«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال
به سیستم وارد شوید
اول از همه باید از بازیهای خوب و یکدست کار گفت که واقعاً غافلگیر کننده بود.
متن دقیق و حساب شده بود و در اجرا هم بجز اواسط کار که کمی خسته کننده بنظر می رسید ، در کل جذاب از کار درآمده! روی هم رفته از تماشای خشت خام خانه پشیمون نمی شید.
از ابتدای امسال و با قحطی فیلم خوب در سینما ، این فرصت رو پیدا کردم که بیشتر به تماشای تاتر برم و چقدر اتفاق خوبی بود. در میان همه کارهایی که امسال دیدم بدون شک "بی پایانی" از بهترین هاست. متن خوب ، کارگردانی دقیق و البته بازی های درجه یک تماشاگر رو با اثری روبرو کرده که نه تنها خسته نمیشه بلکه در پایان نمایش با خودش میگه :((ای کاش تموم نمی شد))!!!
روایت زنانه ی یک موضوع اجتماعی بسیار ملموس که حتماً هر کدوم از ما نمونه ای از اون رو سراغ داریم بسیار تماشایی از کار در اومده و دیدنش رو به علاقمندان جدی تاتر پیشنهاد می کنم.
نمایش بسیار سخت و پرزحمتی بود که به همه عوامل و کارگردان جوان این کار خسته نباشید می گم.
سوژه نمایش بسیار در خور و قابل تامل است. اما متاسفانه من نتونستم ارتباط بگیرم با کار و لذت ببرم از تماشای تاتر!!! البته این بمعنی خوب نبودن کار نیست! فقط من دوستش نداشتم.
خوش ریتم ، سرحال و صریح
یک متن بسیار دقیق و حساب شده با ضرباهنگ مناسب در اجرا اثری شایسته ی تماشاگر جدی و اهل فکر تاتر را خلق کرده است. پایانی بسیار درست که آه از نهاد تماشاگر بلند میکند و با هزاران آفرین به کارگردان و گروهش سالن را ترک می کند.
یک انتخاب جسورانه برای کارگردان جوانی که نشان داد بسیار کاربلد و متعهد است. گروه جوانی که زحمت بسیاری کشیدند و از حق نگذریم یک نمایشنامه سنگین را در زمانی کمتر از 90 دقیقه اجرا کردند. امیدوارم موفق باشید و کارهای ماندگاری از شما بببینیم.
دستمریزاد ، ناز نفستون و درود بر این تعهد و احترام به مخاطب
"فین جین" بدون شک یکی از متفاوت ترین و منحصربفرد ترین آثار نمایشی این سالهاست! در روزگاری که با درست کردن ویترینی از نام های آشنا و یا خنداندن تماشاگر به هر قیمتی خیلی از کارها به روی صحنه تاتر و یا پرده سینما میروند، محمود موسوی و گروه درجه یکش که حتی نمیشود گفت فلانی بهتر بود یا فلانی، دست به کار بزرگی زده اند!
یک متن بشدت فکر شده و خلاقانه از داستانی آشنا با اشارات بسیار دقیق و درست به روزگار ما که در اجرا بسیار قوی و جاافتاده است شما را غافلگیر می کند.!
مگر میشود اینقدر خوب و کامل؟! تماشاگر را از ته دل بخندانی، بدون لودگی و شوخی های لوس و یا خارج از عرف و اندازه و در کنارش حرفت را به بهترین شکل ممکن بزنی و پیامت را منتقل کنی و هنگام خروج از سالن تماشاگرت با خودش بگوید کاش دوستان و آشنایانم را هم بیاورم تا این کار را ببینند.
طنازی و خوش قریحگی و خوش صدایی و تسلط بازیگران مثال زدنی است و گروه موسیقی دوست داشتنی کار هم لذت تماشای اثر را برای شما دو چندان می کنند.
به این گروه نازنین یک خسته نباشید جانانه باید گفت و دست تک تک شان را بوسید که با دل و جان، نفس در نفس تماشاگر اثری ماندگار را خلق و عرضه کرده اند.
فروش بلیت دو روز پایانی چه زمانی انجام خواهد شد؟
یادداشتی دربازه جشنواره سی وسوم
در یک نگاه کلی و با توجه به اینکه جشنواره سی و سوم نسبت به سال گذشته غایبان بزرگ بسیاری داشت ولی بنظر میرسد که فیلم های بهتری نسبت به سال گذشته دیده ایم. ( شاید چون توقع خیلی زیادی از فیلم های امسال نداشتیم ) ! به هر حال با شرایط سختی که در یکسال گذشته بر سینمای ایران حاکم بوده یا به عبارت بهتر حواشی بسیاری برای سینما رقم خورد ، جشنواره خوب و آبرومندی در حال برگزاری است.
رشد کیفی فیلم ها صرفنظر از مضمون و محتوا که در مطالب جداگانه ای درباره فیلمهای شاخص جشنواره امسال به آنها خواهم پرداخت ، در کنار حضور کارگردانان تازه نفس که بعضاً فیلمهای خوبی هم ساخته اند از نقاط قوت این جشنواره است.
در یک جمله باید عرض کنم که امسال راضی تر از سالهای قبل از سالن سینما خارج شدم. البته استثنا همیشه وجود دارد.!