در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نخستین جشنواره خوشه پروین
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:27:53
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
وضعیت صندلی‌های سالن افتضاح بود
امیرمسعود فدائی، محمد فروزنده و سپهر این را خواندند
مریم علیپور این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عالی بود حتما ببینید
محمد فروزنده این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دوشنبه هفدهم دیماه در کنار دوستان عزیزم به تماشای این نمایش نشستم . . .
اولین نکته قابل توجه برای من اسم و هدف این جشنواره بود ، خوشه پروین . . .
نمایش هایی با محوریت زن و معرفی کارگردان های زن جوان به جامعه تئاتر که برام خیلی جذاب بود . . .
اگرچه معتقد به فضای باز و آزاد برای ساخت نمایش ها ، فراتر از تفکیک جنسیت هستم اما هر جایی که احترام به مقام زن مخصوصاً در جامعه بسته ما رو نشون بده برام بسیار قابل احترام خواهد بود .
در مورد نمایش بخوام نظرم رو بیان کنم ، طراحی صحنه خوب و در راستای متن بود و از المان های خوبی برای انتقال مفاهیم استفاده شده بود .
زمان نمایش بسیار مناسب بود و به نظرم اگر بیشتر بود خسته کننده می شد . . .
متن نمایش با اینکه بسیار دغدغه مند بود اما نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و به طور کلی متن متوسطی به ... دیدن ادامه ›› حساب می آمد .
اجرا بسیار خوب و فراتر از متن بود ، بازی و کارگردانی خانوم پناه رو دوست داشتم و بسیار مشتاق هستم که کارهای بیشتری از ایشون ببینم . . .
خسته نباشید میگم به عوامل نمایش شاید کمی نگاه کنم 🌻
دیشب به تماشای این نمایش نشستیم.
نمایش حول محور سفر درونی یک "زن" می‌چرخه و در این مسیر، مخاطب رو با چالش‌هایی که این زن از درون داره، مواجه می‌کنه.
اجرا از متن خیلی جلوتر بود در این کار. متن گاهی اوقات، زیادی رو بود و مفاهیم رو به شکل دلنوشته‌هایی با تم صدای درون بیان می‌کرد و جاهایی هم در معرض شعارزدگی بود. بازی مونولوگ خانم بقایی اما پیشروتر بود. بازی بدن و ری‌اکشن‌ها درست و به‌اندازه و متناسب با فضای کار بود.
طراحی صحنه و لباس خیلی دقیق انجام شده بود. از اکسسوارهای صحنه به خوبی و درستی کارکرد گرفته شده بود. ترکیب رنگ‌های سیاه و سفید و قرمز در صحنه، لباس و گریم، ترکیبی معنادار و در خدمت کار بود.
به صورت کلی کاری با رویکرد زنانه رو شاهد بودیم که در این نوع خودش خوب بود و اجرا هم نسبتا موفق بود تا نواقص متن رو رفع کنه. خیلی ممنونم از پناه عزیز و تمامی عوامل.
سپاسگزارم آقای چیانی 🙏
ممنون از حسن توجهتون ❤️
۹ ساعت پیش
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پناه جان❤️واقعا توانمندی و اجرات همیشه حس خوبی بمن منتقل کرده.علاقه ت به تئاتر،زیباست و تلاشت ستودنیه❤️واقعا دیروز اجرات رو دوست داشتم و شاید جاهایی با متن مشکل داشتم،اما تو باعث شدی چیزی بد پیش نره🙏به امید دیدن کارهای بیشتری ازت💚
تبریک میگم به خانم بقایی
در اجرا واقعا بی نقص بودن
کمی صدا هماهنگ نبود که اونم کاملا منطقی بود به خاطر شرایط جشنواره و تمرین کم میتونست باشه
به امید موفقیت های بیشتر 🌹
کار رو دیدم و لذت بردم.
این دومین کار کارگردان محترم غزال بانو کنعان پناه بود که دیدم.
جنس کارهای ایشون تلخ وبالنده است و یادآور (تلنگر و نقد)تلخ از جنس قهوه.
بیدار می‌کند و هوشیار.
کار جنسی از جنس زنان استوار و مستقل و آزاده است.
👌👌👌👌👌
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خسته نباشید عرض میکنم خدمت همه عزیزان
امیدوارم در تمام مراحل کارهای هنریتون موفق باشید🙏🌹
علی روان بُد (aliravanbod)
درباره پرفورمنس موسیقی تا ثریا i
این پرفورمنس با همکارى کوارتت چاهار اجرا خواهد شد و شما را غافلگیر خواهد کرد 😉
مهرناز خلیلی و مریم علیپور این را دوست دارند
Hamid Reza Zarei و شاهین محمدی این را می‌آیند
سلام. چرا فقط یک اجرا دارید؟
۴ روز پیش، شنبه
فریبا
سلام. چرا فقط یک اجرا دارید؟
این اجرا فعلا در قالب جشنواره هست و امیدواریم در آینده ای نه چندان دور به اجرای عموم برسه
۴ روز پیش، شنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امیرحسین سرمنگانی (هالین) (amirhsmy)
درباره پرفورمنس موسیقی تا ثریا i
خرید بلیت مثل این که مشکل داره.
مشکل برطرف شد، بلیط فروشى باز شد
۶ روز پیش، پنجشنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
زیر خاکستر؛ ناگفته های «زنان بی نام» در بستر جنگ

رها حاجی‌زینل
کارگردان تئاتر

روزنامه ایران/چهارشنبه 12 دی

زیر خاکستر ادامه‌ای بر نمایش‌های گروه تئاتر سه‌گانه است که همواره با محوریت قرار دادن زنان سعی کرده، نگاهی انسانی و اجتماعی به این مقوله ... دیدن ادامه ›› بخصوص در بستر جنگ داشته باشد. پیشتر با آثاری همچون آشویتس زنان و هولودومور؛ تأثیر زنان در جنگ‌های جهانی اول و دوم را با مخاطبان عرصه نمایش به اشتراک گذاشتیم و حالا زیر خاکستر، روایتی از چهار زن آزاده دوران جنگ ایران و عراق است، زنانی که همواره و به صورت مرسوم پشت جبهه‌های جنگ دیده شده‌اند.

این نمایش نشان می‌دهد که زنان در طول دوران دفاع مقدس تأثیری بیشتر از پرستار و نیروهای امدادی پشت جبهه‌ها داشته‌اند. در طول تاریخ و با گذشت سال‌ها از دوران جنگ، همچنان زنان صرفاً در مقام افرادی به نمایش گذاشته شده‌اند که تأثیر حمایتی از رزمندگان داشته‌اند و کمتر به تأثیر مستقیم آنها در این فاجعه انسانی اشاره شده است.

زیر خاکستر روایتی از چهار آزاده دوران جنگ است؛ آنها که اولین زنان اسیر جنگ هستند، داستانی ناگفته و تازه از حضور خود در جبهه‌ها را روایت می‌کنند، داستانی که گاه تلخ اما واقعی است، زنانی که عاشقانه در کنار مردان از خاک کشور دفاع کرده و خلاف تصور رایج اتفاقاً در قلب اتفاقات هستند. در مقام کارگردان این اثر سعی کرد‌ه‌ام روایت را بدون هیچ اغراق و سویه‌گیری به صورت مستند در اختیار مخاطب قرار دهم، تجربه‌های پیشین من در آثاری با مضمون جنگ‌های جهانی باعث شده تا بتوانم این بار رنج و تلاش زنان کشورم را به نمایش بگذارم، رنجی که صرفاً به روزهای جنگ یا اسارت ختم نشده و هنوز هم روی دوش بانوان این سرزمین است.

زیر خاکستر سعی دارد تا چهره واقعی از زنان در تاریخ ایران به نمایش بگذارد؛ روایتی که وامدار اتفاقات حقیقی جنگ بوده و به نوعی داستانی تازه در این تاریخ‌نگاری به شمار می‌آید. در مقام کارگردان این نمایش سعی دارم تا نسل جدید را با دردهای زنانه در طول جنگ آشنا کنم. این نمایش و تمامی گروه که اکثریت آنان را زنان تشکیل می‌دهند، تلاش دارد تا زنان در دوران جنگ را از حاشیه به متن آورده و از تأثیر آنها در رویداد آشنایی‌زدایی نماید.

در پایان تأکید می‌کنم که دوری از شعارزدگی مهم‌ترین رویکرد زیر خاکستر است. سعی دارم با روی صحنه بردن این نمایش، همدلی تازه‌ای بین نسل‌های مختلف زنان ایجاد کنم، زنانی که شاید از لحاظ دیدگاه و اعتقادات در سویه‌های مختلفی در جامعه قرار گرفته‌اند اما همواره در سخت‌ترین شرایط کنار یکدیگر بوده و اتفاقاً تاریخ‌سازان بزرگی در کارنامه تاریخی کشور ایران هستند. زیر خاکستر با همکاری گروهی همدل در روزهای نوزدهم و بیستم دی ماه در خانه نمایش دا و در قالب جشنواره خوشه پروین روی صحنه خواهد رفت، اما این تازه شروع کار برای نمایش است.