در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال رهایش | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 07:34:00
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
کار متوسط هم در اجرا هم در متن، بازی ها یکدست نیست، شخصیت ها در هوا رها می شوند،متن توانایی همراه کردن مخاطب به اندازه یک ساعت را ندارد. سوژه جذاب اما کنش و واکنش شخصیت ها قابل فهم و باور پذیر نیست
امیرمسعود فدائی این را خواند
ممنون از نظرتون
۰۲ شهریور ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
رهایش (rahayesh)
درباره نمایش مایوزر i
در یک کلام بی ارزش، هم در متن و هم در اجرا،جدا از بازی های ضعیف، ریتم تکراری و حوصله سربر نمایش به شدت آزار دهنده بود، می توان ده ها نمایشنامه و فیلم نام برد که تم کاملا مشابهی دارند و سعی دارند همین مضمون _ که کشتن خیلی کار بدیه _ رو بیان کنند اما آنچه این نمایش رو به نظر من کاملا بی رازش میکنه اینه که همه این مفاهیم والا به جای اینکه مبتنی بر درام و روایت منتقل بشه بوسیله فریاد در ذهن ما حقنه میشند، کل نمایش چیزی نیست جز تکرار مکرر ده دقیقه نسبتا خوب ابتدای نمایش، فریاد و داد و بی داد که کشتن خیلی کار بدیه
پ.ن.1 هر نمایشنامه مشهوری مهم نیست و لزوما هر نمایشنامه مهمی ، ارزشمند نیست
پ.ن.2 دستهای آلوده، در بسته و حتی غلاف تمام فلزی خاطرتون هست؟
برخلاف جریان رایج در سینمای ایران که معمولا فیلم ها در فیلمنامه دارای مشکلات عدیده اند ؛ فیلم پرویز فیلمنامه ایی جسورانه و در مقیاس سینمای ایران بکر دارد اما متاسفانه بازی ها (به استثنای شخصیت پرویز) بسیار ناشیانه است و همین موضوع مانع می شود که فیلم از کیفیت بالایی برخوردار شود، به عنوان نمونه بازی شخصیت پدر در صحنه ناهارخوری.
پ.ن اول : برای مقایسه سطح بازی ها دیدن فیلم بازگشت آندره زویاگینتسف شدیدا توصیه می شود.
پ.ن.دوم : چرا فیلمی در حد و اندازه پرویز نباید اکران وسیع تری داشته باشد؟ اگر این نشانه بیماری سینمای ایران نیست، پس چیست؟؟؟ ( برای پی بردن به عمق فاجعه یادتون باشه که همزمان با اکران مهجور فیلم پرویز، فیلم سخیفی مثل "آنچه مردان درباره زنان نمی‌دانند" اکران نسبتا وسیعی دارد)
متاسفانه اکران فیلمهای گروه هنرو تجربه محدوده و در سالن های کمی نمایش داده می شوند.
۰۹ آذر ۱۳۹۳
جناب رهایش بزرگوار کامنت هاتون ثبت نمیشه من نمیتونم ببینم
۱۲ آذر ۱۳۹۳
البته جناب رهایش من با انتقاد ازتون شروع کردم ولی فقط سوال بوده مقصودم برای تکمیل معلومات خودم
اگه یادتون باشه وقتی در هملت بحث کردین من آنتیگونه رو ندیده بودم به مدت زمان اجرای محدودش ولی خوشبختانه فیلمش موجود بود ومن گرفتم دیدم خیلی فرق داره برداشت آزادش با هملت ولی صحبت های دادگر و مصاحبه هاش خوندم معلومه که دنبال یه شیوه ی جدیدی هست همین چند وقت پیش هم رفتن ایتالیا واون جا اجرا رفتن و مورد استقبال هم قرار گرفته من قصدم طرفداری از ایشون نیست ولی فکر میکنم که شاید باید فرصت داد اگر چه مطابق اصول هم نباشه گالیله هم وقتی نظریه ش داد مشکل ساز شد اینه که نمیدونم منظورم رسوندم یا نه ولی شاید قیاس عادلانه نباشه :)
۱۲ آذر ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

برای رعایت ارتباط منطقی بین دو بیت احتمالا "اعضای یک پیکرند " درست می باشد و نه "اعضای یک دیگرند" ( هرچند در نسخه فروغی هم "اعضای یک دیگرند" آمده )
ثانیا این شعر بر سر در هیچ دری در سازمان ملل نصب نشده و اساسا سازمان ملل سردر نداره!
Positron و فرزاد حریری این را خواندند
پوریا رنجبرکهن، محسن حسینی، وحید درودیان راد و رنکو این را دوست دارند
درباره نسخه صحیح تر ابیات، من هم جنین شنیدم و با شما هم نظرم.

و اما در خصوص درج این شعر بر سر در سازمان ملل هم درست می فرمایید، این روایتی اشتباه از یک واقعیه. حقیقت امر این هست که این ابیات در وسط فرشی اثر استاد صیرفیان با الیاف طلا نقش بسته و در بخش شمالی سالن مذاکرات نمایندگان در سازمان ملل متحد نصب شده. این فرش در سال ۲۰۰۵ میلادی، از سوی هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد و توسط استاد صیرفیان به سازمان ملل اهدا شده و برخلاف عادت سازمان ملل که هدایا رو به نمایش نمیذارن در محل مناسبی در سازمان ملل آویزان شده که برخی این اقدام رو به علت غیرممکن بودن مقاومت در برابر شعر سعدی بیان کردند.
۰۱ مرداد ۱۳۹۳
بهرنگ عزیز، سنت سازمان ملل به این صورت هست که هدایای کشورهای عضو به صورت دوره ای در جای جای ساختمان های سازمان به نمایش در میاد.
۱۱ مرداد ۱۳۹۳
جناب شفیعی مواردی رو که عرض کردم با یک جستجوی ساده در ویکی پدیا و سایت های مرتبط با این موضوع متوجه شدم، شاید اونچه که شما میکید دقیق تر باشه. اینطور که من متوجه شدم از یک زمانی به بعد این قسمت از سالن که مهم ترین قسمت سالن مذاکراته از زمانی به بعد پذیرای هیچ هدیه ای نبوده و برای این فرش استئنا قائل شده اند. و هدایای کشورهای عضو در سایر راهرو ها قرار می گیره. به هرحال این موارد اطلاعات موثق خود من نیست و نقل قول از دیگرانه بنابراین ممکنه در جزئیات اشتباهاتی هم داشته باشه. سپاس از نگاهتون.
۱۱ مرداد ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
باید رفت دید
نمایشنامه اش که شاهکاره
کیمیا توکل نیا و manimoon این را خواندند
شهره ریاضی، پانته آ، شیوا اکبری و مصطفی بیگ محمدی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید