در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال مهران خوشبین | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:31:43
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نمایش "جوادیه"

نویسنده و کارگردان: کهبد تاراج

با بازی:
احمد جعفری
فهیمه معین
هومن بنایی

کاری از گروه تئاتر "دست خالی"

خیابان جمهوری / خیابان سی تیر / جنب بنیاد سینمایی فارابی (موزه آبگینه) / پلاک 67 / واحد 1 / تماشاخانه پارس...

شماره تماس رزرو: 09359018270


نمایش "جوادیه"

نویسنده و کارگردان: کهبد تاراج

با بازی:
احمد جعفری
فهیمه معین
هومن بنایی

کاری از گروه تئاتر "دست خالی"

خیابان جمهوری / خیابان سی تیر / جنب بنیاد سینمایی فارابی (موزه آبگینه) / پلاک 67 / واحد 1 / تماشاخانه پارس...

شماره تماس رزرو: 09359018270



خوانش نمایشنامه ای از ”محمود استادمحمد” در یاد بود ”سعدی افشار”

همزمان با چهلمین روز درگذشت " سعدی افشار" نخستین نمایشنامه خوانی از مجموعه آثار "محمود استادمحمد" با میزبانی فرهنگسرای اندیشه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه؛ نمایشنامه خوانی "سید دلبر" نوشته محمود استادمحمد و به کارگردانی امید محمدی و مهران خوشبین شنبه ... دیدن ادامه ›› 11 خردادماه ساعت 18 در سالن آمفی تئاتر فرهنگ سرای اندیشه برگزار می شود.

نقش خوانان این نمایش رضا رضامندی، کریم قربانی، شاهین علایی نژاد، هومن بنایی، کهبد تاراج، مهرنوش انصاری، ابراهیم نائیج، هادی عبدالمالکی، حبیب اسماعیل پور، فریبا بکلو هستند.

علاقه مندان برای شرکت در این برنامه می توانند به فرهنگ سرای اندیشه واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، روبروی باشگاه پیام، بوستان شهید منفرد نیاکی(اندیشه) مراجعه کنند.

http://www.theater.ir/fa/news.php?id=34394

مهران....دلم تنگ شده واسه تک تکتوون..چه روزهای خوبی داشتیم.با اینکه من خیلی فعال نبوودم.اما الان که مرتب میام همش دلم برای بودن تک تکتوون تنگ میشه:(
۰۶ خرداد ۱۳۹۲
سعی می کنم باشم حتما مهران.
ممنون از اطلاعت.
دلم برای امید هم تنگ شده..
۰۹ خرداد ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید


هشت نمایش این هفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقه مندان تئاتر خواهد بود.

در این هفته نمایش « ترن » نوشته حمیدرضا آذرنگ ، کارگردانی نیما دهقان و بازی ( به ترتیب حروف الفبا) وحید آقاپور، رضا بهرامی، حسین پاکدل ، حامد پورزارع، جواد پولادی، امیر جعفری، امیر جنانی، سحر دولتشاهی، سینا رازانی، ریما رامین فر، مجید رحمتی، علی سلیمانی سرنسری، مهراوه شریفی نیا، فرزین صابونی، سهیلا صالحی، مهدی صباغی، دایانا فتحی، الهام کردا، کوهزاد کنعانیان، روح الله کمانی، سپهر گودرزی، علیرضا محمدی، میثم میرزایی، نازگل نادریان، سیروس همتی ساعت 19:30 با قیمت بلیت 12 هزار تومان در تالار اصلی به صحنه ... دیدن ادامه ›› می رود.

نمایش« داستان های نا تمام» نوشته و کار اسماعیل خلج و بازی گلچهره سجادیه، کاظم بلوچی، سوسن مقصودلو، عزت رمضانی فر، محمدعلی حسین علی پور، اسماعیل خلج، گیتی قاسمی، سودابه گودرزی، پوریا رحیمی، علی برجی، مریم بصیری و علیرضا نیلی نیز ساعت 19 به مدت زمان 90 دقیقه و قیمت بلیت 10 هزار تومان در تالار چهارسو به صحنه خواهد رفت.

در کارگاه نمایش هم یک نمایش جدید با عنوان « شب آخر دنیا» نوشته محمد امیر یاراحمدی، کارگردانی علیرضا محمدی و بازی نگار عبادی و مسعود میرزایی ساعت 18 به مدت زمان 45 دقیقه و قیمت بلیت 6 هزار تومان پذیرای علاقه مندان تئاتر خواهد بود.

نمایش «درخشش در ساعت مقرر» نوشته و کار حمیدرضا نعیمی هم ساعت 19 با مدت 90 دقیقه. قیمت بلیت 8 هزار تومان در تالارقشقایی به صحنه خواهد رفت. رویا افشار، یعقوب صباحی، رامونا شاه، کتانه افشاری، بهناز نازی، بهار نوحیان و سیاوش چراغی پور بازیگران این اثر نمایشی هستند.

در تالار سایه نمایش « نویسنده مرده است» نوشته و کار آرش عباسی و بازی لادن مستوفی و ایوب آقاخانی ساعت 18:30 ، به مدت زمان 70 دقیقه و قیمت بلیت 8 هز ار تومان میزبان علاقه مندان تئاتر است.

براساس این گزارش درچارچوب اجراهای محیطی نیز نمایش «زیر آبی» نوشته هادی حوری، کارگردانی سیدشاهین علایی نژاد و بازی محسن گودرزی، سعید احمدی و بهروز پور برجی ساعت 17 با مدت زمان 35 دقیقه و قیمت بلیت 5 هزار تومان در سالن انتظار تالار اصلی اجرا خواهد شد.

در کافه تریای تالارهای چهارسو و سایه هم نمایش «سفر زمستانی و یک داستان بی ربط» نوشته سروش قاسمیان، کارگردانی سما موسوی و بازی ندا جبرئیلی، مونا احمدی، پدرام شریفی ساعت 17 به مدت زمان 40 دقیقه و قیمت بلیت 5 هزار تومان اجرا می شود.

در کافه تریای تالار اصلی نیز نمایش «بعضی ها سردشو دوست دارن» نوشته کوروش سروش، کارگردانی بهروز پناهنده و بازی مهشاد مخبری و سیاوش چراغی پور ساعت 17:30 به مدت 40 دقیقه و قیمت بلیت 5 هزار تومان اجرا خواهد شد.


تمدید اجرای نمایشنامه خوانی ها به نفع زلزله زدگان آذربایجان شرقی


سعید پورصمیمی نمایشنامه "آزادی به سرزمین خود بازمی گردد" را، که خود به نگارش در آورده، بار دیگر با حضور بازیگرانی چون رضا بابک، شبنم فرشادجو، پریزاد سیف، کامبیز بنان و مهزیار درویشی فردا -21 آذرماه- ساعت 19 در فرهنگسرای اندیشه اجرا می کند.

همچنین نمایشنامه خوانی "یادگار خسته خارکن به خانه بر می گردد" نوشته و کار بهزاد فراهانی که پیش از این برگزار شده بود، با حضور بازیگرانی چون شقایق فراهانی، فرزانه نشاط خواه، نقی سیف جمالی، امیر مهدی کیا، بیوک میرزایی، مینو منتظم، نازنین مهیمنی، کامیار محبی، بهزاد فراهانی و دو بازیگر دیگر که هنوز اسامی آن ها مشخص نشده است، چهارشنبه -22 آذرماه- ساعت 19 در فرهنگسرای اندیشه برگزار می شود.

شب یلدا در کافه دیوار

با همدلی یاران دیوار طولانی ترین شب سال رو بهانه طولانی ترین دوستی ها می کنیم، شب یلدای امسال همگی در کافه دیوار

برنامه هایی برای این شب در نظر داریم تا خاطره دیگری در دفتر دیوار بنویسیم:

فراخوان شعر شب یلدا
از دوستان ادیب تیوال دعوت به عمل می آید برای شرکت در مسابقه شب شعر در کافه دیوار به مناسبت شب یلدا شعرهای خود را ... دیدن ادامه ›› (درباره شب یلدا و آزاد) به آدرس ایمیل Mehran.art7@yahoo.com ارسال نمایند...
به شعرهای برگزیده از نگاه شنوندگان در همان شب جشن هدایایی به رسم یادبود اهدا می شود.

همچنین در این شب فینال مسابقات بازی های جنگا و منچ برگزار میشود از دوستان دعوت به عمل می آید برای شرکت در مسابقات در طول هفته در زیر پست اعلام کنند.
در ضمن دوستان نوع بازی خود را اعلام کنند تا آن بازی که طرفدار بیشتری دارد اجرا شود.

با سپاس گروه اجرایی شب یلدا



از: ✓
›› تا ۳ پاسخ




خیلیم خوب :)
۱۳ آذر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید

شب یلدا در کافه دیوار...

http://www.tiwall.com/memorial


نمایش: (پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی)


محل اجرا: خیابان انقلاب, چهاراه فلسطین, دانشکده هنر و معماری, خانه کوچک نمایش

زمان اجرا: 11 آذر 1391 الی 27 آذر 1391 (همه روزه به غیر از جمعه ها) ساعت: 17:00

نویسنده: مائنی ویسنی یک
کارگردان: مهفام نزهت شعار
بازیگران: ساناز باقری , مهفام نزهت شعار
مترجم: تینوش نظم جو

پوستر کار:
http://upcity.ir/images/63421583459589206791.jpg



تئاتر تنها تصویر زندگی نیست، بلکه می تواند زندگی را زندگی‌تر کند، فشرده و گویا تر به نمایش بگذارد.به تدریج دریافتم؛ می‌توانی آنچه از آرزوها که در واقعیت انجام نیافته را در خیال خلق کنی، از صافی وجود خود عبور دهی، به باور بنشانی ، و بر صحنه به نمایش بگذاری. آنگاه که دانستم بر روی چهار تکه الوار با ساده ترین ابزار و انسانی ایستاده در لکة‌ی نور می‌توانی دنیائی بسازی لبریز از مفاهیم پر رمز و راز ، آنگاه که دانستم تئاتر به معنای درست کلمه می‌تواند قدرتی باشد به حیرت انگیزی کائنات و بی‌پایان مثل کائنات ... پس واقعاً تئاتری شدم، و این صحنه خانه‌ی من شد.

زنده یاد استاد ❤ حمید سمندریان ❤

آنگاه که دانستم تئاتر به معنای درست کلمه می‌تواند قدرتی باشد به حیرت انگیزی کائنات و بی‌پایان مثل کائنات ...





و این صحنه خانه‌ی من شد...
۲۸ آبان ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امشب افتخار این رو داشتم که با جمع بسیار نیک به تماشای کار تغییرات غم‌انگیز زندگی آقای صاد بنشینم
در وهله اول به تمامی دوستان خسته نباشید ویژه عرض میکنم و خدا قوت میگم
اجرا ها واقعا عالی بود هیچ حرفی نیست اما طولانی بودن زمان کار آزارم داد, چرا؟
چون این نمایش میتوانست اجرایی در حدود 50 دقیقه ارائه کند (مختصر و مفید)
برخی صحنه ها واقعا حتی میشد کات بشه بدون اینکه به خط داستان لطمه ای وارد کنه یا برخی صحنه های دیگه میشد اجرای کمتر اما مفهومی تری داشته باشه!
و در طراحی صحنه میشد از دکور استفاده کرد به جای اینکه بازیگر با کلام نشون بده!
به هر حال خوشحالم که اجرای زیبایتان را دیدم دوستان
همیشه بدرخشید...
مهران جان ممنونم از حضورت و تشکر از نظر و نقدی که نوشتی.
۱۰ آبان ۱۳۹۱
ممنون که کار رو دیدین.ممنون از نقدتون:)
۲۰ آبان ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید

برگزاری نشست نقد و بررسی نمایش: آواز خوان طاس

نقد و بررسی نمایش "آوازه خوان طاس" به کارگردانی بهمن معتمدیان ساعت 16 دوشنبه، 8 آبان ماه، در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می شود.
نشست نقد و بررسی این نمایش با حضور دکتر بهمن نامور مطلق، سعید اسدی، صادق رشیدی، عوامل نمایش و رسانه های جمعی برگزار می شود.
مهران می آیی تئاتر محمد مهدی را ببینیم (فردا)
۰۹ آبان ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید

میرزا آقا تبریزی

میرزا آقا تبریزی، نمایشنامه‌نویس آغازگر ایرانی دوره قاجار است که برای نخستین بار در سدهٔ سیزدهم قمری نمایشنامه‌هایی به زبان فارسی تصنیف کرده‌ است. او را خالق کمدی سیاه لقب داده‌اند.

در بارهٔ زندگی میرزا آقا تبریزی دانسته‌های اندکی در دست است که بیشتر آنها برگرفته از نامه‌های او به میرزا فتحعلی آخوندزاده است. بر این اساس، نام وی میرزا آقا، نام پدرش محمدمهدی و اهل تبریز بود. او ظاهراً از کودکی در تبریز به فراگیری زبانهای فرانسوی و روسی پرداخته‌است. پس از آن وارد خدمت دولت شد و در «معلم‌خانهٔ دولتی» (دارالفنون) به مدت چند سال مترجم معلمان اتریشی بود و سپس در ۱۲۷۹ قمری مأمور خدمت در سفارتخانه‌های ایران در بغداد و استانبول گردیده و در آنجا به دریافت نشان «مجیدیه» از دولت عثمانی توفیق یافت. در حدود سال ۱۲۸۰ قمری به تهران بازگشت و در سفارت فرانسه به عنوان منشی اول ... دیدن ادامه ›› مشغول به کار شد. آنچنان‌که در نامه‌ای برای میرزا فتحعلی آخوندزاده می‌نویسد:
«این بنده اسمم میرزا آقاست و از اهالی تبریز هستم. از طفولیت به آموختن زبان فرانسه و روسی شوق کردم و زبان فرانسه را به قدری که در نوشتن و ترجمه و تکلم رفع احتیاج شود تحصیل کردم و از زبان روسی نیز قدری بهره دارم. بعد از خدمات چندساله در معلم خانهٔ پادشاهی و ماموریت در بغداد و اسلامبول قریب هفت سال است که به اذن اولیای دولت، در سفارت دولت فخیمه فرانسه مقیم تهران منشی اول هستم.»

نمایشنامه‌های میرزا آقا در دوران حکومتهای ناصرالدین شاه و مظفرالدین شاه، امکان چاپ نیافت و تنها با آغاز نهضت مشروطیت، نمایشنامهٔ «طریقهٔ حکومت زمان خان» در فاصلهٔ سالهای ۱۳۲۴-۱۳۲۶ قمری بدون ذکر نام مؤلف در مطبعهٔ دولتی به چاپ رسید. اندکی بعد، نمایشنامه‌های «سرگذشت اشرف خان»، «طریقهٔ حکومت زمان خان» و «حکایت کربلا رفتن شاهقلی میرزا»، این‌بار هم بدون ذکر نام مؤلف در پاورقی روزنامهٔ اتحاد چاپ تبریز منتشر شد. در ۱۳۰۰ خورشیدی همان ۳ نمایشنامه بر اساس نسخه‌ای متعلق به فردریک روزن وزیر مختار آلمان در تهران، با عنوان مجموعهٔ مشتمل بر ۳ قطعه تیاتر منسوب به میرزا ملکم خان ناظم‌الدوله در برلین به چاپ رسید.
اما در سال ۱۳۳۴ خورشیدی (۱۹۵۵) بود که با انتشار اسناد، دست‌نوشته‌ها و نامه‌های فتحعلی آخوندزاده توسط ابراهیم‌اف و کشف ۴ نمایشنامه به خط خود میرزا آقا تبریزی، روشن شد که او علاوه بر ۳ نمایشنامهٔ چاپ شده، نمایشنامهٔ چهارمی هم باعنوان «حکایت عشق بازی آقا هاشم خلخالی» داشته‌ است. این آثار بعدها با عنوان «نمایشنامه‌های میرزا آقا تبریزی» در تهران منتشر شد.

از میرزا آقا تبریزی پنج نمایشنامه به یادگار مانده‌ است:
1: سرگذشت اشرف خان حاکم عربستان در ایام توقف او در تهران که در سنهٔ ۱۲۳۲ به پایتخت احضار می‌شود و حساب سه ساله ولایت را پرداخته مفاصا می‌گیرد و بعد از زمت زیاد دوباره خلعت پوشیده می‌رود.
2: طریقه حکومت زمان خان بروجردی و سرگذشت آن ایام
3: حکایت کربلا رفتن شاه قلی میرزا و سرگذشت ایام توقف چند روزه در کرمانشاهان نزد شاه مراد حاکم آنجا
4: حکایت عاشق شدن آقا هاشم خلخالی به سارانام، دختر حاجی پیرقلی و سرگذشت آن ایام
5: حکایت حاجی احمد مشهور به حاجی مرشد کیمیاگر

شخصیت سیاه (نمایش)

شخصیت «سیاه» یکی از شخصیت‌های نمایشنامه‌های شادی آور قدیمی ایرانی است. مطمئنا سیاه از بازمانده‌های اقوام تیره رنگ ماقبل آریایی نیست. احتمال دارد که در دوره یکپارچگی قلمروی اسلامی که آمد و رفت تاجران تا سواحل آفریقا هم می کشید پای تعدادی از مزدوران و بازرگانان سیاه به این طرف باز شده باشد. در اواخر دهم هجری پرتقالیها نیز برای ساختن استحکاماتشان در جنوب گروهی برده از کرانه‌های حبشه و زنگبار به سواحل خلیج فارس آورده اند. اما مهم‌تر و قدیمی تر از همه این است که کولیهای دربدر آسیایی و خصوصا هندی چه پیش از اسلام و چه بعد از آن، چه خرد خرد چه دسته جمعی، هر چند یکبار به این طرف رو می‌کرده اند. اینها در سراسر ایران پراکنده بوده اند، و دوره گردی، مطربی، رقص و تقلید جزئ ذاتشان بوده است.
از عصر مغولها به اینطرف سیاه را در نقاشیها بصورت خادم مجلس طرب، کارگر، ملاح و سرانجام به هئیت عمله طرب می بینیم. در نمایشهای شادی آور ایرانی که اصل کولی دارد، سیاه بی شک یک کولی است، منتهی بازیگر که برای خنده دار شدن در همه چیز غلو می‌کند صورت او را هم به کمک دوده سیاه - یعنی تیره تر از آنچه هست - می‌کند. همچنان که لهجه او را تا سر حد مبالغه پیش می‌برد.
سیاه را تا مدتها جزئ دسته‌های دوره گرد « نوروزی خوان» ، « میر نوروزی» و نظایر آن ... دیدن ادامه ›› می بینیم که با نامهای چندی چون « فیروز» یا آتش افروز و غیره با بزک و گاهی با صورتک می خواند و می رقصد و مسخرگی می‌کند. از این راه است که به تقلید وارد می‌شود و خصوصا در قصه‌هایی که اساس آنها تمسخر لهجه و ظاهر افراد است جایی پیدا می‌کند. در اوایل قاجاریه گرچه سیاه مورد علاقه مردم است و در اغلب نمایشها ظاهر می‌شود ولی هنوز شخصیت نمونه این نمایشها نیست و مشخصات روانی و سنتی خود را بطور کامل بدست نیاورده است.
اما سیاه در قالب کامل شده خود غلام و نوکری بود که هجو می‌کرد و مسخره می‌کرد در عین زیرکی، سادگی و گاهی صرحت همراه با ترس. با وجود ظاهر مضحک مسخره اش، گاهی از عمق وجود او سخنان دردآلود و تلخی بیرون می ریخت که خنده را به زهر خند بدل می‌کرد.

سیاه و ارباب:
سیاه آدمی بود نسبت به اربابش از طرفی وفادار و از طرفی عصبانی. عصبانی به خاطر ضعفهای اخلاقی ارباب، یا به دلیل فاصله صوری و هم طبقاتی که بین آنها بود و سیاه با همه گونه فداکاری که می‌کرد کوشش به ترمیم و از میان برداشتن این فاصله داشت ولی ارباب خودبین با خود بینی اش بهر حال این فاصله را حفظ می‌کرد و او را همیشه به چشم غلام می دید. این کشمکش بی نتیجه درونی بود که سیاه را عقده دار کرده بود و همین بود که موذیگریها و رندیهای او را توجیه می‌کرد، زیرا او گاه - اگر نه عصیان - لااقل خربکاریهایی در کار ارباب می‌کرد چنانکه فرمانهای او را به کار نمی‌بست یا نافرمانی و تجاهل می‌کرد، صحنه‌هایی که ارباب برای انجام کاری فوری عجله و اصرار داشت و سیاه در برابر خونسردی و انکار، و ارباب سعی می‌کرد با فریادهای اربابانه خود او را بترساند و سیاه با موذیگری خود را به نفهمی می‌زد معمولاً از خنذه دارترین صحنه‌های اینگونه نمایشها بود. سیاه که موفق نشده بود مناسبات ارباب و نوکری را تبدیل به مناسبات دوستانه کند، در واقع با اعمالی نظیر این گونه انتقام از اربابش می‌گرفت.

تأثیر سیاه از تعزیه:
به نظر می‌رسد که برخی قراین تعزیه و خصوصا تعزیه مضحک در ایجاد شخصیت نهایی سیاه بی تأثیر نبوده است. در تعزیه هم «قنبر» غلام حبشی علی سیاه است و نسبت به ارباب خود وفادار و فداکار. در تعزیه تکه‌های مربوط به قنبر بسیار مضحک است، او هم بذله گو و شوخ و رند است و هر بار که دستوری می‌رسد چند بار آن را نشنیده می‌گیرد و هر بار که برای کاری می‌رود چند بار از نیمه راه بر می‌گردد و چنین می نمایاند که دستور را فراموش کرده و آمده است باز بپرسد تا مطمئن شود. تمام مایه‌های سیاه تخت حوضی در قنبر هست به اضافه این نشانه که در تعدادی از نمایشهای تخت حوضی نام سیاه نمایش قنبر است. از طرفی دیگر تقلید که در این دوره در جست و جوی داستان‌های تازه‌ای برای بازی است حتی به اقتباس از داستان‌های خیمه شب بازی پرداخت، خصوصیات سیاه خیمه شب بازی مانند تحرک فراوان و بی بند و باری و رندی و حتی صراحت زننده او را هم عینا به تقلید وارد کرد.

«با جانی دپ در فتوشاپ» عنوان نمایش جدیدی نوشته هاله مشتاقی نیا و کارگردانی سید علی هاشمی است که از یکشنبه 23 مهر ماه در کافه تریای تالار اصلی تئاتر شهر پذیرای تماشاگران تئاتر خواهد بود.

نمایش «با جانی دپ در فتوشاپ» روایت تفاوت های جایگاه، موقعیت‌ها و مشکلات سه بازیگر را در جامعه و محیط تئاتر، تلویزیون و سینماست . دختری که عاشق بازیگری است و درکنارش یک بازیگر تئاتر و یک بازیگر سینما روایت کلی نمایش را برای تماشاگر بازگو می کنند.

در این اثر نمایشی که از تاریخ یاد شده ساعت 20 به تهیه کنندگی علی حضرتی اجرا می شود (به ترتیب ورود صحنه) ترانه کوهستانی، حدیث میر امینی، شکوفه هاشمیان، کاظم سیاحی، زهرا تحقیقی، مریم ابراهیمی، سعید سیادت به عنوان بازیگر ... دیدن ادامه ›› حضور دارند.
شکوفه هاشمیان (طراح لباس) ، مریم ابراهیمی( دستیار کارگردان وبرنامه ریز)، آمنه شیخ ‌الاسلام(مدیر اجرا) ، مهسا قرایی ( طراح پوستر، بروشور و گرافیک)، ماریا حاجیها ( طراح چهره پردازی)، رضا موسوی (عکاس)، کامه وزیری ( مدیر روابط عمومی) ، مهران اخلاقی ( طراحی و اجرای نور) ، حمید آرمین (موسیقی) دیگر عوامل اجرایی نمایش با جانی دپ در فتوشاپ هستند.


مونولوگ خوانی در خانه هنرمندان ایران
(همایش سه روزه در باب درام تک نفره)


شنبه 22 مهر: اجرای نمایش 'برلین' نوشته محمد یعقوبی

یکشنبه 23 مهر: اجرای نمایش ' روز عزیز مرده ' نوشته محمد چرمشیر

دوشنبه 24 مهر: اجرای نمایش 'هدیه ی جشن سالگرد ' افشین هاشمی


کارگردان: ... دیدن ادامه ›› آریان رضائی
دستیار کارگردان و برنامه ریز: الهام مشرقی
مدیر اجرایی: فرهاد تجویدی

هر روز ساعت: 17:00
در لابی خانه هنرمندان (طبقه همکف)
ورود برای عموم رایگان است

بعد از هر اجرا سمینار تخصصی با موضوع مونولوگ توسط اساتید تئاتر کشور برگزار می شود...
ممنونم مهران جان.
انشااله یکشنبه و دوشنبه سعی می کنم حتما باشم.
خداقوتی صمیمانه به آریان رضائی و بانو مشرقی عزیز
۲۲ مهر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید


نمایــشنامه خوانـــی کـــــــــــافه زهرمـاری

نقش خوانان:
سجاد اکبری
مهدی سیری
پارسا بهشتی
امیرحسین نوح نژاد
تبسم استاد
کهبد تاراج
آرش رستمی
و فهیمه معین

دستیار کارگردان و برنامه ریز: مهران خوشبین
عکاس : ... دیدن ادامه ›› امیر قالیچی ها
طراح پوستر: هومن بنایی
گریم: فریبا محمدی


نویسنده و کارگردان: کهـبـــــد تاراج


زمان اجرا: جمعه و شنبه 14 و 15 مهر ماه ساعت 19

مکان اجرا: سالن خسرو شکیبایی،مدرسه تئاتر سه نقطه

رزرو بلیط: ــ09359018270
خداقوت دوستان عزیز دیواری من
موفق باشید
شنبه انشااله هستم
۱۲ مهر ۱۳۹۱
مهران جان ممنون بابت اطلاع رسانیت
۱۲ مهر ۱۳۹۱
دوستان جان از خدا میخواستم که بتونم بیام اما بدونید که تمام انرژی و دعای خیرم با شماست
۱۲ مهر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید


نمایــشنامه خوانـــی کـــــــــــافه زهرمـاری

نقش خوانان:
سجاد اکبری
مهدی سیری
پارسا بهشتی
امیرحسین نوح نژاد
تبسم استاد
کهبد تاراج
آرش رستمی
و فهیمه معین

دستیار کارگردان و برنامه ریز: مهران خوشبین
عکاس : ... دیدن ادامه ›› امیر قالیچی ها
طراح پوستر: هومن بنایی
گریم: فریبا محمدی


نویسنده و کارگردان: کهـبـــــد تاراج


زمان اجرا: جمعه و شنبه 14 و 15 مهر ماه ساعت 19

مکان اجرا: سالن خسرو شکیبایی،مدرسه تئاتر سه نقطه

رزرو بلیط: ــ09359018270
دوستان امکانش هست نمایشنامه این کار رو من داشته باشم؟
۰۸ مهر ۱۳۹۱
به همه ی گروه اجرایی خسته نباشید میگم و منتظر یه اجرای خوبیم
۰۸ مهر ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید


.
.
.
مردن
همانند هر چیز دیگری، یک هنر است.
من به‌گونه‌ای استثنائی آن را خوب انجام می‌دم...



از: سیلویا پلات

اُپِرِت:

اُپِرِت (به انگلیسی: operetta) به گونه‌ای از نمایش سبک گفته می‌شود که همراه با آواز فراوان است و گفت‌وگوی کمی دارد.

گاه به کمدی موزیکال (به انگلیسی: musical comedy) نیز «اپرت» گفته می‌شود (که نمایشی با طرح طنز و کمدی سبک، آواز و گفت‌وگو (دیالوگ) است که چندان قابل تفکیک از اپرا (balladopera)، اپرای سبک (liqhtopera) و یا اپرای خنده‌آور (operacomique) نیست.)

انواع نور در تئاتر

الف: نور عمومی: این نور همان نوری است که از روبرو به صحنه نمایش می تابد ویک نور اصلی است. خاصیت تخت کنندگی و فاقد بعد بودن به همراه وجود سایه های مزاحم در پشت سر بازیگران از محدودیت های این نور است ولی بقدری این نوع از نور اهمیت دارد که تحت هیچ شرایطی در نمایش های ساده قابل اغماض نیست.حداکثر زاویه ی تابش این نور نسبت به خط افق بین 25 تا 45 درجه است که بهترین زاویه همان 25 درجه
می باشد.

ب: نور جانبی: این نور نوری است که از طرفین به صحنه می تابدو سایه های مزاحم نور تخت را تا حدی تخفیف داده و کم می کند اما از بین نمی برد. ... دیدن ادامه ›› این نور که از چپ و راست صحنه می تابد با همان بهترین زاویه یعنی 25 درجه تا حداکثر 45 درجه قابل تابش است و به سوژه های موجود در صحنه حالتی سه بعدی می بخشد.

ج: نور پشت: این نور از بالا و پشت بازیگران بطرف تماشاچیان تابیده می شود به گونه ای که از دید تماشاچیان مخفی باشد.این نور سایه های مزاحم نور عمومی روبرو و نورهای جانبی را در صورت تنظیم دقیق بصورت کامل حذف می کندو به نور بکراندیا بک گراند معروف است.

د: نور موضعی: یک نور مهم و اساسی در نمایش است که بخش کوچکی از صحنه یا موضوع را روشن می کند و برای تاکید بخشیدن به یک شوژه ی انسانی یا غیر انسانی کاربرد دارد. با این نوع از نور می توان حتی در انتهای صحنه که کم خاصیت ترین بخش صحنه است از آوانسن که مهم ترین بخش صحنه است نقطه ای مهم تر ساخت!و نظر تماشاچیان را برای مدتهای مدید معطوف آن نمود.
و: نورهای رنگی: نوع دیگری از نور می باشد که با وسیله های رنگی با نام فیلتر رنگی قابل طراحی و اجرا بر روی موضوعات بوده و حالات مختلفی را برای تماشاچی تداعی می نماید.شناخت نورها و رنگهای اصلی و کاربرد روانشناسانه آنها عمده ترین خاصیت است که طراح نور بایستی از آن مطلع باشد تا بهترین نوع نورپردازی را ارائه نماید.

تذکر: لازم است در طراحی نور برای نمایش به گونه ای عمل شود که نور به صورتی بر موضوع تابیده شود که از ایجاد سایه در جلو بازیگر که تمرکز حواس تماشاچی را برهم می زند اجتناب شود.در ضمن از نورهای بسیار شدید استفاده نشود و نورها حالتی تقریبا ملایم داشته باشند.