در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال morago | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:54:10
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
morago (morago)
درباره فیلم روسی i
کارگردان این فیلم، یک لوکیشن جذاب پیدا کردن، یک داستان دو خطی درباره اش نوشتن و بعد تصمیم گرفتن که اون رو تبدیل به یک فیلم 90 دقیقه ای کنن.
در نتیجه، چیزی که من روی پرده سینما مشاهده کردم، صرفا مجموعه ای از تصاویر جذاب، بدون فیلمنامه درست و ساختاریافته (شخصیت پردازی ضعیف، عدم تعریف فضای داستان و دیالوگ های به ظاهر متفکرانه) به همراه انبوهی از سکانس های اضافی و بی ربط، به علاوه بازی های بی نهایت تصنعی و اغراق شده و پر از داد و فریاد بود.
اینکه فیلمساز تحت تاثیر سینمای شوروی (به طور خاص تارکوفسکی) هستند در کادربندی، انتخاب لوکیشن و شخصیت ها واضح بود. اما هنر امثال تارکوفسکی در این بود که یک فیلمنامه درست و دقیق رو با چیره دستی کارگردانی می کردند، نه اینکه یک داستان دو خطی رو به زور قاب های زیبا یک ساعت و نیم کش بدن.
گالنا، امیر مسعود، حمیدرضا مرادی، نرگس، میترا و المیرا این را خواندند
پویا فلاح، ن.خ و مهدی سلطانی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
morago (morago)
درباره فیلم خانم یایا i
وقتی که فقط برای نیم ساعت ایده داشته باشین، نتیجه اش چنین فیلمی میشه.

عبدالرضا کاهانی در این فیلم قصد داشته هم رفتار توریست های ایرانی که ... دیدن ادامه ›› به تایلند میرن رو تقبیح کنه (گردشگری جنسی و بی جنبگی در مصرف مشروب) و هم با محدودیت های ارشاد شوخی کنه که خوب خیلی جالب به نظر میاد. نشون دادن دیدگاه این مردها به زنهای تایلندی (این که یایا رو همه جا و در لباس های مختلف می بینند)، مصرف نوشیدنی بدون الکل و شوخی با محدودیت های ارشاد در دیالوگ ها و صحنه ها به قول آقای فراستی دراومده ولی بعد از نیم ساعت انگار این ایده ها تموم میشن. در نتیجه دست به دامن داستان فرعی (واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند/چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند) میشه ولی انگار فایده ای نداره.
از نظر فنی (فیلمبرداری، طراحی صحنه و لباس و ...) این فیلم واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداره. انگار کاهانی و دوستان به تایلند سفر کرده و در این مدت فیلم هایی هم ضبط کردند.
چنین فیلمی از عبدالرضا کاهانی که فیلمی مثل اسب حیوان نجیبی است رو کارگردانی کرده، رضا عطاران، حمید فرخ نژاد و حتی امین حیایی که در فیلم قلاده های طلا بازی کرده واقعا بعید بود. به نظر من فیلم خانم یایا در لیست ساخته های عبدالرضا کاهانی معادل نارنجی پوش در کارنامه داریوش مهرجویی هست.

اگر به تماشای این فیلم میرید امیدوارم از طنز کاهانی در نیمه اول فیلم لذت ببرید، اما برای ادامه فیلم براتون آرزوی صبر می کنم.
من عاشق کارهای عبدالرضا کاهانی و کارهای قبلی استاد مهرجویی هستم اما ساختن فیلم نارنجی پوش و چند کار اخریشون باعث شد دیگه ارادتی به ایشون نداشته باشم فقط خداخدا میکنم فیلم جدید اقای کاهانی این بلا رو سر ذهنیات من نیاره
۱۹ آبان ۱۳۹۷
نارنجی پوش در مقابل "چه خوبه که برگشتی" استاد مهرجویی سالاره!
۱۹ آبان ۱۳۹۷
خانم مقدم به جرات عرض میکنم چه خوبه برگشتی در هر بخشی میتونه کاندیدای بدترین فیلم تاریخ دنیا باشه
۲۰ آبان ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فیلم جالبی بود.

از فیلمنامه شروع کنم که در 6 زمان مختلف روایت می شد و خیلی برام جالب بود که صحنه ها تا پایان مثل زنجیر با استفاده از Narration (معادل فارسی مناسبی براش پیدا نکردم) از زبان دو شخصیت اصلی روایت می شدند. از سینما که اومدم بیرون داشتم به این فکر می کردم که نوشتن همچین فیلمنامه ای با این شیوه روایت چه کار سختی بوده.

اما بازی ها. از بازی ترانه علیدوستی لذت بردم. به نظرم واقعا خوب بود. از جایزه نگرفتنش یه کم تعجب کردم ولی بعد یادم افتاد که جشنواره پارسال همون جشنواره ای بود که استرداد 14 تا Nomination (کاندیدا معادل فارسی خوبی نیست) داشت. صابر ابر هم مثل همیشه بود. واقعا همین. حمید رضا آذرنگ و سحر دولتشاهی هم خوب بودند.

موسیقی متن فیلم بسیار زیبا بود. قاب بندی ها و فیلم برداری هم که مثل دو فیلم قبلی بهرام توکلی (اینجا بدون من و پرسه در مه) چه در صحنه های داخلی و چه خارجی چشم نواز بودند.

در کل، از تماشای این فیلم لذت بردم.
اصلا از این فیلم خوشم نیومد. یک فیلم کاملا معمولی (به جز فیلمبرداری محمود کلاری) که با این فیلمنامه برای تلویزیون مناسب تر بود. صحنه های اکشن هم که در حد فیلم های دهه 60 و اوایل دهه 70 بود.
در طول فیلم تقریبا همه به مملکت و مردم خیانت میکنن به جز شخصیت روزنامه نگار مذهبی (و البته شخصیت اول فیلم). وقتی چند میلیارد پول مفت برای همچین فیلمی هزینه میشه باید هم پیامش این باشه.
الهه الف، حسین کوهی، manimoon، امید رستگار و منا رجبیه فرد این را خواندند
س ب، آیدا محمد و کاوه ت این را دوست دارند
وااااااااااااای!! مخصوصا اونجاش که قطار بین دو تا تونل وایساده بود و سربازا رو می کشتن... چقد مصنوعی بود :)))))))))
۰۹ آذر ۱۳۹۲
من نقدی در خصوص فیلمهای مهرجویی سعی کرده ام بنویسم و اینکه چرا فکر میکنم چه خوبه که برگشتی ایشان در راستای سینمای خودشان کاملا با صحت و سلامت پرداخته شده است. خوشحال میشوم اگر وقت کردید در خصوص آن نظر خود را به من بگویید.
۱۷ آذر ۱۳۹۲
راستش رو بخواهید این فیلم رو هنوز ندیدم. ولی این فیلم رو حتما می بینم. با کمال میل. خیلی ممنون که بنده رو قابل دونستید.
۱۷ آذر ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فیلم خوبی نبود. شاید بهتر باشه بگم من از این فیلم خوشم نیومد. بازی مهران مدیری واقعا تصنعی بود ولی فرهاد اصلانی خیلی خوب بود. بقیه هم معمولی (نه خیلی خوب، نه خیلی بد).

تو سینمای ایران یه سری فیلم ها هستن که در کل فیلم های خوبی هستن ولی پایان بندی خوبی ندارن (مثل اتوبوس شب)، ولی پل چوبی دقیقا برعکس بود.

وقتی فیلم تموم شد داشتم فکر می کردم حوزه هنری به چیه این فیلم گیر داده بود؟!
اگه به موضوع خیانت، پس زندگی خصوصی آقا و خانم میم هم نباید اکران میشد.
شاید هم به ماجراهای سال 88. (احتمال این یکی خیلی بیشتره)

در کل از اون چیزی که فکر می کردم خیلی ضعیف تر بود.