«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
صبح روز گذشته وب سایت ایران اکتور، به عنوان نخستین پایگاه رسمی معرفی بازیگران مستعد در ایران با حضور کیومرث ... دیدن ادامه ›› مرادی، ایوب آقاخانی و جمعی از اصحاب رسانه در خانه هنرمندان رونمایی شد.
به گزارش جام جم، حرفه بازیگری همواره در همه جای دنیا از محبوبیت فراوانی برخوردار است و به دلیل جنبه های شهرت، جذابیت ها و زرق و برق های این رشته افراد زیادی تمایل دارند وارد آن شوند.
همیشه هم این تفکر غالب نزد همه علاقه مندان و متقاضیان ورود به این حرفه وجود دارد که خودشان را دارای استعداد بالادر این زمینه می دانند و فکر می کنند حقشان در این ارتباط اجحاف شده و جایشان در تئاتر، تلویزیون و سینمای این مملکت خالی است.
بجز آن گروه که سعی می کنند این علاقه را در قالبی آکادمیک مدیریت کنند و به شیوه ای درست و از مراکز دانشگاهی و آموزشی وارد این حرفه شوند، بسیاری دوست دارند از راه های سهل الوصول تری قدم به دنیای بازیگری بگذارند؛ راه هایی که عمدتا به حصول نتیجه ای مثبت منجر نمی شود و خیلی ها متاسفانه در دام واسطه هایی فرصت طلب می افتند و به شیوه های مختلف سرکیسه می شوند.
سایت ایران اکتور به نشانی www.iranactor.ir به عنوان نخستین سامانه معرفی بازیگران مستعد که روز گذشته با حضور مدیران این مجموعه و برخی از اصحاب رسانه در خانه هنرمندان ایران رونمایی شد، با شعار و هدف مهمی چون حذف هرگونه واسطه نادرست و ایجاد امکان ارتباطی نو و پویا بین بازیگران مستعد و تولیدکنندگان فیلم، سریال و تئاتر شکل گرفته است و فرصت مغتنم و ارزشمندی را دراختیار بازیگران مستعد و علاقه مندان این عرصه قرار می دهد تا خود را از کانالی درست به تهیه کننده ها و کارگردانان عرصه های نمایشی مختلف معرفی کنند.
کیومرث مرادی، کارگردان شناخته شده تئاتر و استاد دانشگاه و مدیر عامل سایت ایران اکتور ایده طراحی و راه اندازی این سامانه را برگرفته از نمونه های خارجی موفق در این ارتباط دانست و گفت: این سامانه تلاش می کند در حوزه بازیگری کشور یکپارچگی کاملی را ایجاد کند تا مشخص شود در همه نقاط کشور چه تعداد مستعد و علاقه مند به بازیگری وجود دارد.
او ادامه داد: علاقه مندان بازیگری می توانند با مراجعه به این سایت پروفایل مخصوص به خود را به وجود آورند و اطلاعات و عکس ها، صدا و ویدئویی از خود را در آن فضا قرار دهند تا تهیه کنندگان و کارگردانانی که برای پروژه های مختلف دنبال بازیگر می گردند، نیاز خود را از این طریق تامین کنند.
این کارگردان گفت: حدود 1.5 سال برای طراحی و راه اندازی این سایت زمان گذاشته شده و گروهی از کارشناسان کاربلد برای فعالیت در بخش های مختلف آن با ما همکاری کرده اند. این سامانه اکنون 65 عضو از بازیگران مستعد دارد که در همین زمان اندک راه اندازی سایت، شش نفر از آنها به پروژه های تلویزیونی و سینمایی دعوت شده اند.
ایوب آقاخانی، نمایشنامه نویس، کارگردان و بازیگر شناخته شده تئاتر کشور هم که به عنوان مشاور عالی مدیرعامل و یکی از اعضای هیات مدیره سامانه ایران اکتور فعالیت می کند، واسطه گری در امر بازیگری را منشاء بروز بی اخلاقی ها دانست و گفت: تاکنون فقط امکان بازیگر شدن برای بسیاری از علاقه مندان به بازیگری مراجعه حضوری آنها به دفاتر فیلمسازی و در سالم ترین شکلش پرکردن فرم هایی کتبی بود. عمده توضیحات شخصی خود این افراد درباره توانایی شان هم عموما به طور همزمان موجبات مطایبه و تراژدی را فراهم می کرد، اما سامانه ایران اکتور یک ذره بین علمی را روی این استعدادها می گیرد و به شیوه ای درست سلامت اخلاقی این تکاپوها را تضمین می کند.