در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد. خریداران محترم این سانسها لطفا منتظر اطلاع‌رسانی بخش پشتیبانی تیوال از طریق پیامک باشند.
تیوال سجاد آل داود | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 18:13:34
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خسته از اکانت‌هایی که تنها کامنت شان در تیوال زیر یک نمایش است و از قضا آن نمایش هم شاهکار بوده است!
دیشب به همراه دوستان عزیز تیوالی به تماشای این اثر نشستم و به عنوان یک اثر مدرنیستی واقعا دوستش داشتم.
با دوستان که صحبت می‌کردیم این اجرا ما رو یاد اجرای توافق نامه انداخت، مجددا یک سه‌گانه انسانی حول یک موضوع مشخص (در اینجا درک از هنر).
اجرا توانسته بود یک سه گانه خوب از سه شخصیت که به وضوح اطراف خودم میدیدم ایجاد کند که این سه گانه با بازی‌های قوی بازیگران واقعا بدهکاری به تماشاگر باقی نگذاشت.
به نظر من مهم ترین شخصیت این نمایش ایوان بود و به شدت من رو یاد این جمله انداخت که به نوعی روایت جهان امروز ما نیز هست:
Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.
و این مفهوم به درستی در این نمایش منعکس شد.
نمایش مثل همه‌ی نمایش‌هایی که اخیرا دیدم می‌توانست کوتاه تر و در حد یک ساعت باشد اما در نهایت ریتم کند در بخش‌هایی از نمایش چیزی نبود که لذت من از این نمایش را کم کند.
طنز کار ویژگی‌ای که داشت این بود که از تعداد زیادی طنز موقعیت ساخته شده بود و این به نظرم نوآوری این اجرا بود.
بازی‌ها به نظرم همگی درخشان بودند (بهتر بگویم همگی شخصیت داشتند) و دین خود را به رسالت کار ادا کردند.
با آرزوی موفقیت.
سپاس از شما که به تماشای نمایش نشستید

لطفا نمایش "آرت" را به دوستانتون پیشنهاد بدین

تیم روابط عمومی نمایش
۲ روز پیش، شنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امشب به تماشای بیرون پشت در نشستم و به عنوان کاری از یک کارگردان جوان برایم قابل قبول بود. اما اجرایی نبود که دوباره ببینم. نکات مثبت و منفی متفاوتی در اجرا وجود داشت که به اون‌ها اشاره خواهم کرد.
ناهید عساکره همونطور که انتظار داشتم بهترین بازی این اجرا بود و البته با وجود عملکرد انفرادی ناهید عساکره تقریبا تا یک چهارم پایانی اجرا سجاد میر جا داشت که به کیفیتش برسه اما سجاد میر هم رفته رفته بهتر شد و میشه گفت دین خودش را در ربع پایانی به این اجرا ادا کرد اما در اکثریت روایت اجرا نتوانست وزنی که روی دوشش بود رو به خوبی حمل کند.
ایده‌ی اجرا جدید نبود. بخشی که از اجرا ذهن من رو مشغول کرد انتخاب ناهید عساکره به عنوان سرهنگ بود که من رو یاد خوانشی از مکبث انداخت که لزوما جنگ طلبی و قدرت طلبی چهره‌ی مردانه ندارد و می‌تواند محصول یک زن باشد کما اینکه ناهید عساکره در عین زنانگی این مفهوم را رساند، در ادامه‌ی اشاره‌ی مناسب اجرا به زنانگی اشاره‌ی بدیهی به نقش زن در آرام کردن روحیه [علنا] جنگ جوی مردان داشت که در واقع به صورت لحظاتی اندک پر آرامش برای بکمان خودش را نشان داد. آرامشی که البته دوام نداشت. این تقابل به نظرم تنها نوآوری این اجرا بود که البته نمیدانم چقدر در حقیقت مقصود نویسنده و کارگردان بوده است.
تمرکز این اجرا روی فرمالیسم خیلی جواب نداده بود و همبستگی‌ای بین این بخش و بدنه‌ی کلی اجرا دیده نمی‌شد.
به نظرم جا داشت رفت و برگشت به سورئالیسم، ترکیب فرمالیسم با روند اجرا و بخش رئالیستی اجرا بهتر پرداخته میشد تا جدا افتادگی مخاطب از اجرا ... دیدن ادامه ›› را به حداقل برساند.
مثل روند تعدادی از اجراهایی که اخیرا دیده‌ام به نطرم روایتگری اجرا بیش از وزن محتوایش طولانی بود و میشد با حذف بخشی از به خصوص شعار‌های اجرا به زمان بهینه رسید.
امتیاز من سه هست اما در صورتی که کارگردان باتجربه‌ای این اثر رو ساخته بود شاید امتیازم یک میبود.
امشب به دیدن این اثر نشستم و دیدگاه‌های چندگانه‌ای نسبت به این اجرا دارم. اول از هر چیز صدای محمدحسین لطیفی به نظرم به این کار بسیار کمک کرد و بخش لذت بخشی از اجرا رو شکل داد. بخش دیگری که دوست داشتم استفاده به جا از موسیقی ورودی کشتی کج کارانی بود که با شخصیت‌های متفاوت به روند داستان پالس وارد کردند و انتخاب این موسیقی‌ها بسیار درست انجام شده بود و ترکیب قهرمان و ضدقهرمانی داستان را تکمیل می‌کرد. به طور کلی از مدیای صوتی و تصویری استفاده خوبی در این اجرا شد.
اما انتقادی که به این اجرا دارم در چند حوزه هست. اولین مورد این هست که به نظرم اختلاف سینوسی بین کیفیت بازیگران و حتی درون خود بازیگران وجود داشت و این موضوع برای خود من مشهود بود. شخصیت مایکل به نظرم در نقش جنگجوی خود بسیار بهتر از نقش ترسوی خود بود و نقش جنگجو را باورپذیرتر ایفا کرد. در مورد شخصیت سامورایی به نظرم ایده‌ی جالبی برای بیان مفهوم شورش ذهنی بود و البته برهه زمانی انتخابی اجرا (جنگ جهانی دوم) هم سوالی در این مورد که چرا سامورایی انتخاب شده است باقی نمی‌گذاشت. بازی دیگر زندانیان به جز زندانی 11 اصلا من رو جذب نکرد و حتی به نظرم انتخاب بازیگر می‌تواند در این زمینه تغییر کند چرا که برای خود من یک ناخدای نیروی دریایی ایالات متحده نمی‌تواند یک مرد سنگین وزن باشد. شخصیت رئیس زندان خنده‌های به اصطلاح خبیثانه‌ی بیش از اندازه‌ای داشت که از قضا خیلی هم باورپذیر نبودند.
در یک جمع بندی کلی از بخش بازیگران باید عرض کنم که بازیگر نقش زندانی شماره 11، سامورایی و نیمه دوم شخصیت مایکل بازی‌هایی بودند که دوست داشتم و برایم باورپذیر جلوه ... دیدن ادامه ›› کردند.
روایتگری داستان می‌توانست در حد شاید یک ربع کوتاه تر هم باشد اما به نظرم اگر می‌توانست به جعبه‌ی پاندورایی که از زندگی گذشته مایکل باز کرد بپردازد و زاویه عشقی او با زن آشپز را کمی بپروراند محتوای موثر تری را در همین تایم اجرا میدیدیم.
به طور کلی محتوای اجرا برای من جالب بود و اون رو ایده‌ی تا حدی نوآورانه یافتم اما به نظرم فرم اجرا بسیار جای کار دارد تا عقب ماندگی خودش از این محتوا را جبران کند.
اما در نهایت به نوآوری آقای یغمایی به عنوان نویسنده و کارگردان کار تبریک میگم و امیدوارم بتونم بهتر شدن کارشون و اجراهای بعدیشون رو ببینم.
امتیاز من به این اجرا 3 هست.
ممنون از نگاهتون و بسیار خرسندم که شما نظاره گر اجرای ما بودید 🙏🎭👁❤️
۲۵ اردیبهشت
آراز دانش
سپاس از دقت ویژه و حضورتون 🙏🎭
با آرزوی موفقیت برای تیم شما.
۲۵ اردیبهشت
سپاس از نگاه شما🌟
۲۵ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
من نمایش "روزمرگی" جدیدمو پیدا کردم. نمیگم که شلوغ نشه. =))
سحر بهروزیان
بگو :)
همونی که میدونی. تنها کامنت منفیم در هفته اخیر :))
۲۴ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
طنز تلخ:

4 روز است به تیوال پیوسته‌ام و این نمایش بسیار عالی و تاثیرگذار بود.

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دیشب برای دومین بار با شوقی بیشتر از بار اول به تماشای مثلث نشستم.
این بار دوست دارم کامنت کمی جامع تری در مورد مثلث بنویسم تا کمک کنم این اجرا بهتر درک شود.
مثلث از جهات بسیاری یک اجرای ارجمند و قابل اعتناست.
اجرایی که با مثلث روی صحنه می‌رود کاملا پست مدرنیسم را درک کرده و به کار گرفته است.
مثلث اول از همه به ما یادآوری می‌کند شکسپیر و آثارش محدود به دوره‌ی از تاریخ نیستند. شکسپیر انگار همیشه زنده است و همیشه تازگی دارد.
سپس مثلث چهارچوب‌ها را می‌شکند، یک نمایش المان محور (اسمش را عروسکی نمی‌گذارم) و نه شخص محور که در عین ترکیب آثار پویای شکسپیر تجربه‌ای نو برای مخاطبانش رقم می‌زند و به نوعی تئاتر تجربی شکل می‌دهد.
سپس در راستای پایبندی این اجرا به پست مدرنیسم، مثلث طنز بسیار نوآورانه و در عین حال ساده‌اش را با شکسپیر ترکیب می‌کند و لحظه‌ای نبود که من در حال خندیدن به این اجرا نباشم.
نکته دیگر اینکه مثلث به ما یادآوری می‌کند برای دیدن هملت، مکبث یا اتللو نباید لزوما به دنبال وفاداری به متن باشیم ... دیدن ادامه ›› بلکه وفاداری به شخصیت و کردار مورد نظر شکسپیر است که باعث می‌شود مخاطبان مثلث بتوانند ادعا کنند ما هملت، مکبث و اتللو را در یک شب دیدیم.
مثلث نوآور است و این نوآوری و درک درستش از پست مدرنیسم باعث می‌شود با قطعیت بگویم رسالتش را در حوزه تئاتر انجام داده است.
دست مریزاد به عوامل مثلث. ای کاش می‌شد در هر دوره از اجرای شما هر شب حضور داشت!
بابت نقدی که نوشتید سپاسگزاریم 🌻💙
۲۴ اردیبهشت
مهدی غلامی
بابت نقدی که نوشتید سپاسگزاریم 🌻💙
با آرزوی موفقیت برای تیم خلاق مثلث :-*
۲۴ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به این [تکرار مکررات] عبارت “کار بی ادعایی بود” را هم اضافه کنید آنگاه یک فرمول طلایی دارید:

یک توصیه دیگر برایتان پیدا کردم در مورد اینکه چگونه تئاتر انتخاب کنید:
از کامنت‌هایی مثل "کار جمع و جوری بود" "کار رو پیچیده نکرده بودند" و "کار روان و ساده‌ای بود" دوری کنید.
احتمالا یعنی من از اینکه به جای اینکه برم سینما و یک کار آب هویجی ببینم روی صحنه تئاتر این رو دیدم و احتمالا سالی سه بار هم بیشتر قرار نیست تئاتری ببینم. پس خوب بود.
اما این اجراها خوب نیستن :))
موافقم حاجی خیلی...
۲۳ اردیبهشت
H.M.kiani2
موافقم حاجی خیلی...
ارادت جناب کیانی
۲۴ اردیبهشت
سجاد آل داود
ارادت جناب کیانی
🙏👍🙋‍♂️❤
عزیزی...
۲۴ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
طنز تلخ:

حدودا 4 ماه از حضورم در تیوال میگذرد اما "شاهکار در توصیف این اثر واژه‌ی کمی هست"
گاهی اوقات تنها ٤ ساعت گذشته!
۲۲ اردیبهشت
سحر بهروزیان
😂😂🙏🏻
گول نخوریا 😎
۲۲ اردیبهشت
مهرنوش نوری
گول نخوریا 😎
نه حواسم هست 😉
۲۲ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال پلاس اون سمت سال واقعا نمایش های بیشتری رو پوشش میداد و کم کم دارم احساس میکنم اشتراکمو تمدید نخواهم کرد.
من دیگه تمدید نکردم چون از سه ماه نزدیک دوماهش قطع بود و باعث میشد با امید به پیامک های اون نمایشها رو از دست بدم.
۲۲ اردیبهشت
مهرنوش نوری
من دیگه تمدید نکردم چون از سه ماه نزدیک دوماهش قطع بود و باعث میشد با امید به پیامک های اون نمایشها رو از دست بدم.
نمایش‌های پرمخاطب روز رو هم دیگه تخفیفی براش نداره.
۲۲ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
“ما کار بی ادعایی بودیم” دارد کم کم به نماینده “کار مارا نقد نکنید”‌تبدیل می‌شود. باور کنید ما هم نقد بی ادعایی نوشتیم. اگر علاقه‌مند به شنیدن نقد ها نیستید مثل کمدی الهی جلوی کامنت‌هارو ببندید تا تکلیف مشخص باشه.
[تکرار مکررات]

به نظرم یک معادله ساده هست. اگر شما یک اجرا رو دوست داشتید و من نداشتم، می‌توانیم در کنار هم زندگی کنیم. من نظر شما را می‌خوانم و مخالفت می‌کنم و شما نیز نظر من را می‌خوانید و مخالفت می‌کنید. اما اگر اصرار دارید نظر منفی‌ای ثبت نشود سوال من از شما این است که آیا شما نگران بیداری خودتان (بعید می‌دانم) و کاهش لذتتان از تجربه اجرایی که دیدید هستید یا به صورت نامحسوسی ارتباطی به جز مخاطب با اجرا دارید؟ یعنی آیا دیده شدن نظرات منفی در مورد اجرای محبوبتان و تصور کاهش مخاطبان آن در آینده شما را آزار می‌دهد؟
راه حل ساده است. به عنوان عوامل اجرا به صفحه اجرا اضافه شوید تا بدانیم با چه کسی طرف هستیم.
اولاً تولدتون مبارک!
دوماً چی شده؟ چرا انقدر مبهم صحبت می کنید!
۲۲ اردیبهشت
سحر بهروزیان
اولاً که خواهش می کنم! دوماً مربوط به همون اجرای کذایی؟!
اجرای کذایی زیاد داشتیم. کدومشون؟
۲۲ اردیبهشت
سجاد آل داود
اجرای کذایی زیاد داشتیم. کدومشون؟
😂😂😂😂
۲۲ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرای طنز به خصوص در ایران اصول خودش را دارد. این اجرا به نظرم مانند لباس شخصیت آقای کبیری اجرای زردی بود. طنز و کلیشه‌های این اجرا فرای تصور کلیشه‌ای بودند. سرباز آذری ساده و گول خورده با بهره هوشی کم، مرام و معرفت اغراق شده یک بچه‌ی به اصطلاح پایین یک بچه زرنگ همه چیز دان و یک انسان ساده و ملغمه‌ای از شوخی و روضه خوانی (واقعا!)، شوخی با بخوری و بمالم و سایر چیز‌هایی که لازم نیست در تئاتر شهر بشنویم (در خیابان میتونیم بشنویم و بهش بخندیم) و ارزش دراماتیک ندارند.
پیام‌های به اصطلاح سیاسی‌ای که در هر تاکسی‌ای می‌توان شنید، انتظار که نداشتید بگیم واو چقدر جسورانه؟
طنزی که اصلا نوآور نبود و حتی یکبار نتوانست خنده رو به لب‌های من بیاره. نکته‌ی بعدی، کرداری که یک نمایش سعی میکنه تماشایی کنه باید در زمانی که برای مخاطب منطقیه روایت بشه، روایتگری این نمایش بیش از حد طول کشید و برای شخص من ملالت بار بود. من رو برد به زمانی که سعی کردیم روز ۲۲ بهمن در مدرسه راهنمایی اجرایی به اصطلاح انتقادی روی صحنه ببریم.
برای من اتفاقا پرداخته ترین بین شخصیت‌‌ها شخصیت قاضی/پلیس بود.
نمایش Irony جالبی داشت. مهمان ویژه‌ آقای کریم پور. سطح طنز و محتوای اجرا هم چیزی بالاتر از سطح تولیدات و تراوشات ایشون نبود. حتی شاید کریم پور قوی تر باشد، نمیدونم!
ممنونم از نظرت برادر. ولی واقعا ما قصد نداریم کسی بهمون بگه واو چقدر جسورانه. چون کار جسورانه ای انجام ندادیم
۲۱ اردیبهشت
سجاد آل داود
قبلا هم در دیوار نوشته‌ای عرض کردم که کامنت منفی من در مورد یک نمایش نمی‌تواند چیزی از تجربه فوق العاده شما به عنوان فردی که از این نمایش لذت بردید کم بکند مگر اینکه شما نگران کاهش مخاطبین آینده ...
یه نکته ی کوچک دیگر‌ اینکه چه شایسته که وودراف خوانده‌اید، کتابی مهدی نصرالله زاده ترجمه کرده به نام تاریخ های تئاتر که در انتهای هر فصل در کادری نارنجی رنگ رویکرد های تفسیری خوبی رو نویسندگان اصلی مطرح کردند، خواندنش به عنوان مخاطب هم خالی از لطف نیست.

بابت زیاده گویی عذرخواهم🙏🏻🌹
۲۲ اردیبهشت
حمیدرضا محب
درود قسمت پایانی حرف‌هایتان بطور ویژه ای کاملاً درست است، هر ساخته ای، متر و معیار مشخص دارد که براساس آن تولید شکل میگیرد و براساس همان معیار هم آن ساخته می‌تواند به سه دسته بندی بد، متوسط ...
درود بر شما،
سخنان شما متین است اما من ترجیح میدهم با متر و معیار منطقی به هر اثر نگاه کنم. اصولا یک محصول هنری را مثل یک محصول تکنولوژیک نمیتوان کاملا با سلیقه سنجید. شما می‌توانید عاشق برند اپل باشید و سلیقه تان باشید اما در مقابل یک گوشی اپل از کار افتاده (مثلا آیفون 5) قطعا یک سامسونگ به روز را ترجیح خواهید داد.
متشکرم از حسن توجه شما به دیدگاه بنده.
ارادت.
۲۲ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش نقص در مجموع به عنوان اجرایی هنرجویی قابل قبول بود اما برای یک اجرا حرفه‌ای به نظرم نیاز به بازنگری داره. اول، من باور دارم محتوای اجرا جای کار بیشتر داشت، با باز کردن جعبه‌ی پاندورای این محتوای فرویدی انتظار داشتم بیشتر بهش پرداخته بشه، و به نظرم خیلی جا داشت بیشتر روی اید، ایگو و سوپرایگو کار بشه. اما تلقی من این بود که صرفا اشاره‌ای گذرا بود و تمرکز این اجرا روی فرم بود. و یک اجرای فرمالیستی-تجربی رو شاهد بودیم. فرم اجرا بسیار جلوتر از محتوا بود و ترکیب فرم و طراحی صحنه رو دوست داشتم. قطعا پتانسیل زیادی در تیم این اجرا دیدم.
ایده‌ی قطع و وصل نور و نمایش تغییرات در حالت بازیگران رو خیلی دوست داشتم به عنوان یک اکت تجربی، اما باز هم برداشت من اینه که ممکنه برای مخاطب عام خسته کننده (مخاطبی که لزوما دنبال دیدن نوآوری نباشه) بشه.
در نهایت اینکه صدا با توجه به بضاعت سالن وضعیت خوبی داشت. امتیاز من به این اجرا ۳ هست.
با نظرات شما موافق م و حتم ن در نمایش بعدی تمام تلاش مون را برای برطرف کردن معایب ذکر شده میکنیم.
۲۱ اردیبهشت
قطع و وصل نور رو یادمه تو نمایش زخم هم زیاد ازش استفاده کردن.
و اکثرشون هم مناسب اون کار بودن و من دوست داشتم.
۲۲ اردیبهشت
stanco
قطع و وصل نور رو یادمه تو نمایش زخم هم زیاد ازش استفاده کردن. و اکثرشون هم مناسب اون کار بودن و من دوست داشتم.
من خودم دوست داشتم ولی می‌تواند برای همه جالب نباشد. از نظر تجربی کارشون ستودنی بود برای ایده کما اینکه در نظر هم نوشتم.
۲۲ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چقدر من تجربه امشب رو دوست داشتم.
یک بستر ارجمند برای تئاتر تجربی و سایکودراما تراپی.
من امشب بعد از مدت‌ها یکساعت تونستم حرف بزنم. این فرصت به من داد شد که زندگی خودم رو بازی کنم و بفهمم برای افراد قویا غریبه با شخصیتم چگونه‌ام. بازی خودم در نقش خودم را دوست داشتم، دیگران هم احتمالا دوست داشتند. از طرفی حس میکنم حال خوبی دارم. حداقل موقتا. واقعا متشکرم از گروه فوژان و آقای یاری عزیز. دوست داشتم به صندلی اکسیژن بچسبم و تا ابد بازی کنم اما حیف که وقت محدود بود. باز هم قطعا دوست دارم این فضا رو تجربه کنم. ممنونم. ممنونم و ممنونم.
میتونم بگم نیمه اول اجرا رو دوست نداشتم و نیمه دومش رو شدیدا دوست داشتم. بهترین موومان به نظرم بین زوج شماره 3 بود. به شدت از بازی هومن بنایی لذت بردم.
در کل تجربه‌ای بود که ازش پیشمون نیستم و خیلی خندیدم. طنز به جا و غیرتکراری ای داشت. یجورایی تکرار جوک هایی که در خیابون میشنویم نبود.
اما به طور کلی اجرای معمولی ای که برای یک ساعت خندیدن حتما پیشنهادش میکنم اما نه چیزی فراتر از اون.
به نظرم موومان آخر جای پرداخت بیشتری داشت اما در نقطه مقابل موومان اول بیش از حد طول کشید و خسته کننده شد.
خسته نباشید به تیم اجرا.
ممنونم از شما خوشحالم حالتون با اجرا خوب بوده
۱۸ اردیبهشت
سعید حشمتی
ممنونم از شما خوشحالم حالتون با اجرا خوب بوده
با آرزوی موفقیت برای تیم پر تلاش شما.
۱۹ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یک توصیه دیگر برایتان پیدا کردم در مورد اینکه چگونه تئاتر انتخاب کنید:
از کامنت‌هایی مثل "کار جمع و جوری بود" "کار رو پیچیده نکرده بودند" و "کار روان و ساده‌ای بود" دوری کنید.
احتمالا یعنی من از اینکه به جای اینکه برم سینما و یک کار آب هویجی ببینم روی صحنه تئاتر این رو دیدم و احتمالا سالی سه بار هم بیشتر قرار نیست تئاتری ببینم. پس خوب بود.
اما این اجراها خوب نیستن :))
ترور هفتگی با سجاد آل داود :)))
۱۷ اردیبهشت
سوزان
ترور هفتگی با سجاد آل داود :)))
برنامه این هفته رو تقدیم میکنم به الهام بخش همیشگی من "نمایش روزمرگی" =))
۱۷ اردیبهشت
ی آپشن دیگه . ب نطراتی ک اولش با ،،، سلام ،، شروع میشه ، توجه نکنید
۱۷ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دوباره بیایم لذت ببریم ^^
حضور مجددتون باعث افتخاره 😍❤️
۱۱ اردیبهشت
بهاره مکرم
به به و میدونم اگر برای بار سوم هم ببینم باز مثل دفعه اول لذت خواهم برد :)
خوشحالیم از داشتن چنین مخاطبانی 🙏🌹
۱۲ اردیبهشت
H.M.kiani2
😁😚 انشالله این دوره هم پرفروش باشید...
عزیز دلید 🙏❤️
۱۳ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
و اینکه ای کاش محدودیت کودکان زیر 12 سال رعایت میشد! که این هم بر عهده شهرزاد هست.علاوه بر بی نظمی و تاخیرات همیشگی ای که در شهرزاد تبدیل به عادت شده است.
نمایش عالی
و زیبا
با بازیهای بسیار حرفه ای و روان
خیلی لذت بردم
دوستان ب شما هم پیشنهاد میکنم
برای تماشای این نمایش حرفه ای و زیبا🌹
۱۱ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایشی با درون مایه طنز اجتماعی رو دیدم که واقعا از اون لذت بردم. بازیگران با شوق بسیار کار رو بازی کردند و میشد با همه شخصیت‌ها ارتباط گرفت و باهاشون خندید و از طرفی طنز‌ها لودگی نبود بلکه بسیار سر ضرب و برنده رفت به سراغ معقوله‌ی دروغ در سیاستمداران. یک نمایش اجتماعی که همه چیز داشت. بازی‌های خوب، صدا‌های قوی و آواز‌های قوی، نور خوب و بازی فیزیکال خوب. وقتی تئاتری وظیفه‌اش را به بهترین نحو انجام می‌دهد من واقعا راضی بیرون می‌آیم.
جا داشت نمایش کمی کوتاه تر شود اما در نهایت این موضوع و چند لغزش ریز از بازیگران جلوی لذت بردن من از این اجرا را نگرفت و واقعا توانست من رو تو فضای خودش نگه داره. شخصیتی مثل شخصیت همسر رقاصه و زن همسایه جا برای توسعه و کار بیشتر داشتند اما باقی شخصیت‌ها واقعا قابل لمس و دوست داشتنی بودند.
از بین اون‌ها درخشان ترین بازی متعلق به محسن رضوی نیا بود. دوست دارم بیشتر روی صحنه ببینمش!
نمایش رو اگر به شکل قطعه موسیقی ببینیم درونش دو تک نوازی داشت، یکی تک نوازی‌های فیزیکال محسن رضوی نیا که واقعا جریان نمایش رو تغییر داد و دیگری تک نوازی مهسا احمدپور با صدای تواناش. واقعا دست مریزاد.
سیدمحمدصادق سیادت (siyadat)
با سلام و احترام؛
خوشحالیم که توانستیم میزبان شما باشیم
سپاس از حضورتان
بدون شک انتقادات شما به گروه کارگردانی انتقال داده خواهد شد.
۱۱ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید