در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | اخبار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:32:27
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خبر
درباره نمایش گالیله i
سری سوم از عکس‌های نمایش «گالیله» | عکس سری سوم از عکس‌های نمایش «گالیله»
نمایش «گالیله» که  با استقبال فوق العاده مخاطبان روبرو شده ؛ این روزها  در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه است ؛ و سری سوم عکسهای آن که توسط کورش جوان عکاس شناخته شده ، گرفته شده است تقدیم مخاطبان محترم میشود  در این نمایش فرهاد آییش فرهاد آییش، صدف اسپهبدی، نورا هاشمی، محمد نادری، حمید رحیمی، شهروز دل‌افکار ، آرش فلاحت‌پیشه ، محمد معتضدی ، اشکان صادقی ، فربد فرهنگ‌ علیرضا ساوه درودی، سامان کرمی و علیرضا مویدی نقش آفرینی می کنند .نمایش «گالیله» به تهیه کنندگی آزیتا موگویی و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور از جمله نمایش‌های ...
دیدن ادامه ››

نمایش «گالیله» که  با استقبال فوق العاده مخاطبان روبرو شده ؛ این روزها  در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه است ؛ و سری سوم عکسهای آن که توسط کورش جوان عکاس شناخته شده ، گرفته شده است تقدیم مخاطبان محترم میشود  

در این نمایش فرهاد آییش فرهاد آییش، صدف اسپهبدی، نورا هاشمی، محمد نادری، حمید رحیمی، شهروز دل‌افکار ، آرش فلاحت‌پیشه ، محمد معتضدی ، اشکان صادقی ، فربد فرهنگ‌ علیرضا ساوه درودی، سامان کرمی و علیرضا مویدی نقش آفرینی می کنند .

نمایش «گالیله» به تهیه کنندگی آزیتا موگویی و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور از جمله نمایش‌های پربازیگر و پر ستاره امسال است که در سالن اصلی تئاتر شهر از ۲۹ فروردین ماه به روی صحنه رفته است .

محمد فروزنده و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش بخش زنان دات آی آر i
«بخش زنان» به بازار نشر رسید | عکس «بخش زنان» به بازار نشر رسید
نمایشنامه‌ی «بخش زنان دات آر» به نویسندگی بهارک صالح نیا منتشر شد. نمایشنامه‌ی «بخش زنان دات آی آر» به قلم بهارک صالح نیا با ترجمه علیرضا حسینی و ویراستاری اوزگور بکتاش کلیچ توسط انتشارات oasis منتشر شد. این نمایشنامه که در چهار اپیزود به دو زبان فارسی و ترکی منتشر شده و به روایت ۴ زن ایرانی که مورد خشونت و آزار قرار گرفته‌اند می‌پردازد.این اثر نمایشی پیش‌تر در شهر استانبول در سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ به روی صحنه رفت و جایزه‌ی ترجمه‌ی متن نمایشی را از دهمین مجله‌ی بین‌المللی “تئاتر نو” و جایزه‌ی هییت داوران ...
دیدن ادامه ››

نمایشنامه‌ی «بخش زنان دات آر» به نویسندگی بهارک صالح نیا منتشر شد. نمایشنامه‌ی «بخش زنان دات آی آر» به قلم بهارک صالح نیا با ترجمه علیرضا حسینی و ویراستاری اوزگور بکتاش کلیچ توسط انتشارات oasis منتشر شد.

این نمایشنامه که در چهار اپیزود به دو زبان فارسی و ترکی منتشر شده و به روایت ۴ زن ایرانی که مورد خشونت و آزار قرار گرفته‌اند می‌پردازد.
این اثر نمایشی پیش‌تر در شهر استانبول در سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ به روی صحنه رفت و جایزه‌ی ترجمه‌ی متن نمایشی را از دهمین مجله‌ی بین‌المللی “تئاتر نو” و جایزه‌ی هییت داوران جشن تئاتر روستون آکمن را از آن خود کرده است.

یادداشت نویسنده: «در سر من زنان زیادی زندگی می‌کنند… زنان شاد، زنان غمگین، زنان رنگی، زنان خاکستری، زنان تنها، زنان خسته، زنان در رنج و زنان امیدوار؛ زنانی که مرزها آنان را در بند گرفته و زنانی که مرزهایشان را در هم می‌درند… زنانی که صدایشان در گلو خفه شده‌ و زنانی که سکوتشان را فریاد می‌زنند… زنانی زخمی ولی پر امید، زنانی که در پرستوی مرگ آهنگِ زندگی می‌سرایند، زنانی که مادر بودن را زندگی می‌کنند و مادرانی که زن بودنشان را به یغما برده‌اند… زنان سخت که زندگی را با تمام قساوت‌هایش آسان می‌گیرند و به آن جان می‌دهند… زنانی که درد را به جان می‌خرند و عشق می‌زایند. در ذهن من زنان زیادی زندگی می‌کنند که هر روز زن بودنشان را فریاد می ‌زنند… . در «بخش زنان دات آی آر» از میان همهمه‌های زنانِ ساکن در سرم، صدای رنجِ چهار زن از سرزمینم شدم، باشد‌ که برابری، آزادی، عشق و امنیت، سهم تمامی زنانِ جهان از جمله زنان شگفت‌انگیز ایرانِ عزیزم و خا‌ورمیانه‌ی غم‌زده باشد.»

هم‌اکنون فروش این نمایشنامه در ترکیه آغاز شده و پخش سراسری این کتاب به زودی به اروپا و آمریکا نیز آغاز خواهد شد.
علاقه‌مندان ساکن ترکیه برای خرید نمایشنامه می‌توانند به آدرس اینترنتی سایت مراجعه کنند، همچنین گروه‌های تئاتری برای اجرای این اثر نمایشی از طریق ناشر می‌توانند اقدام کنند.

پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در آستانه این رویداد هنری در گرگان رونمایی شد. | عکس رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثارپوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در آستانه این رویداد هنری در گرگان رونمایی شد.
پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسؤولان در گرگان رونمایی شد. این رویداد ملی با حضور هنرمندانی از سراسر کشور و به همت اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، با هدف تبیین ارزش‌های والای انسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود. «جلوه‌های ایثار و شهادت در دوران انقلاب و دفاع مقدس»، «جلوه‌های ایثار و شهادت در زندگینامه شهدا، ایثارگران، شهدای محور مقاومت (شهدای مدافع حرم)، شهدای امنیت، ...
دیدن ادامه ››

پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسؤولان در گرگان رونمایی شد. این رویداد ملی با حضور هنرمندانی از سراسر کشور و به همت اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، با هدف تبیین ارزش‌های والای انسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

«جلوه‌های ایثار و شهادت در دوران انقلاب و دفاع مقدس»، «جلوه‌های ایثار و شهادت در زندگینامه شهدا، ایثارگران، شهدای محور مقاومت (شهدای مدافع حرم)، شهدای امنیت، سبک زندگی ایثارگرانه و ایثار اجتماعی در دوران معاصر»، «جلوه‌های ایثار و از خودگذشتگی همسران معظم جانبازان، آزادگان و خانواده‌های معظم شهدا در دوره معاصر» و «جلوه‌های ایثار و شهادت در مقاطع مختلف تاریخی به خصوص تاریخ معاصر انقلاب» از مهمترین موضوعات این دوره از جشنواره است.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی در ۲ بخش صحنه‌ای و خیابانی از روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مدت ۴ روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

بهاره مکرم و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پیش‌فروش بلیت «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» آغاز شد | عکس همزمان با رونمایی از پوستر جدیدپیش‌فروش بلیت «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» آغاز شد
نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به نویسندگی دلارام موسوی و سروین کیانی با کارگردانی دلارام موسوی و تهیه‌کنندگی ژاله احمدی کبیر در دور دوم اجراهای خود از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۸ در تئاتر هامون روی صحنه خواهد رفت.  همچنین همزمان با پیش‌فروش بلیت این اثر نمایشی در سایت تیوال از جدیدترین پوستر نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» با طراحی مهرداد رضایی رونمایی شد. سیما غلامی، محمدعلی براتی، علی حدادی، نیلوفر جبارزارع، علیرضا ولی‌پور، فرزانه سیری و محمد جهانشاهی بازیگران این اثر نمایشی هستند. «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی»، داستان ...
دیدن ادامه ››

نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به نویسندگی دلارام موسوی و سروین کیانی با کارگردانی دلارام موسوی و تهیه‌کنندگی ژاله احمدی کبیر در دور دوم اجراهای خود از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۸ در تئاتر هامون روی صحنه خواهد رفت. 

همچنین همزمان با پیش‌فروش بلیت این اثر نمایشی در سایت تیوال از جدیدترین پوستر نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» با طراحی مهرداد رضایی رونمایی شد.

سیما غلامی، محمدعلی براتی، علی حدادی، نیلوفر جبارزارع، علیرضا ولی‌پور، فرزانه سیری و محمد جهانشاهی بازیگران این اثر نمایشی هستند.

«نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی»، داستان زندگی دو خانواده است که در اثر جنگ جهانی دوم به هم گره می‌خورد.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این نمایش می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

بهاره مکرم، محمد فروزنده و میثم محمدی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش بیرون پشت در i
پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید | عکس پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
نمایش «بیرون پشت در» به کارگردانی پرهام خاکزاد در روزهای پایانی اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.نمایش «بیرون پشت در» به نویسندگی محمد ‌رحمانیان‌ثابت و کارگردانی پرهام خاکزاد با تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان، روزهای پایانی اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.این نمایش در بخش دانشجویی چهل‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور داشت و جایزه ویژه هئیت داوران و تندیس بازیگری مرد را دریافت کرد.«بیرون پشت در» در اولین جشنواره تئاتر «هم‌آغاز» به‌عنوان بهترین اثر ...
دیدن ادامه ››

نمایش «بیرون پشت در» به کارگردانی پرهام خاکزاد در روزهای پایانی اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

نمایش «بیرون پشت در» به نویسندگی محمد ‌رحمانیان‌ثابت و کارگردانی پرهام خاکزاد با تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان، روزهای پایانی اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.

این نمایش در بخش دانشجویی چهل‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور داشت و جایزه ویژه هئیت داوران و تندیس بازیگری مرد را دریافت کرد.

«بیرون پشت در» در اولین جشنواره تئاتر «هم‌آغاز» به‌عنوان بهترین اثر از نگاه مردم و مخاطبان معرفی شد.

خاکزاد پیش از این در نمایش‌های «بک تو بلک»، «تنهایی و تن‌هایی وطن‌هایی»، «هرکسی یا روز میمیرد یا شب، من شبانه روز»، «خواب کشی»، «مختلفیم» و… نیز حضور داشته است.

خرید بلیت این نمایش در سایت تیوال «بیرون پشت در» امکان پذیر است.

عکس: امیرحسین میرزائی

مسعود زارع و میثم محمدی این را خواندند
امیرمسعود فدائی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش توافق‌نامه i
کوروش سلیمانی: برای یک اجرای کمدی، تمرین نمی‌کردیم | عکس گفت‌وگو با بازیگر و کارگردان «توافق‌نامه»کوروش سلیمانی: برای یک اجرای کمدی، تمرین نمی‌کردیم
کوروش سلیمانی، بازیگر و کارگردان نمایش «توافق‌نامه» با بیان اینکه کمدی موقعیت ناشی از آگاهی تماشاگر و ناآگاهی کاراکترهاست، می‌گوید اصلا به عنوان یک نمایش کمدی تمرین نمی‌کردیم و لحظات کمیک ایجادشده بر اساس موقعیت در زندگی همه ما اتفاق می‌افتد. نگار امیری: دو دوست قدیمی پس از مدت‌ها در آپارتمانی خالی همدیگر را می‌بینند. یکی، بازیگری ا‌ست متوسط و دیگری، نمایشنامه‌نویسی ناموفق. بازیگر می‌خواهد آپارتمانش را بفروشد و برای این کار از دوستش خواسته که در زمان امضای توافق‌نامه آنجا حضور یابد تا خیال خریدار راحت باشد. در انتظار خریدار، ...
دیدن ادامه ››

کوروش سلیمانی، بازیگر و کارگردان نمایش «توافق‌نامه» با بیان اینکه کمدی موقعیت ناشی از آگاهی تماشاگر و ناآگاهی کاراکترهاست، می‌گوید اصلا به عنوان یک نمایش کمدی تمرین نمی‌کردیم و لحظات کمیک ایجادشده بر اساس موقعیت در زندگی همه ما اتفاق می‌افتد.

نگار امیری: دو دوست قدیمی پس از مدت‌ها در آپارتمانی خالی همدیگر را می‌بینند. یکی، بازیگری ا‌ست متوسط و دیگری، نمایشنامه‌نویسی ناموفق. بازیگر می‌خواهد آپارتمانش را بفروشد و برای این کار از دوستش خواسته که در زمان امضای توافق‌نامه آنجا حضور یابد تا خیال خریدار راحت باشد. در انتظار خریدار، گفت‌وگوی دو دوست به نزاع کشیده می‌شود. خریدار می‌آید تا شاهد تسویه حساب آن دو شود.

این خلاصه نمایش «توافق‌نامه» به نویسندگی فیلیپ کلودل با ترجمه شهلا حایری و کارگردانی کوروش سلیمانی است که پس از اجرا در سال گذشته هم‌اکنون دومین دور اجرای خود را در تماشاخانه ملک سپری می‌کند.

اجرای«توافق‌نامه» بهانه‌ای شد برای گفت‌وگویی کوتاه با کوروش سلیمانی، بازیگر و کارگردان این اثر.

برای آغاز گفت‌وگو و به عنوان نخستین سوال، برای ما از مهم‌ترین ویژگی‌هایِ متن که شما را متقاعد کرد در این زمان مشخص آن را به صحنه ببرید، بگویید.

در ابتدای امر، نمایشنامه‌هایی که من برای اجرا انتخاب می‌کنم باید به تفکراتم نزدیک باشد. از طرف دیگر باید نسبت‌های جدی با روزگار و مردم جامعه داشته باشد. در واقع حرف‌هایی که در آن زده می‌شود، اندیشه‌ای که مطرح می‌کند و موقعیت‌هایی که در آن اتفاق می‌افتد، باید برای تماشاگر ملموس باشد زیرا این موضوع به باورپذیری و ارتباط جدی‌تر مخاطب با نمایش کمک می‌کند. تمامی این دلایل در انتخاب نمایشنامه «توافق‌نامه» برای اجرا تاثیر داشت. 

خلق لحظات کمدی به عنوان یکی از ویژگی‌های به‌جا و حساب‌شده در پیشبرد متن اثر به شمار می‌آید. علاوه بر کارگردانی چه ویژگی در این مسیر موثر  است؟ 

ما اصلا به عنوان یک نمایش کمدی تمرین نمی‌کردیم و اگر بعضی لحظات برای تماشاگران کمیک است، لحظاتی است که بر اساس موقعیت در زندگی همه ما اتفاق می‌افتد. این کمدی موقعیت ناشی از آگاهی تماشاگر و ناآگاهی کاراکترهاست و قطعا باعث خوشحالی ماست که «توافق‌نامه» باعث شده است تا حال خوبی به مخاطبان منتقل کنیم، اما شکل‌گیری لحظات کمیک با نگاه کمدی به متن پدید نیامده است و سعی ما شباهت شکل دراماتیک اثر به زندگی بوده است. 

البته که توانایی بازیگران را در این بخش نباید نادیده گرفت. آقای ناصرنصیر و تشکر سابقه بازی در آثار کمدی را داشته‌اند و به شکل دقیقی در مسیر نمایش حرکت می‌کنند و بدون ذره‌ای زیاده‌روی به صورت دقیق نقش را به نمایش گذاشته و تماشاگر شیرینی و بامزگی آن‌ها را درک می‌کند.

جایگاه و نقش کمدی موقعیت را نسبت به کمدی کلام چگونه ارزیابی می‌کنید؟ 

کمدی موقعیت نسبت به کمدی کلامی کار دشوارتری است اما پیدا کردن یک موقعیت کمدی، کار ساده‌ای نیست. علاوه بر این، کمدی‌های موقعیت غالبا اثر عمیق‌تری بر مخاطب دارند. همچنین ایجاد موقعیت کمدی مانند نواختن پیانو است، در واقع انگشتان دست باید در زمان دقیق و معینی کلاویه‌ها را فشار بدهند تا نُت‌ها به صدا دربیایند. 

در رابطه با کمدی موقعیت، از نگاه شما باید طبق متن جلو رفت یا برداشت کارگردان؟ 

 ایجاد موقعیت کمدی در درجه اول به پتانسیل موجود در متن بستگی دارد و پس از آن تجربه کارگردان و بازیگران در این زمینه اهمیت دارد. طبیعتا خوانش کارگردان می‌تواند لحظه‌ای از اثر را به لحظه‌ای غم‌انگیز یا کمدی تبدیل کند و البته لحن و روایتِ کارگردان از نمایشنامه بنابر هدفی که دنبال می‌کند به این موضوع کمک خواهد کرد. 

دوری و پرهیز از شعارزدگی‌های مرسوم در ارائه مفاهیم سیاسی، اجتماعی، هنری و... را می‌توان یکی از ویژگی‌های «توافق‌نامه» عنوان کرد. برای این منظور تنها به متن اکتفا کردید یا در روند تمرینات به این شکل نهایی رسیدید؟ 

در درجه اول دوری و پرهیز از شعارزدگی باید در متن اتفاق بیفتد و پس از آن توسط کارگردان مدیریت شود. قطعا ما باید هنگام صحبت کردن درباره هر موضوعی حد و مرزهایی را برای پرهیز از شعارزدگی رعایت کنیم. در این نمایش نیز به طور آگاهانه از رفتن به سمت تکرار، کلیشه و شعار اجتناب کردیم. 

ما در حال تماشای یک متن فرانسوی هستیم که مخاطب با آن ارتباط خوبی برقرار کرده است. برای رسیدن به این ارتباط، تغییری در متن ایجاد کردید؟  

وقتی اثری با شناخت درست از انسان و انسانیت نوشته شده باشد، قطعا می‌تواند با تماشاگر ارتباط برقرار کند و در همه جای جهان قابل درک باشد. ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که جهان‌مان به واسطه رسانه‌ و تکنولوژی کوچک شده است، همه همدیگر را می‌شناسند و می‌دانند که در کشورهای مختلف چه اتفاقی می‌افتد. خوشبختانه متن ویژگی‌هایی دارد که به درستی و دقت انسان را نقد کرده و در عین حال موضوعات مهمی را در خود جای داده است و شخصیت‌های آن بسیار قابل درک هستند؛ همین امر باعث ارتباط بین کار با تماشاگران می‌شود.

چالش همزمان بازیگری و کارگردانی را چگونه مدیریت کردید؟

من خوشبختانه با دو بازیگر منضبط، متعهد و خلاق همراه بودم که در روند تمرین‌ پیشنهادات خوبی مطرح می‌کردند و همچنین طراحان درجه یکی که با حضورشان در هر بخش خیالم راحت بود. قطعا وقتی خیالت از همسفرهایت راحت باشد از دغدغه‌هایت کم خواهد شد و مدیریت اجرا به عنوان کارگردان همزمان با بازی روی صحنه به درستی انجام می‌شود. البته کار سختی بود اما علاوه بر اینکه به عنوان یک بازیگر، دلتنگ رفتن روی صحنه بودم، نقش «مارتن» را هم دوست داشتم و از آنجاکه نقش خوبی بود، تصمیم گرفتم علاوه بر کارگردانی به ایفای نقش بپردازم.

شما از جمله هنرمندانی هستید که همزمان با تئاتر در مدیوم تصویر هم فعال هستید. فکر می‌کنید شُهرت به دست آمده از فعالیت در مدیوم تصویر تا چه میزان در جذب تماشاگر برای تئاترهای روی صحنه موثر است؟ 

قطعا شُهرت تاثیر دارد اما حرف آخر و اصلی در ارزش‌گذاری یک اثر هنری را کیفیت آن مشخص می‌کند و این کیفیت هم محصول کار یک شخص نیست. من معتقدم تئاتر کار کردن به تنهایی غیرممکن است و گروهی بودن کار در تئاتر از جهات مختلف باعث تقویت عناصر یک اثر نمایشی شده و در نهایت اثرگذاری آن بر مخاطب نیز بیش‌تر و بهتر می‌شود.

در مقام بازیگر، اولویت‌تان برای انتخاب نقش‌های پیشنهادی، بازی روی صحنه تئاتر است یا جلوی دوربین؟

عوامل زیادی در این موضوع دخیل هستند و نمی‌خواهم خیلی شعاری این موضوع را مطرح کنم. تئاتر به عنوان هنری که ما وقتی وارد تمرین و اجرای آن ‌می‌شویم، اساسا زندگی‌مان رنگ دیگری می‌گیرد، ویژگی‌های خاص خود را دارد اما به این معنا هم نیست که پروژه سینمایی یا تصویری را رد کنم. البته از نگاه دیگر، من معمولا در تئاتر تهیه‌کننده آثار خودم هستم و با حضور در کار تصویر، هزینه تولید آثار نمایشی‌ام را تامین می‌کنم. این موضوع به ویژه در شرایط فعلی که متاسفانه حمایت از آثار نمایشی  انجام نمی‌شود، کمک‌کننده و اثرگذار است.

من واقعا از مدیران اداره‌کل هنرهای نمایشی خواهش می‌کنم نسبت به قضیه حمایت از نمایش‌های روی صحنه تجدیدنظر جدی کنند. وقتی ما شعار تولید می‌دهیم باید حمایت هم در کنار آن باشد، چراکه هنرمند بدون حمایت نمی‌تواند دست به تولید بزند. درست است که پیش از این حمایت کم بود و گاهی بی‌عدالتی‌هایی انجام می‌شد اما دریچه امیدی برای هنرمندان بود و این عدم حمایت اکنون روی فعالیت گروه‌ها‌ی زیادی تاثیر منفی گذاشته است.

شما که به عنوان یک بازیگر شناخته‌شده نباید با مشکل تهیه‌کننده و اسپانسر مواجه باشید؟ 

اسپانسر و تهیه‌کننده در صورتی همراه کار خواهد بود که اجرای آن تئاتر برایش آورده‌ داشته باشد. این آورده می‌تواند مالی یا غیرمالی باشد. در حال حاضر آثار خیلی کمی می‌توانند بازگشت سرمایه داشته باشند یا گروه را راضی کنند و متاسفانه غالب آثار با ضرر و زیان مالی روی صحنه می‌روند. نباید فراموش کرد که اگر تولید متوقف شود، اتفاقات بدی می‌افتد. تئاتر مثل سینما نیست که روی پای خودش بایستد. اینجاست که حضور اداره ‌کل هنرهای نمایشی در کاهش ضرر مالی گروه‌های تئاتری موثر است.

و سخن آخر...

در پایان از تماشاگران عزیزی که نه فقط برای دیدن نمایش ما بلکه برای تماشای آثار همکارانم به سالن‌ها می‌آیند، صمیمانه تشکر می‌کنم، چراکه با صرف وقت و هزینه مهم‌ترین حامی ما هستند. در مقابل امیدوارم همکاران هنرمندم با خلق آثار باکیفیت و شایسته جواب محبت و همراهی این مردم را بدهند و اجازه ندهند تئاتر ما از ویژگی‌هایی چون خلاقیت و اندیشه تهی شود.

منبع: ایران‌تئاتر

خبر
درباره نمایش طلوع خونین i
از تولید تئاتر دلشکسته شدم/ حمایتی از «طلوع خونین» نشد | عکس تهیه‌کننده «طلوع خونین»:از تولید تئاتر دلشکسته شدم/ حمایتی از «طلوع خونین» نشد
داود زارع گاریزی، که این روزها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت و گویی گفت: طیبی را از  حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن وی می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجراهای وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنرهای نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد. وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی ...
دیدن ادامه ››

داود زارع گاریزی، که این روزها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت و گویی گفت: طیبی را از  حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن وی می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجراهای وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنرهای نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد.

وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی نمایش «طلوع خونین» با اعتقاد بر اینکه باید چراغ تئاتر روشن نگه داشته شود برای اجرای این اثر زحمات زیادی کشیدند و بازیگران چیزی حدود ۱۰ماه به تمرین اثر پرداختند ولی با توجه به شرایط جامعه، تئاتر ما آنچنان که باید حمایت نشد. من از شرایط جامعه ناراضی هستم و با اینکه تولید، تبلیغات و اجرای یک اثر نمایشی هزینه‌های بسیار گزافی دارد اما هیچ ارگانی از تولید تئاتر حمایت نمی‌کند و جامعه هنری هم پشتیبان و حامی یکدیگر نیستند. این شرایط به گونه‌ای است که حتی وقتی از بازیگرانی که به واسطه تئاتر به جایگاه و نامی رسیده‌اند، دعوت می‌کنیم برای دیدن اثر به سالن‌های نمایشی نمی‌آیند.

این تهیه کننده تئاتر ادامه داد: علی‌رغم اینکه عاشق تئاتر هستم و دوست دارم به عنوان تهیه‌کننده از نمایش و فعالیت جوانان حمایت کنم اما دلم پر از درد است و نمی‌دانم نمایش بعدی را تولید کنم یا نه. تا کی می‌توان ادامه داد و در بحث فروش متحمل ضرر و زیان شد؟
وی درباره کمک ارگان‌های دولتی بیان کرد: هر ارگان دولتی یک واحد فرهنگی دارد و طبیعتا برای خانواده‌های کارمندان و نیروهای خود یک بسته فرهنگی دارند و می‌توانند از تخفیف‌های نمایش‌ها بهره‌مند شوند و از طریق آوردن خانواده‌های هنردوست به سالن‌ها از تئاتر حمایت کنند.

زارع گاریزی درخصوص اجرای نمایش «طلوع خونین» در تماشاخانه ایرانشهر اظهار کرد: ۲۰درصد از فروش یک اثر نمایشی مختص سالن است، که نسبت به سالن‌های خصوصی که ۴۰ تا ۵۰درصد از فروش نمایش را طلب می‌کنند، بسیار شرایط مساعدتری دارند. همچنین نوع سالن و امکانات فضای نمایش و موقعیت جغرافیایی و دسترسی آن برای مخاطب اهمیت زیادی دارد. من موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم چون هزینه‌های گزافی از گروه‌های نمایشی گرفته می‌شود. اما تماشاخانه ایرانشهر یکی از سالنهای خوب دولتی با امکانات و دیسیپلین خوبی است و من از اجرای نمایش در این سالن راضی هستم.دراین تماشاخانه از نمایش «طلوع خونین» هم به لحاظ تبلیغاتی و هم از نظر احترام به گروه اجرایی و مخاطب حمایت خوبی شد و امکان بسیار خوبی برای گروه نمایش مهیا شد.
وی ادامه داد: مرحوم آتیلا پسیانی قبل از فوت خود اشاره نمودند که از تاتر باید حمایت شود که به صورت امری بود و هنرمندان نباید از تاتر فاصله بگیرند، اما متاسفانه برخی هنرمندان وقتی وارد عرصه تئاتر می‌شوند، دستمزدهای نجومی می‌گیرند و چون اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست هزینه مضاعفی برای تهیه کننده اثر و کم شدن رغبت برای تولید از حمایت تئاتر می‌شود.

این تهیه کننده تئاتر «طلوع خونین» گفت: در این اجرا علیرضا جلالی‌تبار، هیچ بحثی نسبت به میزان دستمزد با ما نکرد. او تئاتر را دوست دارد و فردی بسیار حرفه‌ای و باشخصیت است و فقط به تئاتر و اجرا فکر می‌کند و من از نحوه برخوردش نکات زیادی را آموخته‌ام.
وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانستیم در کار فروش بهتری داشته باشیم ولی تبلیغات هزینه گزافی دارد و گروه «طلوع خونین» بیش از ۱۵۰میلیون صرف طراحی و ساخت اقلام تبلیغاتی کرده در حالیکه فروش نمایش تا الان ۱۶۰میلیون تومان به رسیده است. جدای از این هزینه دستمزد بازیگران  و عوامل و طراحی‌ها و ... چیزی حدود ۶۵۰میلیون هزینه داشت. با اینکه از گروه نمایشی‌ام بسیار راضی هستم و افراد کارشان را به نحو احسن انجام داده‌اند اما این میزان فروش در مقابل این حجم تلاش برای من دلشکستگی ایجاد کرد. از تئاتر ما حمایت نشد تا گروه نمایشی دیده شوند.

نمایش طلوع خونین ۲۰ فروردین تا ۰۷ اردیبهشت  ۱۴۰۳ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه بود.

خبر
درباره نمایش نظامِ ابن عربی i
تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی | عکس در تئاترشهر رقم خوردتقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی» که در تئاترشهر روی صحنه است، به پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی، پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم شد. نمایش «نظامِ ابن عربی» به نویسندگی محسن رهنما با کارگردانی یاسمین ‌عباسی و تهیه‌کنندگی رضا ‌عباسی از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر روی صحنه است. «نظامِ ابن عربی» در روزهای آغازین اجرای خود میزبان پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی شد و این گروه نمایشی، اجرای خود را به این پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم کردند. پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی پس از تماشای این اثر نمایشی گفت: ...
دیدن ادامه ››

اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی» که در تئاترشهر روی صحنه است، به پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی، پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم شد.

نمایش «نظامِ ابن عربی» به نویسندگی محسن رهنما با کارگردانی یاسمین ‌عباسی و تهیه‌کنندگی رضا ‌عباسی از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر روی صحنه است.

«نظامِ ابن عربی» در روزهای آغازین اجرای خود میزبان پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی شد و این گروه نمایشی، اجرای خود را به این پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم کردند.

پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی پس از تماشای این اثر نمایشی گفت: «این اثر را مونودرامی تک‌بازیگر دیدم که مسئله عشق ممنوع را به تصویر کشاند.»

عرفان رجایی به‌عنوان بازیگر و سارا واحدی در جایگاه پرفورمر، در این اثر نمایشی حضور دارند.

در خلاصه این نمایش آمده است: «جوانی آبادانی و دانشجوی حکمت و فلسفه، سال‌هاست که از عشق پری، دختری اصفهانی سرگردان جاده‌هاست. او تحت تاثیر عشق عارف حکیم محیی‌الدین ابن عربی به دختر دانشمند ایرانی اصفهانی به نام نظام، تصمیم می‌گیرد در آخرین سفرش به اصفهان تمام نامه‌ها و عکس‌های عاشقانه‌اش با پری را در صحن مسجد جامع اصفهان بساط کند و روایت‌گر داستانی عاشقانه باشد، اما...»

ایلیا ‌شیرازی (دستیار اول کارگردان)، نوید ‌شایان‌مهر (دستیار دوم کارگردان)، امید ‌محمدی (هماهنگی و برنامه‌ریزی)، ابوالفضل ‌فتحی (منشی صحنه)، علی ‌حیدری (طراح صحنه)، مرتضی ‌نجفی (طراح نور)، شقایق مهاجری (طراح لباس)، سارا میرزازاده اصل (طراح گریم)، مرتضی آکوچکیان (طراح گرافیک)، رضا خزاعی (آهنگ‌ساز)، یاسمین ‌عباسی (تنظیم‌کننده)، علی ‌حیدری (کاخن و آواز)، رها خلیلی (انتخاب قطعات فلامنکو و سولیست و گیتار)، اسماعیل ‌رضوی (مدیر تولید)، حمیدرضا شیرازی (سرمایه‌گذار)، فراز مقدم (نورپرداز، ویدئومپ و ساخت تیزر)، فاطمه ‌عرب، یزدان ‌موسی ‌خانی (عکس)، رسول سلیمیان، حجت جعفری و یعقوب احمدزاده (اجرای دکور)، نیلوفر حیدری (دستیار طراح صحنه)، حمیدرضا کوچکی و نیلوفر حیدری (مشاوران طراح صحنه) و علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی که کاری از گروه تئاتر ناگهان است، می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

خبر
درباره نمایش اسب قاتلین i
حضور آثار با کیفیت استانی در تهران تاثیرگذار است. | عکس حسن رونده پس از تماشای نمایش «اسب قاتلین» مطرح کرد:حضور آثار با کیفیت استانی در تهران تاثیرگذار است.
حسن رونده مدیر هماهنگی امور استان‌های اداره کل هنرهای نمایشی پس از تماشای نمایش «اسب قاتلین»، سیاست‌های وزیر و معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل هنرهای نمایشی؛ را مبنی بر حمایت ویژه از تئاتر استان‌ها اعلام کرد و بر این باور است که حضور آثار نمایشی با کیفیت استانی در پایتخت؛ به روند رو به رشد تئاتر کشور کمک می‌کند. نمایش «اسب قاتلین» به نویسندگی رضا گشتاسب و کارگردانی سیدمحمدهادی هاشم‌زاده، کاری از هنرمندان شیرازی است که از ۱۹ فروردین، ساعت ۱۹ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفته است. شب گذشته ۹ ...
دیدن ادامه ››

حسن رونده مدیر هماهنگی امور استان‌های اداره کل هنرهای نمایشی پس از تماشای نمایش «اسب قاتلین»، سیاست‌های وزیر و معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل هنرهای نمایشی؛ را مبنی بر حمایت ویژه از تئاتر استان‌ها اعلام کرد و بر این باور است که حضور آثار نمایشی با کیفیت استانی در پایتخت؛ به روند رو به رشد تئاتر کشور کمک می‌کند.

نمایش «اسب قاتلین» به نویسندگی رضا گشتاسب و کارگردانی سیدمحمدهادی هاشم‌زاده، کاری از هنرمندان شیرازی است که از ۱۹ فروردین، ساعت ۱۹ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفته است.

شب گذشته ۹ اردیبهشت؛ حسن رونده مدیر هماهنگی امور استان‌های اداره کل هنرهای نمایشی پس از تماشای این نمایش؛ با ابراز خرسندی از استقبال مخاطبان از این اثر گفت: برای ما بسیار افتخارآفرین است که آثار بسیار با کیفیتی مثل «اسب قاتلین» در استان‌ها تولید می‌شوند که قابلیت اجرا در همه ایران و حتی خارج از کشور را دارند و حضور آثار در پایتخت؛ به روند رو به رشد تئاتر کشور کمک می‌کند.

او ادامه داد: با توجه به برنامه‌ریزی و سیاست‌های وزیر و معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل هنرهای نمایشی؛ مبنی بر حمایت ویژه از تئاتر استان‌ها، همواره این موضوع برای ما از اولویت اجرایی بالایی برخوردار بوده و شاهد این ادعا هم در آغاز سال جدید؛ اجرای ۴ نمایش هنرمندان استان‌ها در تهران است. 

رونده افزود: نمایش‌های «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان و «آگنیتاژ» به کارگردانی حسین کارگر فروردین و اردیبهشت سال جاری در تهران اجرا شدند و هم‌اکنون علاوه بر «اسب قاتلین»، نمایش «سیاه عمراً بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی از همدان در سنگلج روی صحنه است و امسال بر آن شدیم تا با توجه ویژه‌تری؛ از حضور آثار نمایشی شهرستان‌ها در تهران بهره‌مند شویم.

او توضیح داد: سال ۴۰۱ با احیاء مجدد جشنواره تئاتر مناطق، شرایطی ایجاد شد که به یکی از درخواست‌های برحق هنرمندان استان‌ها پاسخ دهیم و این موضوع به تولید آثار فاخر و شناخت هنرمندان و اجرای در تهران منجر شد.

مدیر هماهنگی امور استان‌های اداره کل هنرهای نمایشی گفت: همچنین فضایی ایجادشده است که شورای حمایت هم بتواند در حد توان خود از این هنرمندان و تولیدات حمایت کند و امیدواریم آثار درخشان همه شهرستان‌ها هم در استان خودشان و هم تهران با قدرت روی صحنه بروند.

در نمایش «اسب قاتلین»، مریم شکری، امیر خواجه‌میرکی‌پور، فرزاد پریدار، امید رهبر، ایمان زارع، محمدحسین نعمتی، ندا محمدیان، محمدابراهیم جنتی، نازنین ترنگ، زهرا اکبری و علیرضا اصلاحی بازی می‌کنند و گروه فرم و بازی‌سازان این اثر، فرناز حیدری، نادیا نوذری، زهرا صادق‌پور، آیدا زارع، روژین رستمی، مبینا رضایی، تینا گندمکار، نعیم فرزام و ماهان حسن‌زاده هستند.

این نمایش تا ۲۱ اردیبهشت روی صحنه است و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت روزهای آینده این نمایش را با ۲۰ درصد تخفیف عمومی و ۳۰ درصد تخفیف دانشجویی از سایت تیوال تهیه کنند.

امیرمسعود فدائی، Amir Sharifi، Paria_brh، امیر مسعود، میثم محمدی و بهاره مکرم این را خواندند
امشب اسب قاتلین را تماشا کردم و لذت بردم. دستمریزاد به این تیم فوق العاده حرفه ای. همه چیز ، نور ، نمایشنامه ، بازی ها ، دکور و .... همه چیز نفس را در سینه حبس میکرد. بینظیر بودید. خسته نباشید
۴ روز پیش، دوشنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود | عکس در جدیدترین تجربه کارگردانی تئاتر؛حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
حسام منظور قصد دارد در سال جاری اقتباسی نمایشی از رمان «دراکولا» اثر برام استوکر را روی صحنه ببرد. حسام منظور بازیگر با سابقه تئاتر که پیش از این و در سال ۱۳۹۸ نمایش «الیزابت باتوری» را کارگردانی کرد که با استقبال قابل توجه مخاطبان و منتقدان تئاتر روی صحنه رفت، بعد از ۵ سال و در جدیدترین تجربه کارگردانی خود به سراغ رمان مطرح برام استوکر رفته است. منظور قصد دارد در سال جاری اقتباسی نمایشی از رمان «دراکولا» را که از شاخص‌ترین آثار کلاسیک ادبیات ژانر وحشت است، روی صحنه ببرد. تا کنون در سینما و تئاتر جهان اقتباس‌های مختلفی از رمان «دراکولا» ...
دیدن ادامه ››

حسام منظور قصد دارد در سال جاری اقتباسی نمایشی از رمان «دراکولا» اثر برام استوکر را روی صحنه ببرد.

حسام منظور بازیگر با سابقه تئاتر که پیش از این و در سال ۱۳۹۸ نمایش «الیزابت باتوری» را کارگردانی کرد که با استقبال قابل توجه مخاطبان و منتقدان تئاتر روی صحنه رفت، بعد از ۵ سال و در جدیدترین تجربه کارگردانی خود به سراغ رمان مطرح برام استوکر رفته است.

منظور قصد دارد در سال جاری اقتباسی نمایشی از رمان «دراکولا» را که از شاخص‌ترین آثار کلاسیک ادبیات ژانر وحشت است، روی صحنه ببرد.

تا کنون در سینما و تئاتر جهان اقتباس‌های مختلفی از رمان «دراکولا» شده است که از جمله مطرح‌ترین آن‌ها می‌توان به فیلم «دراکولا» به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا و بازیگری اولد من و آنتونی هاپکینز اشاره کرد.

حسام منظور در حال حاضر فیلم «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی را روی پرده سینماهای کشور دارد.

متعاقبا اخبار مربوط به عوامل، مکان و زمان اجرای عمومی این اثر نمایشی منتشر می‌شود.

خبر
درباره نمایش آلاء i
از پوستر بین‌الملل نمایش «آلاء» رونمایی شد | عکس همزمان با اجرای نمایش در تونس؛از پوستر بین‌الملل نمایش «آلاء» رونمایی شد
نمایش «آلاء» که  همزمان با اجرا در جشنواره مونودراما شهر نابل تونس، از پوستر بین‌الملل نمایش رونمایی کرد. به گزارش مشاور رسانه نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم‌تبار، همزمان با اجرا در جشنواره مونودراما شهر تونس از پوستر بین‌الملل نمایش به طراحی رامین رستمی رونمایی شد.  شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدا در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.   از دیگر عوامل نمایش «آلاء» می‌توان از: مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان، ...
دیدن ادامه ››

نمایش «آلاء» که  همزمان با اجرا در جشنواره مونودراما شهر نابل تونس، از پوستر بین‌الملل نمایش رونمایی کرد.

به گزارش مشاور رسانه نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم‌تبار، همزمان با اجرا در جشنواره مونودراما شهر تونس از پوستر بین‌الملل نمایش به طراحی رامین رستمی رونمایی شد. 

شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدا در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.  

از دیگر عوامل نمایش «آلاء» می‌توان از: مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان، طراح لباس: سمیه پسندیده خواه، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی، منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب نام‌ برد. 

در خلاصه نمایش آمده است: چیزی تا سحر نمانده، لحظه‌ی وداع گاه اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است. من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم. به دستانی که دوباره هم‌قسم خواهند شد و عشق، تبلور وجودیمان می‌شود.

نگاهی بر نمایش دفاع مقدسی «فریاد زیر آب» | عکس نگاهی بر نمایش دفاع مقدسی «فریاد زیر آب»
نمایش دفاع مقدسی«فریاد زیر آب» به نویسندگی و کارگردانی امیر امیرنیا در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شهرستان فریدونکنار به روی صحنه رفت.حمیدرضا گل‌محمدی تواندشتی، کارشناس تئاتر، دبیر کانون تئاتر سیاوشان جهاددانشگاهی واحد مازندران با بیان اینکه نمایش دفاع مقدسی «فریاد زیر آب» کاری متفاوت از گروه نمایشی تالیکاک شهرستان آمل به سرپرستی، نویسندگی و کارگردانی امیر امیرنیا، پنجم و ششم اردیبهشت‌ماه در سالن شهید حاج حسین بصیر شهرستان فریدونکنار به روی صحنه رفت، گفت: این نمایش به روایت گوشه‌ای از رشادت‌ها، ایثارگری و قصه ۱۷۵ تن از شهدای غواص مازندران در منطقه ...
دیدن ادامه ››

نمایش دفاع مقدسی«فریاد زیر آب» به نویسندگی و کارگردانی امیر امیرنیا در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شهرستان فریدونکنار به روی صحنه رفت.

حمیدرضا گل‌محمدی تواندشتی، کارشناس تئاتر، دبیر کانون تئاتر سیاوشان جهاددانشگاهی واحد مازندران با بیان اینکه نمایش دفاع مقدسی «فریاد زیر آب» کاری متفاوت از گروه نمایشی تالیکاک شهرستان آمل به سرپرستی، نویسندگی و کارگردانی امیر امیرنیا، پنجم و ششم اردیبهشت‌ماه در سالن شهید حاج حسین بصیر شهرستان فریدونکنار به روی صحنه رفت، گفت: این نمایش به روایت گوشه‌ای از رشادت‌ها، ایثارگری و قصه ۱۷۵ تن از شهدای غواص مازندران در منطقه عملیاتی اروندرود می‌پردازد.

وی با بیان اینکه  الیاس حقیقی، دستیاری کارگردانی این نمایش را عهده‌دار بود، افزود: غزاله شعبانی سرخنی به‌عنوان مدیر و منشی صحنه و محمد محمدی به‌عنوان آهنگساز از یاری‌گران این نمایش بودند. همچنین در این نمایش الیاس حقیقی، شقایق قائی‌پور، جمال خرمی، عباس بیژنی، امیرحسین بابازاده، حافظ حسینی، حسین اهنزی و سعید علیجانپور به ایفای نقش پرداختند.

دبیر کانون تئاتر جهاددانشگاهی واحد مازندران بیان کرد: متأسفانه در نوشتن و به رشته تحریر در آوردن و حمایت از نمایش‌نامه‌های دفاع مقدسی کوتاهی شده است و اندک نویسندگانی پیدا می‌شوند که به دفاع مقدس و واقعیت‌های موجود در این‌گونه از نمایش‌نامه‌ها بپردازند.

وی افزود: نمایش «فریاد زیر آب» به گوشه‌ای از درد دل دختر یکی از شهدای ایثارگر غواص در منطقه اروندرود می‌پردازد که در زمان به شهادت رسیدن پدرش، طفلی یک ماهه است. با نگرشی بر محتوای این نمایش می‌توان پی ‌برد که متأسفانه برخی از شهدا و خانواده آنها به فراموشی سپرده شده‌اند و هنوز روایت واقعی از شهدا و خانواده‌هایشان به نسل حاضر ارائه نشده است و یا اگر ارائه شده خیلی سطحی و کم‌اثر بوده است.

گل‌محمدی با اشاره به اینکه این نمایش با تمام قدرت به روشنگری نسل حاضر درباره نسل دفاع مقدس می‌پردازد، گفت: در طول اجرای نمایش فرزندان و خانواده‌های شهدای حاضر در سالن با دختر شهید غواص مفقودالجسدی که پس از گذشت ۲۰ سال پدرش را به خواب دیده بود، مواجه شدند. دختر شهید به همراه نامزدش در عالم بیداری با حضور در منطقه عملیاتی اروندرود براساس خوابی که دیده است به دنبال پدر شهیدش می‌گردد تا از او اجازه ازدواج خود را بگیرد. در‌واقع این نمایش حس هم‌ذات‌پنداری خانواده‌های شهدا به‌ویژه فرزندان دختر شهیدان غواص را در سالن نمایش به همراه داشت.

دبیر کانون تئاتر سیاوشان جهاد‌دانشگاهی مازندران اظهار کرد: نمایش «فریاد زیرآب» دغدغه نویسنده و کارگردان این نمایش است که خود از قشر خانواده‌های ایثارگر، جانباز و شهید به‌‌شمار می‌آید که در دو روایت حماسه‌آفرینی رزمندگان غواص دوران دفاع مقدس و دوران پس از دفاع مقدس از دریچه بازماندگان و خانواده شهدا به تصویر کشیده شده است.

گل‌محمدی با اشاره به تأثیرگذاری مطلوب این نمایش در مخاطبان با توجه به موضوع، ایفای نقش‌ها، طراحی لباس، چهره‌پرداری، موسیقی و نور ادامه داد: نویسنده و کارگردان این نمایش، به خوبی از عهده نوشتن و کارگردانی کار برآمده بود تا با مخاطبان خود روایت جنگ را از زاویه‌ای جدید به اشتراک بگذارد.

وی بیان کرد: نکته‌ای که می‌توان مطرح کرد این است که متأسفانه سالن‌های نمایش استان مازندران به دلیل عدم تجهیز و تعمیر سیستم‌های نوری و صدا و... از کیفیت لازم برخوردار نیستند و گروه‌های نمایشی استان جهت اجرای نمایش با مشکلات زیادی روبرو می‌شوند، که این مهم می‌تواند به کیفیت اجرایی نمایش‌ها لطمه وارد کند. امید است که مسئولان امور نمایشی کشور با توجه بیشتر به این‌گونه از نمایش‌های دفاع مقدسی با حمایت مادی و معنوی خود گامی مؤثر در پیشبرد آگاهی‌بخشی دوران دفاع مقدس به نسل حاضر داشته باشند

میثم محمدی، محمد فروزنده و بهاره مکرم این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بازی‌گران و عوامل بازی‌گران و عوامل "گنجشک‌ مفرغی" معرفی شدند‌.
گنجشک‌ مفرغی نام نمایشی به نویسندگی و کارگردانی شهرام‌ کرمی است که از ۲۵ اردیبهشت ماه در تماشاخانه‌ی ایران‌شهر به صحنه می‌رود. به گزارش روابط عمومی تماشاخانه‌ی ایران‌شهر؛ نمایش گنجشک‌ مفرغی به‌ کارگردانی شهرام کرمی با بازی اصغر همت، مجید رحمتی، یلدا عباسی، ایمان‌ سلگی از ۲۵ اردیبهشت ماه در سالن استاد سمندریان این تماشاخانه‌ به صحنه می‌رود. طراحان‌ و عوامل این نمایش عبارتند از: امیرحسین‌ شفیعی‌ تهیه کننده، سینا ییلاق‌ بیگی‌ طراح صحنه، مژگان عیوضی طراح لباس، بابک‌ کیوانی طراح صدا و آهنگساز، تینا ...
دیدن ادامه ››

گنجشک‌ مفرغی نام نمایشی به نویسندگی و کارگردانی شهرام‌ کرمی است که از ۲۵ اردیبهشت ماه در تماشاخانه‌ی ایران‌شهر به صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی تماشاخانه‌ی ایران‌شهر؛ نمایش گنجشک‌ مفرغی به‌ کارگردانی شهرام کرمی با بازی اصغر همت، مجید رحمتی، یلدا عباسی، ایمان‌ سلگی از ۲۵ اردیبهشت ماه در سالن استاد سمندریان این تماشاخانه‌ به صحنه می‌رود.

طراحان‌ و عوامل این نمایش عبارتند از: امیرحسین‌ شفیعی‌ تهیه کننده، سینا ییلاق‌ بیگی‌ طراح صحنه، مژگان عیوضی طراح لباس، بابک‌ کیوانی طراح صدا و آهنگساز، تینا بخشی طراح گریم، رضا خضرایی طراح نور، مازیار تهرانی طراح‌ پوستر‌ و بروشور، محمدحسن درباغی‌فرد دستیار‌ کارگردان و برنامه‌ریز، مصطفی قاهری طراح گرافیک‌ و ساخت تیزر، امیر قالیچی‌ تبلیغات مجازی، سیامک سقایی عکاس و نیلوفر رازمند منشی صحنه.

«نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به صحنه برگشت | عکس این‌بار در تئاتر هامون؛«نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به صحنه برگشت
نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به کارگردانی دلارام موسوی برای دور دوم اجرای خود در تئاتر هامون روی صحنه خواهد رفت. نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به نویسندگی دلارام موسوی و سروین کیانی با کارگردانی دلارام موسوی و تهیه‌کنندگی ژاله احمدی کبیر از اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه رفته بود که برای دور دوم اجرا از ۱۷ اردیبهشت در تئاتر هامون به صحنه خواهد رفت. سیما غلامی، محمدعلی براتی، علی حدادی، نیلوفر جبارزارع، علیرضا ولیپور، فرزانه سیری، محمد جهانشاهی بازیگران این اثر نمایشی هستند. «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» داستان زندگی ...
دیدن ادامه ››

نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به کارگردانی دلارام موسوی برای دور دوم اجرای خود در تئاتر هامون روی صحنه خواهد رفت.

نمایش «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» به نویسندگی دلارام موسوی و سروین کیانی با کارگردانی دلارام موسوی و تهیه‌کنندگی ژاله احمدی کبیر از اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه رفته بود که برای دور دوم اجرا از ۱۷ اردیبهشت در تئاتر هامون به صحنه خواهد رفت.

سیما غلامی، محمدعلی براتی، علی حدادی، نیلوفر جبارزارع، علیرضا ولیپور، فرزانه سیری، محمد جهانشاهی بازیگران این اثر نمایشی هستند.

«نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» داستان زندگی دو خانواده است که در اثر جنگ جهانی دوم به هم گره می‌خورد.

پیش‌فروش این اثر نمایشی و دیگر اطلاعات اجرایی به‌زودی اعلام خواهد شد.

میثم محمدی، محمد فروزنده، نوید عسکری فراهانی و بهاره مکرم این را خواندند
امیرمسعود فدائی، امیر مسعود و پویا فلاح این را دوست دارند
دم‌ آقای حجازی‌فر و همه هامونی‌ها گرم💙
۴ روز پیش، دوشنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
لیلا بلوکات به‌عنوان بازیگر در نمایش «خارشتر» به کارگردانی سیدعلی موسویان روی صحنه تئاتر خواهد رفت. | عکس لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آیدلیلا بلوکات به‌عنوان بازیگر در نمایش «خارشتر» به کارگردانی سیدعلی موسویان روی صحنه تئاتر خواهد رفت.
لیلا بلوکات بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران پس از سال‌ها دوری از بازی در تئاتر، با نمایش «خارشتر» روی صحنه می‌رود. این اثر نمایشی به نویسندگی هدی آهنگر و کارگردانی سیدعلی موسویان و تهیه‌کنندگی وحید کریمی به‌زودی میزبان علاقه‌مندان خواهد شد. از فعالیت‌های تئاتری لیلا بلوکات می‌توان به بازی در نمایش‌‌های «شکار مرغابی»، «رام کردن مرد سرکش»، «خرده جنایت‌های زن و شوهری»، «هفت عصر، هفتم پاییز»، «شیروانی داغ»، «ماسک»، «اولئانا»، «هوس ...
دیدن ادامه ››

لیلا بلوکات بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران پس از سال‌ها دوری از بازی در تئاتر، با نمایش «خارشتر» روی صحنه می‌رود.

این اثر نمایشی به نویسندگی هدی آهنگر و کارگردانی سیدعلی موسویان و تهیه‌کنندگی وحید کریمی به‌زودی میزبان علاقه‌مندان خواهد شد.

از فعالیت‌های تئاتری لیلا بلوکات می‌توان به بازی در نمایش‌‌های «شکار مرغابی»، «رام کردن مرد سرکش»، «خرده جنایت‌های زن و شوهری»، «هفت عصر، هفتم پاییز»، «شیروانی داغ»، «ماسک»، «اولئانا»، «هوس و هفت دقیقه»، «روز سیاوش» و… اشاره کرد.

در نمایش «خارشتر» علاوه بر لیلا بلوکات دیگر بازیگران مطرح تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران نیز حضور دارند که اسامی آن‌ها و دیگر اطلاعات اجرا به‌زودی اعلام می‌شود.

تمرینات این نمایش آغاز شده و در حال گذراندن مراحل آماده‌سازی است.

بلیت‌فروشی «آن‌ها دروغ می‌گویند» به نویسندگی و کارگردانی سهراب حسینی از ظهر امروز آغاز می‌شود. | عکس آغاز بلیت‌فروشی «آن‌ها دروغ می‌گویند» از ظهر امروزبلیت‌فروشی «آن‌ها دروغ می‌گویند» به نویسندگی و کارگردانی سهراب حسینی از ظهر امروز آغاز می‌شود.
به گزارش روابط عمومی، پیش‌فروش بلیت‌های نمایش «آن‌ها دروغ می‌گویند» به نویسندگی و کارگردانی سهراب حسینی از ساعت ۱۲ ظهر امروز ۹ اردیبهشت ماه در سایت تیوال آغاز می‌شود. هومن برق‌نورد، سارا رسول‌زاده و سهیل مستجابیان بازیگران این نمایش هستند. حسن مصطفوی تهیه‌کنندگی این اثر را بر عهده دارد و مریم نراقی مجری طرح پروژه است. طراحی گریم این پروژه بر عهده بهنام معیریان است و ارکستر موسیقی ۱۵ نفره به آهنگسازی بهزاد عبدی بازیگران را همراهی می‌کنند. «آن‌ها دروغ می‌گویند» روایت زن و مردی جوان است که پس از آشنایی با ...
دیدن ادامه ››

به گزارش روابط عمومی، پیش‌فروش بلیت‌های نمایش «آن‌ها دروغ می‌گویند» به نویسندگی و کارگردانی سهراب حسینی از ساعت ۱۲ ظهر امروز ۹ اردیبهشت ماه در سایت تیوال آغاز می‌شود.

هومن برق‌نورد، سارا رسول‌زاده و سهیل مستجابیان بازیگران این نمایش هستند.

حسن مصطفوی تهیه‌کنندگی این اثر را بر عهده دارد و مریم نراقی مجری طرح پروژه است.

طراحی گریم این پروژه بر عهده بهنام معیریان است و ارکستر موسیقی ۱۵ نفره به آهنگسازی بهزاد عبدی بازیگران را همراهی می‌کنند.

«آن‌ها دروغ می‌گویند» روایت زن و مردی جوان است که پس از آشنایی با هم دست به طراحی یک سرقت می‌زنند و در مسیر این کار فجایعی پیش می‌آید.

این نمایش از ۲۷ اردیبهشت در دو سانس ۱۸:۱۵ و ۲۰:۱۵ در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود.

اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان | عکس مدیرکل بنیاد شهید گلستان مطرح کرد؛اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان اعلام کرد، آثار هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در شهرهای مختلف استان به صحنه می‌روند. جمال اسدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و رییس ستاد اجرایی استانی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، درباره میزبانی استان از جشنواره گفت: یکی از پایه‌های مهم در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حوزه تئاتر ایثار است که هشتمین دوره جشنواره ملی تئاتر ایثار از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۸ اردیبهشت در استان گلستان برگزار می‌شود. همه موضوعات طرح‌شده در نمایش‌های این جشنواره، در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین تکریم شهدا ...
دیدن ادامه ››

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان اعلام کرد، آثار هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در شهرهای مختلف استان به صحنه می‌روند.

جمال اسدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و رییس ستاد اجرایی استانی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، درباره میزبانی استان از جشنواره گفت: یکی از پایه‌های مهم در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حوزه تئاتر ایثار است که هشتمین دوره جشنواره ملی تئاتر ایثار از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۸ اردیبهشت در استان گلستان برگزار می‌شود. همه موضوعات طرح‌شده در نمایش‌های این جشنواره، در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین تکریم شهدا و خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران است. 

وی یادآور شد: در هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار شاهد تلفیقی از حضور هنرمندان ایثارگر و غیر ایثارگر هستیم. در این دوره از جشنواره ۸ گروه نمایش صحنه‌ای و ۱۰ گروه نمایش خیابانی از سراسر کشور در استان گلستان حضور دارند.

اسدی تاکید کرد: برای نخستین‌بار، این دوره جشنواره علاوه بر میزبانی شهر گرگان، به صورت غیرمتمرکز در دیگر شهرستان‌های استان گلستان نیز برگزار و نمایش‌ها در آن شهرستان‌ها از جمله گنبد، رامیان و بندر گز نیز اجرا می‌شوند. این امر موجب بهره‌مندی و اثرگذاری فرهنگی بیشتر در دیگر نقاط استان می‌شود. ضمنا تدابیری اندیشیده شده که گروه‌های نمایشی در مساجد نیز اجرا داشته باشند. 

وی ادامه داد: در حوزه آموزش نیز در جدول اجرایی جشنواره کارگاه‌های آموزشی در سراسر استان برای علاقمندان برگزار خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید استان گلستان درباره همراهی سایر نهادهای استان در برگزاری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، گفت: با عنایت و همراهی استاندار محترم استان جناب آقای دکتر زنگانه، تمامی دستگاه‌های اجرایی و نظامی استان در جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر و بالا‌بردن کیفیت اجرایی جشنواره همراهی و همکاری دارند.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی، از ۲۵ الی ۲۸ اردیبهشت امسال در استان گلستان برگزار می‌شود.

میثم محمدی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش توقف اتانازی i
پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد | عکس پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
محمدرضا عطایی‌فر کارگردان نمایش به همراه حسین کشفی‌اصل و آناهید ادبی بازیگران کمدی-درام «توقف اتانازی» روز گذشته مهمان برنامه رادیویی تئاترشهر شبکه رادیویی نمایش بودند. نمایش کمدی-درام «توقف اتانازی» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا عطایی‌فر، از ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲۰ در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است. محمدرضا عطایی‌فر کارگردان نمایش به همراه حسین کشفی‌اصل و آناهید ادبی بازیگران کمدی-درام «توقف اتانازی» عصر روز گذشته (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) از سالن انتظار تالار اصلی مجموعه تئاترشهر مهمان برنامه رادیویی «تئاترشهر» ...
دیدن ادامه ››

محمدرضا عطایی‌فر کارگردان نمایش به همراه حسین کشفی‌اصل و آناهید ادبی بازیگران کمدی-درام «توقف اتانازی» روز گذشته مهمان برنامه رادیویی تئاترشهر شبکه رادیویی نمایش بودند.

نمایش کمدی-درام «توقف اتانازی» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا عطایی‌فر، از ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲۰ در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است.

محمدرضا عطایی‌فر کارگردان نمایش به همراه حسین کشفی‌اصل و آناهید ادبی بازیگران کمدی-درام «توقف اتانازی» عصر روز گذشته (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) از سالن انتظار تالار اصلی مجموعه تئاترشهر مهمان برنامه رادیویی «تئاترشهر» شبکه رادیویی نمایش بودند.

این هنرمندان در تازه‌ترین برنامه رادیویی «تئاترشهر» ضمن معرفی بیشتر نمایش کمدی-درام «توقف اتانازی» به پرسش‌های مخاطبان و مجری برنامه درباره دیگر جزییات این تئاتر پاسخ دادند.

یعقوب ‌صباحی، حسین ‌کشفی‌اصل، علی خازنی، سامان ‌تیرانداز، آناهید ‌ادبی، علی حیدری، محمد ‌مغانی، محمدرضا معصومی، سارا ‌واحدنوعی، سهراب ‌گلدره، علیرضا ‌عرب، فاطمه ساکتی، پیام شیخ نوازجاهد و امیرحسین ‌امیری، بازیگرانی هستند که در این نمایش حضور دارند.

«توقف اتانازی»، یک کمدی-درام است که زندگی پنج نفر با مرگ را در صحنه تئاتر به تصویر می‌کشد.

برنامه رادیویی «تئاترشهر» به تهیه‌کنندگی و سردبیری علی بهرامی روزهای پنجشنبه هر هفته به صورت زنده و مستقیم از ساعت ۱۷ تا ۱۸ بعداز ظهر از سالن انتظار تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر راهی آنتن شبکه رادیویی نمایش می‌شود.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌‌توانند به سایت تیوال و مراجعه کنند.

عکاس: فرشاد فیضی

میثم محمدی و محمد فروزنده این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آغاز پیش‌فروش بلیت اجراهای خرداد «امشب به صرف بورش و خون» | عکس با پایان بلیت‌های اجراهای اردیبهشت انجام شد؛آغاز پیش‌فروش بلیت اجراهای خرداد «امشب به صرف بورش و خون»
پیش‌فروش بلیت اجراهای ماه خرداد نمایش «امشب به صرف بورش و خون» به کارگردانی صابر ابر آغاز شد. به گزارش مشاور رسانه‌ای نمایش، نمایش «امشب به صرف بورش و خون» نوشته مهدی یزدانی‌خرم و کارگردانی صابر ابر از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ در بلک‌باکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب روی صحنه رفته است. صابر ابر این مونولوگ را که بر اساس رمان «نازنین» فئودور داستایوفسکی و ترجمه یلدا بیدختی شکل گرفته است، در کنار فاطمه نقوی به صحنه می‌برد. دیگر عوامل نمایش «امشب به صرف بورش و خون» عبارتند از: مجری طرح: امیرسپهر تقی‌لو، طراح صحنه: صابر ...
دیدن ادامه ››

پیش‌فروش بلیت اجراهای ماه خرداد نمایش «امشب به صرف بورش و خون» به کارگردانی صابر ابر آغاز شد.

به گزارش مشاور رسانه‌ای نمایش، نمایش «امشب به صرف بورش و خون» نوشته مهدی یزدانی‌خرم و کارگردانی صابر ابر از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ در بلک‌باکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب روی صحنه رفته است.

صابر ابر این مونولوگ را که بر اساس رمان «نازنین» فئودور داستایوفسکی و ترجمه یلدا بیدختی شکل گرفته است، در کنار فاطمه نقوی به صحنه می‌برد.

دیگر عوامل نمایش «امشب به صرف بورش و خون» عبارتند از: مجری طرح: امیرسپهر تقی‌لو، طراح صحنه: صابر ابر، طراح لباس: ندا نصر، طراح گرافیک: فرهاد فزونی، طراح نور: نیلوفر نقیب ساداتی، محمدرضا رحمتی، طراح گریم: لعیا خرامان، طراح صدا: عرشیا باقری، مشاور رسانه‌‎ای: فریبرز دارایی، تبلیغات: استودیو این/جا، تبلیغات مجازی: آریان امیرخان (قیلم نیوز)، دستیار کارگردان: جواد باقری، گروه کارگردانی: الهام میرشفیعی، نیما سکوت، دستیار تهیه و تولید: محمدامین ساکی.

دانشجویان رشته‌های مختلف می‌توانند در «یکشنبه‌های دانشجویی» با تخفیف به تماشای این اثر نمایشی بنشینند.

با پایان بلیت اجراهای ماه اردیبهشت «امشب به صرف بورش و خون»، پیش‌فروش بلیت ۲۰ اجرای این نمایش در ماه خرداد، از طریق سایت تیوال آغاز شد.

 

 

Paria_brh، Amir Sharifi و میثم محمدی این را خواندند
بهاره مکرم این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش «هواخوری» به نویسندگی و کارگردانی صحرا فتحی، خرداد ۱۴۰۳ در تهران روی صحنه خواهد رفت. | عکس صحرا فتحی، «هواخوری» را به صحنه می‌آوردنمایش «هواخوری» به نویسندگی و کارگردانی صحرا فتحی، خرداد ۱۴۰۳ در تهران روی صحنه خواهد رفت.
صحرا فتحی، نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر، پس از ۵ سال دوری از صحنه، نمایش «هواخوری»، جدیدترین نمایشنامه خود را به صحنه خواهد آورد.  «هواخوری»، خرداد ۱۴۰۳ در یکی از سالن‌های نمایشی تهران روی صحنه خواهد رفت. این اثر نمایشی هم‌اکنون پس از دریافت مجوز، روزهای تمرین را پشت سرمی‌گذارد.  صحرا فتحی، نویسندگی، کارگردانی، بازیگری و تهیه‌کنندگی نمایش‌های «مار بازی»، «پونز»، «شبکاری»، «تئاتر بد»، «آوازه خوان طاس»، «ولپن»، «دکلره»، «سرگرم خودت بودی»، ...
دیدن ادامه ››

صحرا فتحی، نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر، پس از ۵ سال دوری از صحنه، نمایش «هواخوری»، جدیدترین نمایشنامه خود را به صحنه خواهد آورد. 

«هواخوری»، خرداد ۱۴۰۳ در یکی از سالن‌های نمایشی تهران روی صحنه خواهد رفت. این اثر نمایشی هم‌اکنون پس از دریافت مجوز، روزهای تمرین را پشت سرمی‌گذارد. 

صحرا فتحی، نویسندگی، کارگردانی، بازیگری و تهیه‌کنندگی نمایش‌های «مار بازی»، «پونز»، «شبکاری»، «تئاتر بد»، «آوازه خوان طاس»، «ولپن»، «دکلره»، «سرگرم خودت بودی»، «آتن، مسکو»، «خانه زاد» و... همچنین فیلم‌های کوتاه «زنی که شاعر بود»، «به دریا خوش آمدی» و «بلعیده شده» و نگارش چند فیلمنامه بلند را در کارنامه هنری خود دارد. 

این بازیگر و کارگردان با نمایش‌های «دکلره» و «شبکاری» هم در شهرهای مختلف کانادا نیز به اجرا پرداخته است.

صحرا فتحی جایزه بهترین فیلم خارجی در نهمین دوره جشنواره فیلم زنان کالیفرنیا آمریکا با فیلم «زنی که شاعر بود» را دریافت کرده است همچنین در هفتاد و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن حضور داشته و از ده جشنواره مطرح بین‌المللی جایزه بهترین بازیگر و کارگردانی را دریافت کرده است.

اطلاعات تکمیلی نمایش «هواخوری» به‌زودی منتشر خواهد شد.