در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | گلاب آدینه
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 18:32:30
 

گلاب آدینه، با نام اصلی گلاب مستعان، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. وی فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد سیاسی است.
آدینه فعالیت هنری را سال ۱۳۵۴ با گروه تئاتر دانشجویی «پیاده» به سرپرستی مهدی هاشمی و داریوش فرهنگ آغاز کرد. بازی و منشی صحنه فیلم نیمه بلند «رسول پسر ابوالقاسم» به کارگردانی داریوش فرهنگ نخستین تجربه سینمایی اوست. از کارهای تلویزیونی وی می‌توان به بازی در سریال «افسانه سلطان و شبان» و کارگردانی مجموعه ۵۰ قسمتی بنام «خواستگاران» اشاره کرد. وی همچنین انتخاب بازیگر و بازیگردان تعدادی از مجموعه‌های تلویزیونی و فیلم های سینمایی بوده‌است.
آدینه در فاصله سال‌های ۷۶–۱۳۶۷ به آموزش بازیگری برای گروه‌های مختلف سنی در مدارس و مؤسسات آموزشی مانند مدرسه هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان وابسته به صدا وسیما پرداخت. او چند نمایشنامه از بهرام بیضایی از جمله مرگ یزدگرد و سلطان مار را به روی صحنه برده است.
گلاب آدینه دختر حسینقلی مستعان، همسر مهدی هاشمی و مادر نورا هاشمی است.

 ۲۲ آبان ۱۳۳۲
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
گلاب مستعان معروف به گلاب آدینه فیلم مهمان مامان را با کارگردانی داریوش مهرجویی بازی کرد تا همفکر سبک داریوش مهرجویی شود.مهمان مامان فیلم خوبی بود.

گلاب آدینه همسر سابق مهدی هاشمی لنگرودی است.
ناصر هاشمی لنگرودی همسر سابق سیما تیر انداز هنرپیشه سینما و تاتر می باشد.

حسینقلی مستعان (پدر گلاب آدینه)دستی هم در ترجمه داشت: معروفترین ترجمهٔ حسینقلی، رمان بینوایان شاهکار ویکتور هوگو است که در سال ۱۳۱۰ به فارسی برگرداند و ابتدا به صورت پاورقی در مطبوعات ... دیدن ادامه ›› منتشر کرد.

یهودی سرگردان (به فرانسوی: Le Juif Errant) نام رمانی است که اوژن سو در سال ۱۸۴۵ میلادی به زبان فرانسه نوشته‌است و حسینقلی مستعان آن را ترجمه کرد.
این رمان که در زبان اصلی بیش از ۸۰۰ صفحه دارد در زمان نشر در پاریس محبوبیتی بی‌سابقه یافت. داستان‌های این رمان در آغاز به‌طور زنجیره‌ای در مجلات انتشار می‌یافت. ترجمهٔ فارسی این رمان در ۱۳۰۸ خورشیدی توسط حسینقلی مستعان در ۲ جلد منتشر شد.

یهودی سرگردان شخصیتی افسانه‌ای است که ریشه‌اش به اروپای قرون وسطی برمی‌گردد و نمی‌تواند جان خود را از دست بدهد، زیرا مرگ را از دست داده است: بنابراین در سراسر جهان سرگردان است و هر از گاهی ظاهر می‌شود.
در آغاز قرن سیزدهم، راهبان انگلیسی بندیکتین، راجر دو وندور و ماتیو پاریس، داستان بازدید از صومعه سنت آلبان را روایت می‌کنند، جایی که شخصیتی به کارتافیلوس یهودی شبیه‌سازی می‌شود. این افسانه از قرن شانزدهم در اروپا رایج شد. او الهام بخش بسیاری از نویسندگان است.

یهودی سرگردان شخصیتی داستانی است که از سده سیزدهم میلادی در ادبیات عامیانه اروپا شکل گرفت. داستان درباره یک یهودی است که مسیح را (هنگامی که صلیب‌برپشت به سوی اعدام می‌برندش) مسخره می‌کند، و به تاوان آن تا بازگشت مسیح باید زمین را بپیماید. .قهرمان مرد و زن این رمان, تمثیلی از طبقه کارگرند که به خستگی ابدی محکوم‌اند ;همچنین زنانی که حقوقشان زیرپا گذارده شده است .گفتنی است این رمان که در سال 1844به صورت پاورقی منتشر می‌شد در تحول فکری جامعه فرانسه نفوذی انکار ناپذیر داشت.
ژنرال و میثم محمدی این را خواندند
roya imani این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مگر می شود از نمایش در ایران گفت و نام بهرام خان بیضایی به میان نیاید؟! مگر می شود از حمله تازیان به سرزمین پارس گفت و "مرگ یزدگرد" او به ما نهیب نزند؟ مگر می شود تاریخ مشروطه مطالعه کرد و از شاهکار بی بدیل اش "ندبه" به آسانی گذر کرد؟ و هزاران مگر می شود دیگر ...
روزها می آیند و می روند اما حکایت "شب هزار و یکم" نقل دیگریست ...
بسیار خرسندم که نمایشنامه "پرده خانه" توسط هنرمند گرانمایه و با تجربه بانو گلاب آدینه به زیبایی اجرا شد و در تاریخ ثبت شد. هنوز هستند شیر زنان و شیر مردانی که ندای آزادگی و حق طلبی سر میدهند. اینان فرزندان راستین سرزمین اهورایی ایران هستند. بسان روزبه پور دادویه، احمد کسروی، ابراهیم پور داوود، بانو صدیقه دولت آبادی و بسیار بزرگان دیگر که اجازه ندادند فرهنگ یونانی و رومی و عربی و ترکی و مغولی بر ما چیره شود. اینان پاسداران حقیقی سرزمین مان هستند. ما فرزندان ایران به آنها افتخار میکنیم. در طول قرن ها، هر وجب از خاک این مرز و بوم با خون دلیران و جانبازان ایران زمین آبیاری شد، تا ایران همچنان زنده و سربلند بماند، بسیار کسان بدین سرزمین روی آوردند تا آن را از پای در آورند، اما همه آنان رفتند و ایران بر جای ماند و در همه این مدت، علیرغم تیرگیها، این سرزمین فروغ جاودان همچنان تجلی گاه اخلاق و کانون ابدی اندیشه باقی ماند. دمت گرم و دلت خوش باد بانو گلاب آدینه ...
سپهر، mazdak و امیر مسعود این را خواندند
فرهاد ریاضی، محمدمهدی ارجمندی و جمال بهرامی این را دوست دارند
سپاس بابت پرده خانه
آنقدر به دلم نشست که دوست دارم تا روز طلوع خورشید آزادی بر صحنه باشد
پرده خانه سراسر فریاد بود
پرده خانه سراسر امید بود
کاش آنقدر پول داشتم که همه ایران را برای دیدن آن میهمان می کردم
۲۷ بهمن ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش سیندرلا i
گلاب آدینه شایعه حضور گلاب آدینه شایعه حضور "سیندرلا" در تئاتر شهر را قوت بخشید
گلاب آدینه قرارست در نمایش «سیندرلا» به نویسندگی و کارگردانی جلال تهرانی که تابستان سال جاری در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود، به ایفای نقش بپردازد.گلاب آدینه که از بازیگران با سابقه و شناخته شده عرصه تئاتر است چندی پیش ایفای نقش در نمایش «سه‌گانه اورنگ» به کارگردانی محمد حاتمی را پشت سر گذاشت حال این هنرمند عرصه تئاتر قرار است برای اولین بار همکاری با جلال تهرانی در مقام کارگردان را با حضور در نمایش «سیندرلا» تجربه کند.سال گذشته آدینه در نمایش «بیوه‌های غمگین سالار جنگ» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌ ...
دیدن ادامه ››

گلاب آدینه قرارست در نمایش «سیندرلا» به نویسندگی و کارگردانی جلال تهرانی که تابستان سال جاری در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود، به ایفای نقش بپردازد.
گلاب آدینه که از بازیگران با سابقه و شناخته شده عرصه تئاتر است چندی پیش ایفای نقش در نمایش «سه‌گانه اورنگ» به کارگردانی محمد حاتمی را پشت سر گذاشت حال این هنرمند عرصه تئاتر قرار است برای اولین بار همکاری با جلال تهرانی در مقام کارگردان را با حضور در نمایش «سیندرلا» تجربه کند.
سال گذشته آدینه در نمایش «بیوه‌های غمگین سالار جنگ» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌ پور به ایفای نقش پرداخت و جلال تهرانی طراحی صحنه نمایش را عهده‌ دار بود.
گلاب آدینه که هم اکنون در کنار گروه در حال تمرین نمایش است در تابستان سال جاری با نمایش «سیندرلا» در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود. تهرانی نمایشنامه «سیندرلا» را در سال ۸۵ نوشته‌ و در سال ۸۷ یک بار آن را باز‌نگری کرده است. این نمایشنامه مناسبت‌هایی با قصه سیندرلا دارد و قصه زنی معمولی است که بر پایه شایعه دیگران به سیندرلا تبدیل می‌شود. موضوع اصلی این نمایشنامه شایعه است.
نمایشنامه «سیندرلا» بخشی از یک تریلوژی است که به ترتیب از نمایشنامه‌های «مکبث ۲۰۰۱»، «سیندرلا» و «دراکولا» تشکیل شده است. نمایشنامه «مکبث ۲۰۰۱» در زمان گذشته و نمایشنامه «دراکولا» در زمان آینده روایت می‌شود و نمایشنامه «سیندرلا» به نوعی در زمان حال است.
جلال تهرانی سال گذشته نمایش «به صدای زمین گوش کن» را در سالن اصلی مولوی به صحنه برد. نمایش‌های «مخزن»، «تک سلولی‌ها» و «هی مرد گنده گریه نکن» از آثار موفقی هستند که تهرانی پیش از این به صحنه برده‌اند.

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
سینما