در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال علی ژیان | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 08:02:32
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش توفان i
آخرین فرصت برای دیدن نمایش توفان
امروز دوشنبه، اجرای پایانی
این نمایش تمدید نخواهد شد

نمایش «توفان/The Tempest»

اثری از ویلیام شکسپیر
بازی‌نویس: باقر سروش
طراح و کارگردان: مصطفا کوشکی
تهیه‌کننده: مصطفا کوشکی (تئاتر مستقل تهران)
مدیر تولید: حسن جودکی

بازیگران: (به ... دیدن ادامه ›› ترتیب الفبا) مهران امام بخش، شهروز دل افکار، احسان رضوانی، سونیا سرلک، رامین سیاردشتی، کوروش شاهونه، الهه شه‌پرست، یعقوب صباحی، حمید عاشوری، ایمان عبدی، محمد قلندری، محمد نادری، وحید نفر

گروه موسیقی زنده

موسیقی: بهرنگ عباسپور
نوازندگان: بهرنگ عباسپور، پویا شمالی، داوود منصوری، مقداد اسفندی
خواننده: محمد قلندری

عکس: رضا جاویدی
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش توفان i
تغییر در گروه بازیگران نمایش «توفان»/آغاز پیش فروش بلیت از امروز چهارشنبه ساعت ١٢ ظهر

با پیوستن رامین سیاردشتی و وحید نفر به گروه بازیگران «توفان» پیش‌فروش بلیت دورهٔ جدید اجرای این نمایش در تئاتر شهرزاد، از امروز چهارشنبه در تیوال آغاز می‌شود.

نمایش «توفان/The Tempest»

اثری از ... دیدن ادامه ›› ویلیام شکسپیر
بازی‌نویس: باقر سروش
طراح و کارگردان: مصطفا کوشکی
تهیه‌کننده: مصطفا کوشکی (تئاتر مستقل تهران)
مدیر تولید: حسن جودکی

بازیگران: (به ترتیب الفبا) مهران امام بخش، شهروز دل افکار، احسان رضوانی، سونیا سرلک، رامین سیاردشتی، کوروش شاهونه، الهه شه‌پرست، یعقوب صباحی، حمید عاشوری، ایمان عبدی، محمد قلندری، محمد نادری، وحید نفر

موسیقی: بهرنگ عباسپور
نوازندگان: بهرنگ عباسپور، پویا شمالی, داوود منصوری، مقداد اسفندی
خواننده: محمد قلندری
طراح صحنه: مصطفا کوشکی
طراح لباس: هستی حسینی
طراح گریم: سارا اسکندری
طراح نور: علی کوزه‌گر
طراحی و ساخت آکساسوار: فرناز یحیی‌پور
طراح گرافیک و عکاس: محمد‌صادق زرجویان

از ١٧ فروردین‌ماه ١۴٠١ - ساعت ٢١
تپردیس تئاتر شهرزاد - سالن شماره ١
نشانی: خیابان نوفل‌لوشاتو، تقاطع خیابان رازی
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش توفان i
چرا باید دیدن تئاتر طوفان را به دیگران توصیه کرد؟

مصطفی کوشکی در ادامه پروژه اجرای نمایشنامه‌های شکسپیر؛ حالا به سراغ نمایشنامه طوفان رفته است و با بازنویسی باقر سروش؛ این نمایشنامه را در سالن استاد ناظرزاده مجموعه ایرانشهر به روی صحنه برده است.
بعد از اجرای نمایش‌های "رویای شب نیمه تابستان" ؛ "کوریالانوس" ؛ "رومولیت" و "رومئو و ژولیت" حالا دیگر علاقه و تمرکز مصطفی کوشکی به آثار شکسپیر بر هیچ کس پوشیده نیست. راستش برای خود من ( وفکر می کنم برای خیلی‌های دیگر) نمایشنامه‌های شکسپیر مخلوطی از بی‌مانندی و ترسناکی است. نمایشنامه‌هایی که به همان اندازه که در تاریخ ادبیات نمایشی جهان جایگاه بی‌مانند و بی‌بدیل دارند، دشوار و گاه ملالت بار و مخاطب گریز اند. مواجهه ما با شکسپیر از قماش همراهی‌مان با فردوسی است. هردو را به شدت می‌ستاییم و اغلب به همان شدت از آثارشان می‌گریزیم. دقیقا به همین دلیل است که مطمئنم تمرکز کوشکی در به روی صحنه بردن نمایشنامه‌های شکسپیر به جا، فکر شده و بلکه کاملا ضروری است. از طرف دیگر تعدادی از نمایشنامه‌های شکسپیر (که اتفاقا از جهاتی برای مخاطبان ایرانی جذاب ؛ شگفت آور و بدیع است) کمتر مورد توجه بوده و مثلا هرچه در این سال‌ها تمرکز برای اجرای انواع واقسام اقتباس‌ها از هملت بیشتر شده، کمتر به سراغ این نمایشنامه‌ها رفته‌اند. از جمله همین کمدی طوفان که به نظر بسیاری از شکسپیر شناسان سمبلیک ترین؛ فانتزی‌ترین؛ سیاسی‌ترین و روانشناسانه‌ترین نمایشنامه شکسپیر است.
بازنویسی باقر سروش از طوفان، نمایشنامه را به مراتب ساده تر؛ همه فهم‌تر و مخاطب پسند‌تر از اصل کرده ... دیدن ادامه ›› است. گرچه که در این بازنویسی برخی وجوه بسیار قابل توجه نمایشنامه به ویژه در تحلیل شخصیت‌ها (مثل شخصیت کالیبان) قربانی ساده سازی روایت شده است اما با اینهمه به نظرم همینکه تماشاگران بدون ترس ولرز (وگاه حتی دلزدگی از تماشای نمایشنامه‌ای از شکسپیر) به تماشای طوفان می‌نشینند خود به خود کار بزرگی است. طراحی صحنه خوب و حساب شده (حالا البته فرصت خوبی است که دریغم از تعطیلی تماشاخانه تئاتر مستقل تهران را اعلام کنم که مطمئنم اگر آن سالن هنوز فعال بود و کوشکی مثل بقیه نمایش‌هایش طوفان را آنجا اجرا می‌کرد چقدر در طراحی صحنه دستش بازتر بود و خلاقانه‌تر مثل رویای شب نیمه تابستان عمل می‌کرد)؛ موسیقی جذاب و کاملا در خدمت فضای نمایش و بازی‌های عمدتا خوب بازیگران در نهایت طوفان را به نمایشی جذاب برای مخاطبان تبدیل کرده است.
تماشای طوفان را مخصوصا به کسانی توصیه کنید که نسبت به تئاتر جبهه دارند. آنها که پیش فرضشان از تئاتر اتفاقی الزاما پیچیده؛ گاه کسالت بار؛ مملو از حرفهای قلمبه سلمبه و فراتر از حوصله‌شان است.

علی جعفری
عضو کانون ملی منتقدان
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش توفان i
با طراحی محمدصادق ‌زرجویان
پوستر نمایش «توفان/The Tempest» رونمایی شد.

پوستر رسمی نمایش «توفان/The Tempest» تازه ترین تولیدتئاترمستقل‌تهران به کارگردانی مصطفا کوشکی با طراحی محمدصادق ‌زرجویان هم‌زمان با آغاز پیش‌فروش بلیت روزهای جدید نمایش رونمایی شد.

گفتنی‌است نمایش «توفان/The Tempest» از ٢٨ بهمن‌ماه، ساعت ۲۰:۱۵ در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه رفته است و مهران امام بخش، شهروز دل افکار، احسان رضوانی، سونیا سرلک، کوروش شاهونه، الهه شه‌پرست، یعقوب صباحی، حمید عاشوری، ایمان عبدی، محمد هادی هادی عطایی، آرش فلاحت پیشه، محمد قلندری و محمد نادری در این اثر نمایشی به ایفای نقش ... دیدن ادامه ›› می‌پردازند.

خرید بلیت روزهای جدید هم‌اکنون در تیوال آغاز شد
tiwall.com/p/tempest

نمایش «توفان/The Tempest»

اثری از ویلیام شکسپیر
بازی‌نویس: باقر سروش
طراح و کارگردان: مصطفا کوشکی
تهیه‌کننده: مصطفا کوشکی (تئاتر مستقل تهران)
مدیر تولید: حسن جودکی

بازیگران: (به ترتیب الفبا) مهران امام بخش، شهروز دل افکار، احسان رضوانی، سونیا سرلک، کوروش شاهونه، الهه شه‌پرست، یعقوب صباحی، حمید عاشوری، ایمان عبدی، محمد هادی هادی عطایی، آرش فلاحت پیشه، محمد قلندری، محمد نادری

اسفندماه ١۴٠٠ - ساعت ۲۰:۱۵
تماشاخانه ایرانشهر - سالن ناظرزاده
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش توفان i
خرید بلیت روزهای جدید آغاز شد

همزمان با شروع نمایش «توفان/The Tempest»، خرید بلیت روزهای جدید (پنجشنبه ۵ اسفند، جمعه ۶ اسفند، یکشنبه ۸ اسفند) در تیوال آغاز شد.

نمایش «توفان/The Tempest»

اثری از ویلیام شکسپیر
بازی‌نویس: باقر سروش
طراح و کارگردان: مصطفا کوشکی
تهیه‌کننده: مصطفا کوشکی (تئاتر مستقل تهران)
مدیر تولید: حسن جودکی

بازیگران: (به ... دیدن ادامه ›› ترتیب الفبا) مهران امام بخش، شهروز دل افکار، احسان رضوانی، سونیا سرلک، کوروش شاهونه، الهه شه‌پرست، یعقوب صباحی، حمید عاشوری، ایمان عبدی، محمد هادی هادی عطایی، آرش فلاحت پیشه، محمد قلندری، محمد نادری

شروع اجرا از امروز پنجشنبه، ٢٨ بهمن‌ماه ١۴٠٠
ساعت ۲۰:۱۵ - تماشاخانه ایرانشهر - سالن ناظرزاده
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش توفان i
خرید بلیت در تیوال آغاز شد

خرید بلیت نمایش «توفان/The Tempest» تازه‌ترین تولید تئاترمستقل‌تهران، به کارگردانی مصطفا کوشکی هم‌اکنون در تیوال آغاز شد.

نمایش «توفان/The Tempest»

اثری از ویلیام شکسپیر
بازی‌نویس: باقر سروش
طراح و کارگردان: مصطفا کوشکی
تهیه‌کننده: مصطفا کوشکی (تئاتر مستقل تهران)
مدیر تولید: حسن جودکی

بازیگران: (به ... دیدن ادامه ›› ترتیب الفبا) مهران امام بخش، شهروز دل افکار، احسان رضوانی، سونیا سرلک، کوروش شاهونه، الهه شه‌پرست، یعقوب صباحی، حمید عاشوری، ایمان عبدی، محمد هادی عطایی، آرش فلاحت پیشه، محمد قلندری، محمد نادری

موسیقی: بهرنگ عباسپور
نوازندگان: بهرنگ عباسپور، پویا شمالی، شعیب کمانپور، مقداد اسفندی، داوود منصوری
خواننده: محمد قلندری

فیلمبردار تیزر: علی قره‌داغی
تدوین: محمد‌ صادق زرجویان
صدابردار: حمیدرضا حسینی

شروع اجرا از ٢٨ بهمن‌ماه ١۴٠٠ - ساعت ۲۰:۱۵
تماشاخانه ایرانشهر - سالن ناظرزاده
جنبش و جوششِ تازه نفسان تئاتر ایران در نمایش "کوریولانوس" به کارگردانی مصطفی کوشکی

حکایت ملتهب خودکشی قهرمان پیش از آنکه با خصم بی‌خرد فرو بریزد
پوریا فرجی - بازیگر و منتقد تئاتر

شروع سمبلیک از یک نمایش، خود حکایت از یک قهرمان دارد که روزگاری مردم او را مانند یک کوزه گر فرم می‌دهند و می‌سازند و روز دیگر او را به زمین می‌زنند و می‌شکنند! آری قهرمان‌ها زاده اراده و خواست توده‌ها هستند اما چه بد روزگاری است روزگار قهرمان کُشی و چه بد رسمی‌ست رسم روگردانی و جفای توده‌ها به قهرمان اما لغزش و اراده و امیال قدرت طلب قهرمان در برابر عجوزهِ فتانهِ دنیا در این کارزار خود حکایت دیگری است.
"کوریولانوس" نمایشنامه‌ای نوشته ویلیام شکسپیر است که مصطفا کوشکی از دریچه کارگردانی تلاش کرده تا تلخی تراژیک متن را به موج ناآرامی‌های ... دیدن ادامه ›› سیاسی- اجتماعی جوامعی که بیشتر از ایندیشیدن، حرف می‌زنند و به عربده‌ها گوش می‌دهند تعمیم دهد. از ویژگی‌های تعمیم دهنده برخاسته از این تراژدی پیرامون دنیای بی‌فکری‌ها و نابخردی‌های زمانه حاضر، می‌توان روی صحنه و درباره جهانی که کوشکی از اندیشه شکسپیر استنباط کرده و به آن تعیّن بخشیده، دو جهت را در نظر گرفت.
از یک سو مردمی که غم نان آنها را آنچنان به سطح نشانده که انگار محتوای فکرشان نیز همچنین ته نشین شده است، اما مخاطب بیش از درد غم نان، در چهره تک تک این جمعیت حزب باد درد بی‌خردی در این عصر را مشاهده می‌کند. لازم به ذکر است که بهره‌گیری از بازیگران غیرچهره و تازه نفس در مسیر رشد صحنه‌ای و عمدتاً ریز جثه (نسبت به شخصیت قهرمان داستان) اما پرانرژی و نوجوان و جوان، به منظور تفکیک مفهومی و محتوایی از موجودات کوتوله و کوتاه فکر در جامعه‌ای این چنین پست و هیجان زده و سطحی مشهود است و به خوبی این ویژگی تفکیکی نمایان می‌شود. این جماعت دهان باز و فکر بسته گاهی خود هدایت‌گر تغییر و اصلاح هستند اما از آنجا که از عمق و اندیشه و دوراندیشی‌تهی‎‌اند، نمی‌دانند که صرفاً با عقل‌گریزی و سیاست‌زدگی و در ظاهر درد معیشت، بستر را برای قدرت طلبان و ماهی‌گیران از آب‌های گل آلود فراهم می‌کنند؛ خصوصاً اینکه پروپاگاندا و تبلیغات سیاسی با میزانسن‌های به‌جا و جان‌بخشی و نشانه‌گذاری روی صحنه از سوی کارگردان، اثر این کج روی از سوی توده‌های دم دمی مزاج و بی‌خرد جامعه را بهتر نمایان کرده است. این کنش موجود روی صحنه، به شکلی سمبلیک شامل بوق‌های تبلیغاتی مسموم و جارچی‌های مدرن دستگاه تحریفِ رویدادها و واقعیت‌های موجود جامعه با طنزی دلپذیر اما کمدی تلخ، هم راستا با فضای تراژیک نمایش بازنمایی شده است.
از سوی دیگر و در مقابل توده‌های بی‌مغز و هیجان‌زده که در بستر جامعه میان تهی و خالی از اندیشه مانند یک درخت ناقص از ریشه کج رشد کرده است، قهرمان نمایش حضور دارد که فی‌نفسه و بی‌وقفه در پی رسیدن به آرمان‌شهر و هویت خود در افق‌های دور دست است که این تحرک از ابتدای کار تا میانه و تقریباً نزدیک به صحنه‌های پایانی با بهره‌برداری از تکنولوژی حرکتی و مکانیکی حاضر روی صحنه به نحو مطلوب و بدون گزاف‌گویی، گاهی معنای تلاش و تکاپو برای رسیدن به افق را عیان می کند و گاهی دیگر نیز جنگ و بدمستی قهرمان در مسیر شهوت قدرت و خودخواهی و خودمحوری و دیکتاتوری را نمایان ساخته تا هرچه بهتر وجوه نیلِ شخصیت قهرمانِ داستان به عرش و سقوط او به فرش را برای مخاطب بازنمایی و درونی کند. این قهرمان یک پیشِ رو دارد و یک پشتیبان که با جابجایی روی سازه متحرک مکانیکی (تردمیل) به خوبی و با حداقل حرکات روی صحنه، حداکثر انتقالِ مفهوم و در عین حال حفظ ریتم داستان و صحنه، مخاطب را با شخصیت‌های مقابل و پشتیبان آشنا می‌سازد. به درستی که قهرمان‌ها آبستن دو رویداداند: آنچه بر آنها گذشته و آنچه پیش روی‌شان قرار دارد. «پیشِ رو» مردم چشم در چشم قهرمان دوخته‌اند تا آنها را به آرزوها و خواسته‌هاشان برساند و در پشت سر، «پشتیبان» حضور دارد که قهرمان از او برخاسته و او است که شخصیت اصلی داستان را ترغیب می‌کند؛ البته که در ادامه بواسطه بازی بی‌رحم زندگی و مکافات بی‌خردی، توده‌های هیجان‌زده و خشمگین از خودکامگی و غرور قهرمان برآشفته‌اند و آنچنان رخ وی را به خاک و خون می‌کشند که دیگر نه برای او پیشِ رو معنا دارد و نه پشتیبانی که تهییج و تقویت کند. کوریولانوس در پایان آنچنان نقش بر زمین است که دیگر نه مشت دارد و نه پشت!
از دیگر ویژگی‌های این نمایش بهره برداری خلاقانه از موسیقی صحنه است که تلاش می‌کند تا در صحنه‌های رزم و پیکار توده‌های مردم با قهرمان سابق‌شان که اکنون سودای قدرت‌طلبی او را احاصه کرده است، از موسیقی نزدیک به موسیقی‌های رزمی در بستر هنر نمایشی ایرانی، "تعزیه" بهره ببرد. این مسئله در سازبندی و خصوصاً ریتم و کیفیت در ضرباهنگ در صحنه‌های رزم، مشهود و بعضا به تسهیل‌گر فضای صحنه است اما جای تعمیق بیشتر و یافتن نشانه‌های مشترک پیوند شرقی و غربی مفاهیم در فضا و موسیقی رزمی خالی به نظر می‌رسید. همچنین پیرامون تمنای وصال قهرمان با معشوقه‌اش که از کامیابی عشق زمینی تا رسیدن به افق‌های دوردستِ کمال و هویت گمشده گسترده است نیز هاله‌ای از فضای غزل، آواز و موسیقی ایرانی در فضای تلفیق مفاهیم عشق و قهرمانی و بازماندن از هویت و هدف غایی نمایان است. اما از آنجا که این یک پیوند میان دو پدیده از دو جهان متفاوت قرار دارد، مطلوب بود تمهیدهایی اتخاذ شود که وضعیت از منظر منطقی برای مخاطب نیز بیشتر عیان شود و عمق بیشتری پیدا کند.
«کوریولانس» مانند هر نمایش دیگری نه خالی از ضعف است و نه مملو و اشباع از حُسن، اما آنچه این نمایش را از اقتباس‌های دیگر نسبت به آثار شکسپیر در میان سایر آثار اجرا شده در ایران متمایز می‌کند بهره‌گیری و استفاده از توانمندی بازیگران جوان در بستر یک متن کامل و قدرتمند مانند «کوریولانوس» شکسپیر است. رویکردی که فضا و زمینه را در یک اجرای صحنه‌ای برای تجربه اندوزی و خودیابی نسل آینده هنر تئاتر ایران به بهترین نحو فراهم می‌کند، خصوصاً وقتی نمایش سعی می‌کند تا از نشانه‌ها و اِلمان‌های هنر نمایش قدیم و کهن ایرانی نیز وام گیرد و به طور عملی آن را در صحنه به دست تخیل و تحرک بازیگران به فعلِ عمل صرف کند.


برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خرید بلیت روزهای پایانی نمایش کوریولانوس به کارگردانی مصطفا کوشکی، با بازی توحید لواسانی، سحر مصباح، هانیه مقدم و ... هم‌اکنون آغاز شد.
آقامیلاد طیبی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خرید بلیت روزهای پایانی نمایش «کوریولانوس» به کارگردانی مصطفا کوشکی، با بازی توحید لواسانی، سحر مصباح، هانیه مقدم و... هم‌اکنون آغاز شد.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خرید بلیت روزهای پایانی نمایش «کوریولانوس» به کارگردانی مصطفا کوشکی با بازی هدیه بختیاری، یزدان دارابی، سحر سالک، شکیلا سماواتی... هم‌اکنون آغاز شد.
آقامیلاد طیبی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آگاهی.....

مردم: ما داریم از گرسنه‌گی می‌میریم
کوریولانوس: سَرِ شماست که گرسنه‌ست، اونجا رو باید سیر کرد.
⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
۱۱ مرداد ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود بر مخاطبین عزیز

دوستان سیستم سرمایش سالن برای چند ساعت خراب شد، و این اتفاق ممکنه هر جایی بیوفته و اصلا قابل پیش بینی نیست و هیچ ارتباطی به نمایش نداره... چه خوبه که بتونیم کمی شرایط رو درک کنیم.

قدردان حمایت شما عزیزان هستیم
باتشکر
درود بر شما
ظاهرا این خرابی فقط برای چند ساعت نبوده چون دوستان دیگه ای که شبهای قبلتر هم رفتن از سیستم سرمایشی شکایت دارند. سوال اینجاست که اصولا چرا این اتفاق نباید قابل پیش بینی باشه؟ مگه هر شب اونجا اجرانیست؟ چرا نباید سیستم از قبل چک بشه؟
اتفاقا همه ما شرایط و درک کردیم (یا حداقل عادت داریم) که تا انتهای نمایش دوام آوردیم در غیر اینصورت وسط اجرا سالن و ترک میکردیم. هر چند که بی مسئولیتی مسئولین نسبت به چک کردن تجهیزات سالن، نباید به درک تماشاچی ربط داده بشه!
۱۲ مرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش سیزده i
اطلاعیه
به آگاهی می رسانیم با توجه به عدم حضور یکی از بازیگران، "مهدی کوشکی" در ۳ اجرای پایانیِ نمایش"سیزده" بروی صحنه می رود.
shirin jafarian، گروه جارچی، بهناز و میلاد طیبی این را خواندند
مسعود جعفریان و بهنام شایسته این را دوست دارند
واقعا مهدی کوشکی در همان نقش کوچک بسیار درخشید . کاش در دو تیاتر قبلی هم نقش محوری و نقش اصلی نداشت . به زرس قاطع معنقدم که نوان کارگردانی مهدی کوشکی از بازیگری او برتر است . .
۲۴ آذر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش سیزده i
به آگاهی می رسانیم خرید بلیت روزهای پایانی نمایش متفاوتِ "سیزده" به نویسندگی و کارگردانی "مهدی کوشکی" در تیوال آغاز شد و این نمایش تمدید نخواهد شد.

علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش سیزده i
به آگاهی می رسانیم خرید بلیت روزهای پایانی نمایش متفاوتِ "سیزده" به نویسندگی و کارگردانی "مهدی کوشکی" در تیوال آغاز شد.

علی ژیان (alizhian)
درباره نمایش سیزده i
چقدر "تئاتر" قشنگه... مثل زندگی میمونه

و چقدر "قشنگ تر" میشه اگه بجای حاشیه درست کردن و نقد کردن بی دلیل از افراد و نوشته هاشون، به حمایت از اینجور نمایش هایی بپردازیم که بدون هیچ سلبریتی دارن تلاش می کنن که دیده بشن و به "تئاتر"ی که این روزها داره میمیره رونق بدن...

نقد خیلی خوبه، ما باید نقد کنیم، ولی وقتی که خودمون نمایش رو دیدیم...

یادمون باشه مااااا اینجاییم که از "تئاتر" حمایت کنیم، مااااا تعدادمون خیلی خیلی کمه...

از این "سیزده هااا" خیلی زیاده که دیده نمیشن، چون بیلبوردی، سلبریتی، هتلی... ندارن، ولی ما می تونیم بیلبوردشون باشیم
اصلا فکر نمی کردم کسانی این تفکر را داشته باشن که ما به عنوان خوبای تئاتر میشناسیمشون...
بهتره یک نمایش را ببینیم بعد نظرمونو مطرح کنیم
۲۳ آبان ۱۳۹۷
شما همیشه لطف دارین جناب لهاک عزیز
۲۴ آبان ۱۳۹۷
ارادت من به خواهر برادر بسیار بیشتر از این چند کلمه است
۲۴ آبان ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
علی ژیان   (alizhian)
درباره نمایش شپش i
کوروش نریمانی با «شپش» به تئاتر باز می‌گردد.

کوروش نریمانی بعد از چند سال دوری از تئاتر با اجرای نمایش «شپش» به صحنه تئاتر بازمی‌گردد، این نمایش که تولید تازه "تئاتر مستقل تهران" است، بعد از گذشت ۱۰ ماه تمرین، از ۲۴ تیرماه در تئاتر مستقل تهران بروی صحنه می رود.

این نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر با بیان اینکه مراحل تمرین این نمایش به خوبی پیش می‌رود‌ و بزودی شاهد یک کمدی متفاوت خواهید بود، توضیح داد: کمدی « شپش »، قصه ی مردی مفلوک و کارمندی دون پایه است که قصد می کند در زندگی  پسر نابغه ی تازه بالغ اش، نقش مؤثر پدرانه داشته باشد، امّا سیر اتفاقات خیلی سطحی و کوچک، او را تا مرگ و نیستی پیش ... دیدن ادامه ›› می برد...

به گزارش روابط عمومی نمایش، کوروش نریمانی با نگارش و اجرای نمایش‌هایی همچون «والس مرده‌شوران‌»، «دن کامیلو»،‌ «شب‌های آوینیون»، «هتل پلازا»، «شوایک»، «هیپوفیز»، «جن‌گیر» و... یکی از هنرمندان موفق تئاتر در عرصه تئاتر کمدی است که تا کنون جوایز داخلی و خارجی گوناگونی را دریافت کرده است.

گفتنی است نمایش «شپش» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی کوروش نریمانی از ۲۴ تیرماه۹۷ ساعت ۱۹ در "تئاتر مستقل تهران" بروی صحنه می رود و پیش فروش بلیت های این نمایش با تخفیف ویژه از روز شنبه، ۱۶ تیرماه ساعت ۱۲ ظهر در سایت تیوال آغاز می شود.
با توجه به استقبال و درخواست های مخاطبین عزیز، نمایش متفاوتِ "نامه های عاشقانه از خاورمیانه" فقط و فقط به مدت ۳ روز تمدید و دیگر تمدید نخواهد شد.

آغاز خرید بلیت ۳ روزِ پایانی (از یکشنبه ۲ مهر تا سه شنبه ۴ مهرماه ۹۶) از فردا چهارشنبه، ساعت ۱۰ صبح
زنگ آیین افتتاح نمایش "داستان خرس های پاندا" توسط تماشاگران به صدا در می آید، بهمراه جشن امضای پوستر توسط تماشاگران

امروز، جمعه ۱۶ تیرماه، ساعت ۱۸:۳۰ - تماشاخانه پالیز
به آگاهی می رسد، پیش فروش بلیت نمایش "داستان خرس های پاندا" از فردا، شنبه ۳ تیرماه ساعت ۱۲ ظهر آغاز خواهد شد.
سپاس
۰۳ تیر ۱۳۹۶
سلام روزتون به خیر من عکاس آزاد هستم و با هیچ ارگان یا جای خاصی فعالیت ندارم میخواستم بدونم میتونم برای عکاسی از تیاترتون بیام؟
۰۳ تیر ۱۳۹۶
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید