در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال ط کاظم نسب | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 12:02:24
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خوک ، فیلمی است با ایده و شروعی خوب . ایده ای که در یک سوم پایانی فیلم به هدر میرود . فیلم جدید مانی حقیقی به مراتب و در خیلی از موارد پایین تر از فیلم خوب " اژدها وارد می شود " بوده و نتوانسته بطور کامل ، موءلفه های
پست مدرنیسم را رعایت کند . (اما با این حال دوستش داریم)
فیلمساز در ایجاد اتمسفر و فضای موردنظرش تا حدودی موفق عمل کرده و با اغماض می توان گفت که توانسته مخاطب را وارد دنیای خاص (!) خود کند .
فیلم یک حسن معجونی خوب و به همان اندازه یک لیلا حاتمی بد دارد .
حسن معجونی که انگار خود نقش است و با آن شمایل و بیان منحصر به فردش ، فیلم را سرپا نگه می دارد . در این بین نباید از بازی خوب مینا جعفر زاده و سکانسهای خوب دونفره با فرزندش ( معجونی) ، که جزو معدود سکانسهای قابل قبول فیلم است ، غافل شد .
فیلم ماهی و گربه اتفاق خوبی در سینمای ما بود و نشان داد که جوانان سینماگر با ایده های نو می توانند فردایی بهتر را برای این سینمای در حال نزول رقم بزنند.
از نقاط قوت این فیلم می توان به تصویربرداری خوب و قابل قبول با مدیریت استاد کلاری و نیز هماهنگی بازیگران در ورود به صحنه و بازی صحنه های مربوط به خود می باشد.
اما اگر از همه مسائل تکنیکی مربوط به سکانس پلان بودن کل فیلم و بکر بودن این ایده بگذریم، این فیلم به لحاظ محتوایی به خصوص در مورد فیلم نامه دچار ضعف های فراوانی میباشد.پایین بودن سطح محتوایی دیالوگ ها، عدم کشش لازم در بعضی صحنه ها و نیز موسیقی غیر ضروری در انتهای صحنه آخر(که هارمونی و حال و هوای کل فیلم را به هم میزد)
از جمله ضعف های مرتبط با فیلم نامه می باشند.
باجمله نوشته شده در ابتدای فیلم در مورد واقعی بودن این داستان ونیز نحوه شروع فیلم این تصور به ذهن خطور می‌کند که با یک فیلم در ژانر وحشت روبرو خواهیم شد، اما در طول فیلم هیچکدام از مولفه های یک فیلم به اصطلاح ترسناک را مشاهده ... دیدن ادامه ›› نمیکنیم.
به نظر بنده کارگردان این اثر بجای پرداختن به جنبه های تکنیکی این فیلم و صرف زمان زیاد برای این کار، کمی هم به مسایل مربوط به فیلمنامه آن بخصوص در بعد محتوایی می پرداختند.
موافقم که در بعضی لحظات فیلم خیلی کند میشد و حتی به نظر من بعضی جاها موسیقی متن ضرورتی نداشت البته من هیچگونه تخصصی در این زمینه ندارم و صرفا دارم نظر شخصی میگم! و باز هم موافقم که موسیقی آخر فیلم عین یه تافته ی جدا بافته جلوه میکرد ولی خب باز به نظرم ما تو ذهن عوامل فیلم نبودیم که قصدشونو بدونیم ! ولی با اون قسمت از حرفتون که گفتین جمله ی اول فیلم باعث میشد که بیننده انتظار یه فیلم ژانر وحشت داشته باشه در حالی که در کل فیلم هیچ اتفاق وحشتناکی نمیوفته، موافق نیستم چون من فکر میکنم که این دقیقا یکی از اهداف اصلی بوده ! یه انتظاری که از اول تو وجود بیننده ایجاد میشه و باعث میشه که بیننده هر لحظه حواسش به فیلم باشه و در عین حال یه نیمچه استرس درونی هم داشته باشه که وای خدای من الان چی میشه و یه بیننده یه سری حدس هایی واسه صحنه های بعد میزنه این خودش به روند فیلم کمک میکنه و باعث میشه فیلم برای بیننده جذاب تر جلوه کنه! انگار این فیلم میخواست وحشت و در عین حال خونسردیو با هم یکجا توی کادر بیاره و حتی فکر میکنم موسیقی آخر با اینکه برای من خوشایند نبود دقیقا در راستای همین هدف به منظور وحشت همراه با خونسردی بود!!
۱۶ تیر ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
رخ دیوانه فیلم قابل احترامی است، حداقل به لحاظ ایده و داستان ونیز بازیهای قابل قبول آن(بخصوص خانم طباطبایی).
ولی در مورد سبک کارگردانی، فرم فیلم و مخصوصا پرداخت فیلمنامه جای بحث و بررسی بسیاری دارد.
به نظر بنده این فیلم، فیلم خوش ساختی نیست. مانند غذایی است که مواد و ادویه آن کم و زیاد شده و حالت استاندارد و طبیعی آن از بین رفته است.
فیلمهایی مانند رخ دیوانه که عنصر غافلگیری در آنها حرف اول را می‌زند، باید به گونه ای ساخته شوند که بعد از یکبار دیدن باز هم بیننده رغبت دیدن آنها را داشته باشد.مانند فیلم ارزشمند "مظنونین همیشگی "ساخته برایان سینگر.

با سلام خدمت دوستان عزیز.
با احترام به نظرات همه دوستان، به نظر اینجانب اگر فیلمهای کاهانی این اندازه دچار حاشیه و جنجال نمیشد، آیا باز هم مورد توجه قرار می گرفت؟
درکشور ما فیلم هایی که دچار حاشیه می شوند ویابرای مدتی به دلایلی مجوز پخش نمیگیرند با اقبال عمومی بیشتری مواجه میشوند.
به نظر بنده کارگردانانی همچون آقای کاهانی بجای اینکه به دنبال جذب مخاطب از طریق ساختن فیلم های غیر داستان گو و نیز داشتن سکانس های غیر... بهتر است به دنبال فرم سینمایی بهتر برای فیلمهای خود باشند.
"جذب مخاطب از طریق ساختن فیلم های غیر داستان گو" رو که فک کنم شوخی کردید(در سینمای ما اکثر این گونه فیلمها مخاطب کمتری داشته اند)... و به نظرم فرم فیلمهای کاهانی مناسب ترین فرم برای بیرون آمدن محتوای مورد نظرش از دل آن است.
۲۱ فروردین ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فیلمی بی ارزش که ساخته هاى خوب و خاطره انگیز سابق مسعود کیمیایی را زیر سوال می برد. فیلمی که تکلیفش با خودش مشخص نیست.یک فیلم دیالوگ محور با فیلم نامه ای سطحی که آغازش نسبتا خوب و پایانش مایوس کننده است و از یک جایی به بعد کشش لازم را از دست داده و حوصله تماشاگر را سر می برد.
manimoon، امید و اوا.ت این را خواندند
آی سان شاه کرمی، نستوه، علی شجاعی، خلیفه و Mehnoush Salehi این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش خوب و قابل تأملی است. طنز این کار هر دو نوع موقعیت و کلامی را شامل می شود و در کل ارتباط خوبی با تماشاگرانش پیداکرده است. این کار از بازیگران خوب و حرفه ای تئاتر بهره برده است و همه بازیگران بازی قابل قبولی ارائه دادند،مخصوصا بهرام افشاری و هوتن شکیبا
ریحانه نظری این را خواند
سارا_ز، شکوه حدادی، ف کیوان، سحر صالحیان و احسان توکلی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به نظر من این فیلم از بعضی جهات شبیه به فیلم مظنونین همیشگی میباشد.احتمالا نویسنده قبل از نگارش فیلمنامه نگاهی به سبک و سیاق این فیلم(مظنونین همیشگی)داشته است.
اگر سکانس پایانی فیلم دچار تغییر نمی شد،فیلم ارزش بیشتری پیدا می کرد. یکی از نقاط قوت فیلم بازی متفاوت و خوب رامبد جوان می باشد.(که می تواند از بعضی لحاظ معادل بازی کوین اسپیسی در فیلم مظنونین همیشگی باشد.)