید 🌹🌹
سپاس از اینکه به تماشای ما نشستید 🙏🙏🌻🌻🎭🎭
ممنونم ازت برادر ممنونم که به تماشای ما نشستی و وقت گذاشتی ممنونم از نظرت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
همگی زحمت کشیدید هرچند به نظر می‌رسد این طرح داستانی بر اساس داستان واقعی، برای مخاطب ترک زبان طراحی شده . بازی های روان و قابل باور واجرای آوازخوانی به صورت زنده از حسن های کار به شمار می‌رود ولی ریتم یکنواخت، تکرار موسیقی به عنوان زیرصدای بازیگران و عدم دغدغه مندی متن بر اساس مشکلات جامعه امروز برایم خوشایند نبود . ولی در هرصورت از تلاش گروه برای به روی صحنه آوردن یک نمایش دردمند قدردانی میکنم . حتما این نمایش در شهرستانی که ترکی زبان محلی آنجا باشد بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت .
با دیدن این کار فوق العاده با تئاتر به معنای واقعی همزاد پنداری کردم
و نمایشنامه عالی و بازی بازیگران درجه یک این کار علی الخصوص فرنوش مرواری و میلاد صفوی و مهدی رضایی زهره مقیمی
با دیدن این تئاتر واقعا هم گریه کردم و هم خندیدم و فکر کردم
واقعا درجه یک بودید
امیدوارم به زودی از این گروه کارهای دیگه ببینیم.
محمد محسنی
با دیدن این کار فوق العاده با تئاتر به معنای واقعی همزاد پنداری کردم و نمایشنامه عالی و بازی بازیگران درجه یک این کار علی الخصوص فرنوش مرواری و میلاد صفوی و مهدی رضایی زهره مقیمی با دیدن این ...
سپاس از شما دوست گرامی
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بسیار لذت بردم . بی اغراق یکی از بهترین کارهایی بود که این اواخر دیدم. خوش ریتم ، کمدی های بجا ، حرکات موزون اندازه و هماهنگ ، موسیقی همراه ، مفاهیم ضد جنگ ، بازی های روان و منسجم و یکدست . امیدوارم به زودی شاهد کارهای مختلفی از این گروه باشیم . توصیه میکنم حتما این کار رو ببینید .
اجرا ، بسیار غافلگیر کننده بود . استفاده از رنگها، حرکات و میزانسن های بجا ، شیوه بازیگری درست بر اساس متن، نورپردازی خلاقانه و پیدا کردن سایه ها در جهت فضاسازی، استفاده جسورانه از همه فضای سالن ، دخیل کردن تماشاگر با ترفندی منطقی .
ریتم کار و جذابیت های بصری به قدری بجا بود که اصلا متوجه گذر زمان نشدم .
بی اغراق میگم همه چیز درست بود.
تبریک به بچه های نمایش افلیا، مخصوص خانم فتحی عزیز که با کارگردانی بسیار بی‌نظیر و پرقدرت، متنی را که بیشتر برای افرادی نوشته شده که از قبلا نمایشنامه هملت شکسپیر را خوانده اند، با درایت هرچه تمام تر قابل دیدن نمود.
پرتوان باشید
حامد عزیز مثل همیشه یک اجرای غافلگیر کننده ای رو به روی صحنه بردی . بسیار خلاقانه، مفاهیم فلسفی و جامعه شناختی مختلفی رو با نگاهی ابزورد و چاشنی گروتسک به نمایش گذاشتی . بازیگران ، همزمان هم بامزه بودند و هم تلخ
از همه بچه های تیم تشکر میکنم .
آرام جان نیک بین هم با صدای پرقدرت و بیان بی‌نظیرش، شخصیتی مخوف با ظاهری مهربان را به خوبی اجرا کرد. شخصیتی که می‌توانست نماد مفاهیمی آشنا همچون دیکتاتوری و... را یادآور شود .

سپاس از این همه جسارت در نویسندگی و دقت در کارگردانی
برقرار پرتوان باشید
عزیز دل ک واضح میدانم بی مبالغه سخن میگویی و ما به خود میبالیم
نور باشید🙏
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خداقوت
اجرای نمایش بی کلام، بسیار جسارت میخواهد. آن هم در کشوری که مخاطبانشان، عاشق شنیدن دیالوگ بوده و اغلب بازیگران نیز برای اجرای این ژانر ، آموزش کافی ندیده اند.
نویسنده ، کارگردان و بازیگران این نمایش به خوبی و با جذابیت ، مفاهیم عمیقی همچون : تاثیر مخرب تبلیغات رسانه ها، بروکراسی اداری، منازعات خانوادگی‌بر سر ارثیه، قدرت اراده فرد برای رسیدن به هدف ، تعریف عشق در دنیای معاصر و خیلی از مسائل فلسفی دیگر را بدون گفتن کلمه ای به نمایش گذاشتند. هرچند به نظر من، اپیزود اجرای موسیقی در پایان با بافت کلی اپیزود های دیگر کمی نامتجانس بود اما در کل بسیار لذت برم و امیدوارم این گونه ی نمایشی در ایران گسترش بیشتری یابد .
آرزوی موفقیت روزافزون برای همه شما هنرمندان
امیر مسعود و محمد فروزنده این را خواندند
ممنون از نگاه زیباتون به نمایش باعث افتخار بود میزبانی از شما عزیزان،همانطور که فرمودید متاسفانه فضای این سبک نمایش ها در عرصه هنر وتیاتر متاسفانه کم هستش و کمتر کسانی هستند این ریسک رو بپذیرند که در این سبک فعالیت داشته باشند.باتشکر فراوان از شما
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش هتل یکی از متفاوت ترین کارهایی بود که در سال‌های اخیر روی صحنه رفت. اجرای نمایش بیکلام آن هم در کشوری که مخاطبین ، تشنه شنیدن هستند جسارت میخواهد . بازیگرانی که با تربیت بدن، به درستی ، بیان و انعطاف آن را به نمایش گذاشتند. نکته بعدی استفاده از ماسک بود، این یعنی بازیگر حتی از میمیک خود هم دیگر نمی‌تواند برای بیان عواطف استفاده کند و این، کار بچه ها را سخت تر کرده بود ولی بسیار عالی، پر انرژی و خلاقانه نمایش را به اتمام رساندند . کاری که هم خنداند و هم مفاهیم عمیقی را به خوبی انتقال داد . شاید اگر روی صحنه های ابتدای نمایش بیشتر کار میشد، شروع بهتر و جذاب تری را شاهد بودیم . هر چند رفته رفته خلاقیت و گرمای کار در هر صحنه بیشتر و بیشتر شدو در پایان بسیار بی‌نظیر ، غافلگیرانه و عمیق به پایان رسید. در هر صورت تبریک فراوان به کارگردان، بازیگران ، سازنده ماسک ها و دیگر عوامل . امیدوارم این سبک کارها در کشور بیشتر رایج شود.

پر توان باشید .
یک نمایش بسیار جذاب و پراز مفاهیم عمیق در مورد مسائل زناشویی و آسیب‌شناسی آن
کارگردانی که مفهوم ریتم و تنوع تصویر را به خوبی رعایت کرده و انتخاب بسیار درستی در مورد بازیگران داردو از سکوت ها به درستی و بجا استفاده میکند
بازیگران بسیار راحت و روان بوده و روی صحنه به هم گوش می‌کردند و حس لحظه داشتند. زندگی به خوبی و بدون اغراق بین‌شان جریان دارد .
تبریک به همه دست اندرکاران این اثر بسیار دوست داشتنی
به همه توصیه میکنم حتما به تماشای این نمایش بنشینند.
محمدرضای عزیز بسیار ممنونیم که به مهمانی ما اومدین ❤️
خوشحالیم که ریتم و تصاویر و قصه‌ها، براتون دوست داشتنی بود. 🙏🏻

۰۳ اسفند ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شیزوفرنی به نویسندگی و کارگردانی حامد رحیمی نصر عزیز
یکی از خلاقانه ترین نمایش هایی بود که در سال‌های اخیر دیدم . فانتزی های دوست داشتنی، با بازی های درست و پرقدرت ، استفاده از همسرایان به شکلی مدرن و موسیقی زنده ، جذاب و بجا
تشکر فراوان از همه دست اندرکاران این اثر فاخر و همچنین خداقوت به جناب مسعود والا که تهیه کنندگی این کار سخت رو بر عهده داشتن
بدون شک با دیدن این نمایش هم لذت می‌برید و هم غافلگیر خواهید شد .
پیشنهاد میکنم حتما ببینید .
ایجانم
ممنون از لطفت و حضورت و عشق کلی نثارت🙏
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بعد از مدتها یک تئاتر بسیار خوب دیدم . کارگردانی بسیار هوشمندانه ، هم در انتخاب متن که فروپاشی و اضمحلال انسان مدرن را به کامل ترین شکل بیان می‌کرد.
همچنین میزانسن ها و انتخاب صحنه دوطرفه، استفاده بجا از موسیقی و نور . انتخاب و هدایت خوب بازیگرها
همه چیز اندازه، با یک یک تعلیق جذاب تماشاگران را تا انتها با خود کشاند و در نهایت، با یک غافلگیری تکان دهنده پایان یافت . سپاس فراوان از همه عزیزانی که در شکل گیری این اثر یاری رسان بودند.
یک نمایش خلاقانه دیدم
کارگردان با اینکه متن بسیار یکنواختی پیش رو داشت اما با تنوع در انتخاب و تکثر بازیگر در نقش ژنرال، استفاده از حرکت‌های متنوع، اضافه کردن شخصیت نویسنده به متن ، کشتن پی در پی ژنرالها به صورت نمایشی در طول اجرا توسط نویسنده ، استفاده از ویدئوپرژکش و ایجاد لحظه کمیک با بازیهای روان و منطبق با اثر ، نمایشی گروتسک وار را برای تماشاگر ترسیم نمود .
شاید بازی بازیگران زن با لباس های همرنگ ، که با لحن کلاسیک واری نمایش را آغاز کردند و بدون هیچ تغییری تا انتهای اثر ادامه دار شدند ،کمی به تمامیت اجرا، لطمه وارد کرد و نمایش را به سمت یکنواختی و خسته کنندگی کشاند اما
خلاقیت های غافلگیر کننده ،رهایی از قید و بند های مرسوم کارگردانی و همچنین استفاده از تمامی عناصر بصری ، از ویژگی های دراماتورژی و کارگردانی جناب علیرضا دریابیگی بود که به همه دانشجویان هنرهای نمایشی به شدت توصیه میکنم این کار رو در سالن چهارسو تماشاکنند.
سپاس از تمامی افرادی که در به وجود آمدن این اثر سهیم بودند.
سپهر و امیر مسعود این را خواندند
Behzad Gohari و علیرضا (نیما) قربان زاده این را دوست دارند
سلام دکتر میر حسینی عزیز، ممنونم که به تماشای ما نشستید و خوشحالم که اجرا را دوست داشتید❤️🌹
۰۸ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یه نمایش بسیار خوش ریتم با نگاه فلسفی _انتقادی و استعاری به مسائل اجتماعی
تبریک فراوان به نویسنده و کارگردان کار و همچنین بازیگران خوب و تیم اجرایی
به همه توصیه میکنم این کار تاثیر گذار رو حتما ببینند .
کاری بسیار جذاب که با ظاهری کمدی اما پراز مفاهیم فلسفی و استعارات سیاسی و اجتماعی
بسیار لذت بردم . از تیم اجرایی ،به ویژه جناب حنیف مظفری تشکر میکنم . از دوستان عزیز دعوت میکنم حتما از این کار دلپذیر، ساده اما تاثیرگذار دیدن کنند .
سلام جناب آقای میرحسینی
سپاس از تشریف فرماییتون و بسیار ممنونم که محبت کرده و دیدگاه پر لطفتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
۲۰ فروردین ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
موسیقی
سینما

تماس‌ها

09122053513