در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | تارا سلیمی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 03:20:34
 

فعال هنری

 ۲۴ فروردین ۱۳۷۶
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سلام دوستان ... اگر کسی برای این نمایش بلیط داره و نمیتونه بره من بلیت رو ازش خریدارم ... ممنونم
تارا سلیمی (tarasalimi)
درباره نمایش بودن i
من بودن رو دوست داشتم و دلیلش هم اینه که با اکوسیستم تئاتر (در حد و اندازه ی خودم) آشنام ... گمون میکنم برای مخاطبی که با اندرونی این جهان آشنا نیست کار چندان دلچسب نباشه و معانی پشت بعضی شوخی هارو به حد کافی درک نکنه اما برای کسی که این جهان رو نفس کشیده می‌تونه بانمک باشه و حتی شاید کمی هم به تفکر وادارش کنه


مشکلم با پراکندگی متن بود ، انگار انسجام نداشت ، پر از پیام های مختلف بود که اگه روی یکیش تمرکز میکرد قطعا نتیجه بهتری می‌گرفت.
بهرحال قلم صبا نجاتی رو دوست دارم و به نظرم آینده داره اما نکته ی دیگه اینه که توی این متن زیادی دست و پا زده شده بود برای بامزه بودن ، و این خودش باعث میشه شیرینی کار برای مخاطب کم بشه ، کار پر بود از اپیزود های مختلف برای سرگرم کردن تماشاگر که اگه تعدادیش حذف میشد هیچ لطمه ای به شاکله ی نمایش وارد نمیشد که من همیشه به این داستان میگم : اضافه کاری و زور زدن بیش از حد
تو این نمایش بخش های زیادی اندازه بودن و بی اندازه ترین بخش میشود متن
همیشه اندازه برای من خیلی خیلی مهم بوده
البته نگاه مثبت ترش میشه ... دیدن ادامه ›› اینکه ذهن نویسنده خلاق و پر از ایده های نوئه که اگه بتونه یه سریشو قربانی ایده های دیگه بکنه و تمرکزش رو روی اونا بذاره موفق تره.

بازی های پسر هارو بیشتر دوست داشتم ، حداقل شاید تو شبی که من دیدم اینطور بنظر میومد که سطح انرژی بازیگر های دختر انقدر پایینه که هیچ جوره به پسر ها نمی‌رسند و تبدیل میشدن به دو گروه مجزا ، گروه بازیگر های قوی و گروه بازیگر های متوسط (استفاده از کلمه ی ضعیف دیگه زیاده روی حساب میشه)


تسلط و آمادگی بدنی بازیگر های پسر قابل ستایش بود مشخص بود که روی بدنشون به طور حرفه ای کار کردند (بخصوص کیوان محمدی)


طراحی صحنه رو دوست نداشتم البته ایده ی پشتش رو میفهمم اما میتونست خیلی هوشمندانه تر طراحی بشه ، اما لباس ها خوب بودند.


یه آقایی کنار من خیلی می‌خندید و کیفور بود و به به و چه چه های زیرلبی میکرد ، باید بهشون بگم این کار نه انقدر که شما بعد اجرا تو محوطه گفتی ″شاهکار بی رقیب″ بود نه انقدر که کامنت های منفی گذاشته اند دوستان ″فاجعه″

سلام
ببخشید قابلیت تغییر روز برای بلیت ها موجوده ؟
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام
دوستان بلیت فروشی روزهای جدید کی شروع میشه ؟

فرهاد آقارضائی و Someone این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تارا سلیمی (tarasalimi)
درباره نمایش مستند i
دومین نفر اولین نفریه که میبازه !
همین !
تارا سلیمی (tarasalimi)
درباره نمایش اُسلو i
+ جنگ شما بچه های خودتون رو به کشتن میده
- جنگ ما شما رو نشونده پای مذاکره

اسلو نمایشی که همه چیزش زیادی بود!

تعداد زیاد بازیگر حتی اگر به هدف استفاده از فرم در جهت انتقال معنا باشد فاقد زیبایی شناسی است که تماشاگر احساس غیرضروری بودن نسبت به برخی از ... دیدن ادامه ›› آن ها میکند.

دولا راست شدن ها و دویدن های مدام اما فاقد منطق !

تکرار بعضی اتفاقات که در آغاز خوشایند بود اما با تاکید و تکرار بی دلیل شیرینی اش از بین رفت مثل ناتوانی در ادای نام کشور اسرائیل یا فلسطین !

صحبت کردن به زبان ها و گویش های غیر ضروری در مدت زمان طولانی که تماشاگر را کلافه میکرد.

تماشاچی در آخر سالن را خسته ترک میکند. اسلو از مخاطب تفکر و تعقل طلب میکند اما خودش در دادن سیر و خط فکری به مخاطب عاجز است.
تنها بخشی که قابل قبول و جذاب بود طراحی صحنه کار بود که برخلاف نمایش از زیاده گویی دوری کرده بود و با رعایت اندازه ، معنا و مقصود خود را رسانده بود
اگرچه گذر و اشاره نکردن به آواز های خوب،اجرای دقیق بازیگران و هماهنگی در بسیاری بخش ها مانند لب زدن های دقیق که نشان از تمرین های کافی میداد و بازی اندازه همراه با رهبری ذاتی هوتن شکیبا بی انصافی است.
درود
اونچه که برای من تو این کار جذاب بود اجرایی عینی چیزی بود که میگفتن: نمایش تام و تمام "فرم" و انتقال هر چیزی از فیلتر فرم، و بطبع اون، ایجاد حس معین در تماشاچی. ممکن بگین که حسی در شما برانگیخته نشده، و این قطعاً ایراد کاره که نتونسته اون رو به شما انتقال بده، ولی قدر مسلم اون چیزی که روی صحنه بود کامل و بدون زوائد نبوده و نیست ولی بسیار زیاد به کمال نزدیک شده بود.
کلیه حرکات به طرز واضحی نمایشی کردن اتفاقی بود که داشت می‌افتاد: اون چیزی که در کلام می‌شه "نرمش قهرمانانه" در تصویر چی‌ می‌تونه باشه؟ جنب و جوش دائمی و استرس‌های همواره تکرار شونده و پا مانده در جایی و سر مانده در جای دیگه رو چه جوری می‌شه تصویری کرد؟ یکی از راه‌هاش اینه. که ممکن به مزاق همه جور در نیاد ولی قطعاً غلط نیست.
هنوز هم آوردن نام اسرائیل برای خیلی ها در همین مرز پُر گهر لکنت میاره، بدیهی ... دیدن ادامه ›› این موضوع طرف ماقبلی هم داره. حفظ اطلاعات و "اسمش رو نبر" ها تبدیل به عادت برای طرفین شده و اگر بخوان هم نمی‌تونن جور دیگه رفتار کنن و طبعاً هر بار همین‌طور بیان و برخورد می‌کنن.
وقتی منطقه جغرافیایی تلاقی چندین فرهنگ و گویش باشه و چندین مذهب درش در تلاش به اکثریت رسیدن باشند، برای سال‌های متمادی، این موضوع عنصر طبیعی زندگی اون منطقه میشه و باز هم عینی کردن این مورد چه طور ممکن می‌شه اگر به چند زبون حرف زده نشه؟
به نظرم اصلاً تفکر و تعقلی در کار نیست یک درام سیاسی با موضوع مذاکره دو طرف ناهمسوه که به شکل تصویری سعی می‌کنه دو قله کوه که به ظاهر غیرقابل حرکت به سمت همدیگه هستن رو بهم نزدیک کنه..
و از حق نگذریم: اون نوجوون بسیار فوق العاده بود در بین بازیگران.
درحصوص هماهنگی و کار کشیدن از بازیگران به نظرم حاصل تفرعن کارگردانه و توش به رخ کشیدن هست؛ والا بدیهی که بازیگران باید بدن اماده داشته باشن و در کمال هماهنگی در هر تئاتری ایفای نقش کنن.
۲۹ آبان ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

سینما
تئاتر