در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال حسین موسوی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:02:08
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
این نمایش علیرغم ساختار قابل قبول متنی، اجرایی و استفاده متناسب از موسیقی، ضعف محسوس محتوایی داره. مسیر تخیل و تفکر رو به روی مخاطبش باز نگه نمیداره، و پایان کلیشه‌ایش هر آنچه ساخته بود رو پنبه میکنه! دیالوگ‌ها در بعضی از موارد با محتوای یکنواخت و همسانی ادا میشدند و کمکی به پیشبرد داستان نمیکردند. در این نمایش بازیهای خوبی رو شاهد هستیم. امین طباطبایی در تئاتر بازیگر مورد علاقه منه و همواره آثارشو دنبال میکنم. ولی ضعف محتوایی و پایان بندی گل‌ درشت و قهرمان‌سازیِ تصنعی، فرصتِ مواجهه با یک اثر بکر رو از مخاطب میگیره و جداً معتقدم پرسوناژ «گابریل» به قول دوستِ سینمایی‌مون، در نیومده بود! همچنین دیدن اسامی بزرگی مثل آرش دادگر و ایمان اسکندری در کاتالوگ نمایش ، طبیعتاً انتظاراتو بالاتر میره. در نهایت به گروه تئاتر بلدِ این نمایش خسته نباشید میگم و دستشونو به گرمی میفشارم.
حسین موسوی (chaap.daast)
درباره نمایش ملاقات i
ایشالابرای روزای اول یا دانشجوها تخفیف هم دارین؟
خوانشاً تمدیدش کنید.... میشه؟
لطفاً تمدیدش کنید. ممنونم.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حسین موسوی (chaap.daast)
درباره نمایش ریچارد i
به طور کلی اگه بخوام در مورد نمایش بگم، باید اونو به دو قسمت تقسیم کنم. قسمت اول که دورانِ ماقبل سلطنت ریچارده و قسمت دوم برای به قدرت رسیدن ... دیدن ادامه ›› ریچارد.
در قسمت ابتدایی نمایش با ریتم کندی همراه بود که دیالوگ‌های طولانی داشت و میشه گفت پرده‌ها تا حدودی به پیش بردن داستان کمکی نمیکردن. حتی گاهی نمیشد ارتباط بین پرده‌ها رو متوجه شد. اما اونچه که در قسمت ابتدایی منو آزار میداد، بازی بسیار بد بهناز نازی بود که فقط به حفظ کردن دیالوگ بسنده کرده بود و بس. در این قسمت شاهد صحنه‌ی درخشانی بودیم که جسد جرج (بردار وسطی) ریچارد رو برای تشییع می‌آوردن. صحنه‌پردازی و طراحی دکور همراه با رقص محزون با چتر خیره‌کننده بود.

اما نیمه‌ی دوم نمایش ورق برمیگرده. ریتم داستان ب تکاپو میفته. وقایع همبستگی بیشتری داشتن و داستان از اون شلختگی اولیه نجات پیدا میکنه. حتی بازی حامد کمیلی هم پخته‌تر میشه و نمره قبولی میگیره.

در نهایت باید بگم که موسیقی متن رو دوس نداشتم چون یکپارچه نبود و به انسجام نمیرسید و با تغییر سبک و سیاق باعث میشد تِم یکپارچه‌ای نداشته باشه. در اغلب موارد رقص‌ها زاید به نظر میرسید. از بازی شقایق فرهانی چیز خاصی ندیدم چون نقش چندانی هم نداشت. در مورد فرید قبادی هم باید بگم یک بازی خیلی خیلی معمولی ازش شاهد بودم که تپق کلامی هم داشت (بجای کلمه برادرزاده گفت خواهرزاده و منو ۵ دقیقه‌ای سردرگم کرد). نقش زاید هم داشت این کار. دلقک‌ها یا همون خیاط‌ها! واقعاً براحتی میشد حذفشون کرد و کار هم لطمه‌ای نخوره.

اما نقص کار اول به دلیل نبود انسجام کافی و مغشوش بودن متن بود و دوم به دلیل نداشتن بازیگر محوریِ مقتدر. بازی حامد کمیلی خوب و قابل قبول بود و نشون داد از پس نقش میتونه بربیاد ولی این نمایش به یک فرهاد آییش نیاز مبرم داشت.

در کل اگه بخوام به نمایش آقای نعیمی از ۱۰ نمره بدم، ۶/۵ امتیازیه که به نظرم میتونه منصفانه باشه.

سایر امتیازها:

سقراط 8.1
شوایک 8.2
ریچارد 6.5
ترور 8.5
شرق دور شرق نزدیک 7


در ضمن این امتیازات بر اساس آثار خودِ آقای نعیمی هستن نه مقایسه با سایرین. گرچه این مقایسه هم بخاطر ژانرهای متفاوتی که آقای نعیمی انتخاب میکنن، تا حدودی عامیانه به نظر میرسه ولی معیار بهتری برای مقایسه وجود نداشت.

و اینکه من متوجه نشدم نقش خانم کتانه افشاری نژاد چی بود چون در کاتالوگ نمایش اسم ایشونو ندیدم. احتمالاً یا تیوال در درج اسامی نمایش اشتباه کرده یا کاتالوگ.
دلقکا( خیاطها)بدترین و زایدترین قسمت بودند..
۲۲ تیر ۱۳۹۷
سپاس از اینکه به دیدن نمایش ما آمدید و ممنون از زمانی که برای انتشار نظرات گذاشتید :)
۲۳ تیر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ساعت اجرای نمایش خیلی دیره. کاش لااقل چندتا از اجراها در ساعات زودتری روی صحنه بره. چون واقعاً قشر دانشجو در این ساعت نمیتونن بیان.
کاش باب بشه همه نمایش ها یک سانس در ساعت مقابل داشته باشند.
۰۸ خرداد ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هرچقدر که صابر ابر هم خوب بازی کند، این نمایش خوب نمیشود. خانم ناتالی متی بسیار بد بازی میکند. خیلی از اوقات صدای موسیقی از صدای بازیگران پیشی میگیرد و علناً چیزی نمیشنویم. داستان به هیچ عنوان کشش نمایشی ندارد.
عاطفه گندم آبادی، فرامرز فخری، سپهر و لیلى شجاعى این را خواندند
نیلوفر ثانی و Sh sj این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ساعتش خیلی بَده! بعد از نمایش فقط با اسنپ میشه برگشت. اونم با این قیمتای عجیب غریب اسنپ که با شیب ملایم صعودی رفته بالا. یعنی یه تئاتر رفتن اومدن 70 تومن آب میخوره! لااقل ساعت شروع اجرا رو بندازن زودتر
نیلوفر، مریم شریعتی و عباس شیخی این را خواندند
اعظم م و ارغوان این را دوست دارند
کاش سانس ویژه ی عصرگاهی بذارن عوامل محترم.
۲۰ فروردین ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ماراساد بی اشکال یا کم غلط نیست ولی آنقدر در مجموع خوب ساخته و پرداخته شده که اشکالاتی که در حوزه روایت و معرفی کلیشه ای کاراکترهای نمایش دارد، قابل اغماض است. امین طباطبایی و مهران امام بخش، نامخاطبِ تئاتر را هم با دیالوگ گفتنشان میخکوب میکنند. به تیم حرفه ای ماراساد خسته نباشید میگویم.
از عوامل نمایش و سالن تقاضا دارم در صورت امکان سانس ویژه برای این نمایش در نظر بگیرن تا دوستانی که به علت دیر بودن ساعت شروع اجرا هنوز نتونستن به دیدن این نمایش بیان، این امکان براشون فراهم بشه. صمیمانه متشکرم.
تمدیدش کنید...خیلیا نتونستن بلیط بخرن
شرق دور، شرق نزدیک نسبت به آثار گذشته‌ی آقای نعیمی، اثری شخصی‌ست و می‌توان گفت نقش آقای نعیمیِ نویسنده به آقای نعیمیِ کارگردان می‌چربد. زیرا برخلاف نمایش‌های سقراط و ترور که سرشار از خلاقیت‌های نمایشی و کارگردانی بودند، این اثر چنین تجربه‌ی شگرفی را به مخاطبش ارائه نمی‌دهد.
اگر چه با قصه‌ای چندلایه و مرموز مواجهیم که دیالوگ‌های اثرگذاری دارد، اما برقراری ارتباط با آنها دشوار است. چرا که با مجموعه‌ای از گفت و شنودها و اکت‌هایی مواجهیم که در نظر اول ارتباط چندانی با هم ندارند و خسته کننده و مغشوش به نظر می‌رسند. حس لامکانی و لازمانی که نمایش در صدد شکل‌گیری آن بود در ابتدا برایم نامحسوس بود و درک اتمسفر نمایش در لحظات انتهایی نمایش برایم میسر شد. بازی ها به جا و پخته به نظر می‌رسیدند که نشان از تمرینات طولانی مدت گروه هنروران است. بخصوص آقای گودرزی و خانم نوحیان در ایفای نقش خود درخشیدند. علی رغم انتقاداتی که به این اثر وارد خواهد بود، پیچشِ داستانی و همچنین صحنه‌ی پایانی نمایش بسیار دیدنی و حائز اهمیت است.
پس از تماشای نمایش به این موضوع فکر می‌کردم که کاش آقای نعیمی در اجرا نشدن این اثر توسط سایر کاگردان‌ها ممارست نمی‌کردند تا در اجرای سایر هنرمندان، بازخوردهای عمومی را مدنظر می‌گرفتند و شاید در نوشتن برخی دیالوگ‌ها و فضاسازی‌ها تجدیدنظر می‌کردند تا مخاطبان بیشتری را با زبان فصیح‌تر با خود همراه می‌کردند.
پوریا، آیدا اورنگ و الیسا میم این را خواندند
باربد، رضا تهوری، Captain، عیسی سلمانی و آذین حجازی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حسین موسوی (chaap.daast)
درباره نمایش شنیدن i
در فرصتِ باقی مونده تا اتمام هر دو نمایش آقای کوهستانی، دوستانی که هر دو اجرا رو رفتن، کدوم یکی رو بیشتر توصیه میکنند؟
خرید روزهای جدید از کِی و چه ساعتی شروع میشه؟
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نزدیک به دو ساعت نمایش، اونم ساعت 9 و نیم !!!
اگه امکانش هست ساعت اجرا رو لااقل برای چند شب جابجا کنید تا ما دانشجوها هم به خوابگاه و مترو برسیم!!!
تئاتر "نام تمام مادران..."


مجموعه ای از رنج نامه های جامعه ی زنان در بستری از اعتقادات قلبی ست. بانوانی که جامعه بر آنان حوادث ناگوار و تلخی را تحمیل کرده تا از نهایتِ این درد مشترک، صبر و استقامت را معنا ببخشند.
گرچه در ابتدا به نظر می رسد با یک نمایش آیینی و مناسبتی مواجه هستیم، ولی در دقایق ابتداییِ نمایش، چرخش داستانی مخاطب را به سمت و سوی دغدغه های روزمره ی خودمان سوق می دهد. تئاتر آقای رحمانیان، فاکتورهای یک نمایش خوب را داراست. طراحی دکور زیبایی دارد و هر یک از بازیگرانش در ایفای نقش خود می درخشند.
اما به نظرم آنچه که به این اثر جان می بخشد، بازیِ بی نقص و تحسین برانگیز "سانیا سالاری" و صدای تک خوان "هانا کامکار" در کنار پیانوی "سامان احتشامی" بود. همین سه مورد برای کشاندن دوستداران تئاتر به تماشای این نمایش کافیست...
نمایش ویلون تایتانیک، نمایشی با دغدغه های اخلاقی و بازگشت ب شعائر انسانی ست. خلاقیت در آن موج میزند و با درگیر کردن تماشاگر میکوشد تا جوّ مدنظرش را در محیط سالن حاکم کند. در طول نمایش شاهد بازی های پر احساس و باور پذیری بودیم اما پس از نمایش همچنان دلیل نامگذاری و فلسفه ی "ویلون" تایتانیک برایم مغفول و بی جواب ماند. تایتانیک برخلاف انتظار، متن شعارگونه دارد و در برخورد با مسائل و دغدغه های انسانی بلند نظر است. از انسانیت میگوید و از همبستگی، از عشق میگوید و از کاشتن نهال دوستی و ایثار اما نمیگوید چگونه و راهکار نمی دهد. اینکه چگونه در دنیای پر تنش، در کنار آدمهایی که هرکدامشان منافع شخصی دارند و بخاطر این منافع در جنگ و خونریزی و تصرف و پیروزی هستند، میتوان پیامبرگونه زیست. با دیدگاهِ متنِ تایتانیک فقط در قصه ها می شود زیست و آنرا همچون افسانه برای نسل های بعدی بازگو کرد. شاید بهتر باشد در هنگام نگارش نمایشنامه، پس از سِیر در آسمانها، زمین را زمینی تر بنگریم و برای مشکلات آن راهکار ارائه دهیم و از شعارگویی اجتناب کنیم.
در پایان به تیم جوان و پرتلاش و پر احساس این نمایش خسته نباشید و خدا قوت میگویم.
از همراهی و نظر شما سپاسگزاریم
۰۴ اسفند ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
hossein m (chaap.daast)
درباره نمایش باغ آلبالو i
باغ آلبالوی آقای زنجانپور یک نمایش استاندارد، منظم و متعهد به متن است. بازی ها بسیار کار شده ،دقیق و بدون تپق هستند. نکته ی حائز اهمیت در این نمایش، اجتناب آقای زنجانپور از افزودن دیالوگ ها و شوخی های دم دستی و روزمره ی گفتمان ایرانیست و شاید ترجیح ایشان آشناسازی مخاطب با ادبیات و فرهنگ اصیل روسی بوده تا جلب توجه مخاطب و مسلما دوستانی که باغ آلبالوی چخوف را مطالعه کرده باشند لذت دوچندان خواهند برد.
بازی ها آنقدر روان و منسجم هستند که ریتم نمایش اُفت هم که میکند، خسته کننده نیست و این بدون شک نشان از خوانش درست چخوف است. شاید تنها نقدی که به این اجرای دلنشین وارد باشد، طراحی لباس یکدست مشکی و ضعیف آن باشد که با توجه به لباس های با شکوه و پر زرق و برق و تجملاتی اشراف زاده های روسیه، بیش از حد ساده مینمود. در عین حال صحنه ی پایانی ِ خلاقانه ای که آفریدند جزء صحنه های به یادماندنی خواهد شد.
به آقای زنجانپور و تیم کارکشته ی ایشان تبریک و خسته نباشید میگویم .

پتیا : ....اکثریت عظیمی از تحصیل کرده ها به دنبال هیچ چیز نیستند، هیچ کاری نمیکنند، اونا خودشونو به اصطلاح روشنفکر میدونن. اما با پیشخدمت ها با بی ادبی حرف میزنند، با دهقان ها مث یه حیوون رفتار میکنند، هیچ چیزی رو یاد نمیگیرن، هیچ چیزی رو جدی مطالعه نمیکنن، فقط درباره علم "حرف" میزنن! اما از هنر یا کم میدونن یا هیچی نمیدونن، همشون با چهره های موقر و جدی درباره مسائل مهم بحث میکنند و نظریه میدن. اما در همین زمان، اکثریت عظیم ... دیدن ادامه ›› ما، 99 درصد ما داریم مث وحشیا زندگی میکنیم! و عادی ترین کارمون اینه که به همدیگه فحش بدیمو توو سر و کله هم بزنیم. کاملا مشخصه که هدف از صحبت های زیرکانه ما تنها جلب توجه خودمون به دیگرانه... من از صحبت های جدی میترسم....
من تابه امروز به خودم اجازه نداده بودم وسط اجرا سالن رو ترک کنم.

چند سال قبل چنین حس بدی رو در فیلم اشباح داریوش مهرجویی تجربه کردم.

دوست عزیز کار خیلی ضعیف بود
لطفا آدرس غلط به مردم ندید...
۲۷ بهمن ۱۳۹۵
کار طولانی ، خسته کننده ، یکنواخت ، طراحی صحنه بسیار معمولی ، عدم توانائی در ایجاد کشش در مخاطب ، صداهای نامفهموم و نارسای بازیگران، گاها دیالوگهای لوس و بازی سازی های بسیار معمولی و خلاصه یک نمایش خسته کننده بود، در اواخر نمایش که فقط خدا خدا می کردم زودتر به اتمام برسه ، ظاهرا این مسئله گریبانگیر همه بود
۲۷ بهمن ۱۳۹۵
دوستانی که نقد میکنند لطفا" توضیح دهید! کار ضعیف یعنی چی!!!
۱۱ اسفند ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
hossein m (chaap.daast)
درباره نمایش لیرشاه i
این نمایش از یه نمایش مناسبتیِ مدرسه ای هم ضعیف تره.
آقای معجونی تپق های پی در پی شما رو کجای دلمون بذاریم برادر؟!
تنها بازی قابل قبول نقش کوتاه خانم رشیدی بود.
پایان بندی نمایش انقد ابتر؟! شما به این میگی پایان بندی؟!
هزینه ی این نمایش ١٠ هزار تومنه نه ٣٥ تومن!
انقد شلخته دکور برای صحنه ی بعدی آماده میشد که انگار وسط بازار شام نشستی!
دیالوگ ها در حد زمزمه بودن!
بازی دو خواهر فاجعه ست! فاجعه!
فونت پیامهایی که کاراکترهاتون به هم میفرستن و نمایش میدین رو پرده های جانبی سالن به حدی ریز بود که هیچکس از اطرافیان من نمیتونست بخونه چی نوشتین!
جناب حسین گرامی
با احترام باید عرض کنم این نمایش یک برداشت معاصر و مدرن و البته گروتسک است از نمایش شاه لیر ... شخصا از بازی ها و نوع اجرا بسیار لذت بردم.
گاه اگر سلیقه ما احیانا با نمایشی جور نباشد شاید دلیل مستدلی بر ضعیف بود آن اثر نیست.
۲۶ بهمن ۱۳۹۵
اگه شما به یک نمایش آشفته و شلخته و ابتر میگید مدرن و لذتبخش، حرفی نیست. اگر شما تپق های متعدد و بازی به شدت تصنعیِ دو خواهر رو لذتبخش میدونین بازم حرفی نیست. ولی به شخصه فکر میکنم برای هزینه و وقتی که صرف کردم برای این نمایش، احترام گذاشته نشد. شاید اگه تیم ضعیفی این اجرا رو هدایت میکردن، گلایه ها انقد نیش دارتر نمیبود. ولی شما بهتر از بنده میدونی که آقای معجونی و خانم رشیدی سرمایه های تئاتر ایرانن و کار ضعیف ازشون پذیرفتنی نیست.
۲۶ بهمن ۱۳۹۵
حسین گرامی این نمایش به دلیل سبک اجرایی با اجراهای کلاسیک متفاوت است ... به نظرم هم به لحاظ اجرایی و نحوه ی پرداخت به یکی از مضامین اصلی متن شکسپیر( نقد قدرت تام گرای دروغ گو پرور) بسیار کارآمد و موثر عمل کرده و آن هم به زبان معاصر و منحصر به خود با اجرای تاثیرگذار و گیرا
ضمنا در شبی که بنده این نمایش را تماشا کردم خبری از تپق ها نبود
موفق باشی
۲۷ بهمن ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کاش میشد این نمایش بعد از جشنواره اجرا داشته باشه... بلیطا خیلی زود تموم شدن
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید