در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | آوا فیاض
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:55:21
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش کِرِشِن‌دو i
متن پویا سعیدی و بازی محمد حیدری. باید برم ببینم، یحتمل جذاب باشه.
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش این بود زندگی i
من هیچ‌وقت زندگی در خواب‌گاه رو تجربه نکردم اما فضاسازی این نمایش با کارگردانی خوب و یک‌دستی بازی بازیگران باعث شد حس کنم برای لحظاتی یواشکی داخل خواب‌گاه پسرانه و دخترانه رفتم.
ایده‌ی دیزالو شدن صحنه‌ها با ورود دختران در اواخر صحنه پسران و بلعکس، بسیار خلاقانه بود.
اتصال شروع و پایان نمایش با پخش دیالوگ‌های وحید جلیل‌وند و بنفشه ریاضی در تاریکی هم از دیگر نقاط قوت کار بود.

این روزها اجرا بردن نمایشی با ۲۰ بازیگر کار سختی است. بی‌شک تمرین زیادی لازم است تا این یک‌دستی بین آن‌ها شکل بگیرد.
قطعن از این تیم بازیگری در آینده بازیگران حرفه‌ای و پرکاری متولد ... دیدن ادامه ›› خواهد شد.

و البته یک کارگردان درخشان که الان بعد از دیدن هر دو کارش نمی‌توانم انتخاب کنم بازیگر بهتری‌ست یا کارگردان.
فکر می‌کنم از او هم بیش‌تر خواهیم دید و شنید.
آوا جانم❤️ خیلی ممنون از لطفت. خوشحالم که اینطور بوده .
۵ روز پیش، سه‌شنبه
خانم فیاض...افتخار دادی😍❤️👊
۵ روز پیش، سه‌شنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش بیستوهیچ i
فرید قادرپناه از آن دسته کارگردانانی‌ست که از تجربه کردن نمی‌ترسد. زمانی که تصمیم می‌گیرد اثر جدیدی خلق کند، خودش را محدود به سلیقه‌ی مخاطب نمی‌کند. آن‌چه را در ذهن‌اش می‌گذرد‌ برای آن‌که مخاطب بیش‌تر دوست داشته باشد، سانسور نمی‌کند. به همین دلیل است که کارهای‌ش با یکدیگر متفاوت است. این بدین معنا نیست که برای مخاطب ارزش قائل نمی‌شود که اتفاقن خودش را جسورانه برای شنیدن نظرات متفاوت آماده می‌کند. همیشه به عناصر مختلف نمایش مانند دکور، گریم، لباس، موسیقی و ... اهمیت می‌دهد چرا که برای مخاطب احترام قائل است.

«بیستوهیچ» هم از نکاتی که گفتم مستثنا نیست و تفاوت زیادی با نمایش‌های قبلی که از او دیده‌ام دارد.
صحنه، لباس و نور در فضایی نیمه سورئال با طراحی خوب سعید حسنلو، الهام شعبانی و علی کوزه‌گر به شکل تمیزی اجرا شده و در پارادوکس جذابی با بازی تقریبن یک‌دست بازیگران است که کاملن رئال ایفای نقش می‌کنند. می‌شود گفت نمایش‌نامه هم در دل خود این پارادوکس را دارد، جاهایی به نظر می‌رسد راوی اتفاقاتی‌ست که در زندگی واقعی امکان رخ دادن ندارد اما در لایه زیرین، داستانی را بیان می‌کند که به شکل‌های مختلف درجامعه ... دیدن ادامه ›› رخ می‌دهد.

«بیستوهیچ» در نیمه نخست بارها شما را می‌خنداند اما کم‌کم تلخی داستان خودش را نشان می‌دهد. به طور مشخص از زمان پخش آواز آن دختر. موسیقی‌ای که حتا کمی آزاردهنده است اما وقتی می‌فهمیم چه چیزی پشت آن است، آزاری که از شنیدن آن دیدیم هم به نظر درست و عامدانه می‌آید. شاید تقلب رساندن باشد اما از زمان پخش آن آواز، چشم‌تان را از باکس شیشه‌ای روی صحنه برندارید. اگر کمی دقت کنیم شباهت بسیاری با آن‌چه در جغرافیای ما رخ می‌دهد می‌بینیم؛ آواز زنان!
یا صحنه‌ای که استنلی در لحظاتی که چیزی به باخت‌ش نمانده، چطور همه را به جان هم می‌اندازد، آشنا نیست؟

از نگاه من آن‌چه هوش‌مندانه در ابتدای کار از زبان یکی از کاراکترها بیان می‌شود که «اگر درام می‌خواهید، نداریم. منطق؟ نداریم. مکتب؟ نداریم. سبک؟ سبک خط قرمز ماست، نداریم.نتیجه اخلاقی، تاثیر اجتماعی، نظریه سیاسی نداریم» کاملن متضاد با درون‌مایه و نتیجه‌ی نهایی این اجراست. درواقع این جمله توصیف آن داستان دیگری‌ست است که در دل این نمایش‌نامه مطرح می‌شود. بیش‌تر توضیح نمی‌دهم تا جذابیت رودستی که «بیستوهیچ» به شما می‌زند، کم نشود.

بی‌پولی، دروغ، حسادت، خشونت، استبداد، سلطه، ترس همیشگی، فریب و هر آن‌چه روزانه در حال زندگی کردن‌ش هستیم، در این نمایش وجود دارد، شاید به دلیل همین حس آشناست که می‌خندیم.
«بیستوهیچ» حرف‌ش را در قالب یک داستان ساده می‌زند. اما راست‌ش را بخواهید فارغ از این‌که حرفی دارد یا نه، وظیفه‌‌ی اصلی‌‌اش را به عنوان یک نمایش انجام می‌دهد؛ سرگرم کردن مخاطب با قاب‌های جذاب، ریتم درست و مدت زمان مناسب.
در پایان باید گریم‌های درست به طراحی بهاره اسدی و تیزر متفاوت این کار که محمدصادق زرجویان ساخته و من خیلی دوست‌ش داشتم هم اشاره کنم.

خسته نباشید به تمامی عوامل این نمایش.
آوا عزیز سلام، دوست و همراه همیشگی ریگولتو ممنونیم که به تماشای «بیستوهیچ» نشستید و نظرتون رو با جزییات و توجه به عناصر مختلف نوشتید. خوشحالیم که از نمایش لذت بردید.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش غرب غمگین i
تخفیف دانشجویی

روزهای یکشنبه و دوشنبه طبق روال همیشگی تماشاخانه ایرانشهر، تعدادی بلیت تخفیف‌دار ویژه‌ی دانشجویان و هنرجویان آموزشگاه‌ها با ارائه کارت معتبر، به صورت حضوری در گیشه تماشاخانه ایرانشهر برای نمایش «غرب غمگین» موجود است.


ما تخفیف دانشجویی آنلاین رو فعال نکردیم، به نظرتون لازمه؟
بلیطی که به صورت حضوری برای دانشجویان تدارک دیده شده، تو چه ردیفی هست؟ اگر قرار هست از ردیف های خالی بلیط بهشون فروخته شه به نظرم کد تخفیف دانشجویی رو داخل سایت هم فعال کنید.
مهرناز خلیلی
اگر بناست تخفیفی در نظر گرفته بشه، فکر میکنم بهتره روی سایت هم فعال بشه. یک روز در هفته تخفیف دانشجویی فعاله در کل اون هم با شرط و شروط باشه جالب نیست.
ممنون که نظرتون رو گفتید.
حتمن در سایت هم فعال می‌کنم.
البته یک روز نیست ما دو روز در هفته رو اختصاص دادیم.
مهرناز خلیلی (mehrnazkhalili)
آوا فیاض
ممنون که نظرتون رو گفتید. حتمن در سایت هم فعال می‌کنم. البته یک روز نیست ما دو روز در هفته رو اختصاص دادیم.
پر اجرا باشید 🌞
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش غرب غمگین i
تمامی بلیت‌های امروز به پایان رسید.
سپاس‌گزاریم از تک‌تک شما عزیزانی که در شب اول به تماشای اجرا ما می‌نشینید.

پیش‌فروش سانس‌های تازه آغاز شد.
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش بیستوهیچ i
خیلی خوش‌حال‌م که هر دوکار تازه «گروه ریگولتو» قراره هم‌زمان باهم و در یک سالن روی صحنه بره.
جالب اینه که چون من خودم درگیر «غرب غمگین» بودم اصلن نرسیدم سر تمرین «بیستوهیچ» به کارگردانی دوست عزیزم فرید قادرپناه برم. راست‌ش یه کم هم عمدی بود. چون هیجان دارم بعد از مدت‌ها این کار فرید رو به عنوان تماشاگر روی صحنه برای بار اول ببینم بدون این‌که چیزی از تمرین و اجرا بدونم.

همه‌ی عوامل و بازیگرا هم که رفیق‌ن.
برای اجرای اول یعنی 18 بهمن بلیت خریدم و منتظر درخشش‌تون هستم رفقا.
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش غرب غمگین i
سلام به دوستان عزیز تیوالی؛
خوش‌حال‌م بعد از حدود یک سال با نمایش «غرب غمگین» کنار شما هستم.

پیش‌فروش این نمایش از فردا سه‌شنبه 9 بهمن ساعت 15 آغاز می‌شه.
امیدوارم به تماشا بنشینید و کار رو دوست داشته باشید. بی‌شک مثل همیشه منتظر نظرات شما هستم.

آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
امروز و فردا ۲ اجرای پایانی نمایش «ژیلت» هست.

تمدید هم نمی‌شیم. منتظرتون هستیم.
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
تماشاگران محترم

نمایش «ژیلت» در تاریخ سه‌شنبه ۲۲ اسفند(چهارشنبه‌سوری) اجرا نخواهد داشت.
از چهارشنبه فقط به مدت ۳ شب دیگر روی صحنه می‌رود.
منتظر حضورتان هستیم.

آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
گروه نمایش «ژیلت» دریافت جایزه به‌ترین بازیگر مرد از دومین جشن تئاتر و موسیقی علی معلم را به شهروز دل‌افکار عزیز که این شب‌ها در نقش مصصح نمایش ژیلت بازی می‌کند، تبریک می‌گوید.
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
حفظ سنّت‌ها/ نگاهی به نمایش «ژیلت»
سینما سینما، پوریا یوسفی کاخکی

از بلک‌باکس ایران‌شهر که بیرون می‌آیم، با خودم خیال‌خیال می‌کنم: چرا خونم به جوش نیامده؟ چرا نه اشکی به چشم نشسته و نه نعره‌ای بر لب نشانده شده است؟… ساعت‌های حین و بعد تجربه‌ی تماشای نمایش «ژیلت» بر پهنه‌ی سالن سمندریان آکنده از خیال‌بازی یا دست‌کم معادل‌یابی و تمثیل‌گشایی می‌شود. و این بی‌تردید برای هر مخاطبی با هر میزان شور و شهودی بیش‌وکم اتفاق می‌افتد: درواقع تراژیکمدیِ ژیلت، علاوه بر کیفیت هیبریدی نمایش، ماهیت اغلب لازمان و گاه زمان‌پریشانه (که میزانسن نمایش را به مجلسی فراتاریخی مبدّل می‌کند)، در روی‌کرد ضدّنخبه‌گرایانه‌ برای پرداخت درون‌مایه‌‌اش هم–بی‌آنکه این البته خود امتیازی برای اثر باشد- پست‌مدرنیستی‌ست؛ و برای این‌که معتقدم اولین پوستر نمایش که به پوسترهای «نمایش‌های کمدی-موزیکال» عامه‌پسند بی‌شباهت نیست (در مقایسه‌ با پوسترِ احتمالن چشم‌گیرترِ دوم) پوستر بهتری‌ست، دلیلی مشابه دارم…
باری، به خون و اشک نجوشیده فکر می‌کردم که هم‌زمان حرف‌های منوچهر محجوبی را در یاد کردم. در مستند «واپسین دیدار با غلام‌حسین ساعدی»، محجوبی تعریف می‌کند که تماشاچی‌های‌ خشم‌گینی که به تماشای «آی باکلاه، آی بی‌کلاهِ» دکتر ساعدی رفته بودند، بعدِ تماشا، بی‌غیظ‌وغضب، «راحت»، از سالن بیرون می‌آمدند. ... دیدن ادامه ›› محجوبی تعریف می‌کند که نقل این موضوع ساعدی را غم‌گین کرده است، اما خود توضیح می‌دهد که چه‌طور طنز به منزله‌ی یکی از ابزارهای اصلی ادبیات سمبلیک، عوض خشم‌گین‌کردن، دست می‌اندازد و هَجا می‌کند و خشم‌گین‌کردنی هم اگر در کار باشد، نه مردم، که قدرت حاکمِ ریشخندشده را عصبانی و متعاقبن علیل می‌کند.

ادامه در لینک: https://cinemacinema.ir/theater/حفظ-سنّتها-نگاهی-به-نمایش-ژیلت/
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
خبرگزاری ایسنا:

کارگردان تئاتر «ژیلت» مطرح کرد:
«بحران بازیگر» در راه است.

یک کارگردان تئاتر تاکید کرد که اگر تا چند سال آینده فکری برای اقتصاد این هنر نکنیم، با بحرانی جدی در زمینه بازیگری رو به رو خواهیم شد.

به گزارش ایسنا ،حسن جودکی که این روزها نمایش «ژیلت» را در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌برد، با ارایه توضیحاتی درباره این اثر نمایشی، ... دیدن ادامه ›› نسبت به اقتصاد ضعیف تئاتر و بحران بازیگری در این حوزه هشدار داد.

او که بیشتر در حوزه تهیه‌کنندگی و مدیریت تولید تئاتر فعالیت دارد، درباره حضورش در عرصه کارگردانی توضیح داد: دغدغه اصلی‌ام، تهیه و تولید تئاتر و حتی تصویر است. کارگردانی برایم یک کار دلی است. مانند یک تابلوی نقاشی که می‌توان سالی یک بار بومی گذاشت و رنگی پاشید و اثری خلق کرد. درواقع در کارگردانی، بحث خلق کردن برایم جذابیت دارد که پیش از این به دلیل حضورم در تئاترشهر، این کار سخت‌تر بود و معمولا با فاصله چند سال، کار می‌کردم. البته در این سال‌ها در فضاهای گوناگون کارگردانی کرده‌ام؛ از جشنواره دانشجویی تا اجرای نمایش کافه‌ای و اجرا در سالن‌های مختلف تئاتری.

جودکی که از سال‌ها پیش دغدغه اجرای نمایش «ژیلت» را داشته، اضافه کرد: به دلیل مطالعاتی که درباره وضعیت نویسندگان در دوران استالین داشتم، برایم خیلی جذاب بود که نمایشی در این باره اجرا کنم. این ایده را با عباس عبدالله زاده در میان گذاشتم، و او سال ۹۲ این نمایشنامه را نوشت و البته میان نگارش متن و اجرای کار، ۱۰ سالی فاصله افتاد. از ۲ سال پیش پیگیر اجرای آن بودیم و در نهایت، تماشاخانه ایرانشهر، این زمان را در اختیار داشت و به اجرای ما اختصاص داد.

این کارگردان یادآوری کرد: فضای نمایش من یک کمدی تلخ است؛ اتفاقاتی که نویسندگان در دوره استالین تجربه کرده‌اند. البته ظاهرا این روزها مردم خیلی دنبال کارهای تلخ نیستند و از تئاتر انتظار سرگرم‌کنندگی هم دارند. یعنی قرار نیست تئاتر فقط رسانه‌ای برای تولید اندیشه و فرهنگ باشد. به نظر می‌رسد یک اثر نمایشی باید بینابین باشد یعنی هم به تولید بپردازد و هم از جنبه سرگرم‌کنندگی برخوردار باشد.

او اجرای این نمایش را کار دشوار خواند و در این باره توضیح داد: نمایش ما از نقطه‌ای آغاز می‌شود و کارکترها طی آن به دگرگونی می‌رسند. این تغییر، برای بازیگر خیلی انرژی‌گیر است. بازیگران نمایش ما ۷۰ دقیقه بدون وقفه روی صحنه حضور دارند. از سوی دیگر دکور ما کاربردی است و در طول اجرا مدام جمع‌تر می‌شود و حالا بازیگران باید در فضایی که هر لحظه محدودتر می‌شود، بازی کنند و این نیز دشواری دیگری برای آنان به همراه دارد.

جودکی که سال‌هاست در زمینه تهیه و تولید تئاتر فعالیت می‌کند، انتخاب بازیگر را یکی از چالش‌های مهم گروه‌های نمایشی دانست و افزود: در ۵، ۶ سال گذشته با گسترش شبکه نمایش خانگی، اتفاقی در زمینه بازیگری رخ داده است. زمانی، دوستان بازیگر دل‌شان برای تئاتر می‌تپید و برای آن خیلی انرژی می‌گذاشتند. خوشحالم طی این سال‌ها، بچه‌های تئاتر به شبکه نمایش خانگی وصل شده‌اند و بعد از مدت‌ها و گاه بعد از ۲۰ سال کار و تلاش در تئاتر به دستمزدهای شایسته خود نزدیک شده‌اند ولی این موضوع همان اندازه که خوشحال‌کننده است، برای تئاتر آسیب‌زاست.

او ادامه داد: برای نمایش‌هایم با چند بازیگر صحبت کردم که دل‌شان برای تئاتر تنگ شده بود و دوست داشتند به صحنه بازگردند ولی اقتصاد تئاتر، اجازه چنین کاری به آنها نمی‌داد چراکه دستمزد تئاتر، یک دهم دستمزد تصویر است. بنابراین در یکی دو سال آینده با بحران جدی در زمینه بازیگری تئاتر رو به رو خواهیم شد چون نسل جدیدِ بازیگرانِ تئاتر مانند نسل‌های گذشته، دل‌شان برای این هنر نمی‌تپد و از آغاز به دنبال حضور در تصویر هستند و به اقتصاد و آینده‌شان فکر می‌کنند.

جودکی که نمایش خود را با بازی امیرکاوه آهنین جان و شهروز دل‌افکار اجرا می‌کند، با تقدیر از این دو بازیگر افزود: دوستان بازیگرم در این نمایش مشغول بازی در سریال هستند و گاهی از ۵ صبح تا ۷ شب در اطراف تهران آفیش می‌شوند و بعد از آن برای بازی در نمایش ما، انرژی فراوانی می‌گذارند که جای تقدیر دارد اما نسل جدید، رویکردشان متفاوت است.

این تهیه‌کننده تئاتر هشدار داد: اگر تئاتر به فکر اقتصاد خود نباشد، در یک دو سال آینده وضعیت دشواری از نظر حضور بازیگران خواهد داشت. در حال حاضر اگر سالن اجرای یک اثر نمایشی در تمام ۳۰ شب اجرای آن پر شود، باز هم کفاف هزینه‌های ساخت این اثر را نمی‌دهد. به همین دلیل همه جای دنیا، دولت و شهرداری‌ها از تئاتر حمایت می‌کنند چون بدون این حمایت‌ها، نمی‌تواند به حیات خود ادامه بدهد.

جودکی با اشاره به تعداد محدود اجرای اثار نمایشی در ایران اضافه کرد: یکی از راه‌های نجات اقتصاد تئاتر، تعداد بالای اجراهاست. یک نمایش با ۲۵، ۳۰ اجرا نمی‌تواند درآمد قابل توجهی به دست بیاورد. به همین دلیل در کشورهای پیشرفته، گاه یک اثر نمایشی حتی چندین دهه روی صحنه می‌ماند. این ثبات، می‌تواند تئاتر را سرپا نگه دارد. در حال حاضر به دلیل وضعیت اقتصادی نامطلوب تئاتر، کسی حاضر نیست در این حوزه سرمایه‌گذاری کند.

او در پایان درباره وضعیت تبلیغات نمایش خود گفت: ما از تمام اهرم‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی، از فضای مجازی تا تبلیغات کاغذی و ... استفاده می‌کنیم ولی یکی از مهم‌ترین ابزارهای تبلیغی برای تئاتر، بیلبوردهای شهری است که عموم تماشاگران را از اجرای یک نمایش باخبر می‌کند. با این همه اقتصاد تئاتر، اجازه بهره‌مندی از این امکان را نمی‌دهد. از سوی دیگر نگاه شهرداری و سازمان زیباسازی هم تجاری است و گرنه می‌شد در کلان‌شهری مانند تهران در کنار این همه بیلبورد برای کالاهای گوناگون، ۲۰ بیلبورد هم برای تئاتر در نظر گرفت.

نمایش «ژیلت» هر شب ساعت ۲۰ و سی و به مدت ۶۵ دقیقه در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود.


منبع: https://www.isna.ir/amp/1402120603242/
یحتمل آن ۲۰ بیلبورد هم فقط برای نور چشمیها و سوگلی ها می بود.
۱۳ اسفند ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
گفت‌و‌گوی خبرگزاری مهر با حسن جودکی کارگردان نمایش «ژیلت»


تولید «ژیلت» سخت بود/ رابطه استقبال از تئاتر با جیب مخاطب


کارگردان نمایش «ژیلت» که در تماشاخانه ایران‌شهر روی صحنه است، روند تولید این اثر نمایشی را به لحاظ زمانی و اقتصادی سخت و دشوار ذکر کرد.
حسن جودکی کارگردان نمایش «ژیلت» که این روزها با حضور امیرکاوه آهنین‌جان و شهروز دل‌افکار در سالن سمندریان تماشاخانه ایران‌شهر روی صحنه ... دیدن ادامه ›› است، درباره این اثر به خبرنگار مهر گفت: نمایش «ژیلت» بعد از نمایش «بیوه سیاه بیوه سفید» در سال ۹۸ که در تماشاخانه نوفل‌لوشاتو اجرا کردم، هفتمین تجربه کارگردانی من در عرصه تئاتر است. اصولاً به دلیل کار و شغلی که در تئاتر شهر داشتم، هر ۳ یا ۴ سال یک بار کارگردانی تئاتر را انجام می‌دادم و بیشتر در حوزه تهیه و تولید تئاتر کار می‌کردم. وقتی نمایشنامه «ژیلت» به نویسندگی عباس عبدالله‌زاده را خواندم نظرم را برای تولید و کارگردانی جلب کرد.

وی ادامه داد: این نمایش شرایط نویسنده‌ای در دوره استالین را روایت می‌کند که به دنبال گرفتن مجوز برای رمان جدیدش است.

جودکی درباره روند تولید نمایش «ژیلت»، توضیح داد: از ماه آذر درگیر کار شدم ولی چون بازیگران درگیر پروژه‌های تصویری بودند از نیمه دی تمرین نمایش را شروع کردیم. ضمن اینکه دکور نمایش کاربردی است و باید دکور آماده می‌شد تا بازیگران با دکور تمرین کنند. ساخت و آماده‌سازی دکور هزینه و زمان زیادی صرف خود کرد و وقتی دکور آماده شد به دلیل آغاز جشنواره تئاتر فجر فضا برای تمرین نمایش نداشتیم. به طور کلی شرایط تولید کار به لحاظ زمان و شرایط اقتصادی سخت بود.

کارگردان «ژیلت» با بیان اینکه محصور شدن آدم‌های نمایش محتوای اصلی مدنظر در «ژیلت» بوده است، درباره شکل اجرایی نمایش افزود: فضا در ابتدای نمایش باز است و به مرور زمان فضا برای بازیگران محدودتر می‌شود و در نهایت بازیگران در یک چهاردیواری محصور می‌شوند.

وی درباره طراحی صحنه نمایش نیز گفت: در ابتدا طراحی صحنه «ژیلت» رئال به نظر می‌رسد ولی در طول نمایش دکور تغییر پیدا می‌کند و به مرور به یک دکور مینی‌مال مدرن تبدیل می‌شود.

جودکی درباره چالش‌های تولید «ژیلت» با توجه به شرایط اقتصادی موجود تئاتر، تاکید کرد: چالش اقتصادی همیشه در تئاتر وجود دارد. زمان اجرای ما هم مناسب نیست و بلافاصله بعد از جشنواره تئاتر و فیلم فجر، نمایش را روی صحنه بردیم و به همین دلیل مردم هزینه‌های فرهنگی خود را صرف کرده‌اند. ما تهیه‌کننده و اسپانسر نداریم و متکی به گیشه هستیم و امیدواریم گیشه بتواند هزینه‌های ما را تأمین کند. استقبال از نمایش نیز به شرایط اقتصادی مردم مرتبط است، ضمن اینکه در بسیاری در انتهای ماه حقوق خود را دریافت می‌کنند و بسته به دریافتی‌شان برای سبد فرهنگی خود برنامه‌ریزی انجام می‌دهند.

کارگردان «ژیلت» درباره چرایی انتخاب نوبت اجرایی بهمن و اسفند، یادآور شد: ۲ سال در تماشاخانه ایران‌شهر پیگیر اجرا بودم و زمانی که در اختیار من قرار گرفت، این زمان بود. من هم قصد اجرای نمایش را داشتم و نمی‌خواستم بیات شود.

بازیگران نمایش «ژیلت» به ترتیب حروف الفبا امیرکاوه آهنین‌جان و شهروز دل‌افکار هستند که تا ۲۲ اسفند در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است.


منبع: https://www.mehrnews.com/amp/6031603/
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
گری گوری: خب شما به آثاری مجوز می‌دادین که نه ارزش ادبی داشتن نه هنری؛ معلومه خب هرکسی فکر می‌کنه شما ……!
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
دوستان عزیز تیوالی،
موافقین یک قرار دسته جمعی برای دیدن نمایش «ژیلت» بذاریم و بعد از اجرا با بازیگران و کارگردان بریم کافه طبقه بالا گپ و گفت خودمونی داشته باشیم؟
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
- آقای نویسنده انگیزه‌‌تون از نوشتن این داستان چی بود؟
- می‌خواستم شغلی داشته باشم که نشستنی باشه.


عکس از سعید اسدی
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره نمایش ژیلت i
«ژیلت» یک کمدی سیاه درباره‌ی نویسنده‌ای در پی مجوز است در دوران سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ی سانسور شوروی زیر سلطه‌ی استالین.
یادش به‌خیر تا چند سال پیش، همیشه این روزها درگیر جشنواره بودم. دو سه تا اجرا خودم داشتم، گزارش و ویدئو تولید می‌کردم و کلی هم اجرا می‌دیدم.
فارغ از مسائل دیگه، اصن نمایشی توی جدول نیست که حتی یه کم کنجکاوی من رو برانگیزه! شاید یه کم هیدن که خب دیدم‌ش قبلن.
بین‌الملل هم که هیچی اصن.
رفقای تیوالی چطورین؟
همیشه که نباید اجرا داشته باشم بیام حال‌تون رو بپرسم.
این مدت اجرا کم دیدم. چی پیشنهاد می‌دید؟
خانوم فیاض درود
امیدوارم حالتون خوب باشه
پیشنهاد من اسفرود بی دُم هست
نظرها 50-50
یا بشدت دوسش دارید یا خوشتون نمیاد
اما کار متفاوتیه
۱۷ دی ۱۴۰۲
میثم محمدی
منم مجدد تاکید میکنم " افراد کمی هستن بستنی دوست نداشته باشن!" من هم جمعه دوباره رفتم؛ بازی های متوسط بهتر شده بودن، یجاهای ریزی رو تغییر داده بودن و بهتر شده بود، یچیزای جدیدی رو ...
👍👌
۱۷ دی ۱۴۰۲
آوا فیاض (avafayyaz)
میثم محمدی
خانوم فیاض درود امیدوارم حالتون خوب باشه پیشنهاد من اسفرود بی دُم هست نظرها 50-50 یا بشدت دوسش دارید یا خوشتون نمیاد اما کار متفاوتیه
مرسی، برم ببینم حال‌م باهاش چیه.
۱۸ دی ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آوا فیاض (avafayyaz)
درباره فیلم آبجی i
منتظر فیلم خوب و متفاوتی بودم. اما ضعف شدید فیلمنامه، تدوین بی‌نهایت بد و ریتم کند باعث شد پشیمون بشم. ترکیب پانته‌آ پناهی‌ها و حمیدرضا آذرنگ به نظرم می‌تونست خیلی اتفاق خاصی رقم بزنه اما این‌قدر کلیت فیلم ضعیف بود که حضور این بازیگران هم نتونسته بود نجات بده.
امیدوارم فیلم‌های بعدی این فیلمساز اتفاق به‌تری باشه.
 

زمینه‌های فعالیت

سینما
تئاتر

تماس‌ها

avafayyaz@gmail.com
avafayyaz