در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال سمیرا حسینی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 02:13:07
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اجرا در سلیقه من نبود ،خسته نباشید
ضمن خسته نباشید به همه ی عوامل اجرا
نقاط قوت:
-بازی جناب اسماعیل گرجی
-روایت غیرخطی داستان
-طراحی صحنه

نقاط ضعف:
-بلا تکلیفی ایده مشارکت
به نظرم ایده مشارکت شبیع شعارهای سیاسی خیلیاست که موقعی که لازم دارن ماها رو دعوت به مشارکت می‌کنن تا ۴ سال بعد که دوباره کارشون به ماها بیفته. هرچند همون هم فرمالیته و نمایشیه.
۰۹ دی ۱۴۰۲
پویا فلاح
به نظرم ایده مشارکت شبیع شعارهای سیاسی خیلیاست که موقعی که لازم دارن ماها رو دعوت به مشارکت می‌کنن تا ۴ سال بعد که دوباره کارشون به ماها بیفته. هرچند همون هم فرمالیته و نمایشیه.
نظر شما از ایده مشارکت اجرا جذابتر بود
۰۹ دی ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با احترام نپسندیدم.
امیر مسعود، سپهر و فرهاد آقارضائی این را خواندند
امیرمسعود فدائی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ایده و اجرای کار را بسیار بسیار دوست داشتم.طراحی صحنه ، گریم ،طراحی لباس و نوربسیار خلاقانه بود . یکی از دوستان نوشتند گویا به تماشای نمایشگاهی از تابلوهای زیبا نشسته اید .به نظرم بهترین تعبیر بود برای این کار
به نظرم در دورانی که اهمیت علوم انسانی بالاخص روانشناسی قابل تامل است.پرداختن به نقاط تاریک فردی بزرگان این عرصه که همسویی شگرفی، از انتظار بی نقص بودن فعالان این علوم از گذشته تا به امروز ،با اذهان عمومی دارد حداقل برای دغدغه مندان این حوزه خوشایند و رضایتمند نیست.
همانطور که تحصیلات آکادمیک و مطالعات پژوهشی در علوم پزشکی انسان‌ها را از بیماری های جسمی مبرا نمی کند نظریه پردازی و هرگونه فعالیتی در حوزه علوم انسانی نباید تابوی انسان وارسته و کامل را ایجاد کند .
به گمانم زخم ها ، تجربیات و مسیر زندگی شخصی فرویدها ، یونگ ها و آدلرهای دور و نزدیک زمانه ما نیروی محرک و پتانسیل بالقوه ای برای پاسخ به پرسش های بنیادین روان انسان بوده و هست و جای شادمانی است که این تجربه های زیسته منجر به شکل گیری هیتلرهای بیشتری نبوده است …
البته که توجه داریم اجرا از نگاه مهرداد کورش نیاست.
خسته نباشید میگم به گروه اجرا ، تماشای این اثر خالی از لطف نیست
من اجرای پنجشنبه شب ۲۶ اسفند ماه ساعت ۲۱ حضور داشتم که قبل از شروع اجرا عنوان شد بعضی از خواننده ها ی اجرا به دلیل گرفتگی صدا حضور ندارند که در کنسرت نمایش اصلا قابل قبول نیست. بازیگران مرد به شدت ضعیف بودن و فقط بازی چند تا از بازیگران زن به نظر من قابل قبول بود . هیچ چیزی در این نمایش خوب نبود نه متن نه بازی ها ،نه نور و…. به جز تک خوانی های بازیگر خانم که باعث شد تا انتهای کار در سالن بمونم . تاتر شهرزاد هم که نیاز به توضیح ندارد طبق معمول اجرا با تاخیر ،بی نظم و رفت و آمد های بی مورد حین اجرا
سپهر، امیر مسعود، فرهاد آقارضائی و بهاره مکرم این را خواندند
erfan s و فریبا این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
زهری که دنیای بیرون (جامعه،قانون ،فرهنگ و...)به جان زن می ریزد ،خواسته و ناخواسته ،خودآگاه و نا خودآگاه به جان نسل های بعدی چه مرد و چه زن واریز خواهد شد.
مثل میراث شوم و بدهکاری مالی بین وارثان تقسیم خواهد شد.
اگرچه انسانهای بسیاری با تلاش بسیار و صرف وقت و هزینه ،در راه بازسازی روان خود گام بر می دارند و با احساس مسئولیت و سخت کوشی طاقت فرسا خلاف مسیر رودخانه شنا می کنند تا زهری که به جانشان ریخته شده به نسل بعدی واریز نکنند.
سپاس سپاس که در این راه می کوشید
ایده کار رو بسیار پسندیم گاها صدای بعضی بازیگران ضعیف بود و برای کسانی که انتهای سالن نشسته بودند به سختی شنیده میشد .خسته نباشید میگم به گروه اجرایی .با آرزوی رسیدن به ۲۳
بازی بازیگرها رو بسیار دوست داشتم ولی اجرا رو به طور کلی نپسندیدم
محمد رضایی مقدم و فرهاد آقارضائی این را خواندند
نیلوفر ثانی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بسیار بسیار لذت بردم
اصلا کار و نپسندیدم حداقل در سلیقه من نبود . علت نامگذاری(شب سیصد و شصت و ششم )،دوستان اگر میدونند ممنون میشم
افکارعمومی یک نیروی سیاسی است که در قانون اساسی هیچ کشوری پیش بینی نشده است، اما میتواند نقش به سزایی در مشروعیت بخشی و یا کشاندن یک حکومت به ورطه سقوط ایفا کند.با شناخت الگوی حاکم بر افکارعمومی یک جامعه میتوان رفتارهای مردم آن جامعه را در آینده و در حوادث گوناگون پیش بینی کرد. هرچند افکارعمومی از دیرباز مورد توجه حکومت ها و ملت ها بوده اما با به وجود آمدن رسانه ها و به خصوص توسعه روزافزون آنها نقطه عطفی در شکل گیری، بروز و ظهور و گسترش افکارعمومی ایجاد گردید .
عوامل زیادی در شکل گیری افکار عمومی مؤثر است که رسانه ها،شایعات،رهبران فکری از مهمترین آنهاست.
ایده کار و بسیار پسندیدم ولی کم و کاستی هایی دیده میشد که دوستان به خوبی اشاره کردند . خسته نباشید میگم جناب زارعی
ممنون❤
۰۹ مهر ۱۳۹۹
چقدر خوب تحلیل کردید خانم حسینی
۰۳ آبان ۱۳۹۹
omran shahjoei
چقدر خوب تحلیل کردید خانم حسینی
لطف دارید جناب
۰۷ آبان ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با احترام کار و نپسندیدم
اجرای خوبی بود و بسیار لذت بردم ، ایده جمع آوری زباله های محوطه در حین اجرا برای من جالب بود ،همخوانی ها گاها ناهماهنگ بود و صدای بازیگران گاهی به سختی شنیده میشد .بر خلاف نظر یکی از دوستان بنده رویارویی اشکبوس و رستم وچند صحنه دیگر که جنبه کمدی داشت بسیار پسندیدم و فکر میکنم باعث شد ریتم یکنواختی نداشته باشه اجرا . طراحی لباس خانم ها رو دوست داشتم ولی بعضی از نقش ها به نظر من لباس مناسبی برای این اجرا نداشتند .اکثر بازی ها قوی بود و دیدن کار و پیشنهاد میکنم .با تشکر از جناب چنگیزیان

فریدون فرّخ فرشته نبود
ز مُشک و ز عنبر سرشته نبود
به داد و دِهش یافت آن نیکویی
تو داد و دِهش کن فریدون تویی
کاش خانه جای بهتری برای زندگی بود.

از بازی ها بسیار لذت بردم .
ای دوست مکن که روزها را فرداست
نیکی و بدی چو روز روشن پیداست
در مذهب عاشقی خیانت نه رواست
من راست روم تو کژ روی ناید راست
مولانا
با سلام و عرض ادب خدمت گروه اجرایی
بازی ها رو دوست داشتم
فقط یک سوال برام پیش اومده دلیل نام گذاری
(3/14)؟
خانم حسینیِ عزیز سلام و ارادت.ممنونم از حضور شما و نظراتتون.خوشحالم که بازیهارو دوست داشتید.در مورد نامِ ۳/۱۴ و چراییِ استفاده از این نام برای نمایشنامه حتما نویسنده اثر پاسخگوی شما خواهند بود.سپاس.
۲۱ دی ۱۳۹۸
امیرموسی کاظمی (amirmoosakazemi)
ممنون که در این روزهای سخت وقت گذاشتید و نمایش ما رو دیدید. همونطور که حتما می دونید عدد 3/14 یا در واقع عدد پی، عدد بی نهایت است و انتخاب این نام برای کار، اشاره به بی نهایت بودن تمایلات انسانی داره.
۲۲ دی ۱۳۹۸
سپاس از پاسخگویی جناب کاظمی
۲۳ دی ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
برای بار دوم اجرا رو دیدم و باز هم لذت بردم .تبریک تبریک به مجید رحمتی

ما زنها زن شدیم تا از پسر بچه های لوس و بازیگوش مردهایی بسازیم تا بالای سرمون خدایی کنن


آخ که چقدر بی غیرت شدیم ما .....
دوئی را چون برون کردم دو عالم را یکی دیدم
یکی بینم یکی جویم یکی دانم یکی خوانم (دیوان شمس)

جناب شمس شما بینظیری
اجرایی نفسگیر که به ذهن مخاطب امان نمیده
بسیار لذت بردم و دیدن نمایش را توصیه میکنم
پرسونا در روان‌شناسی تحلیلی یونگ نوعی ماسک دست‌سازست که شخص برای ایجاد تأثیرگذاری بر دیگران و پنهان کردن ماهیت حقیقی خود ابداع می کند.
پرسونا نقاب انتخابی انسان برای پذیرفته شدن در اجتماع است. نقاب توسط اجتماع بر فرد تحمیل می‌شود و هر چقدر تأثیر این تحمیل زیاد باشد ضخامت نقاب بیشتر است. تا جایی که استقلال فرد را از بین می‌برد و فرد نمی‌تواند هدف و امیال خود را دنبال کند. به جای نقش بازی کردن می‌شود خود نقش.
این واژه نام خود را از نقاب یا ماسکی که هنرپیشگان تئاتر در یونان قدیم به صورت می‌زدند، گرفته است. نقاب نمای شخصیت اجتماعی و میانجی میان «من و دنیای واقعی» و بخشی از ماست که در معرض دید دیگران قرار دارد. البته رفتار پرسونا ممکن است در موقعیت‌های مختلف متفاوت باشد.
واضح است که اغلب افراد سعی می‌کنند که پرسونای آن ها نمای خوب و معقولی داشته باشد و طوری رفتار می‌کنند که موردپسند دیگران باشند. حتی خیلی وقت ها ممکن است پرسونا با آن چه در حقیقت صادق است، کاملاً متفاوت و متضاد باشد
بزرگ‌ترین خطر این است که فرد، خود فریب پرسونای خود را بخورد.
مادامی که شخص از وجود این صورتک ها برصورت اصلی خود آگاه است ، نقاب بی ضرر است ، اما زمانی که شخص تبدیل به آن نقش شود سایر جنبه های شخصیت مجال رشد و پرورش پیدا نمی کنند و انسان از خود راستین بیگانه می شود.
تفاوت میان اشخاص سالم و ناسالم این است که اشخاص ناسالم خود را نیز همراه دیگران ... دیدن ادامه ›› فریب می دهند .
شخص سالم می داند چه وقتی چه نقشی را بازی کند و در همان حال طبیعت راستین خود را میشناسد .

اگر دائما" خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسائی آن لحظه ای که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری ، پشت آن نقاب دیگر هیچ چیز نیست...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اجرای بی نظیری بود بسیار کار و پسندیدم .نور پردازی . موزیک بی نظیر . بازی های عالی . متن بسیار قوی . جناب اقطاعی بهتون تبریک میگم و خسته نباشید.
.دیدن این تاتر و توصیه میکنم .






مرسی بابت اینکه وقت گذاشتین و نظرتون رو نوشتین. به تصمیم گیریم درباره دیدن این نمایش خیلی کمک کرد! :)
۲۷ آذر ۱۳۹۸
نمایشی زیبا و تامل برانگیز با بازی های خوب که نشان دهنده کارگردانی حرفه ای و فکر شده است
کار بسیار تمیز و حرفه ای
۰۸ دی ۱۳۹۸
بسیار زیبا بود و خیلی لذت بردم از دیدن کار دوست خوبم بهزاد عزیز و توصیه شدید میکنم از دست ندید این کارو
۰۹ دی ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید