در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال اکبر نصر | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 18:59:43
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
هم‌زمان با نمایشگاه سازهای ابداعی محمدرضا شجریان

مصاحبه درَاب با سازندگان مطرح سازهای ایرانی در مورد سازهای ابداعی محمدرضا شجریان

در این مصاحبه با اساتید به نامی چون: محمود فرهمند، رامین جزایری، قباد ملکی، رضا ژاله، محسن راسخ، بیژن عارفی و امیر منصور رضایی صحبت شده است.

http://dorrab.com/interviews/iranian/%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86/
حامد حسینیان برزی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
برنا و sanaz m.barin این را خواندند
سید حامد حسینیان برزی و مصطفی آذرکمان این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
در جریان جشنواره موسیقی نواحی مصاحبه‌ای با استاد محمدرضا اسحاقی، دوتارنواز چیره دست مازندرانی انجام دادیم. در عین حال ویدئویی ۲۰ دقیقه‌ای هم از نوازندگی ایشون ضبط شده که در آدرس زیر در دسترس علاقه‌مندان به موسیقی نواحی ایران هست.

http://dorrab.com/interviews/regional/%da%af%d9%81%d8%aa%da%af%d9%88%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%af-%d9%85%d8%ad%d9%85%d8%af%d8%b1%d8%b6%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%d8%ad%d8%a7%d9%82%db%8c/
محمدرضا شجریان؛ بازتاب جامعه موسیقی ایران

مقاله‌ای در نقد محمدرضا شجریان در سایت درَاب

http://dorrab.com/articles/iranian/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%B4%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%9B-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C/
سید حامد حسینیان برزی و عطیه کاشف این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کنسرت موسیقی؛ دوتارنوازی مکتب قوچان/ بخشی علی غلام‌رضایی آلماجوقی

پنج‌شنبه ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۱ / خیابان ولی‌عصر، تقاطع طالقانی، فرهنگستان هنر / ساعت ۱۷

هزینه بلیت ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان هست (تعداد بلیت‌ها خیلی محدود هست)

برای تهیه بلیت با شماره 09125236408 تماس بگیرید.

آلماجوقی از معدود شاگردان باقی‌مانده‌ی محمدحسین یگانه، استاد نامی دوتار قوچان هست. او با سنی بالای هشتاد سال چنان ساز می‌نوازه که بعید ... دیدن ادامه ›› هست کسی در تصور داشته باشه، کنسرتی که چند ماه قبل در خانه هنرمندان داشت این‌قدر عالی بود که نمی‌شه تعریف ازش کرد. اگر به موسیقی محلی ایران به خصوص خراسان علاقه‌مند هستید این کنسرت رو از دست ندید. بخشی آلماجوقی یک کشاورز ساده ساکن آلماجوق هست و کلیه درآمد این کنسرت به ایشون تعلق خواهد گرفت.
25-30 بهمن، هفته اکران فیلم های مستند موسیقی
هر روز 10.30 صبح خانه هنرمندان

ورود برای علاقمندان رایگان است

25، 27 و 29 بهمن: اکران فیلم های خارجی
26، 28 و 30 بهمن: اکران فیلم های ایرانی

برنامه اکران فیلم های خارجی:

چهارشنبه 25 بهمن
- موسیقی آروو پرت و هنریک گورتسکی (محصول انگلستان)، کارگردان: سایمون براتون، 58 دقیقه
Sacred ... دیدن ادامه ›› music of Henryk Gorecki & Arvo Paert - Simon Broughton
(در باره زندگی موسیقی مذهبی دو هنرمند بزرگ مینیمالیست جهان)

- باغ صدای دان لی (محصول سوئیس)، کارگردان: پیر ایو بورژو، مدت 18 دقیقه (در باره موسیقی و دیدگاه های دان لی موزیسین مینیمالیست سوئیسی)
The Soundgarden of Don Li - Pierre Yves Borgeaud

جمعه 27 بهمن
- صدا و سکوت: سفری به همراه مانفرد آیشر (محصول آلمان، سویس)، کاگردانان: نوربرت ویدمر، پیتر گویر، مدت 86 دقیقه
Sounds and Silence: Travels with Manfred Eicher
meeting Arvo Pärt, Dino Saluzzi, Jan Garbarek, Eleni Karaindrou, Anouar Brahem, Gian Luigi Trovesi, Kim Kashkashian, Nik Bärtsch
(برنده جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره برن و فیلم برگزیده جشنواره لوکارنو)
(در کنار تهیه کننده برگزیده قرن و پشت صحنه ضبط آثار آروو پرت، النی کارایندرو، انور براهم، کیم کاشکاشیان، یان گاربارک، دینو سالوتزی، آنیا لخنر، گروه رونین)

یکشنبه 29 بهمن
- ارکستر میدان ویتوریو (محصول ایتالیا)، کارگردان: آگوستینو فرنته، 87 دقیقه
L'Orchestra di Piazza Vittori - Agostino Ferrente
(در باره تشکیل ارکستری چند ملیتی در شهر رم برای مقابله با تصمیمات نژاد پرستانه دولت برلوسکونی و شهرداری رم)

رزرو بلیت‌های هرمسی‌های جشنواره فجر آغاز شد!

در فیس‌بوک انتشارات هرمس نحوه رزرو بلیت‌های ۳ کنسرتی که قبلا هم معرفی کرده بودم اعلام شده و علاقه‌مندان می‌توانند نسبت به رزرو تلفنی بلیت‌ها اقدام کنند.


1 – رالف فان رات (رسیتال پیانو) ، سالن رودکی
پنجشنبه 26 ... دیدن ادامه ›› بهمن، ساعت 21
جمعه 27 بهمن، ساعت 18.30
قیمت بلیط: 300.000 ریال (همکف) و 250.000 ریال (بالکن)

2 –کوارتت تارکوفسکی، تالار وحدت
شنبه 28 بهمن، ساعت 21
یکشنبه 29 بهمن، ساعت 18.30
قیمت بلیط: 400.000 ریال (همکف،نیمه جلو)، 350.000 (همکف، نیمه عقب)، 350.000 (بالکن اول)، 300.000 (بالکن دوم) ، 250.000 (بالکن سوم )

3 – رنو گارسیا فونس، تالار وحدت
دوشنبه 30 بهمن، ساعت 21
قیمت بلیط: 400.000 ریال (همکف،نیمه جلو)، 350.000 (همکف، نیمه عقب)، 350.000 (بالکن اول)، 300.000 (بالکن دوم) ، 250.000 (بالکن سوم )

اطلاعات کامل در صفحه فیس‌بوک
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=537406339613591&set=a.134810623206500.16999.134685946552301&type=1
خدا رو شکر قیمت بلیت‌ها برای کنسرت‌هایی در این سطح بسیار معقول و منطقی‌ست و مانند آقازادگان کم‌هنر حضرات بلیت‌های صدهزار تومانی در پاچه خلق‌الله فرو نمی‌کنند.
۰۷ بهمن ۱۳۹۱
کوارتت تارکوفسکی با الهام از موسیقی فیلمهای آندره ی تارکوفسکی عالی و شنیدنی بود. ما شب اول رفتیم و از کنسرت استقبال خیلی خوبی شده بود. :)
۰۲ اسفند ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمونه‌ای از موسیقی تلفیقی شرق و غرب و به بهانه جشنواره موسیقی فجر

رنو گارسیا فونس / تک‌نوازی دابل‌باس / قطعه‌ی آقا جان در دستگاه ماهور / سبک: World Jazz, Fusion

http://yadi.sk/d/dCqlHHNj1j2Kq

رنو گارسیا فونس نوازنده مطرح دابل باس فرانسوی که بسیار تحت تاثیر موسیقی شرقی به خصوص موسیقی ایران و مدیترانه قرار دارد. او به خاطر نواختن دابل باس ۵ سیم نوازنده‌ی خاصی محسوب می‌شود همچنین وی با ترکیب چندین تکنیک مختلف توانسته صداهای منحصر به فردی از ساز خود ایجاد کند. وی فعالیت خود را در کنسرواتوار پاریس آغاز کرده و از آن‌جا به آنسامبل دابل‌باس برای ارکستر جز فرانسه رفته است. او در کنار بزرگانی از موسیقی جز فرانسه همچون جان لوئیس ماتینیر ... دیدن ادامه ›› فعالیت کرده است و همچنین با موسیقی‌دانان شرقی همچون قدسی ارگونر مطرح‌ترین نوازنده نی ترکیه و همچنین ظفر یوسف موسیقی‌دان مشهور عرب و نوازنده عود همکاری داشته است. گارسیا فونس قطعات بسیاری در دستگاه‌های ایرانی و مقام‌های موسیقی نواحی ایرانی دارد. امسال باز هم به مدد مدیر ارجمند نشر هرمس رامین صدیقی، گارسیا فونس به ایران خواهد آمد و در قالب جشنواره فجر دو شب به هنرنمایی خواهد پرداخت.

پی‌نوشت:
قطعه تصویری آقا جان و دو قطعه دیگر http://www.youtube.com/watch?v=2ZNKLUHeJtg

قطعه تصویری سفر به جیحون آباد (بر پایه مقام خان امیری به روایت نورعلی الهی) http://www.youtube.com/watch?v=pBOqXzYTLqA

پی‌نوشت ۲:
بر اساس اعلام فعلی برنامه‌ی موسیقی بین‌الملل جشنواره فجر به صورت زیر خواهد بود

تارکوفسکی کوارتت / شنبه ۲۸ بهمن - تالار وحدت / یک‌شنبه ۲۹ بهمن - تالار وحدت (Jazz/ Classic)

رنو گارسیا فونس / دوشنبه ۳۰ بهمن - تالار رودکی / سه‌شنبه ۱ اسفند - تالار وحدت (Jazz/ World)

رالف فان رات / پنج‌شنبه ۲۶ بهمن - تالار رودکی / جمعه ۲۷ بهمن - تالار رودکی (Classic/ Piano Solo - Ralph van Raat plays Arvo Part, Debussy, Mashayekhi, Bach and "Heures Persanes" by Charles Koechlin, )
نمونه‌ای از موسیقی نسل نوین موسیقی ایرانی

جاوید افسری راد و گروه رومی / آلبوم رومی / قطعه‌ی جان عاشق / سبک: World, Traditional

http://yadi.sk/d/6PKtnlca1RjYR

جاوید افسری راد هنرمند اصفهانی در سال ۴۴ متولد شد. موسیقی را با حضور در فرهنگستان هنر و با شاگردی بزرگ‌ترین سنتورنوازان نیم قرن اخیر ایران یعنی زنده‌یادان فرامرز پایور و سپس پرویز مشکاتیان آموخت. وی پس از آن به نروژ رفت و در رشته موسیقی شناسی ادامه تحصیل داد و مقیم همان کشور شد. او تجربه همکاری با موسیقی‌دانان هند را در تجربه‌های اولیه خود دارد که آلبوم آن توسط کارگاه موسیقی (موسسه ماهور) منتشر شده. همچنین آلبومی به نام پرواز به خوانندگی ... دیدن ادامه ›› خواهر خود ویدا افسری راد از کارهای ابتدایی او محسوب می‌شود. جاوید افسری راد تنها نوازنده ساز ملودیک گروه ضربانگ است. او در سال ۲۰۰۷ جایره بهترین موسیقی سال نروژ و همچنین در سال ۲۰۰۸ جایزه هنرمند سال نروژ را دریافت کرده است. او در سال ۲۰۰۷ به همراه تعدادی از اعضای گروه ضربانگ و همچنین نوازندگان ایرانی دیگر و یک کوئینتت زهی از نوازندگان نروژی گروه رومی را تشکیل داد. در سال‌های اخیر ۳ آلبوم شاخص و قابل تامل از وی به بازار عرضه شده که آلبوم آفرینش (ابتدا در نروژ و با تاخیر در ایران منتشر شد)، آلبوم بهار با همراهی بهنام سامانی و شهرام غلامی و آلبومی از گروه رومی با خوانندگی سالار عقیلی (که سال گذشته در نروژ منتشر شده است و احتمالا در آینده در ایران منتشر خواهد شد) می‌باشد.
در گروه رومی جاوید افسری راد (سنتور)، شهرام غلامی (عود -یکی از بهترین عودنوازان حال حاضر ایرانی-)، داوود ورزیده (نی)، بهنام سامانی (تنبک، کوزه و سازهای کوبه‌ای)، رضا سامانی (دف و سازهای کوبه‌ای) و کوئینتت زهی نروژی فعالیت می‌کنند.

قطعه حاضر یکی از بهترین قطعات آلبوم رومی می‌باشد که از دید نویسنده مجله سانگ‌لاین نیز یکی از بهترین قطعات موسیقی World در سال گذشته بوده است.

آلبوم آفرینش که حاوی قطعاتی برای سنتور می‌باشد با توجه به تفاوت‌ش در فضای موسیقی و همچنین ریتم‌های تازه و نو به همه‌ی دوستداران موسیقی توصیه می‌شود. این آلبوم با قیمتی مناسب برای خرید از طریق سایت بیپ‌تونز (http://beeptunes.com/node/12196) در دسترس است
"غلامحسین افکاری" معروف به "ملاغلامحسین بخشی" صبح امروز (3 دی)بر اثر کهولت سن درگذشت.

مجتبی قیطاقی پژوهشگر موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار هنری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)– منطقه خراسان، ضمن تایید این خبر افزود: مرحوم غلامحسین افکاری مسن‌ترین بخشی(نوازنده) شمال خراسان بود که امروز در اثر کهولت سن به رحمت خدا رفت.

وی افزود: مرحو افکاری شاگرد ارشد و بهترین شاگرد زنده یاد "خان محمد بخشی" به شمار می‌رفت و از هم دوره‌های "حاج قربان سلیمانی" و "حاج حسین یگانه" محسوب می‌شد.

این پ‍ژوهشگر موسیقی در ادامه عنوان کرد: مرحوم "ملا غلامحسین بخشی" همچنین از حافظان و قاریان قرآن محسوب می‌شد که در امر تعزیه‌خوانی، نوحه‌خوانی ... دیدن ادامه ›› و نوحه‌سرایی نیز به فعالیت می‌پرداخت و به جهت همین فعالیت‌های مذهبی به او لقب ملا داده شد.

قیطاقی تصریح کرد: مرحوم بخشی آخرین مکتب‌خانه آموزش قرآن به روش سنتی را نیز اداره می‌کرد و بیش از 120 سال سن داشت.

منبع خبر: http://isna.ir/fa/news/91100301717/

بخشی غلامحسین افکاری در جشنواره موسیقی حماسی ایران به اجرا پرداخته بود و اثر وی در مجموعه موسیقی حماسی ایران منتشر شده است.

ویدئویی از اجرای ملا غلامحسین افکاری
http://www.youtube.com/watch?v=js6FFdODoQY
سراج‌الدین باش قره‌بخشی، دوتار نواز و حماسه‌خوان ترکمن، بر اثر بیماری سرطان ریه در بیمارستان آق قلا درگذشت.

به گزارش ایسنا،‌ هوشنگ جاوید، پژوهشگر موسیقی نواحی ایران خاطرنشان کرد: سراج‌الدین باش‌قره‌ (بخشی) 43 سال سن داشت و یکی از بهترین شاگردان "دردی اسماعیل‌زاده" ملقب به "دردی طریک" بود. وی ساکن روستای "حسن طبیب" بود و از 27 سالگی به نوازندگی دوتار و آوازخوانی ... دیدن ادامه ›› پرداخت.

جاوید در این باره ادامه داد: وی دوتار نوازی و روایت‌گری موسیقایی ترکمن را نزد پدرش "حاجی امان" که ایشان هم تلاش‌های بسیاری در بزرگداشت مختومقلی انجام داد و هر ماه یک بزرگداشت برای این شاعر بزرگ ترکمن در منزلش می‌گرفت، آموخت.

این پژوهشگر موسیقی در ادامه یادآور شد: باش‌قره در اولین و دومین جشنواره سراسری خنیاگران انقلاب اسلامی که ایام دهه فجر دو سال گذشته به کوشش مرکز موسیقی حوزه هنری و همکاری حوزه هنری استان لرستان درخرم آباد برگزار شد، حضور یافت و درآنجا به اجرای سرود "ظالم آمریکا" که از آثار به یاد ماندنی استادش "دردی طریک" بود به همراه "رحیم خیوه لی" از دیگر هنرمندان هم‌ولایتی اش پرداخت.

هوشنگ جاوید در پایان گفت: "سراج الدین باش‌قره" سال گذشته با گروه ترکمن استان گلستان که سرپرستی آن را عهده دار بود، در این جشنواره برای بار دوم حضور یافت که کسب مقام برتر بخش موسیقی مناطق و نواحی ایران را برای وی و گروهش به همراه آورد. باش قره علاوه بر این به اجرای صحنه‌یی در همایش ادیبان بسیجی که از سوی سازمان بسیج هنرمندان در گرگان برگزار شد پرداخت و اجرای وی با استقبال بسیاری روبرو شد.
۰۴ دی ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمونه‌ای از موسیقی قرن بیست و یکم و به بهانه جشنواره فجر امسال

فرانسیس کوتوریر / کوارتت تارکوفسکی / قطعه‌ی دکتر فاوستوس / سبک: Modern Jazz, Classical

http://yadi.sk/d/lZcVb_Bd1Fiao

فرانسیس کوتوریر پیانیست فرانسوی که در سبک جز فعالیت می‌کند. وی از سال ۲۰۰۵ با همکاری چند تن از هنرمندان سبک جز و کلاسیک انتشارات ECM اقدام به راه اندازی گروهی کرد. این گروه تا به حال سه آلبوم تولید کرده که موسیقی آن ملهم از کارگردان فقید روسی آندری تارکوفسکی و فیلم‌های وی است. این آثار از مدرن‌ترین آثار انتشارات ECM هست و از لحاظ طبقه‌بندی به طور دقیق در سبک خاصی قرار نمی‌گیرد و در حقیقت تلفیقی از موسیقی کلاسیک اروپایی و موسیقی جز ... دیدن ادامه ›› می‌باشد. برخی منتقدان اصطلاح بداهه نوازی کلاسیک را نیز برای آن انتخاب کرده‌اند. این گروه را فرانسیس کوتوریر (پیانو)، آنخا لچنر (ویالن‌سل)، جان مارک لارچه (ساکسیفون) و جان لوئیس ماتینیر (آکاردئون) تشکیل می‌دهند. فرانسیس کوتوریر و ماتینیر در دو آلبوم بی‌نظیر و رویایی انور براهم یعنی Le pas du chat noir و Le voyage de sahar نیز حضور داشته‌اند.

بر طبق اعلام سایت انتشارات ECM این گروه در اواسط فوریه سال آینده میلادی (احتمالا در قالب جشنواره موسیقی فجر امسال) در ایران برای دوشب کنسرت خواهند داشت. امیدواریم این برنامه‌ریزی تا آن روز برقرار باشد!
با سلام وسپاس
گفتید جشنواره فجر...امروز داشتم فکر میکردم که نکنه مثل پارسال غفلت کنم و اجراهای خوب را از دست بدم, دوستانی که به روز هستند لطفا اجراهای خوب امسال و زمان پیش فروش بلیط ها رو اطلاع رسانی کنید اینجا .
بازم ممنون از معرفی های همیشه خوب شما آقای نصر
۲۶ آذر ۱۳۹۱
کار غریبی بود.در همان احوالات فیلم های تارکوفسکی.خوشمان امد.
۲۹ آذر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمونه‌ای از موسیقی ملل

استفان میکوس / For Ceren and Halil / سبک: World, Ethnic

http://yadi.sk/d/v1-AlTbD16XyN

استفان میکوس یکی از مطرح‌ترین موسیقی‌دانان جهان است که در زمینه شناخت و اجرای موسیقی اقوام مختلف جهان فعالیت کرده است. وی در سال ۱۹۵۳ در آلمان به دنیا آمد و در ۱۶ سالگی با اولین سفر به آسیا مجذوب موسیقی نقاط دیگر شد. وی با سفر به نقاط مختلفی از آسیا، آفریقا، آمریکا و اروپا و فراگیری موسیقی آن کشورها و سازهای ایشان توانایی نوازندگی بیش از چهل ساز جهانی را دارد. او موسیقی را از اساتید همان کشورها آموخته اما شیوه آمیزش سازها و اجرای وی ... دیدن ادامه ›› شاید چندان مرتبط به سنت‌های آن موسیقی نباشد. در تمامی کارهای میکوس کلیه سازها و آوازهای آلبوم توسط شخص وی اجرا می‌شود. سال گذشته استفان میکوس به مدد رامین صدیقی مدیر ارجمند نشر هرمس در قالب جشنواره فجر به ایران سفر کرد و دوشب در تهران به اجرای موسیقی زنده‌ی اقوام مختلف جهان پرداخت.

در آهنگ بالا از سازهای چارانگو (سازی شبیه ماندولین با اندازه‌ای کوچک‌تر از منطقه‌ی اندس در آمریکای جنوبی)، دودک باس (از ارمنستان و آسیای میانه)، نی (از مصر و خاورمیانه)، سنتور و سیندینگ (سازی شبیه چنگ از ناحیه‌ی غرب آفریقا) استفاده شده است.
موسیقی ملل قبلی که خیلی عالی بود، این رو هم بگیریم گوش بدیم.
ممنون.
۱۸ آذر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمونه‌ای از موسیقی کلاسیک معاصر

آروو پارت / برای آلینا / سبک: Classical, Minimal

http://yadi.sk/d/I9_GWJoo0vD3g

آروو پارت آهنگساز معظم استونیای در ۱۹۳۵ به دنیا آمد. وی از مشهورترین آهنگ‌سازان کلاسیک حال حاضر جهان هست. همچنین او یکی از قوام دهندگان سبک مینیمالیسم در موسیقی هست. وی در کنار فیلیپ گلس از بزرگان موسیقی کلاسیک مینیمال قرن حاضر و از توسعه دهندگان موسیقی مینیمال کلاسیک هستند. وی پس از اشغال استونی به وین و سپس به برلین مهاجرت کرد. از مشهورترین کارهای وی تابولا رازا، کانتوس به یاد بنجامین بریتن و برای آلینا می‌باشد. آلبوم‌های آروو پارت ... دیدن ادامه ›› از دهه هشتاد میلادی توسط کمپانی معظم ECM منتشر می‌شوند و همین باعث شهرت جهانی آروو پارت شده است. آلبوم آلینا به راستی یکی از بهترین نمونه‌های موسیقی مینیمال کلاسیک از تمامی جهات حتی در طرح جلد، ترک‌بندی و نام‌گذاری است.
خیلی زیباست...
ممنون از معرفی و توضیحاتتون
۰۷ آذر ۱۳۹۱
گرفتیم گوش دهیم
۰۸ آذر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمونه‌ای از دوتارنوازی نوین شمال خراسان

حمید خضری، دوتار شمال خراسان و سازهای کوبه‌ای، قطعه Djal 7-4 / سبک: World, Ethnic

http://yadi.sk/d/EDOD8png0ZHr9

حمید خضری نوازنده دوتار اهل قوچان در سال ۱۳۴۸ به دنیا آمد و از ۱۳ سالگی دوتار را نزد استاد محمد یگانه آموخت. او به مدت چهار سال به عنوان نوازنده دوتار خراسان و قوچان با سیما بینا در خارج از ایران همکاری کرد. انتشارات Gallo فرانسه در سال ۲۰۰۵ آلبوم تکنوازی دوتاری از وی که شامل مقام‌ها و ترانه‌های کرمانج‌های شمال خراسان بود منتشر کرد و همچنین آلبومی از وی در سال ۲۰۰۹ در آلمان منتشر شده که این قطعه از این آلبوم است. شیوه دوتار نوازی حمید ... دیدن ادامه ›› خضری اگر چه وامدار منطقه شمال خراسان است ولی کاملا نو و مدرن است و قابل مقایسه با گذشتگان منطقه کرمانج از جمله حاج قربان سلیمانی، محمد حسین یگانه یا آلماجوقی نیست. حمید خضری در حال حاضر در آلمان اقامت دارد و کنسرت‌های مختلفی در آلمان با دوتار خود از جمله شاهنامه‌خوانی به زبان آلمانی برگزار کرده است.
اره با دوتار معمولی فرق داشت.
اقا زود به زود موسقی معرفی کن هنوز دارم با اون ابراهیم معلوف حال میکنم.
دستت درد نکنه.
۱۷ آبان ۱۳۹۱
جناب نامجو هم به نوعی وام دار دوتار نوازی مرحوم استاد حاج قربان سلیمانی هستند.
۱۴ آذر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمونه‌ای از موسیقی مدرن غرب

بداهه نوازی پیانو، کیث جرت، کنسرت کلن، ۱۹۷۵ / سبک:Jazz, Free Improvisation

http://yadi.sk/d/jhaFvHAU0LZA9

کیث جرت یکی از بزرگ‌ترین موسیقی‌دانان زنده جهان، آهنگ‌ساز، بداهه‌نواز و نوازنده پیانوی آمریکایی که از دهه شصت با بزرگان موسیقی جز از جمله مایلز دیویس، چارلز لوید، جان گاربارک، دیو هالند، گری برتون، چیک کوریا کار کرده و در موسیقی کلاسیک با اجرای آثاری از باخ، موتزارت، گرجیف، شوستاکوویچ و همکاری با آروو پارت و کیم کاشکاشیان از مطرح‌ترین پیانونوازان زمان خود است.

کیث جرت به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بداهه‌نوازان موسیقی جهان شناخته می‌شود. ... دیدن ادامه ›› در دهه هفتاد میلادی در چندین کنسرت خود از جمله کنسرت کلن با بداهه نوازی جز آثار عجیبی برجا گذاشت.

آلبوم کنسرت کلن پرفروش‌ترین آلبوم تک‌نوازی پیانو تاریخ موسیقی است. این بداهه‌نوازی در شرایطی اجرا شده که به خاطر اشتباه مسئول کنسرت نت‌های باس پیانو دچار ضعف بوده و همچنین پدال پیانو به درستی کار نمی‌کرده و همین باعث شده در نواختن بیشتر از نت‌های زیر استفاده شود.

کیث جرت در زمان اجرا شاید یکی از متفاوت‌ترین پیانونوازان تاریخ باشد، حرکات پیچ و تاب دار او بر روی پیانو، استفاده از همه‌ی بخش‌های پیانو برای ایجاد صدا و همچنین نجواها و ناله‌های وی در حین نواختن اجراهای او را منحصر به فرد کرده است.

پ.ن: اگر آلبوم «سیاه همچون اعماق آفریقای خودم» که دکلمه اشعار لنگستون هیوز توسط احمد شاملوست را گوش کرده باشید حتما با این اثر آشنا خواهید بود.
شما شخصا جاز دوست داری یا صرفا اینا همش معرفی هست؟
؟
۰۶ آبان ۱۳۹۱
از موسیقی مدرن غرب بیشتر به جز علاقه دارم ولی خب ورلد موزیک و موسیقی ایرانی رو بیشتر شاید دوست داشته باشم

این‌جا شاید بیشتر سلیقه‌م رو نشون بده http://www.last.fm/user/akbarnasr/library

ولی این پست‌ها برای معرفی هست به عنوان موسیقی‌دان‌های جهانی زنده که شاید تو ایران کمتر شناخته شده‌ن
۰۶ آبان ۱۳۹۱
خیلی قطعه زیبایی انتخاب کرده بودید جناب نصر. سپاس برای حسن سلیقه و به اشتراک گذاشتنتون
۱۹ آذر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
«موسیقی عرب چیزی ندارد که من بخواهم از آن مطلبی بر موسیقی با شکوه ایرانی بیفزایم!» پرویز مشکاتیان، از موسیقیدانان بزرگ تاریخ موسیقی ایران

دو نمونه از موسیقی مدرن عرب برای شنیدن و مقایسه با موسیقی با شکوه ایرانی

انور براهم، قطعه Sur Le Fleuve، سازهای عود، پیانو و آکاردئون، سبک Contemporary Jazz, World Jazz

http://yadi.sk/d/hiuR-BV602sye

انور براهم نوازنده‌ی تونسی عود، مشهورترین موسیقی‌دان عرب در حال حاضر که از دهه نود میلادی آلبوم‌هایش توسط کمپانی معظم ECM منتشر می‌شود. ... دیدن ادامه ›› او با موسیقی‌دان‌های بزرگ و طراز اولی مثل جان گاربرک، جان سورمن، دیو هالند و ارکان اغور کار کرده است


ابراهیم معلوف، قطعه‌ بیروت، ساز ترومپت عربی، سبک Arabic Jazz, Jazz-Rock Fusion

http://yadi.sk/d/9sU2Ih8800iti

ابراهیم معلوف، فرزند نسیم معلوف، موسیقی‌دان لبنانی مبدع ترومپت عربی است. پدر وی با همکاری دو شرکت فرانسوی با افزودن امکان نواختن ربع پرده‌ها به ساز ترومپت، آن‌را با موسیقی مقامی عربی هماهنگ کرد. ابراهیم معلوف در حال حاضر معروف‌ترین نوازنده ترومپت عربی‌ست و در کشور فرانسه زندگی می‌کند وی با خوانندگانی همچون «لهاسا د سلا» همکاری کرده است

ممنون کیفور شدیم.قطعات زیبایی بود مخصوصا قسمت های پایانی هر دو قطعه.
۱۷ مهر ۱۳۹۱
در اینکه کسی ممکنه در موسیقی مملکت خودش سرآمد بشه و نگاه همه ی دنیا رو به خودش معطوف کنه شکی نیست. موضوع اینجاست که آیا کل موسیقی اون کشور هم این قابلیت رو داره. قطعاً امثال منیر بشیر و یا قاسمف افتخار کشور خودشون و همین طور موسیقی دنیا هستند ولی این اشخاص تنها مثالهایی هستند که کلیت ندارند. این درحالی هست که در ایران ازاین مثال ها وجود داره و حتی رهبری برخی گروههای بزرگ دنیا رو هم در طول دوران های مختلف برخی ایرانی ها عهده دار بودند. امثال کلهر ها در موسیقی ها بسیارند.
منظور حرف من این هست که موسیقی ما قابلیت های بالایی داره. این هنرمندان و اهالی هنر هستند که با کم کاری ها و یا کم لطفی ها حق مطلب رو به درستی ادا نکردند.
۱۹ مهر ۱۳۹۱
به نظرم مقایسه درست نیست ولی به هرحال پیشرفت اعراب و درجازدن ما به دلیل محدودیتها غیر قابل انکار است.اساتیدمان گوشه نشینی میکنند به دلخواه یا به اجبار ولی عربها به موسیقی تلفیقی پرمایه و حقیقی دست پیدا کرده اند نه به معنی شله قلمکاری که در ایران باب شده است.
۲۹ آذر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
من شاکی‌ام از موسیقی‌ای که تمام عمرم را روی آن گذاشتم و به تمام بدبختی‌هایی که گفتم دچار شدم. چرا گیتار بیس نزدم؟ من از این موسیقی شاکی هستم چرا که با این همه محدودیت مواجه است و نمی‌داند از زیر فشار این همه محدودیت چگونه بلند شود. به شعر آن دست بزنید، بی‌محتوا می‌شود. یک مقدار موسیقی‌اش را جابه‌جا کنید، به ناکجاآباد می‌رود. شعر نو بیاورید، جواب نمی‌دهد و باید از ریتم‌های ترکیبی استفاده کنید. پر از محدودیت است. سنتور را با پیانو مقایسه کنید، کمانچه را با ویولن، همه‌اش محدودیت است. چون موسیقی آن محدود بوده. قرار بوده ناصرالدین شاه و 4 تا اشراف‌زاده را راضی کند.

مصاحبه سیامک آقایی با نگاه پنجشنبه و افسردگی‌های ناشی از فعالیت در فضای موسیقی ایران

http://www.khabaronline.ir/detail/244178/culture/music
البته ایشون در زمان نقد آلبوم یاد باد که در شهرکتاب برگزار شد حرفهای متفاوتی میزدند!!! اظهار نظرشون متفاوت شده ظاهراً!!!
۳۰ شهریور ۱۳۹۱
تغییر نظر مجاز هست ولی پرت و پلا گفتن متاسفانه نه، یک حرف معقول و منطقی تو این مصاحبه نیست، نمی‌دونم در چه شرایطی انجام شده واقعا، ولی تنها چیزی که هست نشون دهنده بی‌سوادی مصاحبه‌گر و مصاحبه شونده هست.

سنتور رو باید از بالا دید، خب پیانو رو از کجا باید دید؟ در استیج‌های کوچیک کسی که پیانو می‌زنه عموما پشت به مخاطب می‌شینه که نمی‌دونم چقدر بصری هست واقعا


البته در جایی‌که پیرمرد مقاله برای مایکل جکسون می‌نویسه، جوان باید توقع کنه که تیراژ کارش با مایکل جکسون مقایسه بشه، چون اصلا ... دیدن ادامه ›› نمی‌دونه موسیقی هنری جهان چی هست، در چه اشلی کار می‌شه و چطور داره پیش می‌ره. بد نیست یکی به‌ش بگه پر فروش‌ترین آلبوم سولو پیانوی جهان فقط سه و نیم میلیون نسخه فروخته که در برابر جکسون صفر محسوب میشه.
۳۰ شهریور ۱۳۹۱
جناب نصر به نظر میاد که خودتون اهل فن باشید...
شرایطی در زندگی هنری هر هنرمندی پیش میاد که در هر زمینه ی هنری هم که فعالیت کرده باشند بازهم دچار یاس و افسردگی میشوند و از بسیاری از مسایل پیرامونشون گله و شکایت میکنند. البته این تجربه آن هنرمند رو میرسونه که در اون شرایط از صحبت های حاشیه ای پرهیز کنه تا بعدها از گفته ها و کارهاش پشیمون نشه! برای مثال هم میشه در هنر ادبیات به مرحوم شاملو اشاره کرد و در هنر سینما به باران کوثری!
به نظر من این اظهار نظر تند جناب آقایی رو باید جز همین دسته صحبت ها به حساب آورد!
۰۲ مهر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید