در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد.
با توجه به حجم بالای کاری، رسیدگی به ایمیل‌ها ممکن است تا چند روز به طول بیانجامد، لطفا از ارسال مجدد درخواست خودداری نمایید.
تیوال امید گنجی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 21:05:50
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش شاه ماهی i
اثری قابل احترام که در صورت نبود " امیر جدیدی " به عنوان یه سلبریتی میتونست به بیراهه بره ولی با حضور ایشون و تسلط بینظیرش روی دیالوگ و اجرا ، کار رو به جایگاه مناسب و درخور توجهی رسوند . طولانی بودن اجرا یه کم از حالت نرمال خارج بود که حس میکنم میتونست با حذف برخی پرده ها ، خلاصه تر باشه و دیر شروع شدن اجرا هم مزید بر علت شد که تماشاگر کمی با بی حوصلگی از یه تایمی رو به تماشا بنشینه ... .
شاه ماهی رو ندیدم
ولی با توجه به دو کاری که از امیر جدیدی روی صحنه تیاتر دیدم ( کالیگولا و آوازه خوان)، باید بگم حقیقتا مسلط اجرا می کنه و صرفاً سلبریتی بودنش جذاب نیست و بر خلاف بعضی سلبریتی ها که به بدنه امروزه تیاتر تزریق می شن برای فروش بیشتر، روی صحنه حرفی برای گفتن داره
۰۸ خرداد ۱۳۹۸
جناب گنجی نازنین
در مورد آقای جدیدی موافقم که بینظیر بودند اما شخصا لهجه سازی رو اصلا دوست نداشتم
ادا بود و ادعا اما در بازی بی حد خوب بودند
در مورد کار اگر چه موافقم هم در ورود بسیار ضعیف عمل شده بود و هم تماشاگر خسته اما هر چه فکر میکنم هیچ کجای اجرا زیاد نبود و همه اش پر از حرف ... دیدن ادامه ›› و پیام بود
در مورد خستگی من روی این صندلی های ناراحت بعد از ۵۰دقیقه به شدت اذیت میشم هر دو پاک خواب رفته بود و کلافه شده بودم
اما نه ۵۰دقیقه از حدود ۱۰۰دقیقه به بعد
بیشتر بخاطر صندلی نه اجرا
⁦❤️⁩
۰۹ خرداد ۱۳۹۸
درود بر شما و با احترام ولی من لهجه اش رو دوست داشتم
۲۷ خرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرای اولدسیبروک رو از منظر این نگاه کنیم که پر از فکت های کُمیک فلسفی-نمایشی بود ، دوست داشتم و در این روزهای پایانی اجرای گروه تئاتر ریما ، توی تماشاخانه دیوار چهارم پیشنهادش میکنم ببینید ، بازیگران درخشانی توی کار ایفای نقش دارند تا نمایشنامه وودی آلن خیلی صریح اجرا بشه و باید بگم که بازی شخصه مهیار اسلامیٍ در جایگاه بازیگر، بسیار خوب بود و مهیار اسلامیٍ کارگردان خیلی بهتر ، کارگردانی کرد ... مرسی از همه بازیگران و عوامل .
ساقی به دکتر : جدی حالا من دکترم یا تو ? میدونی که خیلی از اهالی این شهر ، شماره منو به اسم دکتر Save کردن ...

مفهوم فراموشی و واکنش دنیای اطراف به این موضوع در مواجه با شخص موردنظر همیشه برام جالب بوده ، بسیار عالی و تمیز کار دراومده ، حامد رسولی هم که مثل همیشه با قدرت و بینظیر اجرا رفت ... خسته نباشید تمامی عوامل .
ایده خوب و جالب ، مخصوصا خالی کردن صحنه و اکت بازیگرا به عناوین متفاوت . اجرایی که میتونست یه کم متنه بیشتری داشته باشه ، زیادی دیگه رها بود و تماشاگرها وسط دیالوگ بازیگرا هم میومدن و کار یه جاهایی از دستشون در میرفت ، با ایده ی تماشاگر بازیگر نقش اصلی اجرا باشه یا بوده یا خواهد بود موافق ولی بیشتر باید کار میشد تا به نظرم بیشتر درگیرمون کنه ، شاید یه کم از چاشنی های "زندگی در تئاتر " رو انتظار داشتم ببینم و بشنوم . لحظاتی بود که با خودم میگفتم در طول اجرا اینکه الان توی این سالن چی رو دارم تماشا میکنم هم برام جالب بود که اینا درگیرم کردن و تکلیفم مشخص نیست با این اجرا ، چون اجراهای دیگه تکلیفت مشخصه ، میشینی و میبینی و پا میشی میری . یکی از تفاوت هاش همین گنگی حضور و عدم حضور که داشتم بود و برام جالب .
حمیدرضا مرادی و الاهه انصاری این را خواندند
لیلا هدایت پور این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش تبرئه i
در کل نمایش قابل احترامی بود ولی بعضی " فکت " ها که به عنوان دیالوگ به زبون میومد خیلی خشک و اتوکشیده و خارج از نوع روایت داستان بود و اصطلاحا خیلی گُل درشت بود . خیلی ارتباط برقرار نکردم با اجرا ، مگر با قسمت پایانی که در گوشه صحنه ، حرفاشون رو راحت تر زدن و باورپذیرتر بود برام . خسته نباشید
روایتی متفاوت و جالب از تاریخی که میتوانست جور دیگری رقم بخورد ...
بانیپال شومون به زیبایی و با تسلط ، قدرت بازی و آمادگی جسمانی که توی این اجرا نیاز بود رو به رخ کشید و تبریک میگم به علی شمس بابت انتخاب بازیگری چون بانیپال برای نقش اصلی ، که بسیار به جا بود ، از جهاتی خوشحالم که جزو جمله نمایش هایی بود که خیلی به کامنت ها توجه نکردم و جریان اجرا و متن فراتر از اظهارنظر برخی دوستان بود ، از کلیات اجرا لذت بردم .
تشکر از پیشنهاد جناب لهاک در یک گفتگوی خارج از تیوال .، بابت پیشنهادی که در خصوص دیدن این نمایش دادند .
۱۴ بهمن ۱۳۹۷
جناب گنجی نازنین
خدا رو شکر که رو سفید شدم نوش جانتون آقا
⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
۱۴ بهمن ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش مستند i
وقتی میرسعیدمولویان از کانسپت نفر دوم بودن فقط یه اشاره داد برای به تماشا نشستن این اجرا ، نمیشد نادیده اش گرفت و به شخصه به دیدن اجرا رفتم و از تسلط اجرای جواد قاسملو عزیز لذت بردم ...
" باز آلدرین فقط با اختلاف شاید چند دقیقه پا به کره ماه گذاشت ولی همه آرمسترانگ رو به عنوان اولین شخصی که به ماه سفر کرد میشناسند، قهرمانان مردم فقط نفرات اولند و با دوم ها کسی کاری ندارد ... ! "
یه نفر دیگه هم بود به اسمِ مایکل کالینز :)
من بش میگم نفرِ دومِ نفرِ دوم
همون که از فضا پیما اصلا پیاده نشد
۰۶ بهمن ۱۳۹۷
ارادتمندم جناب مولویان ، واقعا موضوع مورد نمایش از بکرترین و ساده ترین مفاهیم گمشده ی ما بود .. واقعا ممنون از تیم دو نفره اجرای مستند و شما که با اشارات دُرُستتون منو رسوندید به پیچازی برای دیدن و لذت بردن ازش .
۱۱ بهمن ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش کلفت ها i
شاید من انتظارم از اجراهایی که در تالار مولوی به روی صحنه میره زیادی بالا رفته ولی به جز برخی اشاره های اجتماعی امروزی شده ، ایده ی سطحی و در برخی جهات ناپخته ای بود به نظر من و خیلی از لحظات در حد یک تئاتر صرفا کمدی که به زور به دنبال خنده گرفتن از مخاطب بود ، پیش رفت . شخصیت ها را خیلی مصنوعی و غیر اجتماعی و غیر ملموس دیدم که بسیار جای کار میتونست داشته باشه با نقدهای اجتماعی عمیق تر . . .
در کل با توجه به تمامی زحماتی که کشیده شده و تبلیغات صورت گرفته ، امیدوارم در اجراهای بعدی موفق باشید .
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش آوانتاژ i
اجرایی قابل احترام با روایتی به سبک فیلم های الخاندرو گونسالس اینیاریتو ( نویسنده و کارگردان مکزیکی ) . به نظر من بعد از نوع پرداختن به واقعه اصلی مورد روایت داستان ، بازی امین وحیدی پور نقطه عطف نمایش بود ...
محمدرضا، سحرناز قاسم نژاد و رامین غفرانی این را خواندند
صدف اسمعیل پور این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش فرایند i
اجرایی تمیز از متن که روح کافکا رو تماماً در اثر حس میکنی و لذت میبری از این اقتباس ، اجرای فرآیند باید توی سالن های بزرگ تر اجرا بشه بارها و هر از گاهی بیننده تئاتر رو شارژ کنه . سپهر طهرانچی خیلی خوب بودی ...
اعتراف میکنم که پایان اجرا از ته دل برای تیم علی کرسی زر دست زدم و پیشنهاد میکنم از دست ندید ، فقط 8 شب دیگه اجرا دارن ... !
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش آپارتمان i
در نهایت احترام برای گروه و زحمتی که کشیده شده برای این اجرا ، به جز بازی خوب امیرشاه علی ، نکته بارزی توی اجرا ندیدم ، انتظارم از داستان خیلی بالاتر بود ، به نظرم جریان داستان میتونست با پرداخت خیلی بهتری شکل بگیره ولی یه جاهایی خیلی پیش پا افتاده به یه سری مسائل اشاره میشد که به نظرم نیاز به پرداخت بیشتری داشت و یا اینکه یه سری بخش هایی از اجرا به نظرم اضافی بود و یا خیلی کش-دار شده بود که از حوصله خارج میشد . امیدوارم فرهنگ تئاتر دیدن افزایش پیدا کنه ( حرف کلیشه ای این روزها ) ، چون مجددا و بارها در طول اجرا ، حضار محترم عکس و فیلم برداری و گاهاً Live میگرفتند ، بچه خردسال داخل سالن و ایجاد صدا از طریق اون ، یه کم عصبیم کرده بود و این جریان واقعا کاش فکری به حالش بشه و اگر مدعی حمایت فرهنگیم ، اول در وجود خودمون این موضوع رو یه کند و کاو کنیم و بعد به فکر حمایت باشیم ، حمایت در راستای وجود شعور درونی که ارزش پیدا میکنه ..
باز هم تاکید میکنم که خسته نباشید ، زحماتی که برای اجرا کشیده شده کاملا دیده شده ، شاید انتظار بنده بالا بود . موفق باشید .
باید اعتراف کنم که از دید یک مخاطب ، حال این روزای تئاتر ما خیلی بهتر از سینما و دیگر هنرهای وابسته ست ، اجرای امشب این باور رو تقویت کرد و باید تشکر ویژه ای کرد از بازی های بسیار قوی سولماز غنی و ایوب آقاخانی که به واقع پارتنرهای بسیار مناسبی برای این اجرا بودند و تبریک به سرکار خانم محرابی بابت این انتخاب که کاملا به جا و حرفه ای بوده ... به جرات میتونم بگم از قویترین شروع های نمایشی این چند وقت اخیر رو در نمایش هایی که دیدم ، از ایوب آقاخانی در پرده اول نمایش " روز بیست و یکم " دیدم و خود همین موضوع باعث شد انتظارم لحظه به لحظه از نمایش و نمایشنامه بالا بره ولی انصافا نیمه اول اجرا به پایان آن میچربید و با توجه به آن شروع فوق العاده ، انتظار پایان قوی تری داشتم .
دیدن این اجرا به علاقه مندان واقعی تئاتر در خانه نمایش مهرگان صددرصد پیشنهاد میشه .
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش بوتولیسم i
بوتولیسم خیلی حرف ها داشت که از زبون تک تک بازیگراش زد و خنده های تلخی رو روی لبامون آورد ، بوتولیسم فرهنگ تربیتی رو به چالش کشید که خیلی هامون ... دیدن ادامه ›› در جهت شکستن تابوی آن حتی اجازه فکر کردن هم نداریم ، بوتولیسم فضای بسته ی افکاری موجود بین جوانانمون رو فریاد زد تا ببینیم و بشنویم که سطح دغدغه های نسلمون رو تا کجاها به زیر کشیده اند تا تمام فکر و ذکر این دانشجوی جوان به شکستن محدودیت ها در جهت رسیدن به آزادی های ولو کوچک و لحظه ای بگذره ... تا اونجا که دانشجویی که ده سال پیش به خاطر شرایط خانوادگیش از اونور آب ها به ناچار برگشته به کشور و همینجا دانشجو شده میگه که آخه چیه این دانشگاه که همه اش فکرتون توی یه چیزه... ( به دلیل جلوگیری از لو رفتن کانسپت نمایش سه نقطه رو بعد از اجرا خودتون پر کنید ) و خیلی حرف ها که با تلخی تمام شنیدیم چون کاملا لمسشون کرده بودیم در این فرهنگ عقب مانده ...
باید اعتراف کنم که کارگردانی خانم سیما تیرانداز و اسم خاص این نمایش ( بوتولیسم ) نوید یه اجرای خوب رو میداد ولی باز خیلی مطمئن نبودم اجرای خوبی از آب در بیاد ولی حالا که از اجرا گذشته ، به اندازه ای از بازی های روان و مسلط بازیگران با استعداد و جوان این نمایش انرژی خوبی گرفتم که دور از انصافه که زحمات کشیده شده برای این نمایش رو نادیده بگیرم و این اجرا رو به عزیزان علاقه مند معرفی و پیشنهاد نکنم ...
▫ آرزوی موفقیت و روز به روز پیشرفت دارم برای تک به تک بازیگران این نمایش خوب و امیدوارم به زودی نمایش هایی رو کنار بازیگران به نام تئاتر و سینما ازشون ببینیم و باز هم لذت ببریم.
امید گنجی (omid_ganji)
درباره فیلم دارکوب i
فیلمنامه تمام تمرکزش بر روی کاراکتر مهسا "سارا بهرامی " بود و از بقیه بازیگرا شاخصه ی خاصی رو نمیتونم به زبون بیارم ، معمولی بودند و در کل به شخصه خیلی برام دلچسب نبود مگر بازی سارا بهرامی ..
میترا و عاطفه گندم آبادی این را خواندند
نیلوفر ثانی و رضا غیوری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امید گنجی (omid_ganji)
درباره نمایش هاراگیری i
شروع خیلی خوب ، پرداخت بسیار مناسب نقش ها توسط کارگردان ، مخاطب رو آماده میکنه برای یک پایان خیلی بهتر ، که همین اتفاق هم میفته ...
جریان اجرا و کانسپت های پرسونالیتی این نمایشنامه ، کاملا ایده و فکر نویسنده ، طراح و کارگردان این کار افشین واعظی رو به عنوان یک کار قابل احترام بهت معرفی میکنه تا به راحتی ازش نگذریم ، مخصوصاً توی حال و هوای این روزای مملکت ...
پیشنهاد میشه کاملا ، خارج از هرگونه احساس و شور هیجانی هر مخاطب بعد از یک اجرا .
آقای ابراهیم شما کار رو دیده اید؟
۰۳ مرداد ۱۳۹۷
نظرتون محترم .
۱۰ مرداد ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کاش فرهنگ تئاتر دیدن برای تسکین یه سری آرمانهای اجتماعی و دغدغه های درونی تبلیغ بشه نه سرگرمی و این برای مخاطب عام توی رسانه ها باید به نظرم جا بیفته... چون واقعا در برخی اجراها قاتلان فرهنگ دارند بد بلایی سر این جریان میارند...{مثل همه بی فرهنگی های قبلیشون " نابودی طبیعت در روزهای خاص" ، " حمله به صفحات اجتماعی کسی که مخالف خواسته اونا عمل کرده " و ... } . یه تئاتر مونده توی اونم دارند با یه شیب ملایمی وارد میشن متاسفانه ...
فرزاد، نیلوفر، جهان و امیر این را خواندند
رضا تهوری، سپهر و مریم زارعی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرای خوب و شریفی بود که ارزش دیدن رو حتما داره چون واقعا برای این نوع نمایشنامه که روح سیاسی اونم از نوع کودتا 28 مرداد ، مصدق و فاطمی ها رو با خودش داره زحمت زیادی کشیده شده تا در حد مناسبی پیام خودشون رو وًلو از زبان کاراکترهای فرعی نمایش بزنه تا امثال ماها این نوع اجراها رو حمایت کنیم چون دارن از عقبه تاریخی ملتی حرف میزنند که با به راه افتادن هر جریان سیاسی دنباله رو اون شدند و حافظه تاریخیشون رو در مقاطع مختلف از دست دادند و آرمان گرایی عقلانی فقط مختص یه بخش خاص روشنفکر جامعه شد و وقتی به خودشون اومدند که کار از کار گذشته بود و باید حسرت عدم همراهی های گذشتشون رو میخوردند ...
امثال " دکتر نون" ها برای این مملکت بهاهای سنگینی چون تباه کردن زندگی خود و معشوقشون دادند تا از چشم "مردم" نیفتند و پایبند به آرمان ها و تعهداتشون باشند ولی صد حیف که این مردم،همون مردمی بوندند که صبح کودتا میگفتند " یا مرگ یا مصدق ، عصر کودتا گفتند : مرگ بر مصدق " .
بازی بازیگران نقش "مصدق "و سالمندی های "دکتر نون"و همسرشون رو خیلی پسندیدم و از این بابت بهشون خسته نباشید میگم ، و چقدر به واقع شریف و انسان بودند "دکتر نون "هایی که از همه چیزشون گذشتند تا مصدق بشه سمبل آرمان گرایی و خٍرًد ورزی توی مملکت ولی صد حیف که اعترافات زیر شکنجه در طول تاریخ همیشه کار خراب کن یک آرمان بوده و هست ...
( از واژه خیلی خوب و عالی نمیتونم استفاده نمیکنم چون ضعف هایی در برخی قسمت های اجرا وجود داشت که حس میکنم به دلیل اینکه اجراهای اول هستش هنوز اونجور که باید و شاید برخی کاراکترها با بقیه تیم Match نبودند و ناهماهنگی های خیلی کوچیک دیدم که جای کار برای بهترشدن حتما توی شب های آینده دارند ) .
.
"قبل از انقلاب کافه منکراتی داشتم ولی خودم بستمش قبل از اینکه ببندنش.
نه برای پست مقام وگرنه توی آلبوم عکسام، عکس خیلی ها هست که اون موقع میز اول کافه من میشستن حالا هر جا که میرن صف اول هستن" .
◀به واقع باید اعتراف کنم که بعد از سالها که نسبت به هر موضوع مربوط به جنگ 8 ساله ی ایران در دهه شصت ، گارد بسته ای داشتم ، قلم #حمیدرضاآذرنگ و کارگردانی #حامد_ادوای این گارد رو شکست تا منه مخاطب مصائب و تاثیرات نهان جنگ رو بر زندگی امثال #مریم_بوبانی ها در نقش یک مادر آبادانی که هنوز چشم به راه برگشت پسرش از جنگ هستش رو ببینم و خارج از شعار زوایایی برام از جنگ باز بشه که هیچ وقت مسئولان مملکت بهش نپرداختند تا شاید بهایی هم نپردازند ...
◀ این طبیعیه که هر کسی بعد از دیدن این نمایش تعریف خاص خودش رو از جریانی که دنبال کرده داشته باشه ، منم از حقم در این خصوص استفاده میکنم و تعریفم این میتونه باشه که:
" گارد نداشته باشیم نسبت به این خانواده ها ، چقدر هستند شریف انسانهایی که خالصانه هنوز اعتقاد دارند اگه فرزندشون به جنگ رفت برا عقیده اش رفته و خانوادشون که اونها باشن دنبال امتیاز نیستند و میخوان که فقط فرق نذارن بین شهید ها ، یکی رو اینقد بزرگ کنن که بشه " کلیشه " ، یکی که همون زحمت ها رو کشیده و بلکه بیشتر اصلا دیده نشه و روز به روز محوتر هم بشه " .
امید گنجی (omid_ganji)
درباره کنسرت-نمایش شطّ رنج i
چه جدال عاشقانه ای بود میان حیرانی سرباز سیاه و چموشی اسب سفید ...
و ما آنقدر مشغول خیال بودیم که حواسمان نبود و مات شدیم ..

◽تماشای موسیقی - نمایش #شط_رنج توی #تالار_حافظ در ابتدا یه دلیل برای من داشت اون هم وجه موسیقیایی اون و وجود #علی_قمصری در این گروه و طراحی این کانسپت بود . علی قمصری رو با آهنگسازی هاش برای #همایون_شجریان ، #علی_قربانی میشناختم و علاقه و وسواسی که امشب ازش توی این اجرا دیدم بینظیر بود و افتخار میکنم که نظاره گر کار این انسان والا {رزومه کاریش و کنسرت های بین المللی که داشته اینقد مایه افتخار هست که این لقب رو با افتخار بهش بدم } از نزدیک بودم . علی قمصری صحنه رو شروع کرد ، رهبری کرد و هر آنچه تمام حرفه ای های داشتند و در ذهن از یک نوازنده سنتی داشتم او یکجا داشت ...
.
کار علی قمصری رو توی نوازندگی هاله یوسفی زاده با خوانندگی بینظیر و صدای تمیز و فوق العاده اش که تحریرهای گوش نوازشی را به تماشاچی هدیه کرد ، تکمیل کرد ، به نوعی که رضایت رو میشد از شعاع جو یک متری اطرافت از صندلیت حس کنی که تماشاگر مشخصه که حالش خوبه و فرکانسش رو داری میگیری...
◾وجه ... دیدن ادامه ›› نمایشی اجرای شط رنج هم با بازی سارا رسول زاده و حامد شفیع خواه اینقدر حرفه ای و مسلط و به جا بود که من تماشاگر در وسط اجرا بارها و بارها مستاصل این موضوع بشم که حواسم رو به بازی خوب این دو بازیگر بدم یا هنرنمایی #علی_قمصری و تیمش رو با حال خوبی که بینشون بود و این رو به تماشاچی هم تزریق میکردند ، بدم ...? دیالوگ ها و بازی این دو بازیگر تمیزی و تسلطی داشت که به جرات میگم ، پکیج این اجرا رو در حرفه ای ترین حالت نگه داشت و ابدا افولی نداشت و تُپُقی ندیدیم تا شط رنج روان و بینظیری رو بسازند.
◽ احسان_افشاری {نویسنده و شاعر شط رنج } متنی برای اجرا و شعری برای موسیقیش نوشته که از آلبرکامو توی تئاترش میگه ، میرزاده عشقی رو دستمایه طنز بسیار محترمی میکنه ولی از همونجا میرسه به تفاوت انسانیت در هستی ، من های وجودی سپید و سیاه بازی شطرنج و مشابهت اون با زندگی و درگیرت میکنه... .
◾حال بهتر رو در طول اجرا ، جمع بسیار منظم و آرام تماشاچی ها ساخت که کنارشون فرهنگ بالایی رو توی اتمسفر اطرافم حس کردم و نگران هیچ اتفاق خارج از عرفی نبودم ( دمت_گرم_هموطن )
امیر و عاطفه گندم آبادی این را خواندند
فرزاد جعفریان و اعظم م این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
.
دیدن اجرای #دستورالعمل_های_پرواز_برای_خدمه_و_خلبان به قدری متفاوت به جهت تلفیق گرافیک ، نورپردازی ، مدیریت صحنه و دکور و مونولوگ های ریشه ای و عمیق هست که به راحتی نمیشه از اجرایی که هشتاد دقیقه تفاوت در مجموعه اجرا ، روایت و کارگردانی رو دیدی و شنیدی ، بگذری...
▪کندًن کار دشواریست ، اما دشوارتر پرواز است .
▪خودخواه باش و درد بکش . وگرنه درد خواهی کشید.
◀ سبک اجرای این نمایش اینقدر متفاوت هست که به هر سلیقه تئاتری پیشنهاد " نشه " ، چون واقعا شاید حوصله سًر بًر باشه ، ولی به مخاطب های واقعی تئاتر و #تیوال پیشنهاد میکنم حتما کار فرهاد فزونی رو در تماشاخونه پالیز ببینند و نظراتشون رو توی دیوار تیوال به اشتراک بذارند ، چون خیلی دوس دارم که برداشت ها را از این اجرا بدونم .