در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال Sohi Shirazi | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:07:14
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
قبل از دیدن فیلم، تصورش هم برام سخت بود که کارگردانی بتونه تو سال ۲۰۲۰ فیلم وسترن-درام ارزشمند بسازه. اما گرین گرس تونست.
مفهوم انسانیت و مبارزه برای آزادی به زبان سینما و به خوبی تو فیلم اخبار جهان نشون داده شد.
اندکی مفاهیم سیاسی تو فیلم گنجانده شده، ولی خیلی گل‌درشت و زننده نبود.
کلا مفاهیم به نرمی و به زبان سینما انتقال داده شدند.

برای خوندن نقد کامل این فیلم دیدنی، میتونی به لینک زیر برید... ...??⭐
https://sohishirazi.ir/news-of-the-world-movie-review/
رویا قربانی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
داستان فقر همه‌گیر، زوال اخلاق و آغاز حقارت و خفت به شکل بی‌نظیری در فیلم دزدان دوچرخه به تصویر کشیده شده. واقعا فیلم معنادار و جذابی بود برام و تماشای یک‌بارش رو به همه توصیه می‌کنم.

بعضی‌ها به اشتباه اسم این فیلم رو «دزد دوچرخه» گفتند. در حالی که نام درست فیلم «دزدان دوچرخه» هست. چون دو دزد تو فیلم وجود داره؛ یکی تو ابتدا و دیگری تو انتهای فیلم. برای خوندن نقد کامل این فیلم و شنیدن موزیک اون می‌تونید به لینک زیر برید ...???️⭐

https://sohishirazi.ir/bicycle-thieves-review/
mohsen miladi این را دوست دارد
این فیلم شاهکاره نگاه کن به سکانس ایی که مردم داخل کلیسا با خداوند راز و نیاز میکننن و همزمان مردی در حال فرار است و به دنبال دوچرخه است که دزد را پیدا کند ، سکانسی بی نظیر و تکان دهنده آنها با خدا راز و نیاز میکنن و این مرد دغدغه شکم دارد و درمان درد این فرد همان خدای واقعی است .
دوستان پیشنهاد میکنم حتما فیلم دو زن از ویتوریا دسیکا با دووبله فارسی رو ببینید بسیار تکان دهنده و شاهکاره فیلمی ضد جنگ ضد خشونت ضد فاشیسم ضد خرافات
۱۵ فروردین ۱۴۰۰
mohsen miladi
این فیلم شاهکاره نگاه کن به سکانس ایی که مردم داخل کلیسا با خداوند راز و نیاز میکننن و همزمان مردی در حال فرار است و به دنبال دوچرخه است که دزد را پیدا کند ، سکانسی بی نظیر و تکان دهنده آنها ...
ممنونم از پیشنهاد خوبت محسن جان

سکانسی که تعریف کردی، جزو تاثیرگذارترین سکانس‌های دزدان دوچرخه هست.
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سریال متفاوت و جذابی بود برام. کشش خوبی در تمام قسمت‌هاش بود و فکر می‌کنم این سریال، اثری بر ذهن و برخورد ایرانی‌ها در کوتاه‌مدت داشته باشه.
به خاطر همین از هومن سیدی باهوش ممنونم.

و اما سریال ادامه‌دار خواهد بود. مواد دست شمس‌آبادی می‌رسه و سلطه و قدرت برای اونه.
احتمال داره که هم رامین و هم نوری زنده باشند. رامین ممکنه با فداکاری فرانک زنده بمونه و نوری از روی هوش بالاش، خودش رو به مردن زده باشه.
آباد هم قطب دیگه‌ی ماجرا میشه. گیاه دستش هست و با صبر و پشتکار می‌تونه اون رو پرورش بده.
فرانک هم میتونه اسباب و وسیله برای شمس‌آبادی یا آباد باشه.

دست هومن سیدی برای ادامه‌ی تولید این سریال به شکل جذاب خیلی بازه. البته منوط به اینکه صابر و نوید همچنان باشند.
چون برای کاربر ایرانی، قورباغه بدون این دو جذابیت چندان بالایی نداره.

حسین مجتهدی این را خواند
امیدوارم ادامه پیدا نکنه چون دیگه باید برای شمردن تعداد باگ ها و سوراخ های فیلمنامه ماشین حساب دستمون بگیریم
من فکر میکنم ایشون اگر به اندازه لازم باهوش بود چنین طرح خامی رو به مرحله اجرا نمی رسوند و این فیلمنانه قطعا نیاز به بازنویسی چندباره داشت.



۱۱ فروردین ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ارتش سایه ها همان ارتش مقاومت فرانسه است. فیلمی دیدنی و تاثیرگذار برای تمام زمان‌ها
برای خوندن نقد این فیلم تراژیک اما زییا، به لینک زیر بروید......???️⭐

https://sohishirazi.ir/army-of-shadows-1969-movie-review/
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Sohi (sohi.leo92)
درباره نمایش برداشتن i
نه حرف جدید، نه فرم جدید و نه خلاقیتی در کار بود.
نمایش سراسر کسل‌کننده و حوصله‌سر بر و عاری از حتی یک قسمت زیبا بود.

تأسف می‌خورم بابت تبلیغات فریبنده‌ی که برای این نمایش به راه انداختند، مثل عکس‌های خارج از سالن، بروشور و تبلیغات آنلاین. اما نفس کار، ذره‌ای کشش و جذابیت و گیرایی نداشت.


باهاتون موافقم
اجرایی کسل کننده .
و ریتمی بکنواخت و خواب آور اونم ساعت ۹ شب
تاتر باید حرکات فیزیکی درست، تصویر درست فریم به فریم و...... یک قاب کامل به بیننده ارائه بده .
کارگردانان عزیز دارن کم لطف میشن. دیگه زحمتی برای گریم و لباس و دکور به خودشون نمیدن و در عوض قیمتهای خوب و بالایی برای نمایشهاشون انتخاب میکنن.
۱۴ شهریور ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Sohi (sohi.leo92)
درباره نمایش لانچر ۵ i
مردها موجودات عصبانی و ضعیفی هستند که بدون زن‌ها ویران می‌شوند.
به زعم من این دیالوگ ها و جمله واره های اینچنینى خیلی مخرب ه...
واقعا اصلا خوشایند نیست...این نگرش تفکیکی تنها نتیجه ش دوقطبی شدن جامعه ست و لأغیر...
۰۱ شهریور ۱۳۹۸
بعد از رضا بولو، حق با ارنست لوبیچ و حافظ شیرازی است :)
۰۲ شهریور ۱۳۹۸
سرکار خانوم رستمی، أبدا همچین چیزی نیست....
مشکل وقتی رخ میده که هر سخن و کلامی به مثابه حکم بیان میشه.... یعنی حکمی که گویا با ادله و نتیجه ی ناگزیر از اون صادر شده...
۰۵ شهریور ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Sohi (sohi.leo92)
درباره نمایش لانچر ۵ i
به نظرم لانچر ۵، مظهر یک نمایش با موضوع ساده اما با جذابیت بالاست که هنر کارگردان و خلاقیت بازیگران را نشان می‌دهد.
بعد از تماشای این تئاتر وقتی که از سالن خارج می‌شدم به دوستم گفتم که واقعا لانچر ۵ دیدگاه من رو نسبت به نمایش‌های با کارگردان و بازیگران کم‌شناس تغییر داد.
دو ساعت و نیم اجرایی رو تماشا کردم که هرگز متوجه گذر زمان یا حتی دچار کم حوصلگی نشدم.
از دو عزیز آقایان صرامی و سعیدی کمال تشکر رو دارم که علاوه بر سرگرم نگه داشتن و به فکر فرو بردن مردم، حال‌مون رو خوب کردند. هم خنداندند و هم نَفَس‌ها رو در سینه حبس کردند.
جذاب‌ترین قسمت این نمایش، بی برو و برگرد، داستان به ظاهر واقعی‌ش بود. گواه این حرفم، موفقیت این تئاتر با وجود بازیگران ناشناخته‌اش است.
بعد از فهم اولیه از کلیت داستان، تمام دغدغه و کنجکاویم این بود که بالاخره قاضی صالح چه کسی را به عنوان متهم این پرونده معرفی می‌کند. ناگفته نماند که داستان واقعی نیست و کاملا ساخته‌ی ذهن بشر است. اما کارگردان تمام تلاشش را کرد تا به مخاطب القا کند که نمایش رئال و مستند است.
از دو بعد اجتماعی و سیاسی، به نظرم، کارگردان می‌توانست بیشتر به موضوعات دیگری مثل مشکلات پیش آمده از قانون قسامه و سطح فرهنگ و درک پایین خانواده‌ها بپردازد.
این نمایش، به نظرم، بیشتر یه نوع روایت به سبک رئال بوده تا نمایشی انتقادی به وضعیت اجتماع و معیشت. در واقع مرز بین روایت و نمایش انتقادی و گیرا، همین پرداختن به دغدغه‌های مهم مردم هست.
روی هم رفته، باید فالش خوانی را یک جسارت، خلاقیت و موفقیت در کارنامه‌ی هادی احمدی به حساب آورد و به احترامش باید کلاه از سر برداشت.

در تعجبم از افرادی که ادعای منتقد بودن و فهم بالا از نمایش و هنر دارند و این موضوع ساده رو متوجه نشدند که اگر بازی هر دو بازیگر این نمایش بی‌روح، سرد، خالی از احساس و شور بود، تنها و تنها به دلیل خواست و هدف کارگردان بوده است.
یعنی جناب جلال تهرانی با این مقصود، خواسته تا رابطه‌ی از دست رفته و بدون حرارت رو به مخاطب نشان دهد.
نکته‌ی بسیار زیبای دیگر در این نمایش که از نظر خیلی‌ها مغفول مانده، سمبل‌ها و نشانه‌هاست. در جایی از نمایش، دقیقا نیمی از سایه‌ی مرد بر نیمی از صورت زن می‌افتد که مفاهیم بسیاری با خودش به دنبال دارد. یا در جایی دیگر، مدفون شدن سمبلیک زن در زیر چند میز و ....

روی هم رفته، نمایش کوتاه و دارای بار و مفهوم بوده که نقش کارگردانی درست و حسابی، کاملا مشهود است.
درود
١- برخی از جمله بنده به این موضوع اشاره کرده ایم با بیان فاصله گذاری در بازی ها مبتنی بر تعقل و تفکر بر بار تراژیک قصه و کمرنگ کردن مضنون عشق و فضای دراماتیک نمایش.
٢- موارد تأویلی و تفسیری در هیأت نقد کارگاهی بر نمی تابد (مواردی که شما بیان می کنید) چه بسا مفهوم میز یا صندلی و یا نوع میزانسن خوابیده شخصیت زن و مواردی از این دست که هر یک نشانه هایست که هر ذهنی تفسیری را بر خود ایجاد می کند.
٣- متهم کردن افراد به ندیدن یا درک نکردن موضوعی که کارگردان در بازنویسی متن اینگونه کرده و یا چه و چه هم فرامینی نیست که بتوان در ... دیدن ادامه ›› این مجال از همه یکسو انتظار داشت ، برخی جنبه حتا ضعیف شده هسته درام برایشان جلوه گر است و برخی دیگر وجه تعمدی فاصله گذاری های متنی برای دریافت جنبه بار تراژیک و اخلاقی و مفهومی نمایش را در ذهن خود پردازش می کنند و شاید برخی هم صرفاً تأویلهای بر کاشتهای صحنه حاصل از میزانسنها و یا طراحی صحنه برایشان پررنگ تر باشد و یا فردی هم نگاه متمی و کلی نگر داشته باشد لذا در برداشت ، مخاطب آزاد است و آن قِسم را که بخواهد بر می دارد...
با احترام
۳۱ مرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
sohi shirazi (sohi.leo92)
درباره نمایش وانیک i

علی اوجی و بهاره رهنما وزنه‌هایی هستند که همچنان می‌توانند افراد را به تئاتر و نمایش مشتاق نگه دارند. به خصوص خانم رهنما که علاقمندان زن متعصب و عجیبی به خود پیدا کرده است. بگذریم… نمایش با موزیک و حرکات رقص‌گونه‌ی علی اوجی مدیر کارخانه‌ی آبجوسازی در مقابل عکس مرلین مونرو شروع می‌شود و این خود نوید یک نمایش جذاب و طنزگونه را می‌دهد. بازیگر نقش اصلی نه رهنما و نه اوجی، ‌بلکه دانیال خیری‌خواه است. نمایش در دو پرده و دکور مجزا اجرا می‌شود که ارتباط دادن این دو کاری شاید محال برای بیننده باشد. خانم بهار محمودزاده به عنوان کارگردان قصد دارد در وانیک مشکلات کاری و روابط دوستانه‌ی یک شخصیت انتلکت و هنری را نمایش دهد. اما هیچ نرمی در پیوند این دو مشکل شخصیت اول نمایش وجود ندارد. طوری که باید پس از تماشای پرده‌ی نخست، آن را فراموش کرد و سپس به سراغ دیدن پرده‌ی دوم رفت. در پرده‌ی نخست، علی اوجی به تنهایی، سنگینی مسئولیت جذب مخاطب را به دوش می‌کشد، با بازی‌ تماشایی و مفهوم انتقادی اجرایش. اما در پرده‌ی دوم، اغراق و بیش از حد پرداختن به یک موضوع ساده، بیننده را اندکی بی‌تاب و کم‌حوصله می‌کند. مثل این می‌ماند که کسی داستانی با فهم ساده برای‌تان تعریف کند و دوباره و سه باره و چند باره بخواهد همان مفهوم را با زبان و آرایشی متفاوت به زبان بیاورد. طبیعتا شنیدن این داستان از حوصله‌ی هر فردی خارج خواهد بود.
به نظرم کارگردان می‌توانست به ادامه‌ی مشکلات کاری وانیک و ارتباط‌ش با جامعه که جذاب هم به نظر می‌رسید بپردازد و در حین آن گریزی به مشکلات روابط دوستانه‌ی وانیک می‌زد. به هر حال چیزی که در انتهای نمایش برداشت می‌شود، دو پرده‌ از دو مشکل یک فرد روشنفکر است که نه گره‌‌ی محکمی به هم خورده است و نه در پایان جمع‌بندی درست و کاملی از کل داستان صورت گرفته است.

نکته۱: نمایش اول با نیم ساعت تاخیر شروع شد که هرگز قابل پذیرش نیست.
نکته۲: خانم ... دیدن ادامه ›› گوهر خیراندیش مهمان این نمایش بودند که همواره حال خوب به مردم هدیه می‌‌دهند.
نکته۳: دست کم ۶ نفر در حین نمایش از سالن خارج شدند که این خود یک کد برای کارگردان نمایش است که بدون شک باید روی این اجرا، بازنگری اساسی کند. در غیر این صورت «وانیک» نمایشی قابل توصیه به دیگران نخواهد بود.
ممنونم از اینکه زمان گذاشتین ،فکر میکنم اشتباه تایپی شده بازیگری که ازش صحبت فرمودین اقای علی اوجی بوده،این نمایش دو اپیزود از زندگی اقای وانیک هست و قطعا پایان ندارد .بایت تاخیر عذر خواهی میکنم علت تاخیر شروع نمایش قبل از ما بود،در باب خروج تماشاگر ما امشب تماشاگری داشتیم که ناراحتی کلیه داشت و مجبور شدن چند بار سالن رو ترک کنن و برگردن
۱۰ تیر ۱۳۹۸
خیلی بد بود، قسمت اولش که کاملا حوصله سر بر و بی مزه و کسل کننده بود که فقط با تیکه های جنسی میخواستن به زور ادم و‌بخندونن!!! قسمت دومش که تازه خانوم‌بهاره رهنما میومد یکم بهتر شد اونم فقط بخاطر خانوم رهنما ، این خوب نیست اصلا که فقط بخاطر مسایل جنسی بخوان لبخند رو لب ادم بیارن، برخلاف نمایش ماربازی خانم رهنما که واقعا لذت بردیم، از رفتن به این تیاتر واقعا پشیمون شدم و واقعا حیف وقت و هزینه ، امیدوارم خانوم رهنما تو انتخابای بعدیشون بیشتر دقت کنن
۲۱ تیر ۱۳۹۸
سلام. من با همه عزیزانی که گفتند نمایش حوصله سربربود موافقم. منم یکی از افرادی بودم که اپیزود دوم از سالن خارج شد. هیچ بهم پیوستگی توی نمایش دیده نمیشد .ازخانم رهنما انتظار می‌رفت انتخاب بهتری داشته باشند.
۲۷ تیر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید