در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال پریس.گلشن | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:09:20
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
حیف مترو و شلوغی که تحمل کردم خسته از کار اومدم این نمایش رو براساس نقدهای مثبت تیوال ببینم!
میخواستم صفر ستاره بدم امکانش نبود.
هیچ چیز خوبی در این نمایش وجود نداشت. هرگز هم ابزورد نیست هرچیز بی محتوا و بی معنایی ابزورد به حساب نمیاد.
کاش هیچوقت نمیدیدمش....
ایده های هوشمندانه اجرایی داشت ، نمیشه گفت همه شون به سرانجام رسیدن ولی دیدن این نمایش برای من ارزشش رو داشت. خصوصا سخنرانی بی نظیر اقای دادگر . بازیها خوب بود ، لیدی مکبث بهترین میتونست باشه چون پیچیده ترین شخصیت نمایشه ولی خب در کمال تعجب صدف اسپهبدی پایینتر از حدانتظارم اجراش کرد-شایدم انتظار من خیلی بالاست-
نهایتا هر اجرای مکبث از هر زاویه دیدی قطعا حرف جدیدی برای گفتن داره و باید دیدش بنظرم.
سپهر، امیرمسعود فدائی و مینا این را خواندند
سپاس از حضورتان
۱۴ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایشنامه بسیااار جذاب بود. گروه با تمرینهای زیادی که به وضوح مشخصه داشتن، به مخاطب احترام گذاشتن. اکت‌ هماهنگ گروه بازیگرا و انرژی بی نظیری که میذاشتن فقط میتونه نشانه عشق به کار تئاتر باشه.
قدم به قدم نمایش شکل گرفت و نهایتا تو اوج تموم شد و هیچ جا از ریتم نیفتاد. وجود کارگردان بسیار حس میشد برعکس اکثر اجراهایی که اخیرا میبینیم و هیچ نشانی از کارگردانی و خلاقیت توشون نیست.
روِرانس خیلی متفاوت و پرانرژی ای داشتن خیلی خوشم اومد :)))
فقط کاش کاش کاش بجای سالن بلک باکس تو یه سالن قاب عکسی (ایتالیایی) اجرا میرفتن، عمق سِنِ این سالن برای این میزان از حرکات طراحی شده کافی نبود و بنظرم حیف بود که ما هم سطح بازیگرا نشسته بودیم و انقدر بهشون نزدیک بودیم خصوصا موقع اجرای حرکات گروهیشون.
نهایتا واقعا لذت بردم از تماشای این نمایش و امیدوارم چنین اجراهایی رو بیشتر ببینیم.
سلام خانم گلشن
ممنون از اینکه تشریف آوردین و نمایش مارو دیدین و لطف کردین نظر دادین. خوشحالیم که راضی بودید. امیدوارم برای دیدن کارهای آینده ما تشریف بیارید.
۱۶ تیر ۱۴۰۱
سیدمحمدرضا موسوی زاده
سلام خانم گلشن ممنون از اینکه تشریف آوردین و نمایش مارو دیدین و لطف کردین نظر دادین. خوشحالیم که راضی بودید. امیدوارم برای دیدن کارهای آینده ما تشریف بیارید.
ممنون از توجهتون. بدرخشین همچنان.
۲۰ تیر ۱۴۰۱
واقعا ممنونم
۲۰ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یه ایده جذاب و یه اجرا ی ساده و بی ادعا.
موضوع انقدر متفاوت و تامل برانگیز بود که حالم رو خوب کرد. همزمان هم خندیدم هم بغض کردم. گاهی شوخی ها سطحی و کوچه بازاری میشد که توقعش رو نداشتم، اما در مجموع خوشحالم که این نمایش رو دیدم. طراحی لباس بنظرم فوق العاده بود.
پریس.گلشن (parissagol)
درباره نمایش باغ i
نمایشنامه باغ آلبالو ریتم یکنواختی داره و بدون فراز و فروده. من این نمایشنامه رو دوست دارم بخاطر جزییاتش و نحوه روبرو کردن ما با شخصیتاش؛ بنظرم حسن معجونی بسیار خوب بلده متن چخوف اجرا کنه. هم اجرای سالها پیش ایشون از باغ آلبالو رو پسندیدم و هم این اجرا رو. و جالب اینکه با هم متفاوت بودن و در عین حال وفادار به متن.
در مجموع بازی ها و طراحی صحنه بسیار عالی بود و خوشحالم تونستم ببینم اجرا رو.
نکته: اگر دنبال نمایشی هستین که ریتم تند، نقطه اوج یا هیجان زیاد داشته باشه گزینه مناسبی نیس :)
#اسلو
دیشب از زاویه‌ی متفاوت و بی‌طرفی به لطف این نمایش به توافق اسلو نگاه کردم.
با توجه به کارای قبلی که از #گروه_تئاتر_تازه و جناب #یوسف_باپیری عزیز دیده بودم نمایش متفاوتی بود و شگفت زده شدم (و البته نهایتا یجاهایی که دقیقا نمیتونم ذکر کنم کجا بود اون امضای مخصوص به خودشونو حس میکردم.)
نمایشی که هماهنگی توش موج می‌زد و خبر از تمرین‌های طولانی و درست می‌داد. خبر از احترام به مخاطب بعنوان یک عنصرِ فعال تئاتر و نه یک منفعل تنبل که صرفا برای وقت گذرونی به تماشای تئاتر اومده.
آوازها شگفت زده‌م کرد. حرکات دسته جمعی و دیالوگهای مشترک بی نقص بودن. و اینکه با وجود (شاید به زعم من) فاصله گذاری، لحظه به لحظه با اشتیاق کار رو دنبال میکردم و در نمایش غرق بودم و بنظرم هرچه به اخرش نزدیکتر میشد حتی تئاتر جذابتر و گیراتری رو تماشا میکردم. اینکه اسلو از مخاطب تامل و تفکر میخواد و همه چیزو به تاثیرگذاری لحظه‌ای و زرق و برقِ الکیِ مد شده این روزها واگذار نمی‌کنه برام بسیار قابل احترامه.
بازی‌های بی‌نظیر دیدم از گروه بازیگرا و در راسشون با حضور حتی کمتر اما تاثیرگذار همیشگیش #هوتن_شکیبا که باز هم میدرخشه‌. پیشنهاد میکنم تئاتر خوب ببینید و اسلو رو از دست ندید.
#فرشته_تاریخ
یک تئاترِ تئاتری! نمایشی که در اون قصه دو فیلسوف و نظریه پرداز و بزرگ تئاتر روایت میشه : #والتر_بنیامین و #برتولت_برشت . که شخصیت ... دیدن ادامه ›› اصلی والتر بنیامینه و ما شاهد داستان ساعات پایانی زندگی او هستیم در این میان سفرهای زیادی با او در زمان و خاطراتش میکنیم اما مدام میفهمیم که اکنون در چه زمان و مکانی هستیم.
فرشته‌ی تاریخ به نویسندگی و کارگردانی #محمد_رضایی_راد یک تئاتر اپیک درمورد تئوریسین تئاتر اپیکه.
ارجاعات زیادی توی متن هست که اگر مطالعاتی در مورد فلسفه و تئاتر و همینطور تئاتر اپیک و تحولی که برشت در این هنر بوجود آورد داشته باشیم از تماشاش لذت خواهیم برد و دچار سردرگمی و نفهمیدن ارتباط اسامی و داستانها نمیشیم . اگر هم اطلاعاتی نداشته باشیم میتونه مارو ترغیب کنه به جستجو و خواندن در این زمینه ها.
طراحی صحنه‌ی بسیار هوشمندانه و عملکردی که پاسخگوی کامل نیازهای این نمایش بود قابل تقدیره. (#شایلان_عشایری)
استفاده از شعر و داستانگویی ‌های شخصیت‌ها، فاصله گذاری‌های درست که به ما یادآوری میکرد درحال تماشای تئاتریم و بهتره بیش از حد غرق ترحم و همذات پنداری نشیم، وجود گروه همسرایان به سبک اپیک ، ژشت‌های تکرار شونده و لو دادن پایان داستان در اوایل نمایش همه و همه ویژگی‌های درست یک تئاتر اپیک هستن که توی فرشته‌ی تاریخ شاهدش هستیم.
بازی‌های درخشان #میلاد_رحیمی و #میلاد_شجره بی‌نقص و ماندگار در تاریخ تئاتر ایران هستن و #رضا_بهبودی هم همیشه اعتبار یک نمایش به حساب میان.
زمان طولانی نمایش تنها مساله‌ایه که ممکنه مخاطب عام(که احتمالا فقط بخاطر اسم #باران_کوثری به تماشای این نمایش میرن) رو خسته کنه و در انتها میزان رضایتش به قدری که باید نباشه .

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
#بانوی_اوازخوان
جنگ تلخ و دردناکه. هرجایی از دنیا که اتفاق بیفته خیلی چیزا رو از هم میپاشه... به تعداد آدمایی که تو تمام جنگای تاریخ یجوری ضربه ... دیدن ادامه ›› خوردن یا کشته شدن داستان برای گفتن هست...این نمایش (نمایشنامه #آتش_سوزی_ها نوشته‌ی وجدی معوض ) هم یکی از این قصه‌ها رو روایت میکنه . روایت تلخ و جذاب ...
#علیرضا_کوشک_جلالی یه تئاتر با کلی ایده‌های جذاب اجرایی روی صحنه برده که سلایق مختلف و جذب میکنه.
موسیقی فعال و تاثیرگذاره و یه اجرای رپ عافلگیرکننده و درست داره که من خیلی دوسش داشتم
طراحی صحنه ساده و جالبه که بخاطر کوچیک بودن سن، صحنه کاملی ساخته میشه که با نحوه اجرا همخوانی داره.
بازی‌های بی نقص بازیگرا #سیما_تیرانداز ، #فرناز_رهنما #محمد_صدیقی_مهر و #سام_کبودوند و شیوه‌ی روایت این نمایش (که به تئاتر برشتی شباهت داره) رضایت مخاطب و جلب میکنه و پیشنهاد میکنم این نمایش رو از دست ندین .
بله بله درستش کردم ممنون که دقت کردین خانم صالحیان
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
اشتباه املایی داشتم جناب محمدجواد.
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
آقای محمد جواد :)))) ببخشید، میخواستم پاک کنم که فراموش کردم! :))))
یه غلط تایپی کوچیک بود.
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
#قصر_شیرین
فیلمی که دوستش خواهید داشت !
قصرشیرین یکی از درخشانترین آثار #میرکریمی و نتیجه‌ی تجربه و پختگی این کارگردان دغدغه‌منده. یک فیلم با حال و هوایی کاملا باورپذیر و شخصیتی به نام جلال با بازی تحسین‌برانگیز و بی‌نقص #حامد_بهداد که لایه لایه با پیش رفتن داستان به شخصیتش نفوذ میکنیم و با واقعیت وجودش روبرو میشیم. موقعیت ویژه‌ای که اوایل فیلم متوجه میشیم جلال باهاش مواجهه زمینه‌ی قصه‌گویی رو برای فیلم مهیا می‌کنه و تا اخر مارو با خودش همراه می‌کنه. بیشتر لحظات فیلم در جاده میگذره (به دور از تهران و مدرنیته)، که این نشانی از مسیر زندگی جلال و تحولشه، مسیری که در ابتدا خودش هم نمیدونست قراره طی‌ کنه.
بچه‌ها( #یونا_تدین و #نیوشا_علیپور ) که بازیشون توی ایام جشنواره زبانزد شده بود مثل بازیگران حرفه‌ای از پس نقششون براومدن و بخش عمده‌ای از حس و حال دوست داشتنی فیلم مدیون حضور این دوتا بچه‌س. #ژیلاشاهی هم حضور تاثیرگذار و بازی درستی توی فیلم داره.
موسیقی فیلم هم که سیمرغ بلورین جشنواره فجر رو کسب کرد بشدت در فضاسازی موفق فیلم تاثیر گذاره.
پایان‌بندی فیلم هم تکلیف مخاطب رو کاملا روشن می‌کنه و تماشاگر و توی تعلیق و گیجی پایان باز که این روزا بشدت مد شده نمیذاره :)
توضیح بیشتر ... دیدن ادامه ›› ممکنه باعث لو رفتن و کاهش جذابیت فیلم براتون بشه پیشنهاد میکنم این فیلم رو روی پرده سینما ببینید .
https://instagram.com/theatretaster?igshid=1hoxu9li3immn
#مرد_بالشی
اول از همه بگم که #مارتین_مک_دونا هم جزو کارگردانای مورد علاقمه هم نمایشنامه نویسای مورد علاقه‌م .
مرد بالشی مثل تمام کارای مک ... دیدن ادامه ›› دونا طنز سیاهه. تمام کارهاش همین تمو دارن ولی این یکی خیلی تاریکه و قطعا یکی از بهترین کاراشه. انقدر داستان خشنه که در عین واقعی بنظر رسیدنش هیچجوری باورش نمیکنیم و برای همین تحمل پذیر میشه! خود موقعیتی که داستان داره توش روایت میشه ( بازجویی از کاتوریان که اینجا علی سرابی نقشش رو بازی میکنه متهم به قتل توسط دو پلیس که هرکدوم یجوری دیوانه‌ن:) به اسم توپولسکی با بازی نویدمحمدزاده و اریل که بهرام افشاری نقشش و ایفا می‌کنه) به قدر کافی اذیت کننده و وحشتناک هست ولی مک دونا ترجیح میده با داستانهای کوتاه دهشتناک #کاتوریان ما رو ضربه فنی کنه و اون لحظه‌ای که به اندازه کافی منقبض شدیم و تو چاه تاریکی فرو رفتیم با خنده‌ای که با دیالوگاش رو لبمون میشونه نجاتمون میده و پرتمون میکنه بیرون اما فقط برای چند دقیقه!
طراحی صحنه #سهیل_دانش_اشراقی هوشمندانه‌س البته با این توضیح که دلیل تفاوتش با متن اوریجینال رو متوجه نمیشم که ما اصلا اتاق بازجویی نمیبینیم در واقع اما نهایتا کار رو متفاوت از اجرای قبلی (محمد یعقوبی) کرده که خب شخصا ترجیح میدادم به متن وفادار بمونه .
#نوید_محمدزاده با نقشی متفاوت و بشدت بی نظیر دوباره به روزای درخشانش تو تئاتر برگشته که حالا تو کارنامه تئاترش در اجراهای مرد بالشی هم نقش #اریل رو داره و هم #توپولسکی . انصافا توپولسکی دوست داشتنی و درستی ساخته.
#بهرام_افشاری هم به جا عصبی و در عین حال طنازه
#علی_سرابی که توی اجرای قبلی نقش مایکل رو درخشان ایفا کرده بود اینبار در نقش کاتوریان تنها شخصیت به ظاهر عاقل داستانو داره که من بازیش در نقش مایکل رو بیشتر دوست داشتم.
#حمیدرضا_آذرنگ اما شاید ریسک کرده متفاوت ترین کاراکتر کارنامه سالهای اخیرش رو به عهده گرفته که کما فی السابق بی ‌نقص و درست کارش و انجام میده .
نهایتا اجرای نسبتا خوبی از یکی از شاهکارای مک دونا روی صحنه‌س که مشخصا بیشتر بدنبال درآمد و فروش بیشتر بوده اما نمیخوام بگم اجرای بد و بی سر و شکلیه.
پ‌ن: کاش مسئولین #پردیس_تئاتر_شهرزاد این عادت پر کردن تماشاچی تا منفجر شدن سالن رو ترک کنن اگه حادثه‌ای پیش بیاد همه با هم اون تو می‌میریم.
https://instagram.com/theatretaster?igshid=s09rynuqtntp
بعد از ستوان اینشمور فهمیدم مک دونا جزو نمایش نامه نویس های مورد علاقمه.
مرد بالشی رو که دیدم برام قطع به یقین شد.
برای من نمایش نامه هاش حاوی شگفتی های بسیاریه.
"هیچ کس همه ی حقیقت رو نمیگه"
"همه آسیب دیده اند"
این دو پیامی که از نمایش نامه هاش به من القا میشه.
با تمام تلخی ها و سیاهی قصه، نمایش به شدت جذاب است.

دوست دارم نسخه ای علی سرابی نقش مایکل رو بازی می کرد و پیام دهکردی توپولسکی رو بازی کرده هم ببینم.
۲۶ تیر ۱۳۹۸
ممنون خانم گلشن باعث شدید پیگیر فیلم های مک دونا هم بشم :)
۲۶ تیر ۱۳۹۸
خیلی ممنون که توجه کردین به نوشته‌م :)
۲۷ تیر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تاثیرش صد چندان میشه وقتی مدام به این فکر میکنی که این ماجرا واقعیه.
یک درام عاشقانه که لحظاتی پرالتهاب و نفسگیر برامون میسازه. روند انحطاط ... دیدن ادامه ›› شخصیت یک انسان: عشق، تردید، لغزش و سقوط.
بازی‌های درخشان از گروه بازیگران : #الناز_شاکردوست با نقشی ماندگار مسیر کارنامه‌ی بازیگری‌ش رو عوض کرده و بهترینِ خودشه.
#هوتن_شکیبا با پیشینه‌ی پربار تئاتری از پس نقش سخت و پرچالش عبدالحمید به بهترین نحو برمیاد و میدرخشه .
#فرشته_صدرعرفایی که تمام و کمال تو نقش غمناز حل شده و اثری از خودش باقی نمونده و شاهکاره.
و #آرمین_رحیمیان که فوق‌العاده‌ و فراموش نشدنیه، نقشی عجیب و ترسناک که به شکلی کاملا باورپذیر و تامل‌برانگیز به تصویر کشیده شده و در یک حضور نسبتا کوتاه برای همیشه در ذهنمون ثبت میشه.
و البته #شبنم_مقدمی ، #پدرام_شریفی و #امین_میری هم نقشهاشون رو بی نقص ایفا کردن.
#نرگس_آبیار با ریسک بزرگی که در انتخاب موضوع فیلمش کرده نشون میده فیلمهای #نفس و #شیار۱۴۳ اتفاق نبودن و حاصل درایت و هوش این کارگردان بودن. فیلم شبی که ماه کامل شد از دروازه‌ی عشق و احساس وارد میشه و مارو با خودش به قلب ماجراهای تروریستی و امنیتی میبره بدونِ اینکه در به تصویر کشیدن صحنه‌های جنگی و پرالتهاب فیلم کم بیاره. موسیقی بجای خود به درستی کار میکنه با حال و هوای پاکستانی و ریتمی هماهنگ با لحظات مختلف فیلم. چهره پردازی نقش مهمی در باورپذیرشدنِ شخصیتها داره.
*نیمه‌ی اول فیلم میتونست تو اکران عمومی کوتاهتر هم بشه. و درکل حذف کردن بعضی صحنه ها و رسوندن فیلم به زمان استاندارد اکران به تدوین فیلم یکم ضربه زده.
فیلم شبی که ماه کامل شد و باید روی پرده‌ی سینما دید.
https://www.instagram.com/theatretaster
همونقدر که توی کتاب، تمام لحظات رو با #راسکلنیکف تجربه میکنیم، اضطرابش رو لمس میکنیم و قدم به قدم باهاش جلو میریم تا سرنوشتش رو بفهمیم، تو نمایش هم #بابک_حمیدیان بزرگ و بی رقیب تمام صحنه‌ی عظیم تالار وحدت رو تسخیر می‌کنه.
تبدیل داستان جنایت و مکافات به تئاتر شاید کار سخت و ریسک بزرگی بوده، اما همونطور که دکور سه طبقه نمایش به ما نشون میده، ما با تئاتر شخصیت محوری طرفیم که لایه لایه به اعماق وجود راسکلنیکف و ریشه‌های باورهاش نفوذ میکنه و رنج درونیش رو برما عیان می‌کنه. در تمام طول تئاتر "رنج" حضور پررنگی در زندگی تمام کاراکترها داره.
علاوه بر طراحی صحنه‌ی هوشمندانه، موسیقی هم لحظات پرتنش نمایش رو با شدت هرچه تمامتر بر وجود مخاطب می‌کوبه و درست کار می‌کنه.
شاید اوایل نمایش کمی کند پیش میره اما نهایتا یک تئاتر دیدنی اجرا میشه که تماشاش تجربه‌ی بیاد موندنی‌ای خواهد شد‌.
برگ برنده این نمایش بابک حمیدیانه. تمام تئاتر رو در دست گرفته و کنترل بی‌نظیری که روی بدنش داره رو با تک‌تک سلولامون حس میکنیم (چون من بارها و بارها از وحشت افتادنش از پله‌های گرد دو طرف سن که پیاپی ازشون بالا و پایین میره چشمامو بستم اما این بازیگر قَدَرتر از اونه که حتی لحظه‌ای بلغزه.
و البته #بهناز_جعفری ، #پیام_دهکردی و #مهدی_سلطانی هم درخشانن روی صحنه و تمام بازیگران (#پانته_ا_بهرام #طناز_طباطبایی #مینا_ساداتی #آتیلا_پسیانی ... دیدن ادامه ›› #اصغر_پیران) در ایفای نقششون بی‌نقص عمل کردن.
#جنایات_و_مکافات شاید (بنظر من) شاهکارترین تئاتری نباشه که از رضاثروتی دیدم اما ترکیب ثروتی-حمیدیان انقدر فوق‌العاده‌ بوده و هست که برای تماشای نتیجه‌ی این همکاری شک نکنم.
https://www.instagram.com/theatretaster
یک اجرای متفاوت و سخت و تاثیرگذار. یه ایده‌ی جذاب داستان و پرداخت بی‌نقص. بازی خارق‌العاده از امیرجدیدی که درخشان بود و بشدت نقش رو درک کرده و در قالب کیسان فرو رفته و البته تمام گروه بازیگرا عالی بودن... خیلی دور از واقعیت نیس اگه بگم یجورایی منو یاد وضعیت ایران انداخت...
ترجیح میدم هیچی رو لو ندم چون خود گروه هم حتی عکس‌های اجرا رو منتشر نمیکنن.
بشدت پیشنهاد می‌شود.
https://www.instagram.com/theatretaster
یکی از تاثیرگذارترین تئاترهایی که دیدم .
حتی موسیقیش هم بی‌نقص انتخاب شده : همون لحظه که پاتو میذاری توی سالن سمندریان با شنیدن موسیقی‌ای که ... دیدن ادامه ›› فضارو پر کرده میفهمی با چه قصه هولناکی قراره روبرو بشی!
طراحی صحنه‌ی ساده اما هوشمندانه که کار حمیدپورآذری بزرگ هم هست در راستای همین شوک‌آور بودن انجام گرفته .گریم‌های سرد و بی‌روح بازیگرای سرگردون توی صحنه گویای اینه که اگه شمام قصه‌ی مارو بفهمین نبض زندگیتون برای مدتی از کار می‌ایسته...ایده‌های اجرایی جالبی داشت برای من ایده‌ی چوبه‌ی‌دار جذابترینش بود.
بازی فوق‌العاده #بهروزپناهنده رو هرگز از یاد نخواهم برد بدون شک. حتی فکر میکنم یکی از بهترین بازیای چند سال اخیر تئاترمون باشه، حتی بهترین!(شخصیتی رو بازی کنی که خودت هم ازش قطعا متنفر بودی و درعین حال چیز بخصوصی هم ازش در دسترس نیست و انقد بی‌نقص هم بازی کنی) و بازی شاهکار #الهام_شعبانی در نقش توران و غزاله‌جزایری و خلاصه تمام گروه بازیگران .
تاثیرگذار بودن این نمایش برای همه‌ی کسایی که اون روزا با وحشت تو تهران تردد میکردن(من یادمه ما وقتی با مادرم بیرون میرفتیم اصلا پیکان سوار نمیشدیم و همیشه توی تاکسی با وحشت راننده رو ورانداز میکردیم که نکنه خفاش شب باشه!)و هرکسی اسم و خبرشو شنیده بود یا حتی نشنیده‌بود بیشتر از خیلی نمایشای دیگه خواهد بود. و تاریخ نباید غلامرضا رو فراموش کنه.
سکوت‌ها و فریادهای قابل تاملی توی این نمایش وجود داشت که باید ببینیدش .
**قطعا کساییکه مشکل قلبی و تنفسی دارن و بچه‌ها نباید این نمایشو ببینن.**
کاش گزینه "احتمال افشا یا کاهش جذابیت" رو فعال کنید .
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸
بله حتما خانم زارعی فکر کردم همه می‌دونن که موضوع نمایش چیه. الان ادیتش می‌کنم.
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
#پارساپیروزفر همیشه انگار انتخاب نمایشنامه‌ش برای اجرا بی‌نقصه(با توجه به شرایطِ زمانه).#گولن الان نه فقط شهر ما ،یا کشور ما بلکه شاید بشه گفت ... دیدن ادامه ›› جهان ماست! جهانی که از تک تک ارزشهای انسانی داره خالی میشه، بدونِ اینکه بفهمیم داریم تبدیل به چیزی میشیم که سالها پیش خودمون ازش وحشت داشتیم. #بانوی_سالخورده ما میتونه هر کس یا چیزی باشه. هر کس که توجیهی با شکل و شمایل عدالتِ ساختگی برامون بیاره و باهاش تمام وجوه نیک زندگی بشر و سر بِبُره. چه کشیش‌ها و معلم‌ها و پلیس‌ها و شهردارهایی الان توی دنیامون هستن که همه گناهکارن ولی به بهانه عدالت آلفردها رو قربانی سطحی‌ترین نیازهای بشر می‌کنن. و همینه که دنیامون این شکلی شده: که هرچقد انسانی‌تر رفتار کنی عقب‌افتاده و احمق خطاب میشی و به جایگاهِ به اصطلاح اجتماعی خاصی نمیتونی برسی! که بی‌بندوباری و هرزگی تبدیل به ارزش شده با بهانه‌ی آزادی و هممون خودمونو به خواب زدیم که فرقشون رو نمیفهمیم!که موقع بحران به خودمون اجازه میدیم مثلا کانکس‌هامون رو دوبرابر قیمت بفروشیم و با خیال راحت شب سرمونو رو بالش بذاریم! #کلارا توی هرشهری کار خودش رو کرده و با تابوت تزیین شده منتظر قربانیاش نشسته.
بازی درخشان پانته‌آ پناهی‌ها و رضابهبودی مثل همیشه لذت تماشای یک تئاترو چندبرابر کرد
پیچیدگی این نمایش از کارای قبلی که از امیررضا کوهستانی دیدم بیشتر بود. ولی خیلی دوسش داشتم. بعد مدت‌ها تئاتر دیدم و تئاتر خوبی هم دیدم.
سالگشتگی، سرگشتگی ما بود بین واقعیت و خیال. بین دنیای ذهنی و دنیای واقعی ؛ و مرز نامرئیشون که کم کم از بین میره. سالگشتگی خود تئاتره ! جاییکه وقتی پرده رو میبرن کنار و مارو با دنیای نمایش مواجه میکنن دیگه نمیخوایم باور کنیم که این واقعیت نیست و توش غرق می‌شیم. سالگشتگی خیال ما رو بین عالم مُثُل و سایه‌های غار افلاطون مدام میگردونه طوریکه دیگه نمیدونیم داریم حقیقت و میبینیم یا سایه رو. اما تمام چیزی که تو هر دنیایی مشترکه عشقه. عشقی که نمی‌میره. یادت نمیره. خلاص نمیشی ازش. حاضر نیست حتی برگرده تو چشمات نگاه کنه (شاید بخاطر اینکه اگه نگات کنه نمیتونه برت گردونه تو دنیای خودش) اما میدونی عشقه.
. اوایلش نمیفهمیم چرا دکور و میزانسن این شکلیه اما وقتی وارد بازی میشیم می‌بینیم بهترین حالت ممکن برای اجرای سالگشتگی همین بوده و کوهستانی واقعا بی‌نقصه توی تئاتر. فیلمهایی که نشون داده میشن از نمایش رقص روی لیوانها یجور عجیبی ساختگی بنظر میان! همونجوری که مد نظر کارگردانه درحالیکه گویا ساختگی نیستن و واقعا فیلم تئاترن! و بازی بینظیر حسن معجونی خاطره شیرینی شد برای پایان سال و اسفندم.
چند شب پیش "موفق شدم" این تئاتر رو ببینم. واقعا تماشای کار دکتر رفیعی خودش یه موفقیته . به راحتی بدونِ اینکه حتی بدونی چه کسی این نمایش رو ساخته، میشد فهمید یه کارگردان ماهر و متخصص پشت این کاره. همه چیز باهم هماهنگی کامل داشت و در مجموع با یک "اثر هنری" روبرو بودیم. متن خانه‌ی برناردا آلبا(نوشته فدریکو گارسیا لورکا) خود به خود جذابیت بی حد و حصری داره، مخصوصا برای ما ایرانیا و خصوصا دخترای ایران؛ خفقان حاکم بر خونه و دیوارهایی که به تک‌تک سلولای پنج دختر برناردا (پس از مرگ پدرشون و برقراری دیکتاتوری مادر خشکه مذهبی و کوته‌فکرشون) فشار میارن، برای ما آشناست. طراحی صحنه و لباس بسیار در راستای متن و اتفاقات اونه ، چهار رنگ غالب لباسا (مشکی،خاکستری،سفید و قرمز) کاملا بعنوان نشان و نماد بخوبی عمل میکنن و پیام متن و کارگردانو به ما می‌رسونن: سوگواری و بی‌روحی‌ و تاریکی ذهن (مشکی) و شور زندگی و عشق و سرکشی (قرمز) در تمام طول نمایش باهم در جنگن. وجود پنج پنجره در انتهای سن که گاهی بازن و بیشتر اوقات بسته و قفل هستن بنظرم نمادی از کورسوی امیدیه که ته قلب دخترها برای نجات از اون شرایط باقی مونده. موسیقی هم بسیار در خدمت نمایش بود و تم مذهبی در اغلب لحظات داشت که اون ته‌نشینی سنتای غلط مذهبی توی ذهن برناردا رو بهمون القا می‌کرد...و این کارگردانی بی نقص علی رفیعی بزرگ منو سر ذوق آورد و بهم نشون داد که هنوزم تئاترای هنرمندانه‌ای تو این کشور تولید و اجرا میشن. بازی‌های فووووق‌العاده‌ای از #رویا_تیموریان و #سارا_رسولزاده و مخصوصا #مریم_سعادت دیدیم و البته تمام بازیگرا بی‌نقص بودن بدون اغراق.
****حتما پیشنهاد می‌شود****
و یه جمله‌ش که توی ذهنم مونده:" عشق سراغ کسی می‌آد که کمتر چشم به راهشه."
ممنون سرکار خانم گلشن چه زیبا و ساده و سلیس و روان نظر خود را برای اجرای زیبای خانه برناردا آلبا استاد دکتر علی رفیعی مطرح کرده اید.
۱۱ دی ۱۳۹۷
سه بار رفتم و دیدم
کار قبلی ایشون رو " خاطرات یک جامه دار..." رو هم همینطور
کلا یکبار کافی نیست برای لذت بردن از این شکوه و دقت که ایشون بر صحنه می آفریننند
۰۶ آذر ۱۳۹۸
بله واقعا . کارای با شکوه و دارای ارزش هنری . ممنون از توجهتون به نوشته م اقای صفری.
۲۳ آذر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یه نمایش با محوریت زنان که البته حضور مردها در بستر داستان کاملا ملموس بود. متن بسیار حساب شده نوشته شده طوریکه یک لحظه ممکن نیست توجه مخاطب از تماشای نمایش گرفته بشه و لحظه به لحظه‌ی داستان رو براحتی دنبال می‌کنی و خسته نمی‌شی. شخصیتهای مختلف درکنار هم خوب ساخته و پرداخته شدن و بازی‌ همه‌ی بازیگران هم فوق‌العاده‌س مخصوصا خود بانو ژاله صامتی که بی‌نظیر هستن. طراحی صحنه (با توجه به کوچیک بودن سن و امکانات کم) بسیار هوشمندانه و قابل قبول انجام شده که حس یک خانه‌ی ایرانی رو به ما منتقل می‌کنه. در مجموع دیدن این نمایش تجربه‌ی خوبی بود برام و بعضی قسمتهاش قهقهه زدم . (گرچه توی سالن مهرگان کمی بیش از حد بلیطهای خارج از ظرفیت فروخته می‌شه) . خوشحالم که خانم صامتی با این کار بعد مدتها به تئاتر برگشتن.
من اجرای دیگه ای از این متن ندیده بودم و نمایشنامه‌شم نخوندم ولی فک میکنم احتیاج به دکور سنگینتر و سالن بزرگتری داشته باشه؛ با وجود همه‌ی کم بودن امکانات و مختصر بودن، اجرای خیلی ساده و خوبی بود بنظرم و بسیار لذت بردم از تماشا کردنش و لحظات خوبی رو تجربه کردم. بازی بازیگرانش عالی و رَوون بود و به خوبی از پس اجرای چند نقش مختلف در یک تئاتر بر اومدن .
(تخفیف دانشجویی هم از مزایای این تئاتر بود و واقعا ممنونم از کساییکه به فکر مخاطب دانشجو و علاقه‌مند هستن. )
این فیلم انقدر فوق‌العاده‌ست که من تو فرصت ۱۱ روزه‌ی جشنواره دو بار دیدمش... تنها فیلم دفاع مقدسی که واقعا مخاطبو با تمام وجود میبره وسط جنگ و تک تک لحظات حس میکنی تو هم توی میدون جنگی و با هر خمپاره و شلیک تمام بدنت منقبض میشه از ترس اینکه نکنه یکی از شخصیتای فیلمو که همشون دوست داشتنی ترینن از دست داده "باشیم". ما واقعا همراه میشیم با این مردهای واقعی! همه چیز فیلم درست و حساب شده‌س چون بهرام توکلی اصلا بلد نیست فیلمی کمتر از عالی بسازه .دیدن این فیلم توی سینما واقعا تجربه‌ی بینظیریه . جدا از کلیشه های "فیلم دفاع مقدس بسه" و "جنگ خیلی وقته تموم شده" این فیلمو ببینین. واقعا شاهکاره. واقعا متفاوته. از موسیقی و تصویربرداری و کارگردانی تا بازی بی نقص تک تک بازیگرا بخصوص امیرجدیدی و جواد عزتی. برای هممون تو این روزای سخت لازمه این فیلمو ببینیم تا بدونیم چه ها گذشت به جوونای اون دوره تا ما الان اینجا باشیم.