در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | پرتو جغتایی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:49:11
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
یکی از بهترین روایت‌هایی که از تراژدی‌های یونان باستان در صحنه تئاتر دیدم، بدون شک نمایش «ترانه‌های تب« بود. متن بی نظیر و درگیر کننده این نمایشنامه نشان از این داشت که نویسنده شناخت کامل و جامع و بسیار نزدیک به حقیقتی از تاریخ یونان باستان داشته.
زبان و گفتار شخصیت‌های این نمایش من رو متحیر کرد و یاد جهان نمایشنامه های استاد بیضایی انداخت.
طراحی صحنه و طراحی نور به شدت جذاب و در خدمت اجرا بود.
از موسیقی زنده و نوازنده‌های ماهری که بسیار فضا رو به هدف نمایش نزدیک و فضاسازی درستی ایجاد کرده بود، هم نباید به راحتی گذشت.

اگه به داستان‌های اسطوره ای یونان باستان علاقه مند هستید ودوست دارید روایتی جذاب و گیرا از ماجرای ادیپ و ژوکاست ببینید و یک ساعت تمام لذت ببرید این نمایش رو از دست ندید.
امیدوارم این نمایش اون طور که شایسته هست دیده و البته فهمیده بشه
همیشه از تماشای نمایش‌هایی که تکلیفشون با خودشون مشخصه لذت میبرم. «مضحکه سیاه» با قوت در دسته این نمایش‌ها قرار می‌گیره.
نمایشی سرشار از لحظات کمدی که با تلفیق اصولی نمایش‌های روحوضی و سنتی و فضای قاجاری تونسته بود به خوبی تماشاگران رو در تمام مدت اجرا با خودش همراه کنه
درون مایه نمایش طعنه‌ای بود در لفافه به حاکمی ضعیف که با بلاتکلیفی و اقدامات باری به هر جهت در تلاشه تا تقصیر رخدادهارو به گردن دیگران بندازه تا مسئولیت خودش رو نپذیره. تصمیمات پادرهوا و معلق که وضعیترو به آشفتگی می‌کشونه و در نهایت هم بی گناه‌ترین و ضعیف ترین فرد متهم میشه.
شاید با دیدن این نمایش در ابتدا تصور کنیم که قصد خندوندن مخاطبه اما باید اعتراف کرد که این نمایش اگر چه در خنده گرفتن از مخاطب عالی عمل میکنه اما در عین حال تنبیه، تذکر و یادآوری رو هم فراموش نکرده.
من بارها با صحنه‌های مختلف و دیالوگ‌های مضحکه سیاه خندیدم اما دقیقا نمیدونستم که به نمایش میخندم یا به وضعیتی که در اون به عنوان یک انسان گرفتارم.
در کلیت اجرا هم به اعتقاد من استفاده از موسیقی زنده و در فضا بودن کامل بازیگران حتی اون کاراکترهایی که نقش کمتری نسبت به باقی داشتن و میزان بالای هماهنگی‌شون نقاط قوت به شمار می‌رفتن.
به تمامی عوامل این اجرا خسته نباشید میگم و به نظرم این نمایش برای اینکه یک ساعت فارغ از همه دغدغه هاتون خوش بگذرونید و بخندید و فکر کنید و لذت ببرید انتخاب بسیار مناسبیه...
👏👏👏🤌👌🏾
قدمتون رو چشم
خوشحالیم که دوست داشتید
☺️🌹🙏✨️
ممنونم بابت نظر جامع و دقیقتون
امید قاسمی (omidqasemiii)
ممنون از مهر و لطف شما🌱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پرتو جغتایی (partojoghataee)
درباره نمایش گرامر i
از شیوه اجرا و نوع غیر خطی روایت‌های مختلف لذت بردم. به نظر من بسیار خلاقانه بود و تماشاگر رو با خودش همراه می‌کرد. بازی هر دو بازیگر رو پسندیدم و به نظر می‌رسید که با نقش ارتباط خوبی برقرار کردن. طراحی صحنه هم جالب و کاملا در خدمت اجرا بود و یه حس غریبی از خانه به دوشی و ترک وطن رو القا می کرد.
مشکلی هم که به نظر من وجود داشت، صدای خیلی بلند در لحظاتی از نمایش بود که از ویدئو وال استفاده می شد. شدت زیاد صدا آزاردهنده بود در این مواقع...
به عوامل نمایش به ویژه دو بازیگرش خسته نباشید میگم و امیدوارم اجرای پربار و پرمخاطبی داشته باشید.
نمایش گرامر یه تجربه دوست داشتنیه. با کاراکترهایی که اونقدر در طول نمایش درد و دغدغه مشترک با تو دارند که وقتی به خودت میای و ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه نمایش گذشته حس میکنی انگار داری از یه دورهمی دوستانه بعد از یه گپ و گفت و درد و دل مفصل بیرون میای.
برای من خیلی لذت بخش بود.
و مطمئنم خیلی ها حرف ها و درد های این نمایش براشون آشناست و باهاش همراه خواهند شد.
فائزه یوسفی (faezeyousefi)
Yasaman Abedian
نمایش گرامر یه تجربه دوست داشتنیه. با کاراکترهایی که اونقدر در طول نمایش درد و دغدغه مشترک با تو دارند که وقتی به خودت میای و ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه نمایش گذشته حس میکنی انگار داری از یه دورهمی دوستانه ...
ممنونم از شما🙏🏻🌾
فائزه یوسفی (faezeyousefi)
ممنونم از حضورتون🙏🏻🌾
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پرتو جغتایی (partojoghataee)
درباره نمایش ادبیات i
بازی های بسیار خوب و اندازه و بدون اشتباه از هر دو بازیگر

متن خوب و فکر شده با استنادات درست و دقیق

و شیوه اجرای ساده که در عین سادگی اجازه نمی داد تماشاگر خسته بشه...

برای من طراحی صحنه و طراحی لباس جذاب ترین قسمت این نمایش بود به ویژه اینکه کمتر کاری رو این اواخر دیدم که به طراحی لباس و هارمونی رنگ ها به این میزان اهمیت بدن و بر اساس فاکتورهای زیبایی شناسی ... دیدن ادامه ›› تصمیم بگیرن

به همه عوامل این نمایش خسته نباشید میگم و باید بگم جسارت اجرا بردن چنین متنی که محوریتش «زنان هنجار شکن و پیش رو» در عصر خودشون هست، به ویژه در روزگار کنونی که در اون به سر می بریم، احسنت و آفرین داره.
پرتو جغتایی (partojoghataee)
درباره نمایش مَثلِث i
خلاقیت مطلق... متن عالی...
واقعا لدت بردم

من دیشب برای عکاسی این نمایش رفتم و متاسفانه رفتارهای عجیبی که از عکاس گروه دیدم واقعا شوکه م کرد به طرزی که همون ابتدای نمایش قید عکاسی رو زدم.

خیلی دلم میخواد بدونم که این گروه برای چندمین بار هست که اجرا میبرن روی صحنه؟ چون واقعا برام قابل درک نبود که چطور به عکاس محترم گروه اصول اولیه عکاسی در تئاتر گفته نشده بود.

جدا از اینکه ایشون شاتر دوربین رو سایلنت و beep فوکوس رو خاموش نکرده بودن، تمام مدت اجرا دورتادور صحنه اجرا میچرخیدن، می ایستادن راه می رفتن روی تک تک صندلی ها مینشستن، دراز می کشیدن و با ژست های عجیب غریب و حرکت های اضافه موجب میشدن اصلا کسی به نمایش توجهی نکنه و تقریبا اغلب تماشاگران توحهشون به اون عکاس بود تا به بازیگران... امیدوارم کارگردان محترم این نمایش تذکرات لازم رو به عکاس بدن و بهشون یاداور بشن که عکاسی با این فرم و این وضعیت به هیچ عنوان در فضای تئاتر، حرفه ای نیست.
چون من شخصا حتی نتونستم یک دقیقه از این نمایش رو با تمرکز ببینم...

پرتو جغتایی (partojoghataee)
درباره نمایش شاعر شهر i
واقعا لذت بردم از لحظه به لحظه ش… یه جاهایی بغض
یه جاهایی لبخند؛ یه جاهایی حسرت و یه جاهای خشم مجموع احساساتی بودن که در طول تماشای «شاعر شهر» تجربه‌ کردم
امیدوارم عوامل تصمیم به ادامه اجرا بگیرن تا اون طور که شایسته‌ش هست دیده بشه
اجرایی که با تماشای اون چندین و چند احساس مختلف رو تجربه کردم. واقعا لذت بردم و باید بگم پایان بندی خلاقانه این نمایش متحیرم کرد. بیان ِ در لفافه ی موضوعی که پرداختن بهش فقط کار یه نویسنده خلاق می تونه باشه. خسته نباشید به همه اعضای گروه به ویژه بازیگرا که یکی از یکی بهتر بود
قصه و طرح اصلی نمایشنامه جالب و جدید بود اما به خوبی پرداخت نشده بود و یجورایی بلاتکلیف بود ؛
روند کند و مدت زمان زیاد بعضی صحنه ها که واقعا با حذف شدنش ضربه ای به کلیت اجرا نمی‌زد، منجر شده بود که ریتم به اصطلاح بیفته و کسالت ایجاد کنه.
من قبلا اجرای «هملت پشت کوهی» رو از آقای ابراهیم پشت کوهی دیده بودم و انصافا اون کار به نظرم از نظر محتوایی و قدرت متن خیلی بهتر و جلوتر بود.
اما از لحاظ میزانسن، موسیقی و خوش آب و رنگی این کار رو بیشتر دوست داشتم.
و اینکه بازی بدون نقص وحید آقاپور و مرضیه صدرایی مثبت ترین نکته این اجراس.
نقش آفرینی باقی بازیگرا متوسط و حتی ضعیف بود.
با همه این اوصاف به نظر من این نمایش ارزش یک بار دیدن رو داره
پرتو جان ممنونم از حضورت و نقدت کاش بودم و میدیدمت
۲۳ بهمن ۱۴۰۲
محمد لهاک
بله آقا پنجشنبه من افتخار میزبانی شما و همسر محترمتون رو دارم 💎💎
والا چه عرض کنم باور کنید شرمنده میشم، یکدنیا تشکر از لطفتون امیدوارم بتونم جبران کنم، احتمال کمی داره که به ماموریت کاری برم، اما به احتمال زیاد پنجشنبه خدمت میرسیم و اگر آمدنی شدیم حتما با شماره ای که بالا لطف کردید باهاتون هماهنگ میکنم، درود و سپاس
۲۴ بهمن ۱۴۰۲
محمد کارآمد
والا چه عرض کنم باور کنید شرمنده میشم، یکدنیا تشکر از لطفتون امیدوارم بتونم جبران کنم، احتمال کمی داره که به ماموریت کاری برم، اما به احتمال زیاد پنجشنبه خدمت میرسیم و اگر آمدنی شدیم حتما با ...
قدمتون به دیده منت ❤️❤️❤️
۲۴ بهمن ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بعد از مدت‌ها وقتی یه نمایش تموم شد؛ داشتم تو دلم می‌گفتم: «آخیشششش یه تئاتر واقعی دیدم» لذت بردم از لحظه‌لحظه‌ش
اگه علاقه‌مند به تاریخ هستید، «احتمالات» رو حتما تماشا کنید
تا با روایت تصویری لمس کنید که «تاریخ» با همه واقعی بودنش چطور محتمل بود و هست که دچار حذف و تحریف شده باشه؛
خسته نباشید به تک تک عوامل این نمایش بویژه علی شمس که در روایت‌‌های پست مدرن همیشه ۶-۰ از بقیه جلوتره
بعد از مدت‌ها وقتی یه نمایش تموم شد؛ داشتم تو دلم می‌گفتم: «آخیشششش یه تئاتر واقعی دیدم» لذت بردم از لحظه‌لحظه‌ش
اگه علاقه‌مند به تاریخ هستید، «احتمالات» رو حتما تماشا کنید
تا با روایت تصویری لمس کنید که «تاریخ» با همه واقعی بودنش چطور محتمل بود و هست که دچار حذف و تحریف شده باشه؛
خسته نباشید به تک تک عوامل این نمایش بویژه علی شمس که در روایت‌‌های پست مدرن همیشه ۶-۰ از بقیه جلوتره
خیلی فعالی خانم جغتایی. بزنم به تخته‌
از عکاسی ورزشی تا عکاسی تئاتر گرچه به ظاهر فاصله بسیار نیس ولی خب خیلی فازها فرق داره...
خداقوت
۳۱ فروردین ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
واقعا حیف نمایش به این خوبی که با این تصویربرداری ، تدوین و صدابرداری افتضاح به این شکل و شمایل بد تبدیل به فیلم تئاتر شد !
 

زمینه‌های فعالیت

سینما
تئاتر
موسیقی

تماس‌ها

partojoghataee_photo