در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | مهسا کرم وندی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 01:59:14
 

دانشجوی تئاتر

 ۱۸ مهر ۱۳۸۱
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اجرا به قدری مسحور کننده بود که من نمیخواستم تموم بشه، اون احساساتی که با دیدن هر لحظه از این نمایش تجربه کردم رو با هیچی عوض نمیکنم. یه جاهایی باورم نمیشد که من این چشم هارو دارم، این گوش هارو دارم که میتونم همچین نمایشی رو ببینم و بشنوم!
ورود و خروج بازیگرا به شدت من رو هیجان زده و غافلگیر میکرد و عاشقش شده بودم. جوری که کارگردان حواسم رو به موضوع دیگه پرت میکرد و با یه حرکت دیگه غافلگیرم میکرد واقعا کیف میداد.
واقعا از بهترین ها بود و منتظرم تا دوباره بلیت گیرم بیاد و بیام دیدنتون.
مهسا کرم وندی (mahsakaramvandi)
درباره نمایش آوینیون i
مدت زمانی که برای اجرا در نظر گرفته شده بود خیلی زیاد بود بخاطر همین خسته کننده شد، از بین بازیگران، بازی آقای عساکره رو بیشتر دوست داشتم و ای کاش این ایده بهتر پرداخت میشد چون من فقط صحنه آخر و موسیقی های سنتی جنوبی رو دوست داشتم چون برام تازگی داشت. از اینکه طراحی صحنه، نور و لباسی وجود نداشت یکم دلسرد شدم
سلام. ممنون از حضورتون. درباره طراحی صحنه، نور و لباس باید عرض کنیم که بسته به نوع و فرم اجرا، این موضوع تفاوت می کند. اجراست که تعیین می‌کند به این امکانات نیاز هست یا نه. در این اجرا هدف استفاده از این نور، تداعی فضای تمرین یک گروه تئاتری است. چرا که ما شاهد تمرینات یک گروه تئاتری برای شکل دادن به یک اجرا هستیم. درباره طراحی لباس هم باید گفت بازیگران همه لباس تمرین دارند و کارگردان هم لباسی بر تن داره که در شخصیت های هنرمند شبه روشنفکر دیده میشه. همچنین در این نمایش نیازی به داشتن صحنه و دکور به شیوه معمول نیست؛ شما یک اجرا رو تماشا می کنید، نه طراحی صحنه، لباس یا نور به صورت جداگانه.
۱۲ مهر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نکته‌ های مثبت این نمایش از نظر من نورپردازی زیبا بود و همچنین وقتی اجرا به پایان رسید همه‌ی تماشاگر ها درگیر جریان شده بودن چه دوستانی که کار رو پسندیده بودن چه نپسندیده بودن.
نکاتی که من رو اذیت کرد و برام دلچسب نبود قسمت هایی از مکبث و هملت بود که با آنتیگونه تلفیق شده بود و چون قبل از دیدن اجرا این ذهنیت رو داشتم که نویسنده از هوش مصنوعی برای متن کمک گرفته قضیه برام روشن شد که چرا این مدله... حقیقتا من طرفدار استفاده از هوش مصنوعی توی ادبیات نیستم برای همین دلم رو بدجور زد.
دوست داشتم قبل از اینکه بلیت نمایش رو تهیه کنم توی توضیحات میفهمیدم که این قراره یک تئاتر تعاملی باشه چون من بخاطر خود آنتیگونه اومدم و همینطور بازی در بازی ها رو نپسندیدم.
در نهایت ایده‌ی جسورانه‌ای بود.
 

زمینه‌های فعالیت

سینما
تئاتر

تماس‌ها

mahsakaramvandi@gmail.com