در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال سلام | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 09:12:02
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930519000570
از سوی معاونت هنری وزارت ارشاد صادر شد
حکم یازدهمین دوسالانه جهانی پوستر برای داوران جشنواره‌های ضد ایرانی!

داوران پروژه های ضد ایرانی "سرکوب آزادی" ، " لغو جهانی مجازات اعدام" و "تساوی جنسیتی" پاریس، از سوی معاونت هنری ارشاد به‌عنوان مسولان یازدهمین دوسالانه جهانی پوستر ایران منصوب شدند.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930519000570#sthash.4oFFVu0D.dpuf
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نقد نمایش بهاره رهنما در خبرگزاری تسنیم:
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/455506
نقد تئاتر/ احسان زیورعالم
یک دست گرمی تئاتری به همت حسین هدایتی*
خبرگزاری تسنیم: متن خود را اثری طنز معرفی می‌کند تا درام. اینجا تمام تحصیلات تئاتریم برایم باطل و ملغی شد. تا می‌دانیم و خواندیم و گفته‌اند درام (Drama) – حداقل در تئا‌تر – به معنای نمایش و لغتی یونانی به معنای حرکت است.

http://www.tasnimnews.com/Home/Category/39/
اروین کالستیانس این را خواند
صادق قویم این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش خوبی بود اما مشکلاتی هم داشت، در کل ارزش دیدن رو داشت، هرچند واقعا گرفتن بلی همچین نمایش یکم سخته، چون زود پر میشه.
میم گلستان این را خواند
farzam gh این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/455394
متن یادداشتی که در مورد این نمایش در یکی از رسانه ها منتشر شده است:

«کابوس‌های شکسته خاک»، نمایشی خوب در جزیره حوزه هنری
خبرگزاری تسنیم: نمایش «کابوس‌های شکسته خاک» اثری خوب و تاثیرگذار است که این روزها با بی‌مهری حوزه هنری هم با تاخیری ۱۱ ماهه و بدون هیچ تبلیغاتی روی صحنه رفته است، نمایشی که گویا در جزیره‌ای دور افتاده به نام حوزه هنری اجرا می‌شود.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
این نمایش چطوره، به نظرتون بین نمایش های تئاتر شهر ارزش دیدن داره؟
نه ، اصلاً ارزشى نداره !
۱۵ مرداد ۱۳۹۳
نمایش خوبیه دوست عزیز من
۱۶ مرداد ۱۳۹۳
ارزش داره بسیار
۱۶ مرداد ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
این نمایش را در تئاتر فجر سال گذشته دیدم و بد نبود، امسال تغییراتی داشته است؟
روجا حافظی این را دوست دارد
سلام.در این اجرا سعی کردیم ابهامات قصه رفع بشه و بدون شتاب وعجله و با تاکید گذاری مناسب ابعاد مختلف اثر بروز پیدا کنه.و به این برهه زمان نزدیکتر بشه.
۱۰ بهمن ۱۳۹۲

سلام
خسته نباشید. بازی ها عالی بود. امابازهم قصه ابهامات داشت هنوز با امروز فاصله دارد.
۲۲ بهمن ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یادداشت روزنامه رسالت درباره دیدار هنرمندان با رئیس جمهور:

شب تکریم هنر!!!!

چهارشنبه شب هفته گذشته رئیس جمهور در جمع هنرمندان دیدگاههای خود را در باره «هنر» و «هنرمندان» مطرح کرد. روزنامه ایران ارگان دولت تیتر اول خود را به همین خبر اختصاص داد و نوشت «شب تکریم هنر» اولین جمله ای که رئیس جمهور در تکریم هنر و هنرمند گفت این بود که«تقسیم هنرمندان به ارزشی و غیر ارزشی بی معناست» رئیس جمهور تاکید کرد، هنر یعنی ارزش و هنرمند فرد ارزشمندی است.»
آیا هنر یعنی ارزش و هنرمند فرد ارزشمندی است و هیچ نوع تقسیم بندی در نگاه به هنر و هنرمند وجودندارد؟
رئیس جمهور در همین سخنرانی از ارزشهای الهی یاد کردند.
پس هنر مبتنی بر توحید با هنر مبتنی بر شرک، کفر و الحاد می تواند اولین تقسیم بندی ... دیدن ادامه ›› در هنر و نگاه به هنرمندان باشد.
هنرمندی که دعوت به توحید، عدالت و حمایت از محرومان ومبارزه با ظلم می کند با هنرمندی که دعوت به شرک و کفر و پذیرش بی عدالتی و ستم به بندگان خدا می کند متفاوت است. در این وادی سخن از دو نوع هنر و دونوع هنرمند است.
آیا هنرمندی که دعوت به صلح،اعتدال، پاکدامنی و پرهیز از خشونت می کند با هنرمندی که دعوت به خشونت ، سکس، دنیاپرستی و ناپاکی می کند مساوی هستند؟!
آیا هنرمندی که در مسیر تبلیغ و ترویج دین وسبک زندگی براساس آموزه های قرآن و انبیای الهی حرکت می کند با هنرمندی که در مسیر تبلیغ سکولاریسم و آموزه های کفر آلود مدرنیسم در قالب تفکر فاشیسم ، لیبرالیسم و سوسیالیسم حرکت می کند مساوی است؟
آیا هنرمندی که دنبال فریب واغواگری است با هنرمندی که دنبال صداقت و روشنگری است مساوی است؟
عرصه «تولی» و«تبری» در هنر کجاست؟
آیا هنرمندی که دنبال دفاع از آزادی و حریت است و در راه مبارزه با استبداد جان خود را فدا می کند باهنرمندی که در استخدام استبداد باآزادی و حریت می جنگد مساوی است؟
از مشروطه تا نهضت ملی و ازنهضت ملی تا نهضت امام خمینی(ره) ما شاهد ظهور هنرمندانی هستیم که خاستگاه آنها اندیشه منحط و فرتوت مدرنیسم است . آنها در عرصه شعر، ادبیات،سینما ، تئاتر و... آموزه های دینی را هدف قراردادند و عالمان و مجاهدان دینی ومردم را به باد تمسخر گرفتند.البته در مقابل آنها شاهد ظهور هنرمندان مردمی و فداکار بودیم که در کنار عالمان دین ایستادند و از حیثیت هنر وهنرمند و نیز ارزش دین و دینداری دفاع کردند . آیا این دو جماعت با هم مساوی هستند؟
این جماعت روسیاه چون عقلانیت مدرن را فاقد توانایی برای رویارویی با دین می دیدند به فحش و ناسزا و اهانت به دین و دینداران روآوردند وآثار آنها مملو از اهانت به مقدسات دینی است. وقتی به آنها می گفتیم چرا این کار را در قالب «هنر مدرن» می کنید، می گفتند: برای رسیدن به مدرنیته باید از روی جنازه «سنت» عبور کرد!! چون در غرب هم دستیابی به مظاهر مدرنیسم از مبارزه با کلیسا شروع شد، درایران هم باید با حوزه های علمیه، مساجدو روحانیون مبارزه کرد والخ!
رئیس جمهور در برابر نمایندگان ملت وفق اصل 121 قانون اساسی، «در پیشگاه قرآن کریم ودربرابر ملت ایران به خداوند متعال سوگند» خورده است پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی باشد.
وقتی یک عده از به اصطلاح هنرمندان طی سه دهه گذشته در عرصه کتاب، مطبوعات و سینما با مذهب رسمی کشور و نظام وقانون اساسی اعلام جنگ کرده اند وظیفه رئیس جمهور چیست؟ وقتی همین عده در فتنه 18 تیر 78 وفتنه سال88 به وقیحانه ترین و زشت ترین اعمال دست زدند با مقاومت مردم روبه رو شدندو رفتند لندن ، پاریس ، واشنگتن و هنر وهنرمندی خود را از رسانه های دشمن به نمایش گذاشتند، رئیس جمهوربرای مقابله با این جماعت چه وظیفه ای دارد؟وقتی همین جماعت روسیاه به ارزشهای الهی و مردمی کشور خودشان پشت کردند و تحت الحمایه انگلیس و آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفتند باز باید بگوییم ، هنرمند ارزشی و غیر ارزشی بی معناست ؟پس تتمه سوگند رئیس جمهور چه می شود که دربرابر نمایندگان مجلس فرمودند: «همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیت هایی که بر عهده گرفته ام به کارمی گیرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق و پشتیبانی از حق و گسترش عدالت می سازم.»
وقتی دین، اخلاق و عدالت در یک نبرد نابرابر نرم با پشتیبانی سرویسهای امنیتی ، رسانه ای دشمن توسط دهها هنرمند وطن فروش و خائن در آن سوی آبها ودر داخل مورد هجوم قرار می گیرد آیا سخن گفتن از تقسیم هنرمندان به ارزشی و غیر ارزشی بی معناست؟!
رئیس جمهور محترم دراین دیدار فرمودند: «نگاه امنیتی به هنر بزرگترین اشتباه امنیتی است فضای امنیتی می تواند جوانه هنر را بخشکاند. دولت قصد ندارد ممیزی در فرهنگ و هنر را ادامه دهد»
رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور رئیس جمهور است . اکنون ما در حال یک جنگ نرم تمام عیار با دشمن هستیم. ملت ما با فداکاری و بصیرت تازه از فتنه 88 قد راست کرده و تهدیدات امنیتی را دفع کرده است. در این جنگ هنرمندان ضد دین و ضد ارزشهای الهی در صف اول و خط مقدم این نبرد هستند چگونه رئیس شورای امنیت عالی بی خیال از این همه غوغا وهیاهو در تهاجم فرهنگی دشمن می تواند این گونه سخن بگوید و بی خیال امنیت فرهنگی مردم باشد.
نتیجه این نگاه به«هنر» و«هنرمند» این می شود که اجازه می دهند نمایندگان پارلمان اروپا به ایران بیایند بروند سفارت یونان به دو شهروند هنرمند ایرانی 200میلیون تومان پاداش هنر نمایی آنها در فتنه 88 را نقدا پرداخت کنند و هیچ چتر امنیتی هم بر این آمد و رفت ها حاکم نباشد!!
تدوام این نگاه آن است که بنده به عنوان یک شهروند ایرانی مالیات می دهم تا دولت امنیت ملی را پاسداری کند. یک دفعه چشم باز می کنم می بینم یک عده ریخته اند در خیابان به اموال عمومی ومردم حمله می کنند و به قتل و کشتار و قمه کشی روی می آورند. وقتی می پرسیم اینها کیستند کسی پاسخگو نیست . از آن سوی سرزمینهای اشغالی نتانیاهو پاسخ ما را می دهد و می گوید چیزی نیست، اصلاح طلبان به نمایندگی از غرب و ما در تهران می جنگند.» ! !
رئیس جمهور محترم هم برای اینکه پاسخ این شبهه را بدهند در همین اجلاس تکریم هنرمندان می فرمایند:
« هنریعنی ارزش ، هنرمند فرد ارزشمندی است. هنرمند امنیت کشور را به خطر نمی اندازد دولت در فکر ایجاد آشتی ملی و وحدت ملی است.»
اگراین پاسخ صحیح است پس این همه خبرنگار و گزارشگر و هنرمند ایرانی دررادیو بی بی سی و رادیو آمریکا و شبکه های اروپایی و آمریکایی درغرب چه می کنند؟ اگر این تعریف از هنر و هنرمند درست بود چرا هنرمندی که در اوایل انقلاب درایران «توبه نصوح»و «دو چشم بی سو» می ساخت الان در اسرائیل دراستخدام بهائی ها در دفاع از یک فرقه ضاله چیزی از هنر و هنرنمایی کم نمی گذارد.
البته تردیدی نیست که این نظام از ابتدا دست روی زانوی هنرمندان متعهد ، متدین، شجاع و... گذاشت وایستاد و از آزادی و استقلال خود دفاع کرد. هنرمندان بزرگ کشور در همه عرصه ها و با دفاع از ارزشهای الهی و انسانی از ساحت قدسی هنر پاسداری کردند. تنها اندکی از این جماعت به وطن فروشی و
خود فروشی رومی آورند واکنون نیز در نگاه ملت ما انگشت نما هستند به همین دلیل مردم قدر هنرمندان واقعی خود را می دانند ومرز آنها را با هنرمندان ضد ارزشی تمییز می دهند.اما به هر حال رئیس جمهور محترم ما با این نگاهی که در شب تکریم هنر به هنر و هنرمند دارد باید توضیح دهد چگونه می خواهد سوگند خود را جامه عمل بپوشاند. او سوگند خورده است «از هیچ اقدامی در حراست ساز مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور دریغ نورزد.»
sara safari و کاوه ت این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اصلا نمایش خوبی نبود...
معرفی مدیر مرکز هنرهای نمایشی تا چند روز دیگر
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/205806
علی مرادخانی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برخورد مدیران با انتقادها و پاسخ به آن گفت: ما باید آن‌قدر بالغ شویم که اگر از ما سوال کردند بتوانیم با یکدیگر خوب حرف بزنیم، این گفت‌وگو متقابل هم هستند، به نظر من نباید با داوری از یکدیگر سوال کنیم، این خیلی مهم است، باید بدون داوری سوال کرد و پیش فرض‌ها را دید و سپس وارد کار شویم.
وی در ادامه درباره حضورش در برنامه «مجله تئاتر» اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که در این برنامه وجود داشت این بود که چنین برنامه‌ای می‌تواند پویا باشد و دائم مباحث مختلف را از ناهوشیار ما به هوشیار ما بیاورد که خیلی مهم است. در آموزه‌ها دینی ما نیز هست که می‌فرماید «هر چقدر تکرار کنید و چیزی را ذکر کنید برای انسان‌ها فایده دارد». یعنی اینکه انسان‌ها را باید متوجه کرد. خیلی خوشحال می‌شوم که در این نوع برنامه‌ها حضور پیدا کنم، هر چند که در همین برنامه بسیاری از مطالب من ماند که بازگو نشد، اما فکر می‌کنم می‌توان در چندین برنامه به طور کامل مسائل را برای هنرمندان و مردم بیان کنیم.
معاون هنری وزیر تصریح کرد: یک‌بار هم در رادیو حضور پیدا کردم و در مورد مسائل موسیقی صحبت کردم. این برنامه تا چهار یا پنج برنامه دیگر ادامه پیدا کرد. به اعتقاد من چنین برنامه‌هایی که به صورت زنده پخش می‌شود می‌تواند در سایه ارتباط متقابل بسیار مفید باشد. این نوع مباحث باعث می‌شود که ما متوجه ... دیدن ادامه ›› شویم که چقدر درست حرکت می‌کنیم و روبه جلو هستیم.
مرادخانی با بیان اینکه یک عصبایت خاص و مزمن بر سایه فرهنگ و هنر کشور حاکم است، اظهار داشت: این عصبانیت‌ها در حال نهادینه شدن است و بخشی از مطالبات شده است. داد زدن، قهر کردن و ... تبدیل به یک تکنیک شده است. یک جایی حقیقت است و انسان دلش می‌سوزد و یک جایی دیگر نمی‌داند که چرا کار ساده را انجام نمی‌دهند و باعث ایجاد چالشی می‌شوند که سخت می‌توان به آن پاسخ داد.
وی افزود: نباید نگاه منفی به مطالبات داشته باشیم، بلکه باید بمانیم و خواهش کنیم اگر ایرادی وجود دارد، بگویند. به نظر من هر چقدر از ما اشکال گرفته شود، مراقبت در کار ما بیشتر خواهد شد و سعی می‌کنیم بهتر و درست‌تر فکر و برنامه‌ریزی کنیم.
معاون هنری وزیر در پایان در مورد انتخاب مدیر مرکز هنرهای نمایشی و انتخاب حسین طاهری گفت: من با خیلی‌ها صحبت کرد‌ه‌ام اما نمی‌دانم نام حسین طاهری از کجا درز کرده است. حقیقت این است که با بیش از 10 مدیر برجسته و مهم برای این مسئولیت صحبت کرده‌ام و در نهایت فردی به ریاست این مرکز می‌رسد که انگیزه داشته باشد و فعال عمل کند. نکته مهم دیگر این است که مدیر مرکز باید علاقه‌ زیادی به پیش برد اهداف داشته باشد. تا چند روز آینده مدیر جدید مرکز هنرهای نمایش معرفی می‌شود.
به گزارش تسنیم، تاکنون نام‌های بسیاری برای مدیریت مرکز هنرهای نمایشی عنوان شده که از میان آن‌ها می‌توان به حسین طاهری، مجید سرسنگی، مهرداد رایانی‌مخصوص، حسین پارسایی، رحمت امینی و... اشاره کرد.
کاوه ت این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حسین کلانی پیشکسوت تئاتر مازندران درگذشت
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920907000543
حسین کلانی پیشکسوت تئاتر مازندران که دارای سابقه بسیار طولانی در عرصه هنر را دارد پیش‌ازظهر امروز در بیمارستان امام(ره) ساری دارفانی را واع گفت.

کلانی چهارشنبه هفته گذشته در حین عبور از خیابان دچار سانحه تصادف شد که در بیمارستان امام(ره) ساری بستری شده بود.

کلانی سابقه فعالیت در صدا و سیما مرکز مازندران را داشت.
امین میرزاباقری این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
روایت عصر عاشورا در تماشاخانه ایرانشهر
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/206644
نمایش «شمشیر و آفتاب» به نویسندگی ابوالفضل ورمرزیار و کارگردانی محمدرضا مداحیان، از 17 آذر ماه در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود.
این نمایش که کاری از گروه فرهنگی هنری تراب است، روایت عصر روز عاشورا است، زمانی که جنگ تمام شده ،‌اسرا را جمع کرده‌‌اند و خیمه‌ها به آتش کشیده می‌شوند و...
مداحیان پیش از این نمایش «میان‌دار باران» را در تالار وحدت روی صحنه برده است. میرطاهر مظلومی، انوش معظمی، پژمان کاشفی و علی نائینی در این نمایش بازی می‌کنند و علی براتی، طراحی حرکت، بهرنگ قدرتی، آهنگساز، علیرضا ارشدی، ویدئو آرت، ایمان صفرزاده و حسین پناهی مدیر تولید، مهدی جعفری مدیر روابط عمومی، محمد پروانه دستیار کارگردان و حسین پناهی و علی مسدتعلی، اجرای صحنه را برعهده دارند.
نمایش «شمشیر و آفتاب» به تهیه‌کنندگی حمید نیلی و با حمایت بسیج شهرداری تهران و خانه هنرمندان در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود و علاقه‌مندان برای رزرو بلیت می‌توانند با شماره‌09386566602 تماس حاصل کنند.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
متن یک خبر در مورد نمایش کابوس ها و خون
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/205963

اجرای «کابوس‌ها و خون» در حوزه هنری
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سایت تئاتر نت هم سایت خوبی برای دیدن اخبار تئاتر است:

http://www.theatrnet.com/
میلاد فتاحی این را خواند
محمدرضا برقعی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ریما رامین‌فر به تئاتر شهر می‌آید

ریما رامین فر بازیگر تئاتر و سینما از 15 خرداد با نمایش «اینجا کجاست؟» در تالار سایه تئاتر شهر اجرا می‌رود.

لینک خبر: http://www.tasnimnews.com/Home/Single/61734
کار دکتر رفیعی عالی است، ایشان در مراسم آیین افتتاح آیین این نمایش از نبود گروه های تئاتر گله کردند. در زیر تیتر اخبار این مراسم که در خبرگزاری ها منتشر شد رو براتون میذارم:

خبرگزاری فارس: در این مملکت تئاتر جان نمی‌گیرد / دکتر علی رفیعی: در این مملکت تئاتر جان نمی‌گیرد مگر به یمن تشکیل گروه‌های تئاتری؛ ما توانستیم سال‌ها در کنار یکدیگر بمانیم و همکاری کنیم به همین دلیل می‌توانیم در خلق اثر موفق باشیم.

خبرگزاری تسنیم: راه شکل گرفتن تئاتر تشکیل،‌ استقرار و فعالیت مداوم گروه‌های نمایشی است / علی رفیعی گفت: در کشور ما تئاتر شکل نمی‌گیرد و نخواهد گرفت، چراکه تا گروه‌های تئاتری ما شکل نگیرند و در یک مکان مشخص استقرار پیدا نکنند و به صورت مداوم درفعالیت نباشند، هیچ کاری را پیش نخواهیم برد.

خبرگزاری مهر: زنگ آغاز "یرما" نواخته شد/ در کشور ما تئاتر جان نمی‌گیرد
کار خوب بود اما زیاد جذاب نبود!
سارا تهرانی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
«توی این خاطره با هم مشترک هستیم» همچنان بدون حمایت در خانه نمایش
وحید نفر، گفت: نمایش «توی این خاطره با هم مشترک هستیم» روایت سه زن در سه نقطه مختلف ایران است که خواب شهادت همسران خود را می‌بینند و یک ساعت قبل از عملیات، برای دیدن همسرانشان به جزیره‌ مجنون می‌روند.

وحید نفر، نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر که این روزها با سه نمایش «لامپ»، «اگر سپیده سر زد» به عنوان بازیگر و با نمایش «توی این خاطره با هم مشترک هستیم» به عنوان کارگردان روی صحنه است در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در رابطه با نمایش «توی این خاطره با هم مشترک هستیم»، گفت: داستان نمایش در دوران دفاع مقدس می‌‌گذرد و سه زن در سه نقطه مختلف ایران خواب شهادت همسران خود را می‌بینند و یک ساعت قبل از عملیات، برای دیدن همسرانشان به جزیره‌ مجنون می‌روند. متن این نمایش دو سال پیش در جشنواره تئاتر مقاومت هم اجرا شده است.

وی با بیان اینکه در چند روزه آینده قرار است جلسه شورای حمایت برای تعیین مقدار هزینه به گروه تشکیل شود، گفت: تاکنون مبلغی دریافت نکرده‌ام ... دیدن ادامه ›› و مقدار کمک مرکز هنرهای نمایشی در حد کمک هزینه است. البته به انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با توجه به اینکه این نمایش در جشنواره تئاتر مقاومت نیز اجرا رفته بود درخواست دادیم، اما تاکنون جواب خاصی به ما نداده‌اند.

کمبود نمایش‌نامه نویس خوب برای تولید نمایش‌های ایرانی

بازیگر پرکار تئاتر در رابطه با فضای نمایش‌های ایرانی و دلایل نزول آن، اظهار کرد: می‌توان دو مطلب را در این رابطه مطرح کرد نخست اینکه قالب کارگردانان تئاتر دوست دارند که یک نمایش‌نامه جاندار و با چهارچوب معین را روی صحنه ببرند، چراکه کار آن‌ها راحت‌تر هم می‌شود. دوم اینکه تئاتر ما به لحاظ دراماتیک وام‌دار تئاتر غرب است، اما نمی‌توانیم نمایش‌نامه‌های آن‌ها را به قوت و پختگی که در غرب اجرا می‌روند، روی صحنه ببریم.

وی تصریح کرد: اینکه مسائل ملی و میهنی را دست‌‌ مایه نمایش‌‌نامه‌های خود می‌کنیم، کمی متفاوت است و اغلب کارهایی هم که به صورت اقتباسی روی صحنه می‌روند اصلا خوب نیستند. فکر می‌کنم میل به نوعی بهتر بودن و کمبود نمایش‌نامه نویس از عواملی باشد که تاثیر خودش را بر روی تنزل نمایش‌های ایرانی گذاشته است.

وحید نفر با بیان اینکه باید فضای مناسب برای نمایش‌نامه‌نویس مهیا شود، گفت: اگر دیده می‌شود یک نویسنده که در گذشته نمایش‌نامه‌های بسیار خوبی را اتکا بر داشته‌های خودمان نوشته است،‌حال دست به نگارش آثار اقتباسی زده است نشان‌گر علاقه‌ او نیست بلکه این کار را از او می‌خواهند و در ازای آن پول می‌گیرد.

نمایش «توی این خاطره با هم مشترک هستیم» به نویسندگی مهدی نصیری و با بازی محمدرضا مالکی، سارا پورصبری، بهروز پناهنده، دایانا فتحی، کیوان خانبگی، سمیرا ذکایی، محمد شکری، مهدی پناهی و مشاور کارگردان روزبه سجادی‌حسینی، طراحی لباس هدیه حاجی‌طاهری هر روز ساعت 18 در خانه نمایش اداره تئاتر به نشانی خیابان انقلاب، نرسیده به میدان فردوسی، خیابان موسوی، کوچه شهید محمد‌آقا میزبان علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی است.

سلاله * و رعنا جمالی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
این نمایش بسیار عالی است چرا که هر آنچه باید یک نمایش ایرانی با خود همراه داشته باشد این نمایش نیز دارد. امیدوارم همه تئفیق دیدن این نمایش را پیدا کنند از نعیمی و رحیمی متشکرم
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/48120
http://www.theater.ir/fa/photo_report.php?cat=2223
سید علیرضا معصومی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
این نمایش هیچ بویی از فرهنگ ایرانی نبرده است و ای کاش این همه هزینه و امکانات سالن صرف چنین کار بی مصرفی شده است، البته این عزیزان سال هاست تیشه به ریشه نمایش‌های ایرانی می‌زنند
با عرض سلام و ادب و ضمن خوشآمد گویی به تیوال.:)
..و با احترام فراوان به نظر محترمِ شما... و بازم با احترام فراوانتر به اصالت نمایش های ایرانی.. این نمایش مذکور قرار هم نبوده که از فرهنگ ایرانی بویی ببره.. چون با توجه به اینکه نمایشنامَش از آثارِ پر مصرف و ماندگارِ مرحوم آنتوان چخوفِ خانِ روسی زاده میباشد پس فکر میکنم همه ی بوها رو هم از فرهنگ روسیه برده باشد.:)
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
البته فقط یه جاهاییش از لحاظِ یه مقدار ایرانیزه شدن چرا اتفاقاً بوی ایرانی میده شدیــد.:).. ولی خب بازم همچنان حفظ اصالت شده و به قدرت بازیگرای خوبِ روس شناسی مثل خانم روستا بوی خوشِ موسکو و سن بازیِلو سن پطرزبورگ ...و مقداری هم بوی پاریس میده.:)
راستی آقای محراب محمدزاده!... صدای " تیشه! " از اجرا حذف شده بود.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲
رعنا:)))) خیلی خوب بود:)) دقیقاً می خواستم همین هایی رو بگم که گفتی!:) چخوف کجایی که باغ آلبالوت بوی خیابونای شمرون رو نمیده!!!!:))
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید