در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال Alireza Afifi | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 12:02:35
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
Alireza Afifi (thirdlinefilm)
درباره نمایش آوینیون i
هرچند جزئیاتی مهم در این اثر به چشم بنده آمد، از جمله اجرای خانم بقایی. اما در کل این نمایش به مانند بادی بی‌رمق در بیابان بود.
آشکار است که قصه و دیالوگ‌های این اثر برآمده از تجربیات زیستی و شنیده‌های سطحی، ناقص و محدود خالق اثر است، و پردازش آن چیزی به تماشاگر نمی‌افزاید.
آنچه مرا از وجود نمایش‌هایی از این دست می‌هراساند، فراری دادن مردم از هنر است.

سلام دوست عزیز. ممنون که به تماشای اجرای ما نشستید و با تشکر از این که نظرتون رو با ما در میون گذاشتید. ضمن احترام به نظرتون باید عرض کنیم که این اجرا نه مانند نمایش های معمول به دنبال کشف تعریفی از اجراست. مسئله اصلی آوینیون پاسخ به این سوال است که اجرا چیست؟ آن چه در صحنه اتفاق می افتد یا آنچه در پشت صحنه یا حتی در اتاق گریم و بین بازیگران روی می دهد؟ ما به دنبال تعریف قصه نیستیم بلکه به دنبال چگونگی رخداد قصه هستیم. دغدغه گروه نمایشی آوینیون داستانی نیست که میان بازیگران اتفاق می افتد بلکه این دست آویزی است برای شکل دادن به یک اجرا. هنر به چالش کشیدن رسم مرسوم است نه تبعیت کردن از آن. 🍀🍀
۱۳ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بنظرم این فیلم تحقیر و توهین به زبان فارسی هست.
وقتی در سالن سینما نشسته بودم، حس کردم وسط دیوانه خانه نشستم و دارم دعوای چند روان‌نژد هیستریک رو تماشا می‌کنم.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Alireza Afifi (thirdlinefilm)
درباره نمایش زاغ i
نکات منفی:
۱- صندلی‌های سالن بسیار چرک و کثیف بود.
۲- صدای نمایش بلند و گوش خراش بود.
۳- ازجنبه‌ی معنایی من و دوستم به‌عنوان تماشاگر اصلا نفهمیدیم که چرا این دو شخصیت تصمیم دارند هم رو بکشن!
شخصیت‌ها بطورکلی خودآگاهی نداشتن، و تنها پیرو رانه‌های خیر و شر بودند. هرچند در این دیالکتیک و دوگانگی خیر و شر، رانه‌ی شر نسبت به رانه‌ی خیر بسیار غالب بود! درحالیکه نویسنده می‌توانست با قرار دادن متناوب شخصیت‌ها در کنش‌ها و واکنش‌هایی برآمده از قوه‌های خیر و شر، داستان رو به نوعی تعادل برساند، و از یکدستی و شعارزدگی خارج کند.
نکات مثبت:
۱- برخی از دیالوگها خیلی خوب بود.
۲-نورپردازی و طراحی لباس خوب بود.
۳- بازیگری‌ها بطور کلی قابل پذیرش بود.
۴- برخورد اجتماعی، نوع پوشش، و ظاهر متصدیان سالن نمایش، زیبا و مودبانه است. و من احساس خوبی گرفتم از فضای سالن نمایش.


با سپاس از نقد شما، نکته اول راجع به صدا مشکلی که وجود داره فاصله اسپیکر‌ها از مخاطبین متفاوته و متاسفانه صدای یکسانی در سالن نداریم و باتوجه به جای صندلی ممکنه صدا کم یا زیاد شنیده بشه، که امیدواریم بتونیم این مسئله رو رفع کنیم. نکته بعد در مورد محتوای نمایش بحث مفصلی رو می‌طلبه که امیدوارم مجال هم‌کلامی با دوستان فراهم بشه و نقطه نظرها به اشتراک گذاشته بشه.
نهایتاً امیدواریم در آینده میزبان بهتری باشیم، سپاس
۰۹ شهریور ۱۴۰۲
شما کجا نشسته بودید؟
۱۱ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Alireza Afifi (thirdlinefilm)
درباره نمایش شام آخر i
آرتور شوپنهاور، در دفتر سوم کتاب اصلی خودش، جهان همچون اراده و تصور، زیبایی رو نمایش عواطف و سرشت نیک انسانی تعریف می کند. تیاتر نیمه موزیکال شام آخر، اثری است مملو از لحظات زیبا، نمایشی خوش ساخت از زندگی حضرت مسیح و پیرامونش، تئاتر شام آخر همچون نوری است ک هر نقطه ای از ذهنهای تاریک را روشن می کند.
بسیار سپاسگزارم از جناب آقای دکتر دلخواه و همه بازیگران و عوامل نمایش شام آخر.