در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فربُد خدایی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 13:13:28
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
قبل از هر سخنی در مورد اجرا، تأخیر در شروع اجرا و بی‌نظمی سالن، در تمام سانس‌ها از روز اول اجرا تا اجرایی که من موفق به دیدنش شدم، یعنی روز یکشنبه، با وجود پیش‌فروش از چند ماه قبل، غیرقابل بود..

استفاده از ارجاعات مذهبی، به‌خصوص زیارت عاشورا برای من مبهم بود..

تجربه‌ی حسی که از طریق تاریکی و سکوت با تماشاگر به اشتراک گذاشته می‌شود، اگر که موبایل‌ها روشن نمی‌شدند و یا همهمه‌ی تماشاگران وجود نداشت، خیلی می‌تونست جذاب‌تر باشه

پراکندگی متن زیاد بود و به نظر من قطعات پازل تا پایان نمایش تکمیل نشد و حتی برخی از قطعه‌ها نیز در طول اجرا به‌خوبی چفت نشدند..

از لحاظ ... دیدن ادامه ›› بازیگری، در اجرا مشخص نبود که آیا عمدی در فراموشی معلولیت بازیگر وجود داشت یا ضعف بازیگر بود..

البته با تمام این نقدها بنا بر توقع بیشتری که از آقای افشاریان در هنر تئاتر وجود داره، دیدن این نمایش در کل تجربه‌ی لذت‌بخشی بود..
مجموعه‌ی جملات بی‌ربط یک عده بازیگر در یک مغازه و کنار یک راه پله..
کم‌فروشی و توهین به شعور مخاطب با استفاده از چند اسم بزرگ، هم از ویژگی‌های اصلی این فیلم بود..
به قول دوستان کلاً هیچ جاش اصلاً درنیومده !!
پرند محمدی این را خواند
صادق و علیرضا این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام
این سه ترانه رو یادم مونده:
I Who Have Nothing - Live New Free Edition
Roger Waters - It's A Miracle
Björk - Joga

دوستان عزیز در صورت تمایل به دریافت ترانه‌های اصلی استفاده شده در این تئاتر زیبا، در تلگرام به @DonFabi پیام بدهید..

درباره‌ی ترانه‌ی آخری که به زیبایی اجرا شد، بیشتر بدانید:

Shirley first recorded and released the song, I Who Have Nothing' ... دیدن ادامه ›› as a Columbia Single in 1963.

ABOUT the song:
"I (Who Have Nothing)" is based on the Italian song "Uno dei tanti," (English: "One of Many") with music by Carlo Donida and lyrics by Giulio "Mogol" Rapetti. "Uno dei tanti" was released by Joe Sentieri in 1961. The lyrics for "I (Who Have Nothing)" were translated into English by Jerry Leiber and Mike Stoller. Shirley Bassey released the song (produced by George Martin) in September 1963, reaching #6 on the UK charts. She performs the song at almost every live concert she gives, and it is on many of her compilation albums, including I Am What I Am with the London Symphony Orchestra, and her 1989 album La Mujer where she sings it in Spanish ("Hoy No Tengo Nada"). She has also been instrumental in making Donida's music known to English speaking audiences through arranging for translations from the Italian, having performed with the composer conducting his own music on Italian television.

LYRICS:
I, I who have nothing
I, I who have no one
Adore you and want you so
I'm just a no one,
with nothing to give you but oh
I love you
You, you buy her diamonds
Bright, sparkling diamonds
But believe me, dear, when I say
That she can give you the world
(sometimes: That you can give her the world)
But she'll never love you the way
I love you

You can take her any place she wants
To fancy clubs and restaurants
But I can only watch you
with My nose pressed up against the window paneI,

I who have nothing
I, I who have no one
Must watch you, go dancing by
Wrapped in the arms of somebody else
When darling it is I
Who love you

I Love You
I Love You..
I Love You.. ..
پرند محمدی، هما زارع و ساره رزاززاده این را دوست دارند
سپاس از این اشتراک ارزنده. البته بنده نمایش رو اصلا دوست نداشتم. اما آهنگهایی که حین نمایش پخش شد بسیار دوست داشتم و به کمک shazam موفق شدم همه آهنگها رو پیدا کنم.
سپاس که با دوستان تیوالی به اشتراک گذاشتید.
۱۲ مهر ۱۳۹۵
خانم محمدی من هم در مورد نمایش با شما هم‌نظر هستم..
جذابیت این نمایش برای من هم بیشتر موسیقی‌ها و نورپردازی و معرفی دو هنرمند عالی بود
به نظر بنده، متأسفانه بازی صابر جان ابر در تمام نقش‌های اخیرش، تکراری شده است، مانند سیامک خان صفری..
۱۲ مهر ۱۳۹۵
در خصوص بازی صابر ابر با شما موافقم, دقیقا اتفاقی که برای نوید محمدزاده گرامی, افتاده و در بازیهای اخیر تاترش دچار تکرار شده و البته بنده بعد از دیدن نمایش دکلره و نقدی که نوشتم, توبه کردم که من بعد ""نمایشهای"" ایشان را به تماشا ننشینم,
۱۲ مهر ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
زیبا، روان و جذاب ..

داستانی تأمل برانگیز و پر از نشانه، تصویر جالبی از زندگی چند نسل را با فن بیانی ستودنی روایت می‌کند..
متن را می‌توان بارها خواند و هر بار لذت برد و با هیجان در انتظار کشف سخنی تازه بود..
دمتون گرم
امیدوارم استقبال بهتری از کارتون بشه
خیلی کارتون خوب بود و واقعاً تلاشتون بسیار قابل تقدیر و نشون دهنده‌ی عشق به کارتون و احترامتون به مخاطبین بود
جای هوتن و نگار خالی بود، اما بازیگران جدید در این سری اجرا هم کارشون قابل تحسین بود و اجرای متفاوتی رو داشتند

ما می‌تونیم با حمایت از این گونه کارهای خوب، نگاه به هنر و تئاتر کمدی را تغییر دهیم و به جامعه یادآوری کنیم که هنر بازیگری با لودگی، پررویی و بی‌ادبی، رقصیدن و مسخره کردن تفاوت دارد و همچنین داستان و موضوع کمدی فقط تقابل دارا و ندار با مایه‌های عشق و عاشقی‌های تخیلی نیست و نام هنر و تئاتر برازنده‌ی هر نمایش سرگرم کننده‌ای نیست..

دوستان عزیز
فرصت چند ساعت خندیدن همراه با لذت را از دست ندهید..
قول میدم با حال خوب از سالن خارج بشید
"قول میدم با حال خوب از سالن خارج بشید"
با شما موافقم.
ممنون.
۲۶ شهریور ۱۳۹۴
سلام دوستان کدوم ردیف از صندلیا دید بهتری داره ؟
۲۸ شهریور ۱۳۹۴
مرسی که دیدید هپوفیز را و نظرتان را با ما به اشتراک گذاشتید
۲۹ شهریور ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حتی اگر فرض کنیم این همه تبلیغ برای قابل قبول نشان دادن فیلم، فقط تلاش برای تبلیغ دین اسلام و آگاهی دنیا از صلح طلب بودن مسلمانان است و هزینه کردن برای اسلام از واجبات است، باز هم درک نمی‌کنم که چطور میشه با بیش از صد میلیارد تومان پول، یک فیلم به این مهمی رو اینقدر بد ساخت !!

متأسفانه با وجود این همه هزینه فیلم بسیار معمولی بود..

نه داستان مناسبی داشت، نه بازیگران به جز گفتن دیالوگ، نقش و تیپ خاصی داشتند، به جز چند صحنه از مادر و دایه که یک مقدار گریه کردند، هیچ تلاش خاصی برای بازی گرفتن کارگردان دیده نمی‌شد.
کودکی حضرت محمد(ص) به صورت یک کودکِ لطیف با صدای دخترانه به تصویر کشیده شده که خودش بی‌خبر از قدرت و تمایز خود است و در عالم خود سیر می‌کند، همه جا را پر برکت می‌کند و شفا می‌دهد و دشمن هم خانه به خانه به دنبال ... دیدن ادامه ›› دزدیدن اوست!!
مگر نه اینکه مخاطب فیلم همه‌ی مردم دنیا هستند و اطلاعاتشان در مورد اسلام و پیامبر ناقص و حتی اشتباه است؟
با این پیش‌فرض داستان‌های روایت شده بسیار ابتر بودند و حتی به نظر من منجر به درک اشتباه از داستان و برداشت‌های متناقض می‌شدند:
اگر فرض کنیم ایشان را در کودکی می‌دزدیدند و به عنوان یک یهود زاده هم ایشان پیامبر اسلام می‌شدند، در تصمیم خداوند برای اتمام دین تغییری حاصل میشد و یا دین اسلام تحریف می‌شد؟!
تنها دلیل عناد قوم یهود، ظهور نکردن پیامبر خاتم از میان ایشان بود؟

صحنه‌های مناظر و طبیعت، به لطف فیلمبردار بزرگ فیلم به زیبایی به تصویر کشیده شده بود، اما بیشتر حال و هوای تخیلی داشت تا یک فیلم تاریخی
در یک فیلم تاریخی که یک نمونه‌ی بی‌نظیر دارد و سریال‌های بسیاری هم در مورد وقایع دیگر ولی نزدیک به زمان روایت فیلم ساخته شده، توقع داریم محیط محل‌های وقوع اتفاقات باورپذیر باشند، نه فقط زیبا و کلا متفاوت !!

موسیقی متن نیز زیبا و دلنشین ولی کاملا بی ارتباط با فضا و محتوای فیلم بود و حتی فاجعه بار وقتی است که یک ریتم لوس‌آنجلسی دامبولی زیبا و بسیار آشنا برای ملت ایران، در فیلم پیامبر عظیم‌الشأنمان در جایی که اعراب در حال نامگذاری فرزندانشان هستند انتخاب شده، درست است ریتم است و زیبا است، اما موسیقی می‌تواند در آن واحد شما را از یک فضای روحانی به یک فضای بندری با صدای سندی ببرد، توجه به حسی که قرار است به مخاطب منتقل شود، از نکات ظریف ولی ابتدایی در انتخاب و ساخت موسیقی برای یک فیلم است

در مجموع انتظار داشتم در طول ۷ سال کار و میلیاردها تومان بودجه و حمایت‌های بسیار تمام مراجع دولتی و خصوصی به آن، و این همه پیشرفت‌های عظیم صنعت فیلمسازی، لااقل فیلمی متفاوت و خوب ساخته شود که متأسفانه چنین نشد
این گونه کارها، نیازمند یک کارگردان حرفه‌ای با سابقه‌ی کاری در ژانر تاریخی دارد که اصلا با کارهای قبلی آقای مجیدی سنخیتی ندارد و این کار اصلا به سبک ایشون مربوط نبود

حتی اگر فرض کنیم، اولویت تجاری این فیلم اهمیتی ندارد که دارد، از لحاظ کیفیتی امکان اکران عمومی در سایر قاره‌ها به این فیلم داده نشد که متأسفانه طبق روال جاری به جای پذیرش ایرادات و درس گرفتن، این قضاوت دیگران به حساب عناد و ترس از اسلام گذاشته می‌شود.
در مقایسه با سایر تولیدات سینمایی ایران و سطح توقع مخاطبین، اگر از حمایت بسیار دولت بگذریم، با توجه به اهمیت موضوع فیلم برای مردمی که در یک کشور اسلامی زندگی می‌کنند، بعید نبود تماشاگرانی که آتش بس و کلاه قرمزی را می‌پسندند برای این فیلم در صف بایستند و «به به» بگویند که می‌گویند.

اما من بعد از دیدن این فیلم طولانی، بیشتر افسوس خوردم که چطور میلیاردها تومان دیگر بدون مدیریت صحیح، در جیب چند نفر رفت و در آخر مانند داستان معروف «لباس پادشاه»، مردم به جای دیدن لباسی فاخر، پادشاه را لخت دیدند و از لباس خبری نبود ولی با این تفاوت که این بار مردمی که خوب بودن کار را تأیید می‌کنند، دو دسته هستند:
دسته‌ی اول که همان ترسوها و محافظه‌کاران داستان هستند که با تملق و چاپلوسی روزگار می‌گذرانند و دسته‌ی دوم کسانی هستند که هیچ تصور و درکی از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه ندارند، که البته حق هم دارند چون متأسفانه سال‌هاست به کم‌فروشی و حیف و میل شدن عادت کرده‌ایم و از بس به مرگ گرفته شدیم، به تب راضی هستیم
"عیب می‌جمله چو گفتی، هنرش نیز بگو"

به نظر شما آیا این فیلم سه ساعته حتی یک نکته ی مثبت هم نداشت که شما این شکلی به فیلم حمله می کنید؟؟

در ضمن از اون صد میلیاردی که شما میفرمایید مقدار زیادی خرج ساخت شهرک سینمایی شده و مطمئن باشید برای سری دو و سه این فیلم این قدر ... دیدن ادامه ›› هزینه بر نمیداره.

این فیلم مربوط به کودکی پیامبر هست و طبیعیه که اطلاعات زیادی از اون موقع در دست نباشه.بنابراین احتمال اینکه برداشت های مختلفی از این فیلم بشه زیاده.

فرمودید که فیلم دارای صحنه های تخیلیه.ای کاش مثال می زدید و دقیق می گفتید که منظور شما دقیقا کدوم صحنه هاست.ولی اگر جاهایی مثل پرندگان ابابیل یا شفا دادن حلیمه منظورتونه که واضحه باید تخیلی باشه.وگرنه معجزه معنی پیدا نمی کنه.

خوشبختانه خودتون پسر هستید و احتمالا کودکی خودتون رو یادتون میاد.شما وقتی که هفت سالتون بود،آیا صداتون شبیه بوق نیسان یا اره موتوری بود؟

در آخر هم ممنونم از این که من و بقیه ی کسانی که از فیلم خوششون اومده رو متملق و چاپلوس یا "راضی به تب"معرفی کردید.
۲۱ شهریور ۱۳۹۴
من این فیلم رو به شدت دوست داشتم اما منکر بعضی از ایرادات فیلم نیستم. خود کارگردان هم فکر نمی کنم داعیه کامل بودن و بی نقص بودن فیلمش رو داشته باشه.
من حرفم چیز دیگه ایه. این فیلم با همه کمبودهاش به اتفاق بزرگه توسینما همون طور که سرایل مختارنامه یه اتفاق بزرگ توی تلویزیون بود.
هم تونسته تماشاگر رو با سینما آشتی بده و رونقی به این بازار بده و هم تونسته یکی از مهم ترین و عزیزترین شخصیت های تاریخی مذهبی رو به تصویر بکشه.
وقتی به دیدن نمایشی می رید که قبلا کتابش رو خوندید تمام خطوط کتاب تصویر می شن و حس و حالش خیلی متفاوت از وقتیه که نمایشی می بینین ... دیدن ادامه ›› که تصوری ازش ندارین. تمام خوانده ها و شنیده ها مون (هرچند مواردی بودند که تقریبا ناآشنا بودن برامون تو فیلم و اولین بار بود که می شنیدیم) تصویر شده بودن این اتفاق خوبیه.
واقعا نمی فهمم اون هایی که شمشیر رو از رو برای این فیلم بستن منطقشون چیه! تا چند سال دیگه هم فیلمی تاریخی-مذهبی با این قدرت جلوه های ویژه ساخته نمی شه. چرا از خود فیلم لذت نبریم؟
۲۷ شهریور ۱۳۹۴
سلام
آقا/خانم جرس نوا
تا جایی که قبلا هم مطرح شده بود رویه ی سینما تیکت همیشه همین است(قضاوت نادرست)
هم اینکه چه طور این قدر راحت کارگردان فیلم را متهم میکنید؟(قضاوت دوم)
حتی اگر تمام هفت سال تلاش ایشان را هم در کنارشان بودید به نظرم این قدر قاطعانه نمی شود تهمت و اتهام زد!

به نظرم طبیعیست وقتی ... دیدن ادامه ›› از فیلمی زیاد تعریف می شود این پیش زمینه باعث شود خیلی راضی سالن را ترک نکنیم(اتفاقی که برای من هم کم نیفتاده است) که خود من تماشای مجدد را پیشنهاد می کنم.
اما به نظرم شما بدون این که در مورد هزینه های فیلم و... فکر کنید بدون پیش زمینه و ناراحتی قبلی از تماشای فیلم لذت ببرید که در حداقل حالت قاب های بسیار زیبایی در طول فیلم خواهید دید
۳۱ شهریور ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام
وجود ستون‌ها و دیده نشدن بخشی از صحنه که اتفاقا بخشی از ماجرا در آن بخش رخ می‌داد و هوای گرم و گرفته‌ی سالن تاثیر زیادی بر حس تماشاچی‌ها، از جمله بنده و دوستانم داشت.
بازی‌ها خوب بود و موضوع هم جالب بود، آواها و آوازها زیبا بودند ولی در مجموع برای من جذاب نبود و توقع بیشتری از خانم نونهالی داشتم
سلام
بی‌صبرانه در انتظار نسخه‌ی IOS هستم ..