در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال ZaA | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 18:53:43
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
ZaA (zahraa)
درباره نمایش بازی سایه i
دوستانی که این کار رو دیدن، نظر خاصی ندارن؟!
رومینا خلج هدایتی و وحید هوبخت این را خواندند
saliakbarzadeh این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امیدوارم تخفیف دانشجویی هم لحاظ بشه در این اجرا
تئاتر باران و محسن باستانی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شاید سوالم کمی مسخره به نظر برسه اما این اجرا چقدر دلهره آوره و شاید ترسناکه دقیقا؟ چون اصولا با ترس مشکلات جدی دارم، به حتی که علی رغم علاقه و کنجکاوی شدید، خودم رو از دیدن ماهی و گربه هم محروم کردم. منطقیه اگر این کار رو هم به لیست سیاهم منتقل کنم ؟!
این کار رو ندیدم ولی با ندیدن اون فیلم چیزی رو از دست ندادین. نگران نباشین.
۲۹ دی ۱۳۹۴
عزیزم ترسناک نیست.محدودیت سنی،بخاطر موضوعشه
۰۲ بهمن ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ظاهرا به این نمایش ظرفیت اضافه تعلق گرفته و الان، 42 جای خالی رو هم نشون میده، اما امکان خرید وجود نداره. جریان چیه؟ اگر واقعا ظرفیت اضافه شده، چطور میشه خرید کرد؟
MR.SHABGARD این را خواند
سارا حدادی و علی اصغر شیرازیان این را دوست دارند
منم برای دوتت تاتر همین سوالو دارم
۲۹ دی ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ZaA (zahraa)
درباره نمایش پاییز i
شکر خدا ایرانشهر هیچ وقت تلفنی پاسخگو نبست!
امکان تهیه بلیط به صورت حضوری وجود دارد؟
وحید هوبخت این را خواند
الان که روز های پایانی بعید اما به احتمال 1 درصد اگه شانس داشته باشید خارج از ظرفیت جا داشته باشه
۱۸ اسفند ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ZaA (zahraa)
درباره فیلم ابوزینب i
قطعا همچنان بهترین فیلم در حوزه مقاومت، بازمانده هست که هنوز هم که هنوزه، دیدنش برای من یکی تازگی داره. ابوزینب تلاشی است برای نزدیک شدن به اون استاندارد که تا حدودی هم موفق بوده گرچه همچنان حفره هایی در فیلمنامه آزاردهنده است و همراه آه و افسوس.
همین اول تکلیفم را با فیلم روشن میکنم که کوچه بی نام فیلم بدی است؛ یکی از بدترین فیلم هایی که دیده ام. برای من فیلم ها همیشه دو بخش دارند: مضمون و ساختار، و سعی می کنم این دو را هیچ گاه با هم خلط نکنم. مثل عصبانی نیستم که با وجود ایرادات اساسی ام به مضمون، همچنان ساختارش را دوست دارم. کوچه بی نام اما از هر دو لحاظ فیلم بدی است. طبق معمول ایراد اساسی ساختاری، فیلمنامه است. فیلمنامه ای که سعی کرده با یک دست، ده تا هندوانه بلند کند ولی نهایتا همه را انداخته و شکسته. شخصیت پردازی های ضعیف، خرده داستان های بی ربط و معلق، بازی هایی که علی رغم تعریفاتی که در این دو روز شنیده بودیم، حرف نویی نداشت و به خصوص عدم یکدستی بازی ها توی ذوق می زد و حتی اشکال در زمان فیلم که شاید خیلی مهم به نظر نیاید اما در تمام یک ساعت فیلم برای من آزار دهنده بود (حادثه ی اصلی فیلم در واقعیت در تاریخ 23 بهمن 1380 رخ داد اما کوچه بی نام در همین سال های 92_93 خودمان میگذرد و این از موبایل هایی که به راحتی در دست همه شخصیت ها قرار گرفته و برخی دیالوگ های دیگر مشخص می شود؛ ایرادی که با اندکی دقت برطرف می شد).
اما محتوای فیلم، چیزی نیست که بشود به راحتی از آن گذشت. درست است که خیلی از ما ممکن است در اطراف خود، چنین خانواده ها و افرادی را سراغ داشته باشیم اما همه ما که کمی از سینما و نگارش فیلمنامه سردرمی آوریم، می فهمیم که کجا نویسنده و کارگردان از روی دلسوزی و برای حل معضلی یا طرح سوالی فیلمی ساخته و کجا قصد تمسخر دارد و تحقیر. به نظر من کوچه بی نام فیلمی است توهین آمیز نسبت به قشر مذهبی جامعه و هرچقدر تلاش میکنم به خودم بقبولانم چنین نیست و یا کارگردان چنین نیتی نداشته، مجاب نمی شوم. حتی اگر هم اشتباه میکنم، اما بر مخاطب چنین تاثیری دارد و این امر نه تنها حس خودم در طول تماشای فیلم بود، بلکه پوزخندها و خنده های گاه و بیگاه برخی از تماشاچیان، تایید کننده آن است.
اختلاف نظر و عقیده در خیلی از خانواد ها بین والدین و فرزندان وجود دارد اما ای کاش این فیلم، به دور از نگاه متعصبانه و تمسخرآمیز سعی در طرح دلسوزانه ی آن می داشت.
دوستان یک لطفی بکنن، در نقدها و اظهار نظرهاشون فیلم رو تعریف نکنن. فکر میکنم اکثرمون دوست داریم خودمون درون سالن سینما با داستان فیلم ها روبرو بشیم.
سپاس
الان واقعا سوال اینه که یعنی مسءولین جشنواره خودشون متوجه نمیشن که یک کار خارجی پر دیالوگ باید بالانویس داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟ واقعا نفری 20 هزار تومان پولی که بابت 80 دقیقه تحمل مکالمات فرانسوی زن و مرد نمایش گرفته شد حلاله؟؟؟؟
یعنی چـــــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ترجمه فارسی نشده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :| :/
۰۴ بهمن ۱۳۹۳
واقعا مسخره است...
۰۸ بهمن ۱۳۹۳
@یلدا معینی فر: اگر خلاف حرف شما هم باشه, چیز غیرقابل باوری نیست...! :))
۰۸ بهمن ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دیدن نمایشی که وسط این همه اسم و رسم و هیاهوی روشنفکری، خیلی ساده و سرراست داره کار خودش رو میکنه و اتفاقا برعکس همین جریان غرغروی تیاتر این روزها که فقط بلده نک و ناله کنه، حرفی جدی و ملموس برای گفتن داره و برای این بیان، نیازی به پیچیدنش در لفافه های عجیب و غریب نمی بینه، لذت بخشه.
مدت هاست که تیاترها، صرف نظر از ترکیب گروه و موضوع و لول کار، شدن مانیفست های تکراری سیاسی و خوشحالم که بالاخره گروهی پیدا شد که حرف خودش رو بزنه و وسط داستانش، به این و اون تیکه نندازه. و البته جالب بود دیدن مخاطبینی که برعکس اغلب تیاترها، مخاطبین ثابت تیاتر نبودند و به قول برخی دوستان، مردم عادی بودند، در روزگاری که عموما کمتر تیاتری مخاطب عام داره و تیاتر داره در یک سیکل بسته به حیاتش ادامه میده. جالبه که وقتی از سالن میای بیرون، به جای حرف های قلمبه سلمبه ی مخاطبین گرام به همدیگه (پزهای روشنفکری!) بشنوی ادم ها به هم بگن بازیگر نقش امیرکبیر رو شناختی؟! همونی که تو فلان فیلم فلان کار رو می کرد و البته باز هم نشناسنش! به نظرم اگر موفقیت نمایشی که نه بازیگر چندان چهره ای برای عموم مردم داره و نه سالن درستی، در همین امر خلاصه می شد، کافی بود.

و البته سپاس از جناب سلیمانی بابت ادب و احترامشون به مخاطب که جایی در تیاتر حرفه ای نداره (شاید هم نباید داشته باشه!). تا به حال خوش امدگویی به مخاطب از طرف کارگردان رو فقط از آرش دادگر دیده بودم.
ZaA (zahraa)
درباره نمایش قصه ظهر جمعه i
یکی از بدترین کارهایی که دیدم. تءاتر (و البته کل هنرهای تصویری) اول متن هست و بعد طراحی صحنه. یک طراحی صحنه ی خوب، یک کار خوب نمی سازه اما یک متن خوب حتی اگر به واسطه ضعف دیگر عوامل، خوب اجرا نشه اما باز هم ارزشمند خواهد ماند و تاثیرش رو روی بیننده و بعده ها، خواننده خواهد گذاشت
manimoon، ایمان یزدی و سیامک قلی زاده این را خواندند
محمد علی محمدی این را دوست دارد
متاسفانه اسمتون نیست که من باذکر نام تز شما تشکر کنم به خاطر این صراحت و صداقت در نظرتون . وتقعا سپاسگذارم . امیدوارم روزی اجرایی از من و همکارانم ببینید که شمارو راضی کنه
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
برای من، بهترین فیلم این دوره در بین فیلم هایی که دیدم
کیمیا توکل نیا و فرید تکاملی این را خواندند
نرگس دوست محمدی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ZaA (zahraa)
درباره نمایش سقراط i
هر دم از این باغ بری می رسد!!

سپاس از مدیریت تالار وحدت بابت افزایش قیمت بلیط ها در سال آینده!!
کدوم سال آینده؟

از هولش نذاشت به سال بکشه. از همین الان کرد 25 تومن
۱۶ بهمن ۱۳۹۲
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انصافه؟ انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟
نیس
۱۶ بهمن ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ای کاش این فیلم، مستند ساخته می شد و تبدیل به سینمایی نمی شد چون با ورود به عرصه سینما، حرف اول و آخر رو یک چیز می زنه: فیلمنامه.

آقای اسلام لو مستند ساز خوبی هستن، از این فیلم هم میشه نتیجه گرفت که توانایی ساخت سینمایی رو دارن، اما و به این شرط که دیگه فیلمنامه اش رو خودشون ننویسن و تا یک فیلمنامه قوی دستشون نرسیده، سینمایی کار نکنن؛ اون هم در مورد چنین موضوعات مهمی که جای آزمون و خطا نیست.
روح اله و کیمیا توکل نیا این را خواندند
setayesh این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
zahraa (zahraa)
درباره P2 i
یک شبه مانیفست سیاسی (که البته توهین واژه مناسب تریه) مسخره علیه حکومت، در قالب داستان ضحاک.

کارهای آقای میرمنتظمی رو به خاطر تجربه های متفاوتشون در زمینه ی اجرا دنبال می کنم اما این یکی ابدا برام جذاب نبود چون مثل اغلب کارهای این روزها، از یک داستانِ اصلی استفاده می کرد و حدود یک ساعت عمر تو رو تلف می کرد ( 15 تومن پول بی زبون بماند) برای غالب کردن 4 تا جمله ( همون تیکه) بد بیراه علیه حکومت.

بس نیست این همه منگنه کردن نظرات سیاسی شخصی، به روایتی بی ربط؟؟
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
zahraa (zahraa)
درباره نمایش سقراط i
اجرای بسیار خوبی بود اما دیگه داره واقعا حالم به هم می خوره از اینکه هر تئاتری با هر موضوعی، شده جای تکه پرانی های سیاسی و غر زدن های الکی به اوضاع جامعه و حکومت. نشد یه کاری ببینیم که حرف خودش رو بزنه و داستان خودش رو داشته باشه و کنایه توش نباشه، فرقی هم نمی کنه کار ایرانی باشه یا خارجی و توسط کارگردان بازنویسی شده باشه. این عزیزان هنرمند گویا خودشون هم باورشون شده که علمدار یه انقلاب جدید هستن و کل جامعه هم با تفکرات اون ها همراه.

دلم یه تئاتر می خواد که وقتی میای بیرون، حال ات به غایت خوب باشه و دلت امیدوار
به شدت موااااافقم...یعنی خیلی زیاد...!
ممنون که حرف دلمونو زدین...:))
۲۴ دی ۱۳۹۲
حرف شما اصلا جای تعجب نداره :)
۲۸ دی ۱۳۹۲
آقای الف، بله سنگ ها در جیب ها رو دیدم و هم فرم اجرا رو دوست داشتم (استفاده از دو بازیگر و دکوری ساده) و هم مهم تر اینکه در میان این همه نمایش هایی که دوست دارن همه اش راه در رویی پیدا کنن برای منگنه کردن یه جمله غرولند به حکومت و نظام، تئاتری بود که حرف خودش رو می زد و داستان سرراست خودش رو تعریف می کرد و تو وقتی میومدی بیرون یک تئاتر دیده بودی از نوع داستان گو، بی هیچ حرف اضافه که میتونستی دوستش داشته باشی یا نه.

آقای آقازاده بنده نمی دونم شما چقدر تئاتر میبینید اما من اغلب کارهای مهم و بعضا غیرمهم رو می بینم و هرکس دیگه ای هم که اجراهای مختلف رو دنبال کنه، کاملا می تونه بفهمه که چه درصد زیادی از کارها، حتی شاید فقط به نیت همین یکی دو جمله به قول خودشون نقد، اجرا میشن و این جاست که دیگه کم کم حالت بد میشه از این همه غر زدن الکی. وگرنه بحث نیمه ی پر و خالی نیست و در مورد اجرای سقراط که دیگه کلِ اجرا و زندگینامه ی سقراط ... دیدن ادامه ›› به صورت کاملا واضح بهانه ای بود برای زدن حرف های سیاسی مد نظر آقای نعیمی. هرچند که از خودِ اجرا بسیار لذت بردم چون عادت دارم متن رو از اجرا جدا کنم.

خانم پوپک، با وجود اینکه شکلک را خواهم دید چون کار نغمه ی ثمینی عزیز هست اما اتفاقا بزرگ ترین دغدغه ام در مورد این کار هم همین تکه پرانی های سیاسی است که خود خانم ثمینی گفتن با توجه به اتفاقات 88 متن رو بازنویسی کردن که این از نگاه من بزرگترین نقطه ضعف کار می تونه باشه و باعث تاسف
۰۳ بهمن ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عالی نبود اما قابل قبول بود، اون هم به خاطر ایده ی اجرای متفاوتش. ظاهرا بهترین کاری هست که این روزها اجرا میره
اگر کسی ترکیب چرمشیر - پسیانی رو دوست داره که خب داره، اگر هم نداره که خب نداره. این کار هم از این قاعده مستثنی نیست!
محمود زهره‌وند و شیوا اکبری این را خواندند
پالیزدار، آریا میامی و کاوه ت این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چرا انقدر گران؟؟؟!
بهرنگ، شادی بهرامی و آرزومند این را خواندند
marzieh baan این را دوست دارد
گران نسبت به چی دوست عزیز ؟ برای کاری با این کارگردان با این بازیگران با این نویسنده با این آهنگساز با این ...گران؟ واقعن اینطور فکر میکنین ؟
۲۸ مرداد ۱۳۹۲
با این نتیجه گیری نهایی خانم محمدی کاملا موافقم!
۲۸ مرداد ۱۳۹۲
دعا کن بلیت گیرت بی‌آد، گرون و ارزونیش پیش کش...
۱۰ شهریور ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید