در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش هفت عصر هفتم پاییز
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:30:36
از شهریور ۱۳۹۶
۱۹:۴۵
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان


›› فروش اینترنتی بلیت در دیگر سایت‌های محترم انجام می‌شود

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

اخبار

›› هنرمندان خواسته‌های خود را به گوش نمایندگان مجلس برسانند

›› باید از همه سلیقه‌ها در به تصویر کشیدن ارزش‌های دفاع مقدس استفاده کرد

›› شهید جهان‌آرا متعلق به گذشته نیست

›› مراسم رونمایی کتاب «هفت عصر هفتم پاییز» برگزار می‌شود

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
امید چیز خطرناکیه!
پرداختن به جنگ همیشه جسارت میخواد.همیشه هم خوب از کاردرنمیاد.
ولی این نمایش خیلی قسمتهای قشنگی داشت.قشنگ تلخ.تلخ تلخ.اون قسمتی که وصیت همرزماشو میگفت دلم ریش شد.مردم.فقط خود نمایش یکم بنظرم طولانی شد یا ترتیب بعضی گفتگوها عوض میشد بهتر بود.طراحی صحنه رو دوست داشتم.لیلا بلوکات فراتر از انتظارم ظاهر شد و حضور وزیر ارشاد و خانوادشون خیلی نامحسوس، بیشتر از یکساعت در ردیفی که نشسته بودم نمایش را برایم ماندگارتر کرد.بقول کارگردان نمایش حضور اینگونه ایشان امید به وضعیت بهتر تیاتر را در ما زنده نگه میدارد.
تو دنیا پونصد و پنجاه میلیون اسلحه ی گرم وجود داره
یعنی به ازای هر ده نفر یه دونه
حالا تاجرای گنده ی اسلحه توی آمریکا و دنیا دنبال اینن که اون نه تای بقیه رو چجوری مسلح کنن
یهو دیدم بوی کثافت ازهمه ی دنیا داره بلند می شه
فهمیدن اینکه همه ی این بازیا (جنگها) بخاطر سوسه اومدن چهارتا تاجر اسلحه تو دنیاست خیلی تَه دلتو ریش می کنه


1. " نگو ، نشان بده " :
انتقال اطلاعات از طریق دستاویز ها و به صورت غیر مستقیم و دراماتیزه در بافت فضای متن و نه به صورت مستقیم ... دیدن ادامه ›› .
نیمی از متن آقاخانی ، شبه خاطره های غلام از محمد جهان آراست و نیم دیگر نامه های جهان آرا به همسرش با صدای محسن بهرامی . آنچه می بینیم بیشتر به مراسم شب خاطره ی همرزمان جهان آرا و یا یادواره ی شهدای خرمشهر می ماند !

2. شخصیت و شخصیت پردازی :
شخصیت از دل کنش ها و تصمیمات در نقطه بحران در می آید ، قهرمان قصه روی صحنه نیست ، پس با واسطه غلام و نریشن نامه ها قرار است به شخصیت جهان آرا برسیم ، حال چه می شنویم ؟ چیزی بیش از اطلاعات صفحه ویکی پدیای جهان آرا نیست !

3. قانون بازگشت های نزولی :
هر چقدر کثرت و کمیت بیشتر باشد ، میزان اثرگذاری آن کمتر می شود . حدود شش هفت نامه از جهان آرا را می شنویم ، مضامین مشترک و حرف تکراری میان شان بسیار است ، نتیجه این که دوست داریم خوانش نامه زودتر تمام شود !

4. پیرنگ ها :
پیرنگ اصلی قصه جهان آراست و پیرنگ فرعی قصه غلام و نسرین . غلام همرزم جهان آرا بوده و حالا مرید سینه چاک او که از حال فارغ است و در گذشته سیر می کند . نسرین ناراضی از وضع زندگی که به قرص خوردن افتاده است . جر و بحث این دو قرار است عامل کشمکش داستان باشد برای رسیدن مخاطب به جهان آرا . نتیجه این که شبه خاطره های چند ده بار گفته ی غلام از جهان آرا و ناله های شکایت زن از وضع زندگی ، متن کشمکش این دو می شود : دعوای زن و شوهری بر سر اسم و یاد جهان آرا که با یک هپی اند و مراسم خنده زوجین ، کشمکش رفع می شود !

5. فرم اجرایی :
غلام و نسرین کنار هم و به فاصله چند متر و نوبتی جواب حرف همدیگر را می دهند ، اما با هم حرف نمی زنند و رو به تماشاگر دیالوگ می گویند جز صحنه آخر نمایش . این فرم اجرایی به لحاظ منطق روایی چه توجیهی دارد ؟ و چرا به یک باره در پایان نمایش این شیوه معکوس می شود ؟
این شبه نمایش های تصنعی و خنده آور جهان آرا و همسرش - که با زدن عینک توسط بلوکات و بستن دکمه پیراهن توسط نوروزی - توسط همان دو نفر در بین نمایش اجرا می شود ، اساسا چیست و چرا این قدر اجرای بدی دارد ؟



جناب فتحیان عزیز درود و سپاس
با توجه به بند پنجم فرمایشتان به نظر می رسد در فرم اجرایی از نمایش کسوف تبعیت شده است با این تفاوت که در آنجا از منطق و مفهوم معناسازی برخوردار بود.
۲۳ شهریور ۱۳۹۶
جناب کیان عزیز
اگر اجرا رو تماشا کردید بسیار مایلم نظرتان را راجع به آن و مقایسه آن با اثر پیشین کارگردان بدانم
سپاسگزارم
۰۱ مهر ۱۳۹۶
دوست گرانقدرم با توجه به توضیحات مبسوط حضرتعالی و معذوریتی که اخیراً گریبانم را در زمانبندی برنامه ها گرفته، عزم و انگیزه ای برای تماشای اثر ندارم.
سپاس از سخاوت شما در اشتراک نظرات صائبتان.
۰۱ مهر ۱۳۹۶
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید